Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Klub třicátnic
DiskuzePřidat názor
advent
zuzu
| 30. 11. 2006 15:37
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
.
- už se na to těším !
a jít asi pracovat.
, no jo to je život....pořád čekám na toho prince a on ne a ne se objevit, jsme hodně na ty city, a jak k někomu něco necítím, tak to prostě nejde, ač by rozum chtěl.....
.

Asi to sem k vám moc nepatří, ale jak jsem to tady tak pročítala, tak Lenka má stejné trápení jako já. Ale já to řeším jako Zuzu, upravuju to pilulkama. A je to dle mě nejmenší zlo. Navíc mi to absolutně vyhovuje, menstruace mě tak v ničem neomezuje, vím, kdy přesně příjde, takže vím, co si na kdy můžu domluvit. A taky se mi nestane ta situace, kdy si něco domluvím a pak z důvodů menstruace bych to musela rušit, což předtím platilo zákonitě, kdykoli jsem si domluvila něco důležitého, tak to přišlo
Pilulky jsou tedy pro mě lékem, jako se jiní léčí s tlakem nebo na cukrovku, tak já na hormonální nerovnováhu.
. Ale i tak tě to musí dost omezovat - třeba při plánování dovolené a tak. Mají to ti chlapi opravdu snadnější ........
.
....tak at to vse rychle preboli, Leňo!
, prosím prosím nemáš tedy nějaký typ ohledně té mé bakalařky- Zanedbávané děti, na knížku či něco zajímavého, díky moc