Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Domácí pekárna

Diskuze

jo to
anonym
| 10. 12. 2008 22:31
poslední pípnutí a šmytec pečem , ale je to skvělá věc viď ,jen jsem začla jen dávat na kynutí a dopeču v troubě ,je to rychlejší a může to mít více tvarů ,když si vyhrajem ,tak pěknou dobrou noc
daisy
anonym
| 10. 12. 2008 22:29
samozřejmě já to možná blbě pochopila myslela jsem že neslyšela pípnuti a pekárnu otevřela až po...........nevím každá je jiná ale mě pekárna po pípnutí hněte jen krátce
Baro
anonym
| 10. 12. 2008 22:23
máš pravdu ale když si pípne tak určitě, ani nekyne ani nepeče tedy pekárna samozřejmě ,když si pípne
daisy
anonym
| 10. 12. 2008 22:20
víko se pří kynutí ani pří pečení zvedat nemá nevadí to jen když se těsto míchá nebo ze začátku nahřívá
Tery ahoj
anonym
| 10. 12. 2008 22:15
myslím,že zvednutím víka se nic nezkazí ,vůbec když pípá,to přeci znamená přidat třeba semínka,jinak určitě se ti další povede ,jen vydržet a zkoušet ,já nemám značkovou pekárnu obyč levnou a je skvělá držím palečky
anonym
| 10. 12. 2008 21:45
peču s obyč.mouky základ musí být vždy hladká .Používám droždí čerstvé dávám ho malý kousíček .A na to lžičku cukru.Když náhodou nemám a použiji sušené dám a trochu víc než je psané v receptu.Mívala jsem chleba málo nakynutý takový tuhý..........
No a to
anonym
| 10. 12. 2008 21:40
jsem koupila i BIO mouky.A co to sušený droždí?Ale prošlý není,tak nevím.Ted je zamžený víko tak tam nevidím Jinak jsem to dělala vše podle videa na dámách,postup dávání do pekárny.A máš třeba nějaký vychytávky.prosim,prosim
Terýsku
anonym
| 10. 12. 2008 21:26
podmáslový jsem nikdy nedělala ale ať pekárna pípá nebo ne víko nezvedej jedině rychle po tom posledním promíchání ale s tím ani já moc zkušenosti nemám Je to divný i když moje první výtvory měli divný tvary (někdy i teď )dobré byli vždy
Bééééééééé
anonym
| 10. 12. 2008 20:01

první chleba šel slepicím Hruza! Děla jsem podmáslový,takže bud podmáslí studené,nebo jsem odběhla a neslyšela pípnutí a pak to zvedla-víko.Ale nejspíš,četla jsem jak se to musí pořád sledovat a tak ,možná zbytečně přidala tekutinu i mouku???? No,nikdo učený z nebe nespadl,žeUž peču jinej a jestli se zas nepovede
Tery
anonym
| 10. 12. 2008 17:36
u naší pekárny program klasik
Jájina: no vidiš já než bych číhala na háky jsem taky raději u PC nebo úplně někde jinde..........akorát zkontroluji hustotu těsta a pak už všechno nechávám osudu
Atevi
Emilini
| 10. 12. 2008 14:35
chleba Morava je dost tuhý a málo vykynul, stejně risknu a vyskouším i tu Šumavu. Nic ve zlém, každému chutná něco jiného. Zdravím
super tip
Atevi
| 9. 12. 2008 21:21
já jsem právě na www.dama.cz přišla na super vychytávku.

ŠKVARKY Z DOMÁCÍ PEKÁRNY
Normálně se nakrájí sádlo na kostky dá se do pekárny a zapne se program MARMELÁDA.po ukončení programu sleji vyškvařené sádlo,škvarky dám do misky a je hotovo.Někdy se může program pustit ještě jednou třeba na 10 minut podle potřeby.Aje hotovo onic se nestarám ,nic v bytě nesmrdí a je to bez práce.Zkuste!!

Háky samozřejmě v pekárně nechat!!
Bára
anonym
| 9. 12. 2008 20:25
a u jakého programu myslíš ten čas na vyndavání hákú?
čauky
anonym
| 9. 12. 2008 20:12
jdu na TV
tak
anonym
| 9. 12. 2008 20:12
to budu čučet do pekárny a zapisovat čas a kdy pak budu u PC
To
anonym
| 9. 12. 2008 20:09
si musíš vychytat na mé pekárně je to zhruba když je na displeji:1:48 to je po třetím promíchání
no
anonym
| 9. 12. 2008 20:01
jo ale to bych musela vědět kdy to poslední promíchnutí bude jak to poznám?
anonym
| 9. 12. 2008 19:54
peču s háky zapomínám je vytáhnout ale po posledním promíchání když si namoučíš prsty vytáhnot jdou a nejsou v chlebíku diry (my ho zbaštíme i s dírama )
Baru
anonym
| 9. 12. 2008 19:40
a pečeš i s háky nebo vytahuješ
NA
anonym
| 9. 12. 2008 19:17
marmeládu
Se nekul nemáš co zkazit při nejhorším bude chleba tochu propadlí ale dobrý bude
Ahoj holky
anonym
| 9. 12. 2008 19:09
jsem nový vlastník pekárny,tak ráda uvítám rady těch zkušenějších Nemáte nějaké fígle na co si dát pozor když jsem z toho ještě vykulená
karamel
oli58
| 9. 12. 2008 12:55
ahoj kuchařinky Poraďte,jak dlouho vydrží uvařený karamel ze salka???Když není otevřený.Díky moc za pomoc
Emili
anonym
| 8. 12. 2008 17:06
hodně záleží na mouce ač stejný recept někdy musím mouku přidat.Je každopádně nutné hustotu těsta pokaždé zkontrolovat.
Atevi
Emilini
| 8. 12. 2008 15:07
Přečtla jsem si recepty na chleb Šumavu a Morava. Hned jsem Moravu dala do pekárny. Ráda bych doplnila tvůj recept /promin/, ale chleba je dost tuhý, přidala jsem tam 1 PL vody ale hlavně kvásek bez cukru nevzejde, proto jsem ho tam přidala 2 ČL. Chlebík se peče, pak písnu, jaký je chutově. Je to hlavně pro ty děvčata, které teprve začínají, musí mít přesný recept, aby se jim povedl a neodradilo je to. Krásný zbytek přeji všem pekařkám
domácí pekárna
maribaba
| 8. 12. 2008 13:03
Tak se mi to povedlo. Upekla jsem chleba krásne nadýchaný. A povedlo se mi to proto že jsem použila čerstvé droždí. S tím sušeným se mi to nepovedlo. Děkuji za rady.
domácí pekárna
maribaba
| 2. 12. 2008 13:43
Dík Baro, podívám se na tvoje stránky, a doufám že se tam trošku inspiruji.
To
anonym
| 2. 12. 2008 13:38
je opravdu divné že Ti ta dáma nejde otevřít jestli budeš chtít koukni na moje stránečky mám tam nějaký receptíky , vyzkoušené a dobré

http://barunka.denicek.eu/
Domácí pekárna
maribaba
| 2. 12. 2008 13:21
Děkuji Atevi, nic jiného mi nezbývá jak to prostě zkoušet dál až se mi to povede. Dík za receptíky, budu zkoušet. Ta stránka - dáma mi prostě nejde otevřít, nevím čím to je. Možná že to máme zablokované v práci. Ale neva, já se podívám ještě na jiné stránky. Ještě jednou dík.
další pro maribaba
Atevi
| 1. 12. 2008 20:59
CHLÉB MORAVA

350 ML VODY
2 LŽÍCE OLEJE
1 LŽÍCE OCTA
2,5 LŽIČKY SOLI
400 G PČENIČNÉ CHLEBOVÉ MOUKY
200 G ŽITNÉ CHLEBOVÉ MOUKY
2 LŽIČKY KMÍNU
1 LŽIČKA DROŽDÍ
------------------------------------------------


CHLÉB ŠUMAVA
320 G VODY
1 LŽÍCE OCTA
2 LŽÍCE OLEJE
2 LŽIČKY KMÍNU
2,5 LŽIČKY SOLI
220 G HLADKÉ MOUKY
230 G ŽITNÉ CHLEBOVÉ MOUKY
100 G CELOZRNNÉ MOUKY
1 LŽIČKA DROŽDÍ
2 LŽÍCE LIBOVOLNÝCH SEMÍNEK

Zkus si otevřít: www.dama.cz
tamsi zajeď do sekce Domácí pekárna
Pro začátečníky nejlepší rady a nepřeberně receptů.Tak hodbě štěstí s pečením
JE TO SKVĚLÁ VĚC TA DOMÁCÍ PEKÁRNA!!!!!!
Domácí pekárna
maribaba
| 1. 12. 2008 16:54
Zkusím ho upéct pak se ozvu jak se mi to povedlo. Dík za receptík.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
1. 6. 2025 18:40
14408
cudlik
1. 6. 2025 19:39
73432
rozvita.ruze
6. 5. 2025 05:55
441
vlasta kandracova
5. 5. 2025 23:48
8780
ajax4502
19. 10. 2012 16:28
5
Dana Zummerová
15. 4. 2025 19:30
279
Marie77
1. 11. 2015 22:42
34
Zuki1
20. 3. 2025 06:40
440
Uivatel_5412851
16. 3. 2020 18:38
24
Killinka
28. 5. 2010 17:33
217
thatsme
25. 2. 2014 16:07
59
Pavol Szentivanyi
21. 2. 2025 09:48
21
DaTu
19. 2. 2025 19:56
100
Ka hov
7. 1. 2025 15:24
20
Libuse Pavlisova
1. 1. 2025 17:07
16832
strelenkalenka
22. 12. 2022 08:28
198
mazlik
1. 9. 2008 10:25
12
Petr Jakoubek
5. 5. 2023 10:18
283