Diskuze

Zpět na výpis diskuze

90 denní rozlišovací dieta

Diskuze

anonym
| 1. 8. 2012 18:50
Dobrý deň, dievčence. dnes som sa zmenila na včielku Máju. Od rána, len robím a robím až si necítim chrbát. Včera som ešte bola v hore. Našla som krásne dubáky, hrabáky a suchohríby, tak som ich zaniesla veľmi dobrej priateľke. Jej mužovi / vášnivý hríbar, občas sme chodili spolu/ zistili rakovinu, tak som ho chcela potešiť. Ona mi zas na oplátku nabalila zo záhrady, tak som dnes zavárala uhorky, čalamádu / ráno budem ešte plniť do pohárov/, lečo. Dala mi aj pár sliviek, tak som piekla kysnutý koláč s drobenkou - vraj je dobrý na dieétu .Syn doniesol cuketu - ešte, že sú susedia a rodina, inak sa ja sama zmením na cukýnu. Na obed som mala pečené zemiaky s čerstvou čalamádou a neodolala som ani koláču s dobrou kávičkou. Napriek tomu, že už týždeň veľa chodím, neschudla som ani kilo, akoby mi všetko išlo na úžitok.
..Magda
| 2. 8. 2012 09:35
TO topol: Pěkný den, ano pilná jsi byla jako včelička ..Ale nepřeháněj to . Ovšem sběr hub je asi potěšení ne ? Máte tam také kopce? Ty píšeš do hor , myslíš tím les a nebo hory a nebo kopce ? Nebo přímo Tatry ? :-\
anonym
| 29. 7. 2012 18:24
Dobrý deň. Kvetka, ráz za čas sú aj v pekle hody. Keď ma prenasleduje chuť na sladké,/ako napr, dne a skoro každý deň/, je lepšie si dať, lebo ak nie, potom ma to prenasleduje stále. Ja som mala hovädziu polievku, čo mi zostala /dojedam zbytky, čo zostali počas týždňa - hadam to nevyhodím/ a jednu plnenú papriku. bola som krátko v hore obzrieť terén na druhej strane, v Inoveckom pohorí. Našla som aj tam dva krásne dubáky a hrabáky, ale búrka nás vyhnala / báli sme sa, lebo v Tatrách minulý týždeň, blesk zabíjal - my sme len poriadne zmokli, ale aspoň vieme, kde rastú/. Zavarila som pár pohárov uhoriek a teraz oddychujem. Prajem príjemný zbytok dňa, nech sa vám darí.
doktorka.kveta
| 28. 7. 2012 19:10
Ahojky,děvčata,Květa z práce přišla ráno,jsem z toho tepla celá umordovaná,ulípaná,nevrlá Ale to asi v tomto počasí skoro každý.U nás trošku zapršelo,ale se vzduchem to nic neudělalo,je pořád dusno,a už to venku zase bouří.Chytá mě hrozná mlsná,dala bych si nějakou lehkou ovocnou placku,slabé těsto,tvaroh,ovoce a žmolenku,už i manža si stěžoval,že by si dal něco,přitom on na sladké moc není,jen když má své dny Koupila jsem v kauflu takové větší švestky,tak nevím,jestli se mám do toho pustit,asi bych neodolala,a do papuly si nejeden!!!!kousek nacpala,nabízela jsem jim oplatky,ty zvrzli,ale loudí dál,áách jo,není to lehký život tlustých??
anonym
| 28. 7. 2012 15:31
Dobrý deň, holky. Ja som bola aj dnes v hore a doniesla som 42 dubákov. Vysmažila som pár hlavičiek a bedle aj muchtrávky - ružovky. Mame to radšej než mäso. Nevážila som sa, ale potešilo by ma, ak by som dala niečo dole. Uvidím. Kvetka, si v robote, alebo dovolenkuješ.? Prajem vám príjemný víkend.
..Magda
| 28. 7. 2012 16:56
TO topol**: **Miluško ahojky , Květa je myslím v práci . U nás je příliš teplo na houby , zítra se má trochu ochladit , tak zajdem znova . Už jsem dala poslední čerstvé houbičky do polívky . Pravé dubáky , jo to musí vonět . Tobě také krásný víkend
anonym
| 27. 7. 2012 17:57
Dnes dlhokánska prechádzka na bicykli a po hore peši. Zadarilo sa konečne aj košík hríbov - pár dubákov, suchohríby a brezáky. Dúfam, že teraz sa mi niečo aj podarí zhodiť, keď budem častejšie chodiť do hory a menej jesť. Dojedala som obed od včera. Želám zdravie a radosť zo života.
anonym
| 27. 7. 2012 19:38
TO topol: no sláva Miluš, konečně i u vás , tak přeji plné košíky, dobrou
anonym
| 26. 7. 2012 15:21
Ahoj ,holky. Ja som dnes varila hovädziu polievku a potom som mäso zomlela a urobila plnenú papriku a paradajkovu omáčku. Dnes je Anny, bola som vinšovať a tak som musela zjesť aj zákusok a zmrzlinu. Kilo mám dole, ale myslím si, že je to len voda, sadlo sa drží, ako kliešť. Ťažko odíde, keď sa panička nesnaží. Želám vám pekný deň, veľa radosti.
..Magda
| 26. 7. 2012 15:25
TO topol**: jojo** Miluš, sádlo, to je urputné, drží se zuby nehty Ale co tak sis pochutnala , pápá
doktorka.kveta
| 25. 7. 2012 10:25
Dobré dopolko,děvčata,jakpak je dnes u vás doma? Koukám,teda čtu,že se tu držíte zuby-nehty,a hubnete,alespoň v duchu.I já se snažím,taky jen v duchu Včera jsem jela hned po noční do lesa juknout na houby,žádná kvanta jsem nenašla,ale po pokrájení toho byl pekáč a plech.Teď to suším na balkoně,ale dnes je nějak zataženo,přemýšlím,zda to nemám dát raději do sušičky,musím hold hlídat,aby nezačalo pršet.
Cuketu taky mohu,dělala jsem z ní i společně s rebarborou marmošku,dělám nádivku(vlastně dělala,není to moc dietní )a přidávala jsem ji i do těsta na perník.Hmm,nějakou buchtičku bych si dala,no,uvidím,až po pátečním vážení Pááčko K
..Magda
| 25. 7. 2012 13:17
TO doktorka.kveta: čauky , no u nás je to dobrý a co u vás ? Dnes nic dietního nebylo , hlavně že si to zapíšu ve stobu Páčko
doktorka.kveta
| 25. 7. 2012 13:39
TO daisy: Funím,teprve obědvám,ale je to ňamka,chceš ochutnat? Mám to i navrchu posypané mandličkama,heč
..Magda
| 25. 7. 2012 14:56
TO doktorka.kveta: jen si poochutnej, já jsem plná vdolků a fazolačky . Ještě i sem ti dám adresu na tibeťany , jestli to nebudeš umět na dámě .http://www.youtube.com/watch?…
anonym
| 24. 7. 2012 09:38
Želám krásny deň. Včera som bola v hore, ale tam niet ani naznáku po hríboch, hoci popršané je. Možno koncom týždňa. Idem na cintorín - brat by mal meniny, tak si so švagrinou pripomenuť. Syn doniesol cuketu, tak si k obedu niečo ukuchtím. Nech sa vám deň vydarí
..Magda
| 24. 7. 2012 10:55
TO topol: Ahojky také přeji pěkný den, takže u vás ještě houbičky nerostou , to je škoda , ale určitě začnou . Cuketu obalovanou mám ráda , ale jenom já z celý rodiny , dnes budu mít k obědu houbovou omeletu . ..

Měj se krásně
anonym
| 22. 7. 2012 18:31
Daisy, u nás kilo zemiakov 85 centov = 25korún , brav. stehno 140 korún, kilo sudovej /kvasenej/ kapusty 26korun. Mne najviac chýba ovocie. Pri tejto 90 dňovej diéte bol,každý 4-tý deň vitamínový. V predajni, kde májú naše domáce ovocie, sa dali kúpiť jablká aj po 20 korún, ale teraz musíme čakať. A v iných predajňach sú vyše 30 korún. Jahody som ochutnala asi 2x , boli po 90 korún a čerešne 65. Zvykla som robiť džem aj z ríbezlí, ale 45 korún by som nedala. Kilo kryštálového cukru stojí 35 a k tomu robota a plyn ? To si radšej kúpim hotové. 1,5 dcl pohárik je za 40 aj vyše. Ale dosť o cenách, máme čo sme chceli, aj ja som na námestí dvíhala ruku, tak čo teraz nariekam. Pondelok, alebo v utorok by nemalo pršať, tak by som aj ja šla pozrieť do lesa. Dnes ráno hodinu a pol na prechádzke - bolo príjemne. Jedla som včerajšie rizoto a zeleninový vývar.
..Magda
| 22. 7. 2012 19:06
TO topol**: **Miluško, kvůli vysokým cenám jsi ruku určitě nezdvihla . Já měla v roce 1989 jiné starosti jak zvonit klíčema . Tak u vás je hodně draho, ..

Ale co naděláme, to je opravdu vše lepší si koupit, ale marmelády si kupuju v Německu, za 89 centů jí u nás nekoupím, a tak dobrou a 450 gramů už vůbec ne . Pryč jsou ty doby , kdy jsme měly dobré potraviny ..

Já byla dne v lese dvě hodinky, s kočárkem a s mýma dětma, užily jsme si legrace a i lesního vzduchu .Dnes dietu neřeším , dnes se cpu . Zítra je taky den, měj se krásně a přeji ti pěkné úlovky z lesa . Můj dnes opět přinesl houby , takovou všehochuť , od hřibů až babky .
anonym
| 21. 7. 2012 20:07
Disy, ja viem presne, čo by som mala jesť, aj gramáže, ale nemám dostatok peňazí, aby som si mohla kupovať ovocie a dietne mäsko. Vtedy, keď sa mi podarilo schudnúť, tak som mala ušetrené. Keď varím skoro každý deň, nemôžem dlhodobo dávať sebe a synovi nie. Občas, to sa dá, ale mrzelo by ma, aby som ja jedla napr. melón, broskyne alebo iné ovocie a jemu by som nedala. Pritom aj on je mäsový typ. Aby sme sa dostatočne nasýtili a aby to veľa nestálo, tak pečiem od cesta - koláče, buchty, slíže, pizzu, alebo zo zemiakov na rôzne spôsoby, ale aj z ryže. Pokým nezačne syn zarábať dostatočne na to, aby bol schopný sa osamostatniť, tak to musím ešte chvíľu vydržať. Možno aj to, že by som mala zjesť len jeden kúsok koláča a nie päť a aj chleba len jeden krajček a nie dva- tri natreté masťou a potom sa vyhováram na syna. Na vine je moja pažravosť, že si neviem rozkázať !!
..Magda
| 22. 7. 2012 11:09
TO topol**: Ahojky , pěknou neděli přeji** Miluš**, vím o čem mluvíš, také to máme doma . Přeci neošidím mý chlapi o maso Takže koupím třeba kilo vepřové kýty , ta má málo kalorii , udělám porce . V super krámech je někdy k dostání levná mražená zelenina , nyní jsou u nás drahé brambory za 10 kč 1 kg . je levnější udělat přílohu zelené fazolky , ty mají za 12 kč 350 gr , pak stačí udělat pro každého míń brambor , na fazolky strouhnu sýr eidam , nebo udělám pro chlapi omáčku na dva dny , guláš, segedin, já si odeberu nezahustěné . je to dietní , vážím si nyní porce . Nebo co dostanou mužští , si já udělám v parním hrnci, místo brambor si vařím hodně celizrnnou rýži, tu předvařenou , sice stojí půl kila kolem 50 kč. Ale jedna porce je 50 gr , takže to vyjde na 10 porcí . Prostě taky nemáme moc peněz, musím hodně počítat a chodit do obchodů, které mám blízko domova , je to levnější než super krámy , tam zajdu jen když je doma někdo s autem a to taky ne vždy . Prý příloha rýžové nudle mají málo kalorii, ale to ví **Květa , ještě nám nic o jídelníčku nenapsala , no nechce se dělit ..

Dnes budu mít k obědu řízky , z kýty , posledně jí měli v Interšpáru za 85 kč 1 kilo, tak jsem koupila 3 kila . V mrazáku mám porce , také občas koupím, mleté hovězí maso , to bývá hodně drahé, ale zase udělám porce a příloha zelenina . Ale když už ta zelenina je drahá jako hrom, když se vše dováží . :-\ Musím pořád počítat , už to člověku leze na nervy . :-\ ..

Můj šel zase na houby , už mám velkou sklenici od okurek napůl nasušených hub, v mrazáku jednu porci hub, ty jsem včera oblanšírovala , a nechala pořádně okapat a pěkně nakrájené už leží v sáčku v mrazáčku . Musí se toho využít že rostou
anonym
| 21. 7. 2012 19:23
Daisy si dobrá. Ja mám 85, ledva zapnem nohavice. Kde sa podelo číselko 76 ? Prežrala som sa k tomu znova koláčikmi a dlhším nechodením von. Bez pohybu - to sa veru chudne ťažšie. Čo sa tíka mužského plemena, tak až na malé výnimky - je to na jedno kopyto - sama ješitnosť a kde nič-tu nič, nikde nič. O nejakom slovku prepáč sa nám môže iba snívať, alebo tak vo filme, ale v skutočnosti? . Ja som dnes varila zeleninový vývar, rizoto s pohankou, zeleninou a s Tofu. Bude aj na zajtra. Rano bol jogurt, ovsené vločky, hrozienka, mak, orechy. Večera /žiaľ pažravosť zvíťazila/ mastný chleba s rajčinou. Nech sa vám darí dievčence.
..Magda
| 21. 7. 2012 19:28
TO topol**: Nu vida i **Milka se objevila , Miluš zkus si zapsat co si jedla do tabulky http://stobklub.cz/faq-dotaz/66/..

Jen je škoda, že se musíš registrovat . To je jediná vada na kráse .. http://www.fitnesstv.cz/jidelnicky, tady máš taky na výběr z jídelníčků . Někde jsem měla i kalorické tabulky , ale asi jsem je už smázla . Vždyť papáš zdravě , já se snažím mít hlavně ty tuky pod kontrolou , ani moc necvičím, jen trochu protahování .Tak zatím pá děvčátka
doktorka.kveta
| 21. 7. 2012 19:12
něco jsem zkoušela,a teď to nemůžu vymazat,nevíte jak?
doktorka.kveta
| 21. 7. 2012 19:08
Příroda obrázky a citáty
..Magda
| 21. 7. 2012 19:24
TO doktorka.kveta**: Já se dívala** Květo, sem obrázky zkopčit nelze , musíš si je nejprve uložit do počítače a pak nahrát sem . Jinak vymaže ti to správce tady tý diskuze . Já to nejsem, abych tě hned uklidnila Zkoušela jsem to taky na dámě a tam to nešlo zase mě . Dobrou noc
doktorka.kveta
| 21. 7. 2012 18:35
No,já jsem taky zvědavá,zázraky teda určitě nečekám,spíš mám obavy,zda jsem z těch jídel nepřibrala,jím sice jiné potraviny,ale podle mě větší množství.A málo piju,dostanu do sebe max.2,5-3l vody,kafe se nepočítá,+0,5l po ránu citr.vody se sodou a lžičkou medu.No,nechám se překvapit,raději budu počítat s horší verzí
anonym
| 20. 7. 2012 19:51
U nás je ešte zopár vysokých štíhlych topoľov. Tie rýchlo rastúce, čo púšťajú "páperie" už skoro všetky zlikvidovali. Zasmiala som sa na opise tých zvieratiek. Ja, keď chodím ráno na prechádzky, tiež mám také krásne zážitky. Vtáčik podobný drozdovi držal v zobáku slimáka s ulitou a jak ho mlátil, tak ho mlátil o asfaltový chodník, až kým ho nevybral z rozbitej ulity - a potom, že zvieratka nemajú rozum. A čo sa nasmejem na tom, ako sa naháňajú veveričky. Tak ma to vždy dobre naladí. Prajem dobrú hubačku. Skúsili ste niekedy tvrdé huby, ale aj bedle vyprážať v trojobalé? Muž robieva vynikajúci kotlikový guľáš, ale napr. z kuriatok paprikáš / alebo aj so smotanou/ s knedľou, alebo haluškami? To som si ale narobila chute...mňam...
..Magda
| 20. 7. 2012 19:55
TO topol**: **Miluš, bedly u nás rostou jen malinko, jak jsem bývala malá, tak jich tu bylo hodně , jen u cesty se ohnout a bylo na řízky z bedly . Jo my děláme smaženici na paprice , je to vynikající jídlo, nebo na smetaně , to samé, vynikající , už budu mít brzy i nasušeno . Nějaké houby jsem odnesla i mamince , ta by nejradši šla nahouby sama, ae nejde jí to už . .

Tak dobrou noc
doktorka.kveta
| 20. 7. 2012 16:41
Ahojky Mildí koukám,že si tu povídáš skoro sama se sebou Takhle někdy dopadám já ale já to povídám psíkovi,to manža tvrdí,že mluvím sama se sebou A s kým si asi tak mám povídat,když já jsem v kuchyni a on čučí na telku?Ještě že mám toho psa Škoda,že si nemůžeš pořídit nějaké zvířátko,svět je hned veselejčí.Včera jsem se musela v práci zasmát,pozorovala jsem přes okno malého zajíčka,on ti tam poskakoval do strany jak když s ním čerti šijou,bylo to moc legrační,takový malinkatý a jak poskakoval,uši obrovský,jak netopýr.To by snad rozesmálo každého.Minule zastamseděla lasička,na zadních a větřila okolo sebe.Tak takové rozptýlení já občas mám v práci.A je to zadarmo!!!Ještě mi za to platí!!! Tak kočulko,pááá za chvíli zas nástup na noc,už jsem z toho zblblá,nejsou lidi,nikoho navíc nepřiberou,takže když si někdo vezme dovču,druhý to za něj musí odmakat.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
16. 6. 2025 15:11
14514
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
cudlik
16. 6. 2025 15:53