Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Klub třicátnic

Diskuze

Rybko
anonym
| 9. 3. 2007 07:02
já nespím jen tak, pro radost. Mám to tak odjakživa.
Dřív mě to trápilo. Ale dnes si čtu, poslouchám muziku, nebo brouzdám po netu.

To je fajn, že ses spravila, tři hodiny spánku je asi opravdu málo...:o( To jsem spávala, když jsem měla děti malé, a dlouhodobě se to opravdu nedá zvládnout.

Jak to máš s váhou? Hubneš ve stresu, nebo máš naopak potřebu dopovat jídlem?
:):)
ryba
| 9. 3. 2007 06:56
Ahoj Myško, hezký den. Tebe tu člověk vždycky najde a to je dobře.
Jak to,že nespíš? Máš starosti?
Já naštěstí poslední dobou spím už šest hodin.Ale ještě asi před půl rokem to byly jen dvě nebo tři.

U nás na poště se nedá platit kartou. Ale třeba u vás to je jinak.
:o)
anonym
| 9. 3. 2007 06:20
¨Tak přeji příjemné učení!
Hezký ráno
anonym
| 9. 3. 2007 06:08
Tak já dneska pomažu do školy. Čeká mě tříhodinová přednáška o strukturálních fondech EU, pak stejně dlouhá přednáška z etiky, pak nějaká hodinka volná na oběd (na tu se těším nejvíc) , pak další přednáška etiky, dvě hodiny volna a v 18 večer anglina. No, ale upřímně to vidím tak, že to dneska zabalím po tý první přednášce z etiky. Stejně vyučující čte skripta a ty si můžu přečíst doma.

Hezkej den všem!
Čauky s novým dnem!
anonym
| 9. 3. 2007 05:50
Nový den-nová naděje.
Už zase brouzdám po netu, bo nespím od půl čtvrté.
Mohla bych udělat tolik práce. Ale nechce se mi.

Co máte dnes v plánu?
Já mám v plánu čekat balíček s DVD s přednáškami. Jsem jak malé děcko, budu mít z toho Vánoce.
Nevíte, jestli se dá na poště platit kartou?

Jak píšete o té škole,
tak já si vzpomínám, jak už mě po maturitě otravovalo se ještě učit (musela jsem ještě dva roky). Fakt jsem byla tak vycucaná a hlavně se mi nechtělo, že jsem byla nakonec ráda, když jsem školu dodělala a ač se původně počítalo s vysokou, raději jsem se vdala. Tenkrát můj obor v Ostravě nebyl, a já bych musela na koleje do Brna, což se mi vůbec nelíbilo.Kevšemu jsem byla zamilovaná a jeden den bez svého milého jsem si neuměla představit, natož celé týdny...:o(

Ale po mateřské mě už nejednou napadlo, udělat si pajdák, nejlépe spec. pedagogiku, to by mě moc bavilo.

Lenko, a jakouš kolu bys Ty ráda vystudovala?
Lenka
anonym
| 8. 3. 2007 16:48
Leni, ikonku si určitě přidám. A už se těším, až využiju Tvých znalostí biopotravin.
Petka -ikona
lenka
| 8. 3. 2007 15:00
Petko, nechtěla by sis dát nějakou ikonku? ať je to tu veselejší.
Myška
lenka
| 8. 3. 2007 14:54
Myško, proč dělat? Proč bys tam nemohla rovnou přednášet?
překlep
anonym
| 8. 3. 2007 14:46
"astrologickou", samozřejmě
Jo
anonym
| 8. 3. 2007 14:46
A já bych chtěla dělat vysokou astrologigkou!!!
studium
lenka
| 8. 3. 2007 14:42
Přijímačky bych teda asi nezvládla, protože mě politika vůbec nebere. Já bych mohla uspět jedině v případě, že by tam byly otázky ohledně biopotravin , tam mám celkem přehled. Ale taková škola není. Ale zase bych mohla nějakou takovou založit .
Vendy
anonym
| 8. 3. 2007 14:32
Tu Opavu Ti závidím, podle mě je to jedno z nejhezčích měst a Ostravačky jistě prominou, ale lidi se tam chovají k sobě tak nějak líp. Taky jsem tam bydlela od 99 - do 2003. Kdy jsme se přestěhovali do Ostravy. Kdyby v Opavě nebyly tak drahý byty, tak jsme zpátky už dávno.
Přijímačky
anonym
| 8. 3. 2007 14:29
Přijímačky byli ze společenských věd (tzn. filozofie, psychologie, politologie), znalosti o EU, všeobecný přehled. Byli tam mj. otázky typu kolik jsme měli premiérů od revoluce atd....
A obor se jemnuje přesně Veřejná správa a regionální politika. TAkže teoreticky bych měla být vybavená jak pro úřad, tak třeba pro sociální ústav. Mě to táhne do nějakého ústavu nebo neziskovky, nejlíp k dětem. Ale uvidíme, jak to dopadne.
pro Petkav
vendy
| 8. 3. 2007 14:28
Tak to jsou skvělé zprávy, věřím že máš velkou radost, teď máte dva důvody k oslavě !

Jé tak to studuješ u nás - já jsem z Opavy !

Jinak tvůj šéf je teda třída to by se asi u nás v práci stát nemohlo ! Je bezva když je tvá práce zároveň koníčkem, a jakou muziku máš nejraději ?
studium
lenka
| 8. 3. 2007 14:25
A co přesně ta sociální politika obnáší? A už víš, kde by jsi pak chtěla pracovat? A z čeho byly příjimačky?
lenka
anonym
| 8. 3. 2007 14:18
Leni, studuju sociální politiku na Slezský Univerzitě v Opavě. A přijímačky? Dělala jsem je na dvakrát, jednou mě nevzali a na podruhý to vyšlo. A to učení celkem ujde. Ze začátku mozek sice protestoval, ale teď jsem si říkala, že bych se snad i nudila, kdybych nechodila do školy. Ale jde to. Navíc máme minimum ustních zkoušek , skoro všechno je formou písemného testu, tak to jde. Myslela jsem, že to bude horší.
škola
lenka
| 8. 3. 2007 13:59
Petko a co to vlastně studuješ za školu a čím hodláš být, až to dostuduješ? a jak jsi zvládla přijímačky? Jak se ti to podařilo po tolika letech, co jsi ze školy, dostat do hlavy?
výsledky
anonym
| 8. 3. 2007 13:45
No to je nádhera!
Slavte, slavte, až se játra budou divit!
Já budu "slavit" večer zase v práci. Ale tam je to vždy jak při oslavě. Chlapi mají vždycky důvod. Třeba 500let vynalezení ruchadla... To víte, muzikanti a alkohol, to jde ruku v ruce.

Tak všem hezké MDŽ!
Vendy
anonym
| 8. 3. 2007 13:38
Vendy, díky za tip. Určitě se tam mrknu. A mám super zprávu. Teď volal manžel a veškeré výsledky a nálezy jsou negativní, což je super a je to pro mě ten nejhezčí dárek. Takže dámy, oslava může začít.
pro Petkav
vendy
| 8. 3. 2007 13:35
Tak to držím palce, ať dopadnou výsledky manžela dobře !

Jestli tě zajímají bio potraviny - tak příjď pokecat do debaty - Bio strava a vegetariánství, najdeš to v sekci O hubnutí a dietě.
Takže...
anonym
| 8. 3. 2007 13:07
8 let žiju s manželem ( z toho svoji jsme necelé 4 roky), zatím teda bez dětí. Kdyby osud někdy nebyl prevít, tak bychom měli děti dvě, ale to je zas taková šílená story, že to teď nebudu rozepisovat. Takže místo výchovy dětí jsem se vrhla na studium a přesně po deseti letech znova usedla do školní lavice a při práci začala studovat VŠ. I když manžel si mě někdy z legrace dobírá, že budu jediný vysokoškolák za pultem. Jak píšu v profilu, prodávám CD a práce je pro mě spíš koníčkem. Dalším "koněm" je náš kokr Bax, který mi svým způsobem vynahrazuje tu prázdnotu po dětech. Aspoň si na něm natrénuju péči o někoho třetího a jednou ze mě snad bude dokonalá matka. Další koníčky musely prozatím stranou. Takže literaturu jsem omezila na skripta, stejně tak jsem musela omezit svoje pokusy s decoupage a jinými ručními pracemi. Ale snažím se fotit, to mě baví a nezabere to zas tolik času. Samozřejmě, že nejvíc fotek má náš pes, jak jinak. Než jsem začala chodit do školy, tak jsem se snažila chodti do fitka, ale teď nestíhám. A stejně tak nestíhají moje plíce ve druhým patře. Ještě, že bydlíme v přízemí. Stejně tak jak zanedbávám cvičení, tak zanedbávám stravu a tak jsem typickým příkladem, co by se nemělo. Ale nedávno mě v jednom supermarketu cvrnkli do nosu bio potraviny, tak to s tou nápravou vidím docela nadějně.
Petka
lenka
| 8. 3. 2007 13:03
V klidu piš, my si počkáme Mě už se taky mockrát stalo, že jsem si něco smázla,ale zajímavé je, že ty krátké vzkazy nikdy ,vždycky jen ty, co daly nejvíc práce A jaké problémy má tvůj manžel?
Děkuju za přivítání
anonym
| 8. 3. 2007 12:55
Holky, teď jsem měla skoro dopsanou svou šílenou story o sobě. ( Já jsem se totiž minula povoláním, měla jsem být spisovatelka) a nějakým nedopatřením jsem to smázla nebo co. Takže si to zase zopáknu.
Ale zatím děkuju za přivítání a gratulace. A oslava? MAnžel má nějaký zdravotní potíže a dneska jde k lékaři pro hodně důležitý výsledky, tak si to nechávám na potom, protože doufám, že mi dá ten nejhezčí dárek. A to dobrý zprávy od pánů doktorů. Ale teď mi volal pan šéf a ptal se mě, proč jsem dneska v práci, když bych se měla někde opíjet. Prý, že jestli chci, tak mám zavřít a jít domů. No mě asi někdo vyměnil šéfa. Tak a teď jdu znova na tu story.
pro Petkav
vendy
| 8. 3. 2007 12:47
ahojky, taky tě tady vítám ! Jakou školu studuješ ? Tedy klobouk dolů, obdivuju všechny co se do studia po tolika letech znovu pustí .
Jinak všecho nej nej nej k narozeninám ! A co oslava - už nějaká proběhla, nebo se teprve chystá ?
prodám
anonym
| 8. 3. 2007 12:43
Ahoj holky! Prodám jedno platíčko HA Yasminelle a jedno Linynette20. V případě zájmu mi napište na mail: Doloress@seznam.cz Mějte se hezky. Ahoj!
otázky
lenka
| 8. 3. 2007 12:15
Petko, já už otázky na tebe napsala, tak se všechny těšíme, co se o tobě dozvíme, honem sem s tím
anonym
| 8. 3. 2007 12:07
Tak holky, profil mám více méně doplněný. To podstatný tam je. A pokud máte některá další dotazy, tak sem s nima.
Pošta pro tebe
lenka
| 8. 3. 2007 12:06
Tak jsem Myško zkoukla tu Poštu pro tebe a bylo to opravdu hodně dojemné...ač jsem se snažila držet, tak i slza ukápla. Je opravdu zajímavé, jaké složité osudy lidi mají.
Petka
lenka
| 8. 3. 2007 12:04
Ahoj Petko, vítáme další třicítku a doufáme, že se ti u nás bude líbit . Profil se doplň, ale hlavně nám řekni o sobě co nejvíc - děti, manžel , povolání, koníčky.....my jsme holky zvědavé .
Dobrý odhad
anonym
| 8. 3. 2007 11:56
Máš dobrý odhad, fakt jsem se narodila někdy mezi 11 a 12. A ty řízky mě provází doteď. Moje nejoblíbenější jídlo je čerstvě smaženej kuřecí řízek a brambory. A teď jsu dopsat ten profil, ať víte s kým máte tu čest.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
21. 12. 2025 18:46
15798
kacenkaj
11. 12. 2025 12:24
280
Anna Vodičková
7. 12. 2025 17:26