Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Klub třicátnic
DiskuzePřidat názor
Ahoj holky,
ryba
| 21. 2. 2007 12:28
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

taky to s těmi zuby nehoním a ani na to teď nemám čas, protože ten týden se to hojí a pak vyndávají stehy. Ale pokud by začaly zuby dělat neplechu, tak ven s nima, je to jen maximálně 4x a nové už nenarostou
Tak přítel byl v nemocnici na stomatochirurgii a lidi tam mají hafo, objednával se daleko dopředu. Tak pokud se na to v té ordinaci specializujou, tak v tom musí mít už praxi a jeden zoubek Vendy bude hračka
Když mě začal o Vánocích na pár dnů zub zlobit, dokonce jsem z toho dostala i angínu, tak mi řekl jak je rád, že už to má zasebou. Taky si to pak řekneš.
, takže mi dlouho trvalo, než jsem našla odvahu se tam objednat, teď už alespoň nemůžu couvnout. Jsem sice z Opavy, nebudou mi to však dělat v nemocnici, ale v jedné ordinaci, kde se doktor na tyto zákroky specializuje.
Takže to budu muset taky podstoupit. Ale kdy ... 
. Ach jo raději na to ještě týden nebudu myslet !

Ale neprožívám to tak. Kromě vrozené vady ledvin a s tím související problémy, prodělaných běžných dětských nemocech jsem už měla salmonelozu, mononukleozu, chlamydie. Jinak mám žlučníkové kamínky (to bylo docela zajímavé zjištění - šla jsem na sono břicha kvůli ledvinám a ledviny mám čisté, ale našli mi ty žlučníkové kamínky). Jinak zlomených kostí jsem už v těle měla taky dost, zápěstí mě od té doby zlobí pořád. A je to pořád něco. Teď to budou asi zuby, protože je mám odjakživa krásně rovné a mé osmičky se to snaží pokazit. Jinak ale beru život jaký je, nenechávám se tím pohltit a jsem většinou optimista, stav mysli je hodně důležitý.