Diskuze

Zpět na výpis diskuze

90 denní rozlišovací dieta

Diskuze

topol
| 7. 1. 2012 09:29
5. 1. som mala mať bielkovinový deň. Uvarila som si dusenú zeleninu s bielou fazuľou z plechovky a až potom som si uvedomila, že fazuľa nie je bielkovina, ale škrob , tak som ju zjedla a nasledujúci deň / včera/ som mala kuracie prsia s dusenou červenou kapustou. Dnes budú cestoviny.
topol
| 4. 1. 2012 17:15
Dnes bolo na raňajky strúhané jablko so semenami, obed dusená zelenina a večera drobné ovocie / zavárané borůvky. maliny, jahody/
topol
| 3. 1. 2012 12:14
Dnes sú uhlohydráty = cestoviny. Mám pizzu, na večeru by mohol byť zákusok a tablička čokolády, ale dám si už len jablkový kompót. Ráno som mala banán, bicyklovala som a potom hodinu chôdza. Zajtra sa teším na vitamínový deň, ten mám najradšej.
topol
| 2. 1. 2012 17:29
Dnes mám sacharidový deň. Ráno som zjedla jeden banán, trochu som bicyklovala a keď sa zdvihla hmla, šla som chodiť. Na obed som mala 3 uvarené zemiaky, roztlačené. Na cibulke som si osmažila zeleninu zo včerajšieho vývaru,ktorú som dochutila rascou, korením a mletou paprikou, ktorú som zaliala zbytkom vývaru, aby to malo šťavu a chuť. Na pare som si udusila brokolicu, ktorú som zaliala sladkokyslým nálevom. Polovicu budem mať na večeru. Bolo to aj celkom chutné a hlavne, že je v tom veľa zeleniny.
topol
| 1. 1. 2012 13:49
Veľa šťastia v Novom roku a dobrých predsavzatí, aby sme pri nich hlavne vydržali. Napriek tomu, že som sklamala samu seba v závere minulého roka, dnes som sa znova naštartovala a začala som chodiť, bicyklujem na stacionári, dnes mám bielkovinový deň. Chcem veriť, že vydržím, preto to píšem aj sem, aby som mala nejaký záväzok, keďže nemám v mojom okolí nikoho, kto by do toho šiel so mnou a podržal ma - bolo by to ľahšie a veselšie. No čo už, treba brať život tak, ako ide a mám už dosť rokov na to, aby som vedela, že len zriedka ide tak, ako by sme si to mi želali, ale toto je práve oblasť,ktorú by sme mali vedieť ovládať. Žiaľ jedlo a najmä chuť na sladké je asi závislosť, ako každá iná a hádam by sme k nej mali tak aj pristupovať. Haha... asi by bolo najľahšie, dať si zašiť aspoň na dva mesiace ústa a na ďalšie dni a mesiace až roky mať nad sebou " palicu von z vreca",ktorá by nás dobre vytrepala po chrbte zakaždým, keď by sme siahli po nejakej maškrte.
anonym
| 25. 12. 2011 13:44
Netrapte se dietami, málokdy zabírají, zhubnutí je jen dočasné. To by jste musely změnit jídelníček, životní styl a to už napořád, nebo Vám ta kila po nějaké době zase naskočí. To znám dobře, už sem toho nechala akorát sem se tím ničila. Ráda bych Vám nabídla poradenství, věštba-výklad,nově rubrika Online poradna (základní věštba zdarma), nabízím, nenutím, www.alpany.***, mimo to články, typy, rady
topol
| 26. 12. 2011 08:24
TO Líba: Milá Líba, má ročnú skúsenosť s chudnutím a so zmenou životného štýlu. Je to presne o tom. Ja som sa pred rokom rozhodla zmeniť svoj životný štýl, čo sa mi do značnej miery aj podarilo, tým, že som schudla 16 kilo, bez hladovania. Žiaľ musím priznať svoju slabosť, že som si to neudržala a od septembra, keď som prestala chodiť na dlhé prechádzky a na bicykli do lesa , som pribrala nejaké kila späť, čo ma veľmi mrzí. Nevzdala som to však a chcem pokračovať v tom, čo som začala, pretože to veľmi zmenilo môj život. Mám záujem hlavne o zdravé chudnutie, pretože nemám peniaze navyše. Mám doma stacionárny bicykel, gumu na cvičenie, fľaše s vodou /ktoré používam ako činky/ a už spomínanu chôdzu. To je jediné čo si môžem dovoliť a je hlavne na mne, aby som dodržala úpravu stravy / ako delená / a hlavne ten pohyb, na ktorý nemusím dať ani korunu, len prekonať svoju lenivosť a o tom to aj je. Trénovať svoje sebavedomie a pevnú vôľu - musím priznať, že to mi chýba asi najviac a to si nemôžem kúpiť za žiadne peniaze ani mi to nemôže nikto dať. Musím len pracovať sama na sebe, aby som k tomu dospela vlastnou silou a s podporou podobne postihnutých a zmýšľajúcich ľudí. Preto aj na týchto stránkach hľadám priateľky, ktoré by sa pripojili, aby sme si odovzdávali svoje skúsenosti so zdravým chudnutím aj o zmysle nášho života.
topol
| 24. 9. 2011 17:43
Dobrý deň, Janka. Som rada, že si zverejnila svoje dobre skúsenosti s touto stravou. Aspoň vidia ženy a dievčatá, že sa dá chudnúť aj zdravo, bez užívania rôznych liekov, ktoré môžu poškodiť organizmus. napíš prosím, či aj cvičíš, alebo aký iný pohyb máš.Želám Ti veľa zdravia.
anonym
| 26. 9. 2011 08:30
TO : Ano cvičím i když hlavně ten pozdější podzim zima a brzké jaro pak není čas mám zahraduu a tak už na cvičení nezbývá čas .Cvičím na rotopedu, orbitreku a v létě na kole no a posiluju břicho ,vše doma nejezdím do posilovny.
topol
| 29. 9. 2011 11:05
TO : Pre nás stačí aj to. Ja mám rada chôdzu a bicykel. uvažovala som aj o stacionárnom bicykli hlavne v zime, ale uvidím ako dovolí peňaženka. Celé leto som chodila do hory na bicykli, mám aj gumu na cvičenie, tak si posilujem svaly doma. Ani ja nechodím do posilovne. Želám všetkým zdravie, aby sa darilo.
topol
| 4. 12. 2011 16:57
TO topol:Dobrý večer, prihlasila som sa po dlhšej dobe,/ choroba, pokazený počítač/. Aj ked tu za to obdobie nie je nič nové, napíšem niečo o sebe. Váha mi stagnovala a ja som bola netrpezlivá, preto som hľadala niečo nové. Tým, že som zmenila spôsob stravovania na 5x denne a celkový denný príjem okolo 8000 kcj, ako sa na tých stránkach ľudia stravovali, moje pohybove aktivity klesli na 0, pribrala som 4-5 kg. Pred týždňom som si kúpila stacionárny bicykel, aby som mohla v zime trenovať doma. Mám dve jeden a pol litrové fľaše s vodou a snažím sa posilovať svaly ako činkami. Používam aj osvedčenú gumu, žiaľ asi je to len amaterske a málo, tak výsledok zatiaľ nie je vidieť. Nemám sa čím chváliť. Zdravím spriaznené duše a želám viac úspechov, ako mám ja.
topol
| 25. 12. 2011 10:59
TO topol:Žiaľ, nemám sa čím pochváliť, ešte som pribrala ďalšie kilo. Trochu som piekla,nezdržala som sa a jedla som aj ja sladkosti. Hanbím sa aj sama pred sebou, že sa neviem ovládať a podľahnem svojím chúťkam. Rada by som od nového roku znova začala jesť podľa tejto knihy, len dúfam, že bude ešte účinná, keď som to pol roka nedržala a vrátila som sa do starých koľají. Možno by mi to šlo ľahšie, keby som mala v mojom okolí priateľku, s ktorou by sme sa podporovali a chodili spolu na prechádzky. Žiaľ nie je tomu tak a samu ma to už moc nebaví, zvlášť, keď je vonku hmla, alebo šmykľavo. Bicyklujem trochu na stacionári, ale nie je to to pravé orechové, ako je to v prírode.
anonym
| 13. 9. 2011 17:42
Ahoj holky. Našla jsem tuto Vaši diskuzi náhodou. Pár holek takhle nalezených na netu jsme to drželi pře 2ma lety a bylo to uspěšný, jen některý z nás jako já to nabraly zpět.
Klidně jestli chcete o tomhle kecat s náma, zatím jsme letos 3 přijde za náma do http://hubenouri.blog.cz/1010/tabulka#…
Teď jsme začali v pondělí pustem - tím se vždy začíná na uplněk a den před tím je přípravný den.
Tak když se budete chtítí přidat určitě Vás rády přivítáme.
Papa a ať se Vám daří. Sanulík
anonym
| 12. 9. 2011 08:48
zapomnela jsem na jmeno,jsem jarka
anonym
| 12. 9. 2011 08:46
cau zeny rozhodla jsem se dnes zacit.je mi 43 mam 5 deti a 94 kg.takze potrebujualespon tech dvacet kg dolu.to by se mi fakt libilo.
topol
| 15. 9. 2011 12:11
TO : Anoným= Jarka, zdravým. Aj ja som Jarka = Jarmila = Topol. Ak sa pozrieš dozadu, písala som , ako som ja začala. Prvých 10 kg, šlo dolu ako po másle.Po desiatich mesiacoch mám dole 16 kg a je to poznať, aj keď obvod pása mám ešte 104 cm, ale mala som 122 cm. Vážila som 93 kg, teraz mám77 kg. Rada by som to stiahla aspoň na 70 kg. Zlepšil sa môj celkový zdravotný stav a to stojí za trochu námahy. Držím Ti palce, aby sa Ti darilo.
anonym
| 23. 9. 2011 15:27
TO : Ahoj dneska jsem našla tuto diskusi .
Držím tuto dietu ož 313 dní .Za prvních 90 dní jsem zhubla 20 kilo za dalších 7 měsícu dalších 12 kilo .90 dní jsem tuto dietu držela teda přísně .Mám dole 32 kg a už se blíží další kilo dole. Teď to jde pomalu tak 1 za měsíc až dva .Dietu držím dál ale spíše už si dávám na to na co mám chuť ale přiměřeně a hlavně to neplácám vše dohromady . Kalhoty z velikosti 52 mám 40 a to je velká radost šatník jsem měnila na 2 krát.Teď vážím 67 kilo a váha se drží od začátku prázdnin až teď začíná zase pomaloučku klesat.Ta dieta je super a díky ní jsem získala svoje sebevědomí zpět. A řeknu vám že jsem opravdu šťastná
anonym
| 11. 9. 2011 21:48
Popravde necvicim,jen jezdim kazdy den do prace na kole. Takze denne tak asi 12 km. Nejak mi to cviceni nebavi. Mam doma rotoped,ale vubec mne nelaka si zajezdit. Jake cviceni prinasi vysledky?
topol
| 15. 9. 2011 12:01
TO :Lenka, bicykel je dobrý. Aj ja ho mám najradšej a potom chôdza, väčšinou ráno - koľko vládzem / tak hodinu- dve/ . Cvičím aj s gumou, aby mi neochabli svaly a neovísala koža. Rotoped sa využije v zime a keď prší. Nech sa Ti darí.
topol
| 10. 9. 2011 09:45
Anet, Sisi, ako sa vám darí? Už by mohli byť výsledky aj vidieť.
anonym
| 8. 9. 2011 21:28
Ahoj,s touto dietou jsem začala v pondělí a dnes je čtvrtek a zatím ani malý výsledek. Teda kromě hladu. Zkusím pokračovat, snad se to rozběhne. Jinak těm co už něco shodily gratuluju. Můj cíl je se dostat z 80 kg aspoň na 68 kg. Je to můj obrovský sen. :-\
topol
| 10. 9. 2011 09:41
TO : Lenka, len vydrž, nemôžeš čakať, že to pôjde okamžite, ale keď sa to rozbehne, tak budeš mať radosť. Ak cítiš aj večer veľký hlad, tak si daj nastrúhanú mrkvu s citronovou šťavou. Citrónová šťava pomáha roypúšťať usadeniny, ktoré sa nám za roky v tele naukladali. Výborné sú aj rôzne semená: mak, slnečnica, tekvica, orechy, ľanové semeno - ja si zomeliem a zmiešam s bielim jogurtom. Pozor - ľanové semeno, nesmie pomleté stáť dlhšie ako 15 minút, lebo oxyduje a potom škodí, treba ho hneď jesť. Dobre je pridať lyžičku medu, ktoré spomaľuje oxydáciu. Tak si do tela doplníš vitamíny a minerály . Večer Ťa aj zasýtia. Nezbudni piť, lebo voda vyplavuje z tela všetku hnusobu. Cvičíš, alebo chodíš ? Je to dôležité, aby si nestratila svaly.
anonym
| 1. 9. 2011 09:43
Ahojky všem já začala s dietou v pondělí na 86,3 a dnas ráno mám 84.Tak snad to funguje .
topol
| 3. 9. 2011 12:42
TO :Sisi a Anet, je to dobrá dieta, len niektorým vadí, že sú hladné, keď majú jesť doobeda len ovocie . Je to aj o očiste organizmu. Ja som v prvé týždne jedla ovocie a rôzne semená aj večer, keď sa mi žiadalo dať niečo do úst. Výsledok stál zato. Ja som posledné moje príspevky zrušila, lebo som mala dojem, akoby som si písala len sama so sebou. Teraz, keď vidím vás, tak sem ešte budem chodiť. Želám vám príjemný deň a držím vám obom palce.
anonym
| 1. 9. 2011 08:25
ahoj holky, celou knížku plnou receptů si můžete stáhnout na ulozto.cz kde zadejte 90 denní dieta. hodně štěstí všem, já teprve začínám a teď když vidím ty recepty, podle kterých se můžu řídit a nemusím si lámat hlavu každý den, tak se mi to začíná líbit
svicko75
| 20. 8. 2011 11:02
Ahojky holky,koupila jsem si knížku o téhle dietě,jenže se moc vní neviznam.A ty recepty jsou náké divné a když vidim jak se to tu rozjelo,a daří se vám podle ní hubnout.Mohly by jste mi jenom v kostce co a jak jíte v každý den,a jestly mezi můžu ovoce a zeleninu.A jestly můžu pít zelený čaj mam horáda deně vyiji dva šálky no určitě lepší jak káva.Od pondělka se chci do toho pustit už vážim 110kg je to děs ,a když si budem psát a podporovat tak snad to vydržim už fakt musim.A jak se daří vám,jsem i četla že tuhle dietu maj rádi slavný hercí a často jí drží,jenže nikde neni žádná diskuze jenom tady.Jinak přeji pěkný den.
anonym
| 11. 8. 2011 13:44
Já jdu do toho po dvou letech již podruhé.plusy-jednoduché recepty,časově nenáročné,dobrá peristaltika,není jojo efekt ikdyž se vrátíte k normální stravě(samozřejmě se necpu omáčkama s knedlíky).mínusy-ze začátku máte hlad,svalová hmota ubývá po celem těle-tedy i v prsou,což může být pro méně vyvinuté nežádoucí.Já jsem to řešila rostliným preparátem a jsem spokojena.Přeji všem hodně úspěchů,neznám nikoho na koho by to nefungovalo!
anonym
| 8. 3. 2012 14:32
TO scarabeus 64:
Dobrý den, dnes jsem začala s 90tkou, patřím mezi ty málo vyvinuté, prosím sdělíte mi ten rostlinný preparát? Kila dolů, to je fajn, prsa dolů, to je pro mě tragédie. Děkuji Lenka
doktorka.kveta
| 8. 3. 2012 19:30
TO cibulka37@seznam.cz: Ahojky ,vidíš,ty máš málo,já zas moc,myslím popředí.Já když zhubnu,furt mi tam zůstávají No,co naděláme,leda že bysme se dohodly a šly společně na plastiku,lehly bysme si vedlle sebe a co by vzaly mě,to by přišily tobě Můžu se zeptat kolik ti je,kolik měříš,vážíš?Jo,a Leni,jaký myslíš rostlinný preparát?Zatím páá K
anonym
| 9. 3. 2012 11:16
TO doktorka.kveta@seznam.cz:
Ahoj Květuško, je mi 42 let - měřím 152 cm a vážím 61 kg. Celý život jsem neměla problémy s váhou ( ani po dvou porodech ), ale nutno přiznat - téměř jsem nejdela. Přede dvěma lety jsem začala jíst a trochu víc jíst a pak asi ještě trochu, no a prožrala jsem se nenápadně z váhy 50 kg na 61 kg. Každý den vařím teplé večeře a hlavně mě dostávají víkendy. Přes týden 2 kg dolů o víkendu 3 nahorů, taková "bolševická polka". Dnes mám polévku z kysaného zelí s bramborem. Problém budu mít s ovocnými dny, zrovna mi vychází na neděli, tak uvidím. V pondělí napíšu. Jinak ten rostlinný preparát uveřejnila dne 11.8.2011 na zdejší diskusi scarabeus64 - psala o dietě - hubnutí svalové hmoty - prsou. Nenapsala název preparátu, jen, že jí pomohl. Pokud by si věděla víc, napiš. Pěkný víkend Lenka

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
16. 6. 2025 15:11
14514
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
cudlik
16. 6. 2025 15:53