Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Klub třicátnic
DiskuzePřidat názor
peníze
lenka
| 24. 11. 2006 13:41
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
. K tomu alkoholu mě teď ještě napadá jedna dobrůtka , kterou jsem dřív občas pila. Koupí se medovina, já ji kupuj ve zdravé výživě a buď je výborná do čaje, ale ještě mnohem lepší je smíchat ji s mlékem a to pak chutná jako Baileys - to je takový ten sladký hustý krémovitý alkohol.
...s Lenou souhlasim, taky nepiju ani nekourim, teda vino a sampicko jo, ono dve deci vina neuskodi
ale nesmi se to prehanet...aale tvrdej no fuj
ahoj holky,tak já si dám dobré vínko(občas )a ještě raději vinný střik.Muž je pivař,jako správný vandrák(jak sám říká)tvrdý alkohol se u nás nepěstuje ,já jsem po něm ospalá a muž ho nesmí,kvůli slinivce.Takže se sice u nás najde ,ale to je tak rum do pečení a nebo frnet co se dává koledníkům,nebo čertům.A ještě ráda ulizuju na vánoce vaječný koňak,ale ten domácí co rumem jen voní
můj manžel mu říká ...tlamolep...

, a pivo to si občas dáme skleničku o víkendu po obědě. A jak jste na tom vy ?
jo tak to já už
. Jak dlouho už jste spolu ? A manžel je taky pro zdravou stravu, nebo se stravujete každý jinak ?
Takže to máš internet v práci, že? Nebo i doma? A můžeš si v práci číst, když tam máš tolik knížek nebo to nejde? To je moc hezké povolání. Včera jsem platila v knihovně pokutu 11 korun, zapomněla jsem vrátit včas knížku