Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Klub třicátnic
DiskuzePřidat názor
Díky Victorie
vendy
| 12. 12. 2006 10:57
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

....nejlepší jsou nahoře ty záložky, jak se hned můžeš podívat mezi všechny iživatele, kdo je v tuto chvíli přítomný.
...mě se zdálo, že to vyplňova musím, no bude mi chvilku trvat, než se v tom zorientuju 
.
no ale s tím už musí člověk počítat. Teď už je sice klidnější, ale občas na ni příjdou roupy a řádí v bytě jako tajfun
. Ale radosti je s ní spousty, je moc přítulná a chodí pořád za námi jako pejsek, má ráda společnost
se loučím
Já jsem tak zvědavá u otvírání každé fotky -stejně jako když na Vánoce rozbaluju dárky
, porad jsem tu a zadny zazrak....urcite bych popremyslela o te Parizi a Rime....ten je moc hezky, me se nejvice libil Vatikan a svatopeterska katedrala, to je proste neco, teda ta fronta byla taky desna, vystat tam a dostat se dovnitr, ale stalo to za to, fakt, vubec ten Rim je takovy pekny, ze je vse tak nejak pohromade a za ten vikend(kdyzbyste meli, co je dost kratce)tak stihnete vse, ja mela den a prolitla jsem vse, navic pesky a i ty fronty jsem zvladala(teda jednou jsem nepatrne predbehla), jen abych vysvetlila proc jen den, tak loni jsme byly s kamaradkou na tyden na ,,vylete,,po Italii a projeli ji od severu k jihu(az na Sicilii a Etnu)vlakem, mame totiz obe ,,rezijky,,jestli ti to neco rika, takze jsme utratili minimum, noci travily jizdou ve vlaku a mely nabity program, takze Rim mel dany jen jeden den, ale stacilo
, no a taky jsem hledala levne letenky, protoze ted to opravdu kdyz mas stesti a najdes vyjde levneji nez se tam tahnout autobusem, navic jsme leteli rano, takze za hodinu jsme tam byli a jeste cely den meli pred sebou a odlitali zase vecer, takze taky az po celem dnu stravenem v prekrasnym meste