Diskuze

Zpět na výpis diskuze

90 denní rozlišovací dieta

Diskuze

anonym
| 20. 7. 2012 15:26
Kvetka, ďakujem, že ma tak zásobuješ veselými i vážnymi správičkami. Daiy, páči sa mi, ako ma oslovujete. V mojom okolí ma volali zväčša Jara a to sa mi veru nepáči. Pár ľudí má volá Jarmila, to beriem, ale moje pseudo Milka, alebo vaše Miluš sa mi veľmi páči a zároveň je to skratka môjho mena. Aj topol, môže byť krásny strom, ktorých bolo u nás kedysi veľa, ale dnes už iba pár. Keď som si ho dávala, mala som skôr na mysli skratku nášho mesta, Topoľčany, ale tým malým písmenom ? Myslím, však, že je to všetko v pohode.
anonym
| 20. 7. 2012 15:16
Holky, želám vám krásny deň. Daisy blahoželám k váhe aj k hríbikom. Kvetka, neboj, po toľkých daž´doch, hádam sa aj nám niečo újde. Ja som nebola, ale hovorí sa, že okolo nás, zatiaľ nie sú. Uvidím na budúci týždeň. U nás boli studené noci. Ja som dnes mala cuketu - prívarok, ako z tekvice a k tomu pichané zemiaky. Včera som na večeru robila synovi cesnakové osúchy, tak som dva zjedla. K obedu mal skladané zemiaky s kuracími prsiami, slaninka a domáca klobáska - kto by odolal? Nech sa darí.
..Magda
| 20. 7. 2012 18:02
TO topol: Ahojky děvčátka , no dnes můj opět donesl houbičky, zase všehochuť , takže zítra bude houbová omáčka , to my můžem, ani maso být nemusí ..

Máš pravdu Miluš, to je hezčí oslovení, Milka a nebo to druhé. :-\ Cuketu mám ráda pouze osmaženou, ale teď se smaženým věcem vyhýbým , zítra se budu měřit , uvidíme :-\ ..

Topol je hlavně rychlorostoucí dřevina jak se pravilo v jednom televizním filmu . Jo Květuš,** tam to říkal Svěrák, přijdu domu ve 12 o půlnoci a ráno v půl třetí už aby zase šel- do práce Taky nádražák Vidělas Svatební cestu do Jiljí ? A ještě se mi líbí**, jsem v mapách jako doma , to úplně sedí na mýho chlapa
doktorka.kveta
| 21. 7. 2012 07:46
TO daisy: Ahojky,svatební cesta do Jíljí ta byla a je skvělá,jak Abrhám testoval Šafránkovou,zda bude vhodná nastávající.Nejlepší jak machroval,udílel rady,jak se dostat podle mapy na nádraží,a sám kufroval jak blázen.No,já mám taky špatnou prostorovou orientaci(říká mužík) Hlavně když jdu na houby,třikrát se otočím okolo houby,a už naberu jiný směr,pak se divím,že vylezu v jiné vesnici houby můžu na jakýkoliv způsob,a že jich ale je!
..Magda
| 21. 7. 2012 10:02
TO doktorka.kveta: Ahojky , vyspinkaná ? No jo , na to se dá vždy koukat . Můj je taky v mapách jako doma a má taky blbou orientaci, ale myslí si že výbornou , jeho omyl . Nyní to opět prokázalv Budějovicích jak jsme byli, šli jsme od nádraží k tetě a on se vydal na opačnou stranu i když já ho navigovala přesně . Místo abysme šli v tom vedru 15 minut, šli jsem celou hodinu . Jo je to navigátor , celou cestu jsem nadávala . Nechápu, že na mě nikdy nedá . Asi by to bylo pod jeho úroveń či co . Jo mám dole 2 kila A ty ? tak si užívejte jdu si zapsat jídelníček a změřit se
doktorka.kveta
| 21. 7. 2012 13:35
TO daisy: Ahojky,už vyspaná,pověšené prádlo(samozřejmě venku zataženo)pes vyluftovaný i se mnou. Hele,a taky ten tvůj neuzná,že se v něčem zmýlil?Ten můj chlap je schopen se do krve přít,že to tak není,a když vyjde pravda najevo,tak se stím nechce srovnat,že neměl pravdu.Jinak váhu zatím neřeším,snažím se dodržovat jak mám psáno,v pátek jdu na kontrolu a převážení,tak se uvidí.Ona každá váha váží trošku jinak,a ta naše ztrhaná... Týýý,jooo,tak to seš šikovná holka no jo,to se pozná,mladice,nezkažená dietama
..Magda
| 21. 7. 2012 17:06
TO doktorka.kveta**: **Květuš to víš , všichni chlapi jsou stejní, tohle vědět jako mladá ..

Jsem zvědavá co ti poví na převážení ..

Pěknou sobotu
doktorka.kveta
| 19. 7. 2012 10:34
Ahojky děvy lepé taky tady musím trošku napísat,aby to tady neuvadlo.Stejně sem chodíme jen my tři.Venku se zas dělá teploučko,brzy zase bedem chcípat od veder.Je ideální počásko na houby,tady přitom ani ťuk.Já mám teda ještě zásoby z loňska,tak mi to tak neva.Počkám na podzimní,ty jsou stejně nejlepší Tak se kočulky opatrujte,zdravě popuškejte,važte sebe i jídlo a sese si i važte.
doktorka.kveta
| 19. 7. 2012 10:35
TO doktorka.kveta: týý jooo,omlouvám se je tam dosti překlepů.
..Magda
| 19. 7. 2012 12:48
foto TO doktorka.kveta: Ahoky, včerejší úlovek beze zbraní Pak že nerostou .
doktorka.kveta
| 19. 7. 2012 13:22
TO daisy: áááchh joo,ty voní i přes monitor.Miluju houby teda lesní,žampiony z kauflu jen z bídy nouze.No a ty ráda je chodím do lesíčka hledat,i pes rád se mnou chodí,teda on spíš poletuje.Co z nich budeš dělat?Bych se stavila na ochutnávku
..Magda
| 19. 7. 2012 14:56
TO doktorka.kveta: sušíme, byla smaženice a bramboračka , musím skromně podoknout výborná ..

Na dámu mi nejde nějak přihlásit , divné, když to mám v zapamatovat :-\
anonym
| 18. 7. 2012 19:14
Dobrý deň, holky. Daisy, aj ja som mala včera dve vajcia uvarené na tvrdo, maslový chlebík. Polievku z rajčinového pretlaku so zavarenými ovsenými vločkami. Rano si robievam probiotický biely jogurt, PL ovsených vločiek s klíčkami a hrozienka, sušené slivky, orechy / ovocie aké mám/. Potom idem chodiť. Včera som už vydržala vyše hodiny. Večeru som si dala kukuričnú kašu s mliekom. Niekedy večeriam detskú krupicovu kašu so škoricovým cukrom. Dostala som cuketu tak ak sa mi bude chcieť, možno urobím zajtra placky / nastrúhanu cuketu, ovsené vločky, vajce, PL hladkej múky, aby to lepšie držalo a dochutím korenie, ako na zemiakové placky. Dnes som mala fazulovu polievku so smotanou a tvarohové palacinky. Nech sa vám darí.
..Magda
| 19. 7. 2012 08:26
TO topol: Aojky, včera jsem měla na oběd segedin s bramborovým knedlíkem . Prostě jsem neodolala A dneska budu mít vepřové srdce na slanině . Já se fakt stydím ..

Ale uvidím až si zadám do tabulky gramáž jak to vyjde ..

Včera jsem měnila váhu na vážení , na mě, na normálního člověka No a ráno jsem měla 76 , o 2 kila míń , divné , ne ? Teprve si budu vymejšlet jídelníček na celý den, ale ráno jsem měla tři kousky grahamových křehkých chlebíčků a na každém na lžičku marmelády a jendo velikánské kafe se sušenou smetanou . Večeři bych ráda salát z rajčat + uvnitř nějakou uzeninu, na druhou večeři asi meloun . Bych se mohla v melounech válet , jak je mám ráda ..

Měj krásný den Miluš a užívej si procházky . Nebo Milko , nevím kterému jménu dáváš přednost
anonym
| 16. 7. 2012 07:30
Krásny deň vám prajem. Kvetka, aj ja som normálne veľmi šteklivá, ale pri akupresúre je treba silnejší tlak. Keď stlačí bod, ktorý orgán bolí, tak to hodne zabolí a vtedy vie , že je na správnom mieste a človek zabudne ,že je šteklivý , lebo skoro jajka od bolesti. Hlavne, že to pomôže, ale nie vždy sa nám darí na prvýkrát. My sme len amatéri. Daisy, budem rada, keď takto napíšeš, čo ješ - - skúsim si z toho niečo vybrať, vopred Ti ďakujem. Aj ja chodím asi hodinu, ale kedysi som dala rýchlu chôdzu a teraz idem pomalšie. Nech sa vám darí.
..Magda
| 16. 7. 2012 10:19
TO topol: Pěkný začátek nového týdne ..

Miluš, pokud chceš , tak klíˇdo napíšu co budu jíst a co jsem jedla , ale mám pocit, že váhově jsme na tom stejně ..

tak snídaně, veliký hrnek kávy se sušenou smetanou , 2 vejce na měkko a 1 kousek polystyrénu z rýže . Dvě vejce proto , že mi program fur píše, že mám málo bílkovin a dnes na oběd nebudu mít žádné maso . K obědu bude z květáku mozeček posypaný sýrem , já víc dietní, málo tuku , syn normálně na cibulce . Příloha brambory , jen ještě nevím kolik , a okurkový salát, nebo rajský, ale spíše okurkový ...

Večeře , zeleninová polívka a pomazánku z eidamu .

první sváča 20 dkg meruněk a druhá activie jogurt ..

Až budu zadávat do tabulky , asi se zhrozím kolik to bude zase KJ ..

Jídelníček si dělám večer , tak proto to už dopoledne vím , tak jdu na tu tabulku .
anonym
| 15. 7. 2012 11:33
Zbadala som, že som napísala volovinu. Nie akupuntúru, ale akupresúru = stláčanie a nie ihličky.
doktorka.kveta
| 15. 7. 2012 12:32
TO topol: Ahoj Milí,ty máš ale hodného mužíka,já bych to asi nevydržela,jsem hrozně lechtivá na chodidlech,stačí mi jen přejet a můžu se počůrat,jak to lechtá.
anonym
| 15. 3. 2016 00:55
TO doktorka.kveta: Tak to už sme dve:)
anonym
| 15. 7. 2012 11:32
Prajem vám krásny de´a zdravíčko. Muž mi dnes urobil na chodidlách akupunktúru, lebo mi priateľka poradila, že to môže byť z chrbtice. U lekára som zatiaľ nebola. Ani ja teraz nechodim viac, ako 4 km. Asi hodinu normálnej chôdze. Práve som dojedla 4ks pizze domácej. Ráno som mala ovsené vločky s ovocím. Na obed mám zeleninovú polievku a večer asi ovocie. Užite si deň v pohode.
..Magda
| 15. 7. 2012 13:23
TO topol: hezkou neděli .. To je stlačování bodů na chodidle viď , ten je zlatej ten tvůj muž, to je moc příjemné, tak sis užívala viď ..

Já měla k obědu zeleninové rizeto s 80 gramy vepřové kýty a okurkový salátek..

Na snídani dva plátka žitného knacebrotu s 1 lžičkou marmelády a kafe velikáánský , tak 300 ml..

Na sváču 250 ml meruňkového kefírku ..

Nyní je přede mnou sváča , to přemýšlím, na KJ můžu i banány i když se do diety nedoporučují, ale já si dala cíl , za měsíc zhubnout 2 kila , tak si myslím, že i ten banán si můžu dát , je to vše do 5000 kj ...

A na večeři mám myslím vajíčkový salát s jogurtem . A 2 večeři zeleninu, nebo rajskou š´távu zředěnou . jídla je to halda , hlad bych neměla mít a hlavně fakt je vše do 5000 kj , a musím se k tomu hýbat tak hodinku , to zvládám . ..

Tak užívejte neděličky a rodiny
anonym
| 14. 7. 2012 16:40
Ahojte, holky. Závidim, že ste sa tak pekne naštartovali. Ja som dnes asi hodinu chodila, ale pomaly. Nejako ma počas týždňa pichavala veľmi za hrudnou kosťou, ako pri infarkte. Prišlo to cez deň, ale aj v noci v spánku. Bolesti trvali asi pol hodinu a nepomohol mi ani sprej, ktorý používam pri astme. Dva dni som to už nemala - možno to bolo z tých horúčav, cievy. Tlak som mala dobrý. Preto som si dnes dala ovocný deň. Banán, melon, broskyne. Uvidím, ako to pôjde ďalej. Želám vám zdravie, dobrú náladu .
..Magda
| 14. 7. 2012 21:26
TO topol: Pěkný večer děvčátka ..

Milko ach jéje, nepůjdeš s tím k doktorovi ? Měla bys , nebo jsi měla příliš velikou námahu ? Dávej na sebe pozor , a při chůzi jsi šla správně, pěkně pomalinku, ale spíše jsi měla víc odpočívat . Zdravím tě a posílám ti na dálku pozitivní myšlení aby ti bylo dobře ..

Květo hihi já měla dneska dost práce si sestavit jídelníček pro sebe na celý den, ještě můžu sníst tak 500 kj, asi do sebe narvu jogurt ..

Dobrou noc a s tím sportem se to nesmí přehánět , já byla na procházce jen 3.37 km
..Magda
| 14. 7. 2012 12:55
Ještě sem dám tabulku, pokud si budete vybírat potraviny s nejnižšími hodnatami, tak se hubne , je to podle GI , http://www.stob.cz/…dexu-tematicky..

Já dnes jedu hubnoucí jídelníček, který jsem si sama vymyslela , ale musím nějak zvýšit podíl tuků a zeleniny bez sacharidů, ty už mám pro dnešek v sobě . Na snídani jeden 50 gr. dalamánek a je po sacharidech Budu na snídani jíst asi Knacebroty , jakse to píše a pečivo ze žita je také hubnoucí :-\ ..
doktorka.kveta
| 14. 7. 2012 19:36
TO daisy: No,a co si zkusit taky upéct chlebíka,když máš taky tu pekárnu?Já si koupila špaldovou a žitnou mouku+hotový kvásek(tak mi to bylo doporučeno,no spíš nařízeno )je to nejlepší,žádné pečivo,ani celozrné,ani tmavé(je prý přibarvené).Takže já najedu na to pečení,jen musím vychytat mouchy,aby byl akurátní.
..Magda
| 14. 7. 2012 09:40
Pěkný den, u nás upršený ..

Květuš tady máš dva odkazy, jeden na diskuzi a jeden na pečení chlebíku .. http://www.varimezdrave.cz/…elozrnny-chleb..

http://www.zdravapotravina.cz/…k-domaci-chleb..

Ty než začneš podle jídelníčku tak bude konec měsíce Mějte se krásně budu nakukovat
anonym
| 14. 7. 2012 19:28
TO daisy: Ahojky,díky za odkazy,jeden recept jsem tu už našla,to druhé si proštuduji.Jak,začnu,včera jsem vyfasovala jídelníček,dnes jsem na něj najela,já se neflákám,neboj,a nebo boj se,boj se,příjdou na tě strašidla Ten recept jsem schánila dopředu,v pátek jsem si koupila v kauflu už pečený,špaldový,mino jiné,je to moc dobrý chlebík,po těch otrubách,i když i ty mi nevadily.Tak zatím páá K
doktorka.kveta
| 14. 7. 2012 19:29
TO Anonym: Jsem se zas zapomněla přihlásit...
doktorka.kveta
| 13. 7. 2012 15:23
ahojky děvčata,i já ti posílala vzkazík Dajsí,dostala si ho?Také se tě chci zeptat,máš doma pekárnu na chleba,viď?Nebo jsem si tě s někým spletla?
..Magda
| 13. 7. 2012 17:09
TO doktorka.kveta: Ano už jsem ti odpověděla, ale na dámě, to nějak nejde , jo mám pekárnu, :-\

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
17. 6. 2025 08:35
14515
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
cudlik
16. 6. 2025 15:53