Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Klub třicátnic

Diskuze

Myšičko
ryba
| 2. 3. 2007 11:49
manžel už nechce. Já jsem pořád věřila tomu,že to zvládnem. Víš já už chci mít jen klid. Nikomu nic takového nepřeju,známe se šestnáct let a pak si řekneme taková špatný věci..
Děti jsou pro mě všechno,ale to pro každou z nás.
Manžel vydělává hodně peněz a děti mají všechno a teď jak to je mezi náma,tak má pocit,že jim to musí ještě vynahradit.Tak jezdí po nákupech, teď jedou lyžovat do Rakouska atd. Já mám jen svůj plat ,takže jim tohle nemůžu dát. A vzhledem k tomu,že jim je 14 a 13 tak to není lehký.
Ale říkám si,že může být hůř. Ale chlapa už nechci vidět.
Rybičko
anonym
| 2. 3. 2007 11:28
To je moc smutné...
Ale my Ti přejem všechno nejlepší! Buď hlavně zdravá, a pak budeš vše zvládat líp (ikdyž ono to souvisí).
Ať žijí Ryby (určitě je Tvůj nick podle Tvého znamení )a jejich citlivé, uzavřené dušičky!
To je ale hnusné období...je to už nezvratné? Co manž. poradna, už to nechcete zkusit?
Asi už je pozdě, co...
Co děti? Napiš o dětech, ty Ti snad dělají radost...?
Lenka,Myšička
ryba
| 2. 3. 2007 11:17
Jo, budeme se rozvádět. S tím,že manžel chce,aby děti byly ve společné péči a budeme bydlet v jednom domě a pak tam má jěště nějaké podmínky.
Takhle fungujeme už rok,každý spíme v jiném pokoji,já uklízím atd.Manžel si občas vypere prádlo /svoje/ a uvaří večeři.Dříve nikdy nic takového nedělal.
Jen si tam připadám občas jako paní Kekulová.Je to vyhrocený tak,že včera jsem měla narozeniny a ani mi nepodal ruku. Je mi to všechno líto.
spánek
lenka
| 2. 3. 2007 10:37
Jak jsi Rybko psala, že v noci nespíš, tak to přijď na Viktorku, Myšičku tu zastihneš i v noci, vidď Myško?
Rybka
lenka
| 2. 3. 2007 10:36
Rybko, ta krize je vážná? Třeba až tak, že uvažujete o rozchodu? Musí to být hrozné, nemít v tom svém domácím zázemí klid, to musí děsně vyčerpávat.
Myška
lenka
| 2. 3. 2007 10:35
Myško, ona Rybka to tady ani nepsala, ale včera o tom poprvé řekla na jiném tématu...taky jsem si říkala, že je škoda, že nám o tom neřela dřív, protože jsme jí nemohly pomoct...ale třeba se ještě rozpovídá.
Myšičko,
ryba
| 2. 3. 2007 10:29
díky . taky vás mám všechny ráda

Dost mi pomohlo,když si tady s vámi píšu o čemkoliv.
Nejsem takový ten seznamovací typ. Trvá mi,než se začnu s někým bavit. A tady to je fajn.

Tuhle v noci,když jsem zase nespala mě napadlo,jestli by jste se nechtěly poznat naživo.
Rybko,
anonym
| 2. 3. 2007 10:22
Já jsem nezaregistrovala , že máš nějaké problémy, to je mi líto.
Nečtu úplně všecko, a toto mi uniklo.
Snad bude líp.
My tě máme rádi!
Ahoj holky
vendy
| 2. 3. 2007 09:24
dneska je u nás krásně svítí sluníčko a úplně láká ven. Snad to hezké počasí vydrží i přes víkend.
Myšičko nanuky moc nemusím, ale když už jsem měla ledovat, tak tedy i zevnitř - jediný nakuk, který mám opravdu ráda je jahodová dřeň, ale stejně je nejlepší ta doma udělaná .
Rybko, moc ti přeju ať už se ta tvá domácí krize nějak rozsekne, uvidíš bude zase líp . Tak ať se dort i oslava vydaří ! Kolik vlastně dceři bude ?
Ahoj holky,
ryba
| 2. 3. 2007 07:14
taky přeji hezký a snad už slunečný den.
Dneska mě čeká preventivní prohlídka s dcerou a příprava dortu,protože má zítra narozeniny.A to je docela příjemná práce.

Lenko ,díky za podporu.Tátu jsem měla moc ráda a budou to dva roky a téměř každý den si na něho vzpomenu. Práci mám dobrou.Ani moje předešlá práce nebyla špatná.Pracovala jsem ve firmě manž.Ale máme doma hroznou krizi a proto jsem šla pryč.
V nové práci se mi moc líbí,mám tu svůj klid a pohodu.
Hezký den
anonym
| 2. 3. 2007 06:40
Přeji krásný nový den,
Vendulce dobré uzdravování (máš ráda nanuky?)
a všem holkám pohodu po celý den.
Sedím tu už hodinu, nabírám sílu na jeden mailík, který musím napsat a vůbec se mi do toho nechce. Tak si jen taj prohlížím, co nového v diskusích, kterými procházím, a asi půjdu za chvíli probudit děti, a vyslat je do školy.
Dnes musím dodělat resty, které se mi nakupily (žehlení je nejhorší!) a udělám si nějaké dobroučké papání.
Jo. To udělám.
Akorát s výbětem (a často i kvalitou) zeleniny je to u nás ve Hrušce dost bídné, tak zaběhnu spíš do Tesca, máme ho 15 min chůze od domu.

Pa!
Rybko
lenka
| 1. 3. 2007 19:23
Tak jsem četla, jak jsi mi psala o těch problémech na jiném tématu....musela jsi mít tatínka asi moc ráda když tě to tolik vzalo, že? A jak to bylo s tou prací, to jsi šla do něčeho horšího? Na problémech je nejhorší, když se toho nakupí víc, člověk nemá tolik síly s tím bojovat, jako kdyby šly ty problémy postupně za sebou. Kdybys chtěla, mohla by ses tady o tom trochu rozpovídat, tady člověk vždycky dostane podporu, když ji potřebuje...
Osmička
vendy
| 1. 3. 2007 17:34
Holky díky, jste fakt moc hodné, to člověka potěší, když si na něj někdo vzpomene .
Leni, zub mi nabízeli, ale řekla jsem, že ho nechci ani vidět, ale děti byly zklamané, že jsem jim ho nepřinesla ukázat .
Já leduju, zatím to moc nateklé nemám, když odeznělo umrtvení tak to začalo bolet, ale je to bolest která se dá vydržet.
Už jsem zkoušela sníst jogurt, a šlo to celkem v pohodě, přítel mi slíbil, že mi koupí nějakého nanuka .
Do práce zítra nejdu, vzala jsem si dovču a doufám, že do pondělka budu fit.
Doktor říkal, že to vypadá dobře, že to snad zvládnu i bez antibiotik - to jsem ráda, protože jsem pro jejich užívání jen v opravdu nutném případě. Přeji pěkný zvytek večera - pa pa
Vendy,
ryba
| 1. 3. 2007 14:21
myslela jsem na tebe.
Jsi statečná a silná
Napiš až ti bude lépe.
Vendy
anonym
| 1. 3. 2007 14:12
Božátko, chudinko, 30 minut? No to je na umření...

Ne, hlavně že se cítíš jakž takž, asi to bude ještě modrat, co?
Manžel měl modrou tvář, když mu to dělali.

Myslíme na Tebe, uzdravuj se ze všech sil a a ž bude líp, napiš!
wendy
lenka
| 1. 3. 2007 13:57
Wendy, tak to ti gralutuju, že už to máš za sebou....a nechtěli ti ten zub dát sebou domů? A jak to budeš řešit s jídlem? Manžel na tom byl vloni, vůbec mu to nenateklo, ani neledoval, takže to bude určitě v pohdoě i u tebe. Zítra už jdeš do práce?
Osmička
vendy
| 1. 3. 2007 13:54
Holky tak mám tu osmičku venku, měla jsem hrozný strach, ale dalo se to přežít, i když nic příjemného to nebylo. Ale pan doktor byl fakt profík, za 30 minut bylo po všem i se šitím. Takže jsem doma a leduju a doufám, že mi to moc nenateče. Hlavně jsem ráda, že už to mám za sebou .
Amíci
lenka
| 1. 3. 2007 09:06
Tak jsem to o těch Američanech četla taky, ale přijde mi to spíš jako recese, než že by to byla pravda z nějakých normálních novin. Teda ne že by to v reálu nebyla pravda ....jen se divím, že by nás Amíci měli tak prokouklé
:)
ryba
| 1. 3. 2007 07:22

Myšičko ,opravdu k pousmání.
Jednou se mi stalo,že na jihu Francie nevěděli kde jsou Čechy.Ale na druhou stranu tady v tom našem malém městě žije jeden Američan z Kalifornie a je celkem spokojený .Původně si sem přijel snad jen odpočinout. Docela by bylo zajímavé jak by na to reagoval Američan,který tu žije.
Tak jsem se posmála
anonym
| 1. 3. 2007 07:11
tomu, co si o nás myslí Američané.
Opravdu, k tomu nemám slov. Přesně to ukazuje jejich myšlení.
Viz příloha
omlouvám se za chybu
anonym
| 28. 2. 2007 12:36
v mém příspěvku v 11:21,
mělo tam být oslabený, nikoliv oslabení...
Te´d to po sobě čtu a nemůžu se na to koukat!
Jo, děti,
anonym
| 28. 2. 2007 12:34
za ty se my , mámy , umíme porvat, jako ani za sebe ne!
To znám.
Taky jsem dřív nevěděla, že se umím ozvat, až když jsem měla děti, tak jsem zjistila, že sice mám s tím problém, ale umím!
Někdy ne dost jednoznačně a účinně, ale snažím se nenechat v tom děti samotné!

Nakonec, proto nás ty děti mají, aby jim rodiče ukázali, jak můžou obstát. Jak se mají bránit.
pro Myšičku
vendy
| 28. 2. 2007 12:23
Od toho tady přece ty rubriky jsou, každý tady řeší nějaké své problémy, vylije si srdíčko a vymnění si zkušenosti. Nevidím na tom nic trapného a už vůbec ne když se problémy týkají dětí - to přece každou maminku hodně trápí.
Myšičko ty jsi si s klukama těch dětských nemocí teda už pořádně užila , no snad už se to zlomí, už by měli mít vytvořeno spoustu obranných látek a nemocem lépe odolávat !
Chování některých lékařů je fakt hrozné, jsou tak arogantní a nevstřícní - jasně že né všichni, ale bohužel už také nějaké špatné zkušenosti mám, ale pokud se jedná jen o mě, tak to ještě nějak zkousnu, ale pokud se jedná o dítě, tak to ho bráním zuby, nehty !
jo jo váčky
anonym
| 28. 2. 2007 11:21
právě letos jsme měli (také kolem Silvestra a pak podruhé v lednu) váčky pod zubem.
Nedávno jsem tu do sekce "Máte problémy?" napsala o tom článeček, jak jsme šli v noci pěšky přes park na pohotovost k zubaři, s 8-mi letým dítkem...ale jedna "Viktorka" mi do os. vzkazů napsala, že jsem trapná, jak žadoním o lítost a pozornost ostatních, že jsem to radši stáhla (požádala jsem administrátorku Hanku, ať to smaže). Jen jsem si chtěla postěžovat, vylít srdíčko...

Oba ty postižené zuby Jirkovi taky vytrhli, a nasadili ATB. Uf.
Mezitím stihl Jirka ještě otitidu, další ATB, no není divu, že je teď oslabení a má virózu. Ikdyž opravdu nic vážného, už je dobrý.

Vendy, jednání vaší zubařky je HNUS, jak je možné, že ti lékaři tak otupí a jsou z nich necitlivá hovada?
Paradoxně mám lepší zkušenosti s chováním lékařů, než lékařek!
Jak ženské dokážou být hnusné k dětem, to mě docela děsí.
Holky díky :-) !
vendy
| 28. 2. 2007 11:05
Holky díky za podporu - určitě dám vědět jak jsem dopadla .

Myšičko tu doktorku bych asi taky změnila, je to hrozné, když má člověk pocit, že lékaře obtěžuje, od toho tam snad je, aby se zabýval problémy svých pacientů !!! Já jsem takhle vyměnila Pavlínčinu zubařku, je to už asi tři roky zpátky, měla chudáček váček pod zubem, zrovna na Silvestra, na pohotovosti si děsně užila, snažili se jí to tam léčit, ale byla moc statečná, tak jsem jí za to chválila. Pak jsme po Novém roce šli na kontrolu k její zubařce a ta jí ten zub bez varování vytrhla, takže se Pavlínka lekla a brečela. A ta zubařka jí děsně sprdla, že má citlivé uši a není zvědavá na nějaké uječené děti . Bylo mi to hrozně líto a zubařku jsem hned vyměnila, teď máme úžasnou dětskou zubařku, která to s dětmi umí
Zdravím
anonym
| 28. 2. 2007 10:52
Vendulko,
budeme na Tebe myslet! Božátko, pak napiš, jak jsi to zvládala!

Rybko,
děti jsou O.K. Jarda chodí do školy, objednávám ho u alergologa, ale musím ho změnit, ta naše pův alergoložka je velmi nepříjemná a mám neustále pocit, že ji obtěžuji. Nerada se vnucuji. A když jsme tam teď tak dlouho nebyli a chtěla jsem objednat, zas mě seřvala, že jsme tam nechodili... Ach jo, to si nevybereš, všechno špatně.

Jiřík má virózku, už přechází, zítra jsme (už 3 měsíce) objednaní k psycholožce, tak už bude moci jít. Snad.
pro Vendy
ryba
| 28. 2. 2007 09:24
Tak to si na tebe zítra vzpomenu a buď statečná.
Knížku si přečti .Já o vánocích četla Bílou masajku a za tři dny jsem přečetla všechny tři díly. Od té doby jsem se zase k ničemu nedostala.
Nechci se vymlouvat,že nemám čas,ale jsem na tom tak,že nedokážu teď přemýšlet nad čtením.
pro Rybu
vendy
| 28. 2. 2007 08:56
ano ano taky je u nás už od včerejška deštivo a nevlídně. Zítra jdu sekat tu osmičku, tak pak asi zalezu s kusem ledu do postele a zůstanu v ní i přes víkend. Alespoň se zase jednou dostanu k tomu, abych si přečetla nějakou knížku.
pro Zlatu
vendy
| 28. 2. 2007 08:52
Ahojky, tak to je fajn, že jsi se zase dostala k internetu, snad se tam dostaneš i častěji . Vím kde Zlatníky jsou ale moc je neznám, zatím jsem jimi vždy jen projížděla. Ty máš ten krámek ve Zlatníkách nebo v Opavě ? Víno mám moc ráda, nejraději mám suché červené . I když na podzim jsme byli na Moravě a tam mi moc chutnalo Chardonay, byli jsme ve slepích v Lechovicích.
No jo chlapi, s těmi je někdy potíž, nejhorší asi je když od vztahu každý očekává něco jiného.......... My jsme s přítelem naladěni na stejnou vlnu, takže nám to klape, a věřím, že nám to tentokrát vydrží .
:)
ryba
| 28. 2. 2007 07:19
Ahojky holky je u vás taky tak deštivo???
Myšičko co děti, je jim už líp ?

My se zatím držíme, jen Filip šel včera brzy spát,protože ho opět bolela hlava. Docela na to trpí,

Zlato to je fajn,že jsi opět napsala a přijď častěji a napiš něco o víně. Jám mám víno docela ráda. Nejraději suchý a francouzský.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
21. 12. 2025 19:52
15799
kacenkaj
11. 12. 2025 12:24
280
Anna Vodičková
7. 12. 2025 17:26