Domácí pekárna - Diskuze | e15.cz
Zpět na výpis diskuze

Domácí pekárna

Diskuze

Tak
anonym
| 1. 12. 2008 16:51
to nevím čím to je .Dám Ti sem alespoň receptík
undefined

undefined

chléb tmavý se semínky

26. července 2008

20:35

fSuroviny:

250 ml mléka

60 ml vody

6 lžic oleje

1 lžíce octa

1 lžíce kmínu celého

1 lžička cukru

2 lžičky soli

200g hladké mouky

200g chlebové žitné mouky

100g celozrnné pšeničné mouky

1 lžička sušeného nebo 1/4 čerstvého droždí

3 lžíce dýňových semínek

3 lžíce slunečnice

Postup:

Nastavení pekárny: Program Celozrnný /
velikost Střední / kůrka Střední

Domácí pekárna
maribaba
| 1. 12. 2008 16:46
Dala jsem to do vyhledávače a našlo mi to stránku ale prostě mi to nejde otevřít, možná to máme zablokované, jsem totiž v práci. Ale neva zkusím jiné stránky. Ještě jednou dík.
když
anonym
| 1. 12. 2008 16:43
napíšeš do vyhledávače jen tohle:Domácí pekárny dáma
taky Ti to najede
Domácí pekárna
maribaba
| 1. 12. 2008 16:43
Dík, podívám se na to.
maribaba
anonym
| 1. 12. 2008 16:41
znám ale tahle zdá se mě pro začátečníky nejlepší co jsem ti poslala já mám pekárnu už přes rok a jsem s ní nadmíru spokojená chleba vůbec nekupujeme
Skus ještě tohle:http://domacipekarny.dama.cz/
a nebo tohle :http://www.mimibazar.cz/recepty.php
když tak si to okopíruj a dej do vyhledávače
Domácí pekárna
maribaba
| 1. 12. 2008 16:31
Dík Báro, ale bohužel se mi to nedá otevřít, neznáš nějakou jinou stránku.
Ahoj
anonym
| 1. 12. 2008 16:27
mrkni sem je tam spousta užitečných rad a receptů
http://domacipekarny.dama.cz/rady.php?d=24
Domácí pekárna
maribaba
| 1. 12. 2008 16:03
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli by mi někdo mohl poradit. Koupila jsem si domácí pekárnu. Zkoušela jsem péct chleba z chlebové změsi, no hnus. Bylo to odporné. Pak jsem zkusila recept z internetu a byl celkem fajn. Použila jsem celozrrnú mouku, ale chlebík byl moc hutný, nebyl vůbec nadýchaný. Mám raděj nadýchaný chleba takže bych byla ráda kdy by se mi povedlo upéct takový. Můžete mi někdo poradit jak na to. Zkoušela jsem dát i kypřící prášek a je to lepší. Jenom ještě tomu něco chybí. Přemýšlala jsem že bych vodu nahradila minerální perlivou vodou, nebo žebych tam hodila ještě jeden kypřící prášek. A četla jsem i to tom že je dobrý do chlebíku přidat aj celaskon. Tak to asi zkusím nějak vše zkombinovat.
pekárna
Atevi
| 22. 8. 2008 21:55
pekárnu mám měsíc jsem unešena nejlepší recepty jsou na neturady pro domácí pečení podívej se tam .Zítra chci zkusit broskvovou marmeládu tak se tam taky mrknu.
recept
alienorka
| 20. 8. 2008 10:19
Zdravim vsechny pekarky Minuly tyden jsem objevila tuhle diskuzi a neodolala jsem a poridila si taky pekarnu, dneska dorazila. Cely tyden jsem tady procitala diskuze a nekde jsem narazila na recept na chleba s mrkvovou stavou s medem, ale bohuzel jsem si ho neulozila a ted ho nemuzu najit, at hledam jak hledam. Prosim nemate ho nektera nebo nevite, kde bych ho nasla? Diky moc
Atevi
anonym
| 25. 7. 2008 08:36
Já mám Etu Harmony a jsem s ní nad míru spokojená myslím že mezi nimi velký velký rozdíl nebude
Koukni na tuhle adresu je tam spousta rad ohledně pekáren , receptů............
http://domacipekarny.dama.cz/pekarny.php
poraďte
Atevi
| 24. 7. 2008 21:02
chtěla bych si koupit pekárnu ETA SIESTA Máte někdo zkušenosti jestli je to dobrý výrobek??
dvoudení příprava
Atevi
| 24. 7. 2008 19:14
o pekárně uvažuji asi rok.Poslední dva dny jsem hledala informace.Skoro všechny jsem našla zde.Manžel řekl aťsi ji klidně koupím,že ji určitě využiju tak jsem ráda za fígle co tu ženský napsaly.Hned jek ji koupím a vyzkouším dám vědět.
Atevi
anonym
| 24. 7. 2008 19:03
U nás nezahalí mám ji rok a peču téměř každý den
pekárna
Atevi
| 23. 7. 2008 20:26
Ahoj holky chtěla jsem původně napsat dotaz jestli se opravdu vyplatí kupovat domácí pekárnu.jestli to nedopadne tak,že se peče první měsíc a pak stojí pekárna v koutě na lince a tiše se na práší.Ale jak jsem četla vaše příspěvky už jste mi odpověděli.Já bych hrozně ráda domácí pekárnu měla,ale zatím si to z finančních důvodů nemůžeme dovolit( to a to zaplatit však to znáte)Doufám,že se mi podaří manžela nějak šikovně na čerstvý domácí chléb navnadit.
domácí pekárna
janatka
| 17. 6. 2008 12:53
Doma mám pekárnu už druhým rokem.Hodně ji využívám na zadělávání jakéhokoliv těsta.Peču chléb i housky .Dám receptík na housky.::500g hl.mouky,100g majonézy,lžička soli,lžička cukru a 250 ml mléka.Je to paráda mít takového pomocníka.
Jak uchovat pečivo...
Jehlicka
| 14. 6. 2008 15:56
Já po upečení nechám chleba na mřížce až vychladne,pak ho zabalím do utěrky,(mám jednu co používám jenom na chleba) a dám ho do mikrotenového sáčku.Je perfektní i 3 den,samozdřejmě když zbyde.
JAK UCHOVÁVAT CHLEBA A HOUSKY
jitkaadela
| 26. 5. 2008 21:09
AHOJ HOLKY, PROSÍM VÁS O RADU JAK UCHOVAT VEŠKERÉ PEČIVO Z PEKÁRNY, ABY NEBYLO NA DRUHÝ DEN TUHÉ A SUCHÉ. DÍKY
Bbaarca
Emilini
| 1. 5. 2008 16:15
mám pekárnu Domo 3955, má 11 programů, včetně na marmeládu
Bbaarca
Emilini
| 1. 5. 2008 16:15
mám pekárnu Domo 3955, má 11 programů, včetně na marmeládu
Mariana
Emilini
| 1. 5. 2008 16:08


ten pokec patřil tobě.
pekárna
Emilini
| 1. 5. 2008 16:07
Je to moc velký pomocník. Já mám pekárnu Domo,má 2 metly,2 nádoby na chléb v celku, nebo 2 malé,má 11 programů. Tá cena není vysoká, moje stála jednou tolik.Jinak spoustu receptů najdeš na Dámě i Atlasu.
Na Dámě si najdi přímo pekárny a ten typ o kterém uvažuješ a tam jsou i recepty na míru pro jednotlivé pekárny. Myslím,že nebudeš litovat.
Měj se hezky.Přeji hodně pekařských úspěchů.
včera
anonym
| 7. 3. 2008 15:19
jsem pekla česnekový a taky byl dobrý
chleba
Emilini
| 6. 3. 2008 13:42


ahoj,peču také chleba od pí EVY a můžu říct,že je opravdu nej.
Ahoj
Ahoj
anonym
| 20. 1. 2008 17:34
jsem moc ráda že chutnal .Pokud najdeš nějaký supr dej vědět taky se ráda přiučím
domaci pekarna
kudlankalenka
| 20. 1. 2008 17:13
Ahoj,díky za recept je nejlepší co jsem peklaa hlavně ho jí všichni.Určitě se podívám i na jiný recepty,ale ten od tebe je super
ošatka
Mullik
| 14. 1. 2008 15:03
Holky a jaké doporučujete ošatky? Musí mít něco speciálního? Nebo spíš, kde se na takové ošatky na pečení chleba chodí?? Děkuju moc.
domácí pekárna
kudlankalenka
| 14. 1. 2008 12:44
Ahoj,moc děkuju za tip.Hned ho jdu vyzkoušet.Ozvu se jak se mi povedl
AHOJKY
Didi
| 12. 1. 2008 20:48
Právě jsem vytáhla chléb z pekarny,kterou jsem si koupila dopoledne k tomu jsem dostala tři chleby v krabicích a k tomu ještě směs na vánoční štolu,musím uznat že to nemá chybu je moc dobrý a nelituji že jsem ji koupila.Nedá se s kupovaným vůbec srovnávat,určitě zkusím i vaše recepty. Pá Didi.
Ahoj
anonym
| 9. 1. 2008 18:20
zkus mrknout na "Dámu"tam je receptů spousta taky tam beru inspiraci.
http://domacipekarny.dama.cz/recepty.php

A nebo na atlas i tam je dost receptů :http://recepty.atlas.cz/
Nám nejvíc chutná z "dámy "recept 009 babičky Evy a nebo grahamový 023
Ale nejsou to jak píšeš "klasické "na ten používám recept:375ml vody
1/2kávové lžičky cukru
2lžičky soli
1pol.lžíce octa
150g žitné mouky chlebové
375g hl.mouky pšeničné
1pol.lžíce kmínu
5g suš.droždí

Nejnovější příspěvky v diskusích

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
18. 4. 2024 22:38
11789
jizerka
18. 4. 2024 22:39
70248
Uivatel_5825696
16. 4. 2024 20:10
479
2112Hana
30. 3. 2024 19:13
406
helena.07
27. 3. 2024 11:56
8
Uivatel_5747674
19. 1. 2024 11:51
16826
Pavlna Trojanov
12. 3. 2024 09:26
5
Jiina Koudelov
25. 2. 2024 20:33
148
Anna Soukov
23. 2. 2024 00:14
115
Jiina Koudelov
13. 2. 2024 21:43
46
Silvie Zimmermannova
13. 2. 2024 17:15
10831
Jiina Koudelov
3. 1. 2024 18:58
327
Uivatel_5725017
3. 1. 2024 10:00
33
Lucie Baklkov
28. 11. 2023 14:24
8775
Uivatel_5694482
24. 11. 2023 19:31
82
Cryptomeria Rasa
16. 11. 2023 18:49
287
sona.koutna8
30. 6. 2022 21:02
26
Vlado Schiffel
12. 11. 2023 01:48
439

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video