Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Klub třicátnic

Diskuze

Ty brďo!
anonym
| 8. 3. 2007 11:46
Řízek v porodnici, jo?
A to ses narodila před polednem?
(Promiň, astrologická deformace.)

Já jsem zase narozena na 1. Máje a moje maminka taky obědvala ještě na porodním sále řízek a salát (jen jeden ).
Vzpomněla jsem si na ni, když se mi narodil druhý kluk (ve stejnou dopolední dobu, jako já) a taky mi na sál donesli oběd. Jenže sladké knedlíky s nějakým džemem...to já nemusím. Zato to dítě je čokoholik, tak jestli to nebude tím....
Dělám samozřejmě legraci.
Napiš něco o sobě do profilu, ať si taky počtem.
řizek
anonym
| 8. 3. 2007 11:39
Však taky za mě maminka v porodnici dostala řízek navíc.
Jééé
anonym
| 8. 3. 2007 11:26
Vítej, třicátnice!
To je ale krásné datum, narodit se na MDŽ!
30
anonym
| 8. 3. 2007 11:19
Ahoj holky, dneska je mi 30. Můžu se přidat do klubu, i když to tady máte už pěkně rozjetý.
pošta pro tebe
lenka
| 8. 3. 2007 11:02
Tak to se na to jdu dívat, zrovna to teď opakují v televizi.
Tak nevím
anonym
| 8. 3. 2007 10:59
co horšího by se jim ještě mohlo přihodit! To je fakt síla!

To já jsem včera viděla "lepší" pořad, tedy jen kousínek-Pošta pro Tebe...
Matka s kolčičkou tam děkovaly dárci kostní dřeně (mladý sympatický chlapík), která zachránila tu holčičku.
Že plakala ta máma, to je pochopitelné. Ale když při děkování se rozbrečela ta holčička (mmch. úžasné děvčátko), tak už jsem řvala jako želva i já. Ještě že to tak dobře dopadlo. Uf.
Na vlastí oči
lenka
| 8. 3. 2007 10:38
No dneska se nějak rozkecávám, ale ještě musím napsat jednuv ěc. Nedívaly jste se včera na Na vlastní oči? Byla tam fakt hrozná reportář. Rodina, dvě děti....otec bývalý olympionik, pak začal podnikat a dařilo se im dobře ,jenže pak se stal gamblerem a utratil úplně všechny prachy, tak se rozvedli, on o děti vůbec nemá zájem, neplatí výživné, nic. Roda měla nějaký úspory, které už utratila, takže příští měsíc už nebudou mít z čeho zaplatit pronajatý byt. Syn je násilník, napadl sestru, matku, nechodí do školy, fláká se....no a dcera chtěla zachránit kočku a vypadla ze čtvrtého patra..měla rozbitou hlavu, takže jí to trochu znetvořilo obličej a hlavně úplně oslepla. No a matka neměla prachy, tak neplatila leasing a teď má jít kvůli tomu do vězení. Vážně hrozný příběh.
Ryba
lenka
| 8. 3. 2007 10:33
Rybko to jdeš správným směrem, sport už jsem ti tady vřele doporučovala, je to takový všelék na všechno. Další věc, která je moc důležitá, mít ve svém okolí aspoň jednu osobu, která nabíjí pozitivní energií ...vzhledem k množství lidí v okolí, kteří ji člověku akorát berou. A co doma, jak to vypadá s rozvodem, něco nového?
odšťavňovač
lenka
| 8. 3. 2007 10:31
Myško, odšťavňovač je spolu s domácí pekárnou můj nejoblíbenější přístroj Miluju jablko s červeno řepou a mrkví, je to lahůdka, navíc mo zdravá. Jedinou nevýhodou je ta údržba, pokaždé to rozebrat a umýt, ale to je opravdu jediné mínus, jinak můžu vřele doporučit.
pití
lenka
| 8. 3. 2007 10:29
Máte pravdu, včera bylo opravdu krásně, opalovala jsem se na zahradě a jen tak nasávala jarní atmosféru.
K tomu pití, já kupuju vodu balenou....neříkám, že je dokonalá, ale té z kohoutku nevěřím - sice je hlídaná po všech stránkách, ale jen v místech, kde vtéká do potrubí. V jakém stavu to potrubí po těch x letech je, to je jasné . Navíc má plno chloru. Jestli jste se včera dívaly na pořad Pod pokličkou, bylo tam o antibiotikách, že se dostávají do vody a pak vodou zase k nám do těla, že je to takový koloběh.
Jaro
vendy
| 8. 3. 2007 08:49
Holky taky vám přeju krásné ráno, včera bylo opravdu nádherně dnes se to tam sice trošku mračí, ale zato je teplo - hned z rána jsme měli 8 stupňů.

Rybko - tak to je moc fajn, že ti ta tvá známá dodala energii a pozitivně tě naladila, takoví lidé jsou opravdová sluníčka, taky pár takových znám.

Myšičko já nejčastěji piju vodu, tu balenou - poslední dobou jsem začala kupovat neperlivou, ale někdy fakt uvažuju jestli ta voda z kohotku není stejná jako ta balená.
Jinak čajíčky - to je moje - hlavně zelené nebo bylinkové ! Odšťavovač zatím doma nemáme, ale také už o něm uvažujeme. Mám moc ráda kombinaci šťávy - mrkev - jablko - červená řepa - mňam to je dobrota !

Jinak já jsem se včera taky krásně naladila - byli jsme na koncertě Žalmana a Pavlíny Jíšové, byl to takový komornější koncert a byla po paráda . Úžasný zážitek !
Jaro
anonym
| 8. 3. 2007 07:24
Ahojky jarní holky!
Rybo, to je moc dobře, že máš jaro i v duši.
U nás má dnes pršet, ale já si dobrou náladu zkazit nenechám.
Jdu ráno na krev, ale pak už mám VOLNO až do příchodu dětí ze školy!
Udělám si dobré papu.

Holky, co rády pijete (nealko)?
Vodu, minerálku, čaj (jaký),džusy...máte odšťavňovač? Já ho chci!
Každý rok si říkám, že si ho pořídím k narozeninám. Ale letos se opět vyskytlo něco důležitějšího, tak ještě chvíli budu dávat přednost duševnímu růstu před tělem (mám objednaná DVD s astrokursy), ale jednou i na ten přístroj dojde!
jaro
ryba
| 8. 3. 2007 07:13
Ahoj holky,všechny Vás zdravím. Cítíte už to jaro?To je hned člověku lépe.

Musím říct,že mě v poslední době dost ovlivňuje počasí.Začínám trochu "sportovat",abych byla varovnaná a neběhalo mi v hlavě co bude až bude nebo nebude atd. Určitě to všechny znáte. Jdu se psem na dlouhou procházku a jen koukám a nepřemýšlím.

Včera jsem měla nádherné odpoledne. Po půl roce jsem byla na návštěvě u jedné známé,která mě vždycky dobije. Je to paní,která by mohla být moje máma a život si s ní nikdy moc nehrál a přesto je hrozný optimista.
pro Zlatu
vendy
| 6. 3. 2007 09:05
Zlato, oba příspěvky, které jsi posíla - mi a Rybě tam máš, jen se
musíš proklikat o pár příspěvků zpátky. Nevím jestli jsi doslala mou
zprávu ve které jsem ti psala kde bydlím, jestli ti nedošla tak ti to
pošlu znovu. Když chceš reagovat na nějaký příspěvek a dáš odpovědět,
tak se tvá odpověd objeví jako nový poslední příspěvek, ale přečíst si
ho můžou všichni. Pokud chceš psát soukromou zprávu tak to musíš udělat
přes odkaz - pošli vzkaz, která je pod ikonou nebo nickem (jménem) toho komu vzkaz posíláš. Nová zpráva pro tebe se ti zobrazuje nad diskuzí, je tam pak taková obálka a počet nových zpráv.
Zlato, máš nějakou e-mailovou adresu nebo Skype či ICQ ?
Hurá sluníčko
Zlata
| 6. 3. 2007 08:42
Holky, to počasí je prostě úžasné!!!A hrozně fajn je zase slyšet ptáčky. U nás teda šťebetají od časného rána.
Taky cítím obrovský příliv energie. Vidím to i v obchodě. Lidi jsou hrozně příjemní, srandujou...prostě super!

Myšičko, to že jsi vydržela půst Ti teda ,
jak nejsem závistivý člověk ...závidím!!!A to držíš abys zhubla, nebo jen na pročištění?A funguje to? Já vydržím nejíst celý den, ale večer to už nedám. jak se sklidním, první myšlenky jsou na jídlo!

Wendy, až uslyším na ulici u nás v Kateřinkách někoho zpívat, tak jsi to teda ty, jo?!?(Reaguju na tvou hodně dobrou náladu) !Díky za zprávičku.
Slunečné ráno :-)
vendy
| 6. 3. 2007 07:47
Ahojky holky, všechny vás moc zdravím, u nás je dnes krásné slunečné ráno, takové rána mám moc ráda, hned mám plno energie, dokonce i do práce se pustím s chutí . Jak jste na tom vy, také na vás počasí působí ?
pro Myšičku
vendy
| 5. 3. 2007 10:32
Jo vlastně - já zapomněla, že byl úplněk - možná bych to s příštím úplňkem mohla zase také zkusit, třeba bych to s tou zeleninovou šťávou zvládla. Jen doufám, že příští úplněk nebude o víkendu !
Myšičko ono to chtělo po tom půstu začít asi zeleninou nebo ovocem, maso bylo pro tvůj žaludek zřejmě velká zátěž !

Dělali mi naštěstí jen jednu osmičku, ty ostatní mi rostou celkem rovně, tak doufám, že s těmi nebude tak velký problém, a že mi je zubařka ještě nějakou dobu ponechá tam kde jsou . Do práce už chodím, jsem ráda, že jsem to zvládla i bez nemocenské, ty krátkodobé nemocenské jsou hodně nevýhodné a na výplatní pásku je pak smutný pohled .
pro Zlatu
vendy
| 5. 3. 2007 10:22
To je škoda, že se dostaneš k internetu tak málo !
Já nebydlím v paneláku, ale v bytě v cihlovém době. Kateřinky ale důvěrně znám, vyrostla jsem se tam, rodiče bydlí kousek od Sádrovny. Takže přesně vím, kde tvůj obchůdek s vínem je, ale přiznám se, že jen díky té pražené kávě, všimla jsem si reklamy, ale uvnitř jsem ještě nikdy nebyla.
Tak to se máš, že máš dnes takový pohodový den a navíc tam krásně svítí sluníčko - tak si to hezky užij !

Jo dneska už jsem v práci, nechtěla jsem jít na nemocenskou, v pátek jsem si vzala dovolenou a dneska už se cítím docela fajn. Ve čtvrtek jdu vytahovat stehy.
Zdravím Zlatu
anonym
| 5. 3. 2007 09:46
Další "Moravskoslezský Býček" mezi námi!
Blahopřeji k úspěšnému rozvodu. Někdy prostě není lepší řešení.

Rybce přeji, aby zase byla brzy taky svobodná.
Vendy
anonym
| 5. 3. 2007 09:42
Tak jak zoubek? Povídej.
A dělali Ti vlastně oba, nebo "jen" jeden?
Chodíš do práce?

Co se týče půstu, tak ten jsem držela v neděli, protože jsem chtěla úplněk. Jestli to budu opakovat, nevím. Chtěla bych.
Dnes jsem se už najedla, ale asi jsem to nevzala za správný konec, a není mi z toho jídla nic moc. No prostě kuřecí noha a rýže + červená řepa asi není to pravé ořechové pro odpočatý žaludek!
Wendy
Zlata
| 5. 3. 2007 08:56
Jsem ráda, že Ti ten zoubek v pořádku vytrhli. Jsi statečná holka!!!
Jinak mě mrzí, že sem nemůžu tak často, probíráte tady zajímavé věci,vše ze života, ale vždy si to spětně všechno přečtu .
Kde ty to vlastně bydlíš?Psala jsi, že v paneláku. Docela bych se nasmála, kdyby to bylo v Kateřinkách. Já mám obchůdek na Vrchní. Je to v rodinném domku naproti školy a kolegyně tam praží Kateřinskou kávu.Třeba Ti to něco říká.
Dnes mám príma den, za chvíli jdu k holiči, pak s kamarádkou na kafíčko a od dvou do práce. Pondělky jsou klidné, tak se do práce těším.
Ty už můžeš do práce? Už to nebolí?
No nic, už pádím, večer ještě zajdu. Ahojky
Milá rybko
Zlata
| 5. 3. 2007 08:47
Když jsem si dnes projížděla diskuse, dostal mě tvůj příspěvek, že se budeš rozvádět. Mi se to povedlo teď 22.2.a jak jsi psala, že spíte každý zvlášť, a to praní a vaření, úplně se mi vybavil můj život před rozvodem. Měla jsem to naprosto stejné.Věřím Ti, že to hrozně bolí, já jsem to nevím jak vydržela tři roky. Tři roky ignorace a nemoci se domluvit a opravdu naprosté bezmoci..Dnes už lituju jen toho, že jsem neodešla dřív. Neříkám, že to bylo jednoduché. Vrátila jsem se k rodičům a jako samoživitelka počítám každou korunu,ale ten pocit úlevy, když jsem poprvé spala v klidu ve svém bytě bez něj, je nezapomenutelný.Moc jsem se bála,jak to vezmou děti, kluk má 15. Ale dnes vidím, že jsou ve větší pohodě, než když dřív museli cítit dusno mezi námi dvěma .
Rybko, moc bych Ti přála, ať se vám to ještě spraví.Asi se teď moc trápíš, ale jinak to asi nejde. Moc Ti držím palečky, vím co je to za hrůzu. Ale zvládneš to neboj, přijď se tady vždycky vypovídat, uvidíš, že to pomůže.
pro Myšičku
vendy
| 5. 3. 2007 08:42
Myšičko to jsi fakt dobrá, že jsi ten půst zvládla , já jsem jednu dobu držela půst vždy v pondělí, také jsem jen pila, ale nedělalo mi to dobře, motala se mi hlava a bylo mi špatně, nevím jestli je to tím, že mám hodně nízký tlak, ale nakonec jsem to vzdala. Plánuješ držet tyto půsty častěji ?
Divím se že jsi ten půst držela zrovna v neděli, to bych asi nezvádla, celý den chystat jídlo a nic si nevzít - ty máš ale pevnou vůli .
Myšička
ryba
| 5. 3. 2007 07:40
Ahoj Myšičko. Ty jsi fakt dobrá. Já bych to nevydržela. Jakmile se nenajím je mi špatně.Mám pocit,že omdlím a jsem dost unavená/ale to jsem poslední dobou stále/
a kafe to by mi taky chybělo. Jsi šikulka
30
anonym
| 5. 3. 2007 07:26
Ahoj holčiny, mě už ta 30 taky pomalu klepe na dveře Sice mi bude 30 až příští rok, ale ségra už si ze mě dělá srandu teď. Když mě něco bolí tak hned přidá poznámku jestli už slyším jak mi klepe na dveře ?!!!
Jenže mě někdy připadá, že jsem bláznivá osmnáctka !
Půst
anonym
| 5. 3. 2007 06:48
Hledá se Lenka!
(Ale jinak zdravím i všechny ostatní!)

Lenko, už nevím v jakém tématu (je jich tu podobných více) jsi nechávala ten odkaz na klystýr, tak píšu sem, tady tě najdu.
Zaujaly mě tam ty stránky o tom šílenci, do drží dlouhodobé půsty (až 65 dní). Ale fandím mu. Jen nevím, co jí mezitím, když pak nabere třeba 20 kilo?

Já včera poprvé dodržela půst až do konce (byl ten úplněk), ale měla jsem v poledne docela krizovku, přišla na mě hypoglykémie (mám k ní sklony) a začla jsem se třást a bylo mi fakt na omdlení. Měla jsem po ruce naštěstí mrkvovou šťávu (zásobila jsem se dopředu nákupem mrkvové a jablečné bio šťávy), a bylo dobře.
Ráno, a pak večer před spaním jsem hlad necítila. Přes den jsem se zalívala šťávami a vodou.
Nejhorší bylo, že jsem musela vařit rodince oběd. Vše od oka. Neochutnávat.
Celý den mi byla zima a cítila jsem se nevyspalá, utlumená (absťák-byla jsem bez kafe!).
Jinak O.K. a dnes si sám něco zdravého.
Jestli jste to někdy některá zkoušela, jaké jste měly pocity vy?
Pa, děvčátka.
zdravím
renu
| 2. 3. 2007 22:04
Zdravím vás všechny po hoodně dlouhé době.Jsem tu jen na skok,nemám na vás,bohužel,vůbec čas,celý týden lezu do práce-vy asi taky-a pak se pokoušíme finišovat doma s tou rekonstrukcí-jsme trochu za polovinou .
Rybko,moc mě mrzí,jak je to s tebou,ale snad bude líp

Jinak se těším,až si vás v klidu přečtu,holčičky zlatý,teď jdu natáhnout tělo do pelíšku.

Mějte se krásně a užijte si víkendu,papa
Rybka
lenka
| 2. 3. 2007 16:07
Rybko, tak to je opravdu dost blbá situace...a čím se to vůbec tak zvrtlo, že se to dostalo do takového stadia? Abych řekla ,pravdu, vůbec si nedovedu představit, že se rozvedete a budete bydlet ve stejném domě...to musí být hrozné, pořád se potkávat, to bude člověka pořád drásat. Měla by sis najít třeba nějaké nové koníčky, aby ses odraagovala a přišla na jiné mylšnky...nejlepší je sport, ten dodává dobrou náladu a člověk se po nějakém sportovním výkonu cítí jako znovuzrozený.
Mysicko
Kloa
| 2. 3. 2007 13:32
Jistě je to jen vlivem nepozornosti, že nereaguješ na můj vzkaz.
Hmmm...
anonym
| 2. 3. 2007 12:22
To je takové smutné. Ale je to jen etapa života. Já sama jsem mnohdy také přemýšlela, jaké by to bylo, kdybychom se rozvedli, a nemůžu tvrdit, že taková situace za pár let u nás nenastane. Nevím.
Tak jen přeji sílu, a měj se ráda.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
21. 12. 2025 19:52
15799
kacenkaj
11. 12. 2025 12:24
280
Anna Vodičková