Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Klub třicátnic

Diskuze

Díky Victorie
vendy
| 12. 12. 2006 10:57
Holky ten vánoční dáreček od Victorie je bezva hned jdu taky vyplnovat !
Myšička
lenka
| 12. 12. 2006 10:53
Nevadí, já už tě tam mám taky
Přítomnost
lenka
| 12. 12. 2006 10:52
Ta výzva je dobrá, už jdu na to ....nejlepší jsou nahoře ty záložky, jak se hned můžeš podívat mezi všechny iživatele, kdo je v tuto chvíli přítomný.
kamarádka
anonym
| 12. 12. 2006 10:51
Jo, Lenko,
a už jsem si Tě "zakamarádila", neva? (Tj. přidala mezi kamarádky v profilu)
Taky Vendy, a postupně přidám Mamiku atd.
Myška
lenka
Myšičko, to je v pořádku, žes to napsala při registraci bez háčků a čárek, to se musí dělat všude na internetu, háčky a čárky to nebere....jen že si to člově neuvědomí, když pak má tu přezdívku napsat ...mě se zdálo, že to vyplňova musím, no bude mi chvilku trvat, než se v tom zorientuju
kamarádka
anonym
Jo, Lenko,
a už jsem si Tě "zakamarádila", neva? (Tj. přidala mezi kamarádky v profilu)
Taky Vendy, a postupně přidám Mamiku atd.
děvčata, vyzývám vás!
anonym
| 12. 12. 2006 10:48

Nikoliv na souboj, naopak.
Chci vás poprosit, ať si příležitostně vyplníte osobní profil, ať se můžem pak lépe mezi sebou a novými příchozími orientovat. Ať se furt sebe navzájem nemusíme ptát odkud jsme a co děláme, kolik máme dětí a mužů...
Dík!
lenka
anonym
| 12. 12. 2006 10:45
No, já vůbec nevím, proč jsem to tenkrát zadala bez interpunkce.
Jinak to psát vůbec nemusíš. Otevřeš si můj profil a klikneš na "napsat osobní zprávu" či jak to tam přesně je napsané.
Tvoje zprávička mi došla.
Vždycky se kouknu do Viktorky, když mi mobilem přijde sms, že mám v mailu odpověď (mám mail na Centrumu, kde mi s každým novým mailem zašlou zdarma sms).
Jinak zrovna píšu horoskop.
Mám nemocné děťátko Jiříka. Blil celou noc, ještě že máme po premiéře a nemusím řešit hlídání či paragraf, neboť je v práci volno.
Jirka si hraje s vojáčkama-s těmi si hraje jen v zimě, v létě ho to vůbec nenapadne.
A máme 0 stupňů na teploměru :o( Brr.
Myšička
lenka
| 12. 12. 2006 10:36
Myšičko, došla ti ta tajná zpráva? Mě se podařilo totiž až napotřetí napsat správně příjemce ..nejdřív jsem napsala Myšička, to nešlo, pak Mysička, taky nic a až pak Mysicka....je zajímavé, že spolu často debatujeme,ale i přesto si člověk neuvědomí, jak se správně tvoje přezdívka píše.
Kočičky
vendy
| 11. 12. 2006 18:21
Myšičko máš pravdu - je to moc fajn když si můžeme představit toho komu píšeme. Fotky to tady opravdu oživily, skvělý nápad že jsi s tím začala .

Kočička v bytě je moc fajn, ale určitě to má i spoustu stinných stránek. Když byla ta naše Zuzinka ještě kotě, tak nám dala pořádně zabrat. Teda spíše dostala zabrat sedačka a křesla no a nějaké ty kabely taky no ale s tím už musí člověk počítat. Teď už je sice klidnější, ale občas na ni příjdou roupy a řádí v bytě jako tajfun . Ale radosti je s ní spousty, je moc přítulná a chodí pořád za námi jako pejsek, má ráda společnost

Tak ještě jedna kočičí fotečka a pro dnešek se loučím
Jupíí,,,Vendy
anonym
| 11. 12. 2006 16:48
Tak to jsem se rozjely s těmi fotkami, co?
To jsem ráda. Můžu si vás a děti líp představit. Kočičku (tu Vaši) jsem si hned uložila pro Jiříka. A až nám půjde ta potvora tiskárna, tak ji i vytisknu.
Jak se jmenuje? My tři (já, Jiřík a Jája) se snažíme přemluvit našeho mužíčka-hlavu rodiny, abychom si číču koupili domů. Spousta lidí nám ji dá i zadarmo-nechceme žádnou rasu, jen obyčejnou číču!
Mužíček má kočky moc rád. Obdivuje je. Ale zatím vítězí jeho silná pořádkumilovnost. On by snad zešílel, kdyby mu kočka poškrábala zeď nebo prokousla kabely...
Tak budem muset vsugerovat babičkám, že NUTNĚ potřebují kočičku, jsou stejně "blázni" do zvířátek, jako my.
Děti
mamika
| 11. 12. 2006 16:47
To jsi moc hezky napsala ,o té vychytralé přírodě a je to fakt i ten nejošklivější a třebas i hrůzu nahánějící tvor má mláďátka roztomilí.Na pohledu tvého synka je vidět,jak moc ho čičiny fascinují a to je dobře.Kdo nemá rád zvířata,ten nemá rád lidi.Naše kočka Čikina je skoro stejná jako Vendy kočka,jako ségry,jen naše asi bude mít o chlup méně těch bílých ploch ,ale logicky zase víc těch strakatomakatých.Bohužel fotku nemám,ale polepším se.Tak posílám aspoň kotě vánoční.
Zuzu
lenka
| 11. 12. 2006 16:47
On je i leden moc daleko....víš, já mám moc velký problém v té bolestivé menstruaci, mám ji i lehce nepravidelnou, takže nevím kdy udeří a z toho důvodu si nemůžu domlouvat nic víc jak tři týdny dopředu...při mé smůle by mi to totiž určitě vyšlo tak, že bych to dostala v den odletu
fotky
lenka
| 11. 12. 2006 16:45
Teda holky, musím vám říct, že jste to tady těma fotkama úplně rozsvítily Já jsem tak zvědavá u otvírání každé fotky -stejně jako když na Vánoce rozbaluju dárky
Myšička - děti
vendy
| 11. 12. 2006 16:33
Ty děti za Pavlínkou nebyly naše - bylo to foceno před 14 dny na Karlově a tam bylo i spoustu dětí našich kamarádů, ale pro úplnost přikládám fotku celé naší rodiny
Kočičky
vendy
| 11. 12. 2006 16:29
Myšičko ta fotka Jiříka s kočičkou je moc hezká - přiládám fotku naší kočky
Mamiko
anonym
| 11. 12. 2006 16:21
děkuji za podporu.
Já jsem samozřejmě moc ráda maminkou, ale velmi se mi nelíbilo, že anonymní osočuje ostatní ze sobectví, aniž by byla ochotna připustit, že to někdo má prostě jinak...Jak Ty sama píšeš-"nechápu je a nerozumím jim" , ale taky jsi tam nešla jim nadávat!
Terezka je taky nááádherná holčička.
A víš, proč jsou všechny děti tak krásné a roztomilé (a vůbec všechna mláďata)? To aby bylo tak snadné je milovat. A zázračně to funguje! VždyŤ kdo by z lidí, jež mají srdce, mohl ublížit koťátku, nebo štěňátku? Vždyť je to něžnost sama. A což teprve dítě? Je tak snadné je milovat.Fakt je to dobře vymyšleno, ta Příroda není vůbec hloupá...
Máš pravdu, že Jiříkovi čerti přímo září z očí. Je těžké najít fotku, kde se tváří neutrálně, neboť neustále vymýšlí ksichtíky.
Snad jen když má u sebe nějakou kočičku. To se z ďábla stane anděl. Kočičky prostě miluje, úplně hrozně moc.
Myšičko!
mamika
| 11. 12. 2006 15:57
ahoj,Myšičko.Schválně jsem si přečetla celé povídání na téma ....nechci děti......protože tam normálně nechodím,nerozumím tomu a tak to neodsuzuji,ale ani nepodporuji,prostě to nechápu!Ty znáš můj horoskop a proto víš ,že to ani chápat nemůžu,vzhledem k tomu že jsem mámou ráda,šťastná a neměnila bych za nic na světě.Jen jsem ti chtěla říct,že jsem nikdy neměla pocit z tvého vyprávění o těch tvých klucích,jako že by si z nich dělala chudinky.Nedivým se ,že tě to naštvalo.Naopak z tvého vyprávění je cítit jak moc je miluješ .Děti jsou prostě takový,v jednu chvíli k umazlení a ve vteřině naopak,ale jsou to naše zlatíčka a žádná by jsme ty svoje zlatíčka ani náhodou nevyměnili.Máš moc pěkný kluky(tomu mladšímu ta čertovina kouká z očí)Posílám svojí Terku,je to ta menší.Doufám že se mi to podaří uložit a že tam taky dám tu správnou fotku.
letenky
zuzu
| 11. 12. 2006 15:56
Leno ted treba koukam na to smartwing.com a kdyby jste chteli do Parize, tak jsem treba zadala na leden(konec) a vyhodilo to docela dobre ceny, akorat koukam ze nelitaji do Londyna...ale vis ja bych ti Anglii stejne nedoporucovala, porad jsem tu a zadny zazrak....urcite bych popremyslela o te Parizi a Rime....ten je moc hezky, me se nejvice libil Vatikan a svatopeterska katedrala, to je proste neco, teda ta fronta byla taky desna, vystat tam a dostat se dovnitr, ale stalo to za to, fakt, vubec ten Rim je takovy pekny, ze je vse tak nejak pohromade a za ten vikend(kdyzbyste meli, co je dost kratce)tak stihnete vse, ja mela den a prolitla jsem vse, navic pesky a i ty fronty jsem zvladala(teda jednou jsem nepatrne predbehla), jen abych vysvetlila proc jen den, tak loni jsme byly s kamaradkou na tyden na ,,vylete,,po Italii a projeli ji od severu k jihu(az na Sicilii a Etnu)vlakem, mame totiz obe ,,rezijky,,jestli ti to neco rika, takze jsme utratili minimum, noci travily jizdou ve vlaku a mely nabity program, takze Rim mel dany jen jeden den, ale stacilo.
Zuzu
lenka
| 11. 12. 2006 15:55
Díky moc, tak je to přesně jak jsem si myslela...letět ze dne na den prostě asi nejde...leda desekrát dráž než normálně a to mi přijde jako zlodějina.
letenky
zuzu
| 11. 12. 2006 15:44
no ohledne tech letenek, presne jak pises, cim drive to rezervujes, tim je to levnejsi, samozrejme, joooo to by jsi musela narazit na treba posledni volne nebo mit opravdu stesti, ale ja to mela vzdycky tak dva mesice dopredu zarezervovane....letenka tam i zpet me vysla zhruba na 2 000plus minus(nejdrazsi jsou ty letistni poplatky), letenku ted sezenes treba za 800ale vse delaji ty ostatni letistni naklady, tak se to vysplha....no letenky sem zarizoval ten spoluzak, takze ani poradne nevim, ale urcite to bylo od cizi letecke spolecnosti, ne ceske, pres internet, to si zabookkujes na netu, zaplatis pres kartu a vlastne nemas ani v ruce zadnou letenku(o to je to taky levnejsi ze se nemusi nic tisknout atak), pak jen prijdes na odbaveni a oni si te podle jmena v pasu vyhledaji a je to....zkusim sem vlozit odkazy na ty letecke spolecnosti, jsou to ty nizkorozpoctove lety, malo mista hodne lidi, ale ono ty dve hodi max letu jsou v poho:
http://www.bmibaby.com/…by/en/index.aspx
http://www.jet2.com/
ale nevim presne destinace kam litaji....
ja jsme na konci prazdnin byla takhle jak chcete vyrazit s manzelem na ,,vylete,,v Parizi , no a taky jsem hledala levne letenky, protoze ted to opravdu kdyz mas stesti a najdes vyjde levneji nez se tam tahnout autobusem, navic jsme leteli rano, takze za hodinu jsme tam byli a jeste cely den meli pred sebou a odlitali zase vecer, takze taky az po celem dnu stravenem v prekrasnym meste , jestli jsi tam nebyla tak doporucuju..no ale zpet k tem letenkam, rezervovala jsme to na zacatku prazdnin a na konci jsme leteli, takze opet ty dva mesice, a vysla me letenka(obousmerna)na 2200, to jsme leteli od spolecnosti- smatwings....
http://www.smartwings.com/
tak zkus tu, je to i cestine a treba budes mit stesti
....rozhodne to stoji za to, nebot jsi tam hned, nejsi otravena dlouhou cestou a nestoji to tolik jako drive .
ZOO
anonym
| 11. 12. 2006 15:40
Ne, nám stačí ZOO u nás v Ostravě.
Je to vláček, který tam jezdí
(je to normální traktor s vagónkama, ale dobrá atrakce a kšeft pro provozovatele, jako všechno )

Máš pravdu, že obvykle s mokrou hlavou nechodím po ulici, ale taky nechodím s holým břichem a štve mě, že není ploché...
Myšička
lenka
| 11. 12. 2006 15:35
No jo -"když si vlasy namočím" - s mokrou hlavou přeci po venku nechodíš,ne? Jinak to zoo je mi nějak povědomé, není to náhodou safari v Dvoře Králové? Ale možná se peltu, byla jsem tam už dávno.
Pavlínka od Vendy
anonym
| 11. 12. 2006 15:30
To je moc krásné děvčátko!
A ty děti za ní to jsou jistě taky vaše, že? Všechny děti jsou úžasné!

A Lenko, my, s ascendentem ve Lvu máme obvykle sklon ke "lví hřívě",víš ale je to jen dojem. Já když si ty cancourky namočím, nemám tam nic moc. Vlasy mi poletují a jsou to potvory nezkrotné. Ale teď jsem se naučila používat vosk na vlasy. Supr. Zkrátila jsem si je hodně (u holičky) a udělala slabý melír. Je to o dost lepší. Taky beru Zinek, Vápník a Hořčík, teď jsem přibrala ještě chrom-ať zbytečně nemám chuť mlsat...A Taky piju pivo , to má mmch mnoho vitamínu B a budu zdravá jako hrom a porostou mi vlasy!
Vendy- Pavlínka
lenka
| 11. 12. 2006 14:54
Vendy, z té tvé Pavlínky bude jednou nějaká modelka nebo miss
Fotka
vendy
| 11. 12. 2006 14:51
Taky se pokusím vložit fotku Pavlínky, snad se mi to povede...
pro Myšičku
vendy
| 11. 12. 2006 14:38
Souhlasím s Lenkou - máš moc pěkné kluky (byla jsem docela překvapená jak jsou velcí) a ty sama vypadáš jako pohodová máma .

Myšičko v pátek jsme byli i s Pavlínkou v divadle na "Strakonického
dudáka" a seděli jsme v lóži, takže jsme pěkně viděli i na
ochrestr - tak jsem si hned vzpomněla na tebe. Pro Pavlínku to byl
zážitek - viděla orchestr v akci poprvé.
Myšička
lenka
| 11. 12. 2006 14:17
Člověk v tom virtuálním světě úplně ztrácí orientaci....já jsem četla u té přílohy Dáša s klukama a říkám si, proč posílá nějakou Dášu a ne sebe ? Prostě jsem si hned neuvědomila, že Myšička není křestní jméno ale přezdívka . Jde z tebe klid a pohoda, což ostatně vím už dávno, ale fotka to jen potvrdila..Mimochodem, neříkala jsi, že máš málo vlasů? Já jen, že jich máš plnou hlavu
Lenko
anonym
| 11. 12. 2006 14:08
Jak už jsem psala, prozradila jsem toho na sebe tolik, že už stačí jen zadat plné jméno a adresu :o))
Takže nějaká fotka není nic tak nového. posílám jednu kde jsem s klukama, ale nevím, jak se to zobrazí tady v té příloze. Zkusím. Když tak to zkusím upravit a vložit třeba jinou.
pečení
lenka
| 11. 12. 2006 13:41
Když se tady tak bavíte o vánočním pečení a já ho nepeču, tak aspoń musím zmínit bábovku, co mám teď v troubě, abych za váma nebyla úplně pozadu Sice do Vánoc nevydrží, dávám ji šanci možná tak do zítra, ale mám ji teď v troubě a krásně to voní po celém bytě....je to bio bábovka, už jsem ji jednou dělala a byla moc dobrá, tak se snad vyvede i teď.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
4. 7. 2025 08:29
14613
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...
4. 7. 2025 16:18