Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Klub třicátnic
DiskuzePřidat názor
prace
zuzu
| 27. 11. 2006 16:39
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

, me by tohle ,,vyrizovani,, a ,,zarizovani,,jak pises taky bavilo, navic kdyz je to v ,,rodine,, tak to clovek dela s chuti...ja jsme jednou brigadne delala tyden a v advokatni kancelari asistentku, takze jsem behala tam a zpatky jak si pan pravnik rekl, trikrat denne u notare, behani pro papiry, s papiry, no to nebylo zase to prave, ale myslim ze kdyz je to ve prospech manzela a vubec vaseho podnikani tak je to neco jineho, muzes mit pak dobry pocit si myslim, ze to zvladas a manzelovi pomahas
.
do těsta dávám med,oni jsou chvilinku tvrdý,ale pak nádherně změknou.Terka samosebou dělala všechno,pomáhala a ujídala taky.To jí jde moc dobře
Jednou jsem četla, že takový obézní muž s velkým břichem má ve střevech až 10 kg usazených výkalů!!! To mě vyděsilo. Fuj. To mám téma po ránu.

,je to zvláštní,jak všechno souvisí se vším,když je vyndali tak naše trápení snad z hodiny na hodinu zmizelo.To bych byla ráda kdyby jí teď už nedorostli do té nežádoucí velikosti.Je horror to dítě dostat k doktorovi,čím je starší tím je větší srabík(sebekriticky přiznávám,že to má asi po mě,ale já se snažím předstírat že mi to neva a s třesoucíma kolenama nakonec jdu)Terezka už coby tříletá vynadala sestře proč ji píchá jestli vůbec ví jak strašně to bolí,Tehdy jsme se všichni(mimo Terky)smáli,ale udržet jí,to je práce pro tři chlapy,ta holka má tak neskutečnou sílu,když se bojí a ještě nám stačí nadávat,že jí mačkáme játra.Kde tohle vzala,to ví bůh,to nám nadávala asi ve 4 letech,když jí museli brát krev a já jí držela na klíně a nohama nožičky,doktorka nataženou ruku a sestra jí brala tu krev a měli jsme co dělat všechny tři.Od malinka jí paní doktorka neříká jinak než Xena.A to mi naslibuje,jak bude statečná a jak je vidí-konec,pozdraví a hned se zeptá jestli jí náhodou nemají v úmyslu píchnout ,že kdyby náhodou jo tak jde domů.Mám éro paličatý,snad mi z toho vyroste.To je důsledek toho ,že s těma ouškama moc marodila a už byla dost velká aby si to pamatovala a teď už jí je 10 let ,ale každý doktor je pro ni nepřítel.
Takové bebí...

sice bylo z trhu za par kacek, ale zamrzi to, no ale uz mam dalsi a taky je tu pekny sportovni centrum, jinak je to financne dotovany, ale vis jak, to vystaci tak na ubytovani, ono 42kc=1libra nic moc
papa.