Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Klub třicátnic

Diskuze

Pro Lenku - pekárna
vendy
| 13. 12. 2006 21:20
Leni, já jsem na tu perárnu taky moc zvědavá, když jsme ji kupovali, tak jsem byla překvapená jak je obrovská, takže řesím, kam ji vlastně doma postavím.
Už se moc těším, až si upeču svůj první chleba- snad mě nějaké možné počáteční nezdary neodradí !
Ale zase jsem moc ráda, že se tady můžu poradit, kdybych si nevěděla s něčím rady
S tím parmazánem to muselo být zajímavé
drby
zuzu
| 13. 12. 2006 19:03
jojo Leni mas pravdu, taky to nechapu, proc na to tak spechali, kdyz vedeli, ze jsou uspesni kazdy ve sve zemi a zit spolu bude asi docela tezku Cesko- Slovensko, no taky tyhle,,hvezdny,,vztahy nechapu, ja jsem poslouchala EV2, Libor tam mam vecer show a rikal neco ze by si chtel poridit pejska, takze to vypada. ze je fakt osamalej , ze to asi nebude jen bulvarni vymysl, ikdyz ja ho mam rada, je to sympatak....dnes jsem cetla(kdyz uz jsme u tech drbu ), ze Dara Rolins, jak chodila s tim hokejistou Bednarem, tak ze s nim ted chodi Helena Zetova, o ktere jeste pred par dny psali ze chodi s reditelem CT1, no kdo se v tom ma vyznat , ale Helenu mam rada,jak zpiva, musim se ,,pochlubit,,ze v nedeli jdu na koncert Christiny Aquilery, je v Sazka Arene a prave preskokanka ji je HZ, tak jsem zvadava, ktera z nich bude lepsi, tak pekny vecer, ja mazu na hodinu franiny, posledni finalova, tak se musim snazit....au revoir!
rozvod
lenka
| 13. 12. 2006 15:39
Tak holky zrovna čtu, že Libor Bouček a Mariana Durianová se po půl roce rozvádějí....nějak to nechápu, jak se někdo může rozvádět po půl roce? Proč se teda brali? Ještě si pamatuju, jak měli nedávno svatbu a stála 800 000 kč, tak to teda byly pěkně vyhozené peníze .
pekárna
lenka
| 13. 12. 2006 15:12
Vendy, to jsem moc zvědavá, co na tu pekárnu budeš říkat....navíc mě hrozně zajímá, jestli vám bude stačit jeden chleba, když je vás doma pět....u nás totiž zmizne vždycky raz dva a to jsme na něj jen dva...jinak se připrav, že ty recepty, které jsou k ní přiloženy, moc neodpovídají skutečnosti, ale na to časem metodou omyl pokus přijdeš kolik čeho dát. Minule jsem do ně přidali strouhaný parmazán, to bylo moc dobré.
Dárečky
vendy
| 13. 12. 2006 14:51
No mám velkou rodinu, takže i dárečků mám hodně - pro přítele mám knihu
- 100 nejkrásnějších divů světa - až nám děti odrostou tak chceme hodně
cestovat - tak aby mohl zatím alespoň snít ,
potom nějakou kosmetiku a sportovní mikinu. Pavlínka dostane
běžky, pohádkovou knížku, kočičí kalendář, herbář a ještě jí chci
koupit na vánočních trzích nějaký pěkná kámen, ona je totiž od mala
sbírá a má už docela pěknou sbírku.

František bude mít pod stromečkem lyže (i když né úplně nové), knížku o
lidském těle, baterku čelovku, kalendář a zavírací nožík.

Klárce jsme koupily lyžařskou soupravu (je letos v sedmičce a jede se
školou na lyžák), rifle, svetr, knížku, pěnu do koupele a pejskový
kalendář.

Největší dárek asi dostanu já - protože mi přítel koupil domácí
pekárnu, věděl že to ni už dlouho toužím, takže se na ni moc těším - i
když to bude takový dárek pro všechny. A tu kuchařku si budu muset
nejspíš naježit sama .

Jinak rodičům, bráchovi a rodičům přítele - kupuji většinou knihu - jako správná knihovnice
darecky
zuzu
| 13. 12. 2006 14:09
vendy a co mas ty za darecky?
odpověď
zuzu
| 13. 12. 2006 13:23
nevadi, odpovim na vsechny ....zacnu od zadu, pekne ...no urcite budu mit cas, to vis, uz se ale tesim ze nebudu kazdy den prilepena na monitoru, ted se nic jineho delat neda, ale doma si dam jiste chvili pauzu, ono i icq, je moc dobra vec, ale nejde to porad, to uz pak clovek zacina blbnout, uz se tesim na ten ,,osobni,,kontakt, to vis. No baleni, kdyz jsme sem jela mela jsme kufr 32kg a do letadla mohlo byt 20kg, takze jsem na letisti vybalovala svoje rozinky, vlocky a cpala to mamine do tasky, tak to na me ceka doma , takze ted uz jsem si hodne veci odvezla domu v listopadu, jsem byla na tyden doma vis, a jeste sem musim v lednu na jeden tyden, na zkousku,tak jeste neco odvezu potom, ted hlavne ty darky a potrebny veci, ale co si budeme rikat, to je pro zenskou skoro vse, ze? vahu tu nemam, ale snad nebudu mit nadvahu, snad mi to na tom letisti vezmou, to vis, ale bojim bojim....
urcite o masazi napisu, jsem na to taky zvedava, ale kdy vyrazi to nevim, tak jen co budu vedet, tak pisnu...do toho divadla jdeme s tatkou spolu, takze i ja jsme si nadelila lupen, koncem ledna do Kalichu na Drahoušky, tak jsem zvedava....
k tomu zdravemu jidlu, no ted jsem byla 3mesice pryc takze me nemeli na ocich a o prazdninach jsem zacinala, takze uvidim az ted, jak se budou tvarit, ale mamina me podporuje, rika at jim co chci, ale hlavne at jim...ja jsem tak nejak zhubla 10kg od prazdnin, tak kdyz me videla jak jsem v tom listopadu prijela na tyden domu, tak radost nemela, tak mam nakazano poradne jist...ja jseme tu zdravou vyzivu pojala i jako tak nejak i dietne....ale uz se tesim az rozjedu recepty z kucharky HZ a co ty bude tedy pod stromeckem????
dárečky - Zuzu
vendy
| 13. 12. 2006 13:00
Jo jo - taťka nás medem zásobuje, takže ho používám skoro do
všeho místo cukru, normální bílý cukr kupuju jen úplně vyjímečně
- spíše pro návštěvy aby si měly čím osladit kafe .
Med z obchodu jsem ještě nikdy nekupovala, takže nemůžu srovnávat, ale
určitě do něj něco přidávají, když jim tam vydrží tak dlouho tekutý.
Každý neupravovaný med česem ztuhne .

Zuzu koupila jsi rodičům opravdu moc pěkné - originální dárečky .
Potom písni jak byla mamka spokojená s tou aromatickou masáží.

A vůbec co tvoji rodiče - podporují tě ve tvém zdravém způsobu života ?
A nebo nevěřícně kroutí hlavou když si připravuješ tofu, cizrnu, tempeh
a podobné dobroty ?

A co cestovní horečka - už asi vrcholí ? Podařilo se ti všechno úspěšně
zbalit ? Já když jsem se vracela z pobytu v Německu tak jsem měla tolik
zavazadel, že mě ani nechtěli vzít do autobusu - prý jsem si měla
objednat stěhováky - ale nakonec jsem to ukecala.

Co myslíš, že budeš mít i doma čas na Victorku a na nás ?

Koukám, že jsem tě těmi otázkami úplně zasypala
vosk
zuzu
| 13. 12. 2006 12:01
jjj s tim vcelarstvim mas pravdu, muj deda ma taky uly, takze domaci medik, primi kdyz to zpracovava, tak jsou moc dobry takovy ty jakoby,,zvykacky,, z toho, je to parada kdyz je nekdo v rodine kdo dela s medem, ten kupovany eeee, ale svicky jsme teda nezkousela, chci zacit temi gelovymi, jsou asi nejjednodussi, ale je fakt ze nejlepsi jsou ty medove vceli....no jak je tu draho, to vis kurz je 42korun, nic moc, ale da se to, moc neutracim, ale darky jsem tu koupila skoro vsechny, ted jen to zabalit a uvest domu , jen mam jeste v cechach koupene pro tatku listky do divadla a mamine poukazku na aromatickou masaz, tak snad to bude ok a samozrejme pro hafika mam specialni anglicky dobrudky, to musi byt
pro Zuzu
vendy
| 13. 12. 2006 11:13
No kéž by na ty vánoce alespoň něco nasněžilo - aby měly tu správnou
atmosféru. Neraději mám když tak pomaloučku padají velké vločky - to je
pak romantika

Dárky už mám téměř všechny nakoupené a většinu mám už i zabalenou. V
sobotu večer jsme neměli děti doma, tak jsme to hned využili k
balení . A co ty - nakoupila jsi dárky v Anglii ? A jak je to tam
vlastně s cenami - je tam draho ?

Zuzu gelové svíčky jsem zatím nezkoušela, protože si každé vánoce dělám
svíčky z včelího vosku. Můj tatínek je včelař - takže materiál mám,
koupím jen knot a vyrábím. Svíčky z včelího vosku moc pěkně voní
pocasi
zuzu
| 13. 12. 2006 10:52
ahoj, tak ctu dnesni novinky a snad hura, bude na Vanoce snih, ale bude to letos asi bida obecne

http://zpravy.idnes.cz/…-dhp-/domaci.asp?…

no nechame se prekvapit, treba Jezisek prinese nejaky prekvapko, snehovy a bily....a co darky, uz mate nakoupeno? nezkousely jste nekdy vytvaret gelove svicky?ono se vse na to koupi a pak se uz jen tvori, zahriva a leje do ,,sklenic,,chci to zkusit, sice moc sikovna nejsem, ale tohle snad zvladnu papa.
Lenko
anonym
| 12. 12. 2006 20:37
Diagramem myslím to astrologické kolečko, kde je zobrazeno postavení planet a vztahy mezi nimi, také osy a domy horoskopu...no určitě jsi to někde už viděla.
pro Myšičku
vendy
| 12. 12. 2006 20:08
Díky - tak v tom mám alespoň jasno .
Dva Blížence už stejně doma mám - a myslím, že to stačí

Pa pa
diagram
lenka
| 12. 12. 2006 18:26
Myšičko, pro blbé - čili pro mě - co je to ten diagram ,že bez něj nemůžeš dělat?
Vendy
anonym
| 12. 12. 2006 18:14
Tak bohužel, žádné překvapení se nekoná.
Podle času cos mi zadala jsi ještě opravdu v Býku.

ZUZU, až zjistíš ten čas narození, něco udělám.
Ale nám nejde tiskárna apokud já si nevytisknu ten diagram, nemůžu nic psát...
Pa!
ZUZU
anonym
| 12. 12. 2006 16:33
Nevím přesně co bys chtěla vědět, jestli všeobecnou charakteristiku znamení Štíra nebo konkrétně Tvůj horoskop (to by však trvalo nejméně měsíc, mám toho dost), nebo jestli Ti stačí jen zběžný přehled, ted udělám hned, třeba na mail. Potřebuji k tomu přesné datum (tedy i rok) narození, místo a čas.
cha chááá
anonym
| 12. 12. 2006 16:31
Holky, tak mně se stalo to samé, že jsem se stala sama sobě kamarádkou!
Ale už jsem se se sebou "pohádala" a vyhodila jsem se.
Pro Mamiku
vendy
| 12. 12. 2006 13:39
Ahojky nic si z toho nedělej - stalo se mi to taky, ale zase jsem se hnedka umázla jsou to pěkné změny, že jo
ahoj
zuzu
| 12. 12. 2006 13:37
mysicko muzu Te taky poprosit o analyzu, koukam jak tu debatujete o znamenich , tak treba se neco dozvim, jestli budes mit chut neco napsat....jsem STIR 4.11, sice jsem tady myslim cetla docela negativni veci na stiry, ale treba je i nejaky pozitivumdikas!
Kamarádky
mamika
| 12. 12. 2006 13:32
Tak jsem zjistila jak se smažu.Pěkně se mě to zeptalo...opravdu již nechcete s tímto člověkem kamarádit?...A tak jse se tedy se sebou rozešla,ale v dobrém
Hezký
mamika
| 12. 12. 2006 13:30
To je pěkný ,dobrý nápad s profilem.Bohužel vůbec nevím jak se mi to povedlo ,stala jsem se zřejmě sama sobě kamarádkou,tak se nelekejte Snažila jsem se tam uložit Myšičku,Lenku a Vendy a nevím jak jsem to udělala,jestli vůbec.Zato jsem mezi svými kamarádkami našla sebe.To jsem asi zase něco zkopala,no taková už jsem já.
Vendy
anonym
| 12. 12. 2006 11:46
prostě mi to nedá, ale musím, když už jsem ta astroložka
20. 5. právě přechází Slunce ze znamení Býka do Blíženců.
Určitě jsi si jistá, že jsi Býk?
Zkus napsat (třeba do osobních vzkazů, jak chceš) čas a místo narození a třeba Tě čeká překvapení!
nákupy
lenka
| 12. 12. 2006 11:17
Právě jsem zjistila, že nemám co vařit, tak šupajdím do obchodu, zatím se mějte
sms
lenka
| 12. 12. 2006 11:16
Já mám na telefonu písknutí, ale takové srandovní, ono se to těžko popisuje....hele, to musí být tvé okolí určitě pěkně zvědavé, od koho že ti ty smsky v takovém množství chodí, ne?
jo
anonym
| 12. 12. 2006 11:08
Pípá. a šíleně. Mám tam nastaveno ohlášení sms jako kníkání páva, a dost hlasitě. Takže když mi to začne kníkat v obchodě, nebo v divadle...já dělám, jakoby nic, a lidi se koukají
Některé starší dámy u nás v orchestru se vyjádřily, že to je "teda hrozné" takové zvuky!
Na minulém mobilu jsem měla stíhačku. Ale tu jsem na Netu nenašla.
Jaké zvuky na tlf máš ty?
Myšička
vendy
| 12. 12. 2006 11:07
Právě jsem podle profilu zjistila, že jsi taky Býk jako já, já jsem 20.5 . Takže jsem úplně stejně staré - teda vlastně stejně mladé .
Myšička
lenka
| 12. 12. 2006 11:04
Myšičko, to ti pořád musí pípat mobil, když ti chodí všechny zprávy, ne?
Vendy
lenka
| 12. 12. 2006 11:02
Vendy, taky jsem ti zkusila poslat tajnou zprávu...to jen jako pokus, jestli to funguje
Lenka + Myšička
vendy
| 12. 12. 2006 11:02
Můžu si vás taky přidat do kamarádek ?
vyplňování
lenka
| 12. 12. 2006 11:00
Cha cha, tak myslím, že si dneska všechny holky buď budou vyplňovat, nebo číct to, co vyplnily ty jiné a nikdo nebude mít čas si povídat

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
4. 7. 2025 20:59
14617
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...
4. 7. 2025 21:47