Diskuze

Zpět na výpis diskuze

90 denní rozlišovací dieta

Diskuze

anonym
| 11. 7. 2012 18:36
Daisy, ja som si zvykla robiť ražniči v alobale, ktorý len trochu potriem olejom, aby sa mi to neprilepilo. Zostane tam aj šťava zo slaninky a aj všetka chuť. Ja som dnes robila tvarohové guľky so škoricou, zeleninovú polievku. Kvetka, si šťastná žena, že sa snažíš byť vždy veselá. Nech sa vám obom darí.
..Magda
| 11. 7. 2012 18:53
TO topol: hm dobrý jsi to měla, miluju vše co je sladké No jo do alobalu, úplně jsem pitomá, vůbec mě to nenapadlo , přitom jsem tam měla vše dietní ..

Dobrou noc děvčátka, Květa už asi maká, tak a´t se ti daří Zítra budu k obědu dělat francouzské brambory :-\
doktorka.kveta
| 12. 7. 2012 13:38
TO daisy: Ahojky,já nikdy sladké moc nemusela,ale co se snažím trošku zhubnout tak mi chybí.Jako by to tělo najust chtělo,snažím se to nahrazovat ovocem,no není nad pořádný čoko-dort
..Magda
| 11. 7. 2012 09:36
Děvčátka pěkný den vám přeji ..

Se picnu , hrála jsem si s klávesou na euro a zmizel mi příspěvek ..

Květuš nenechávej u ní hodně korunek, víš že bude hůř .. Stejně všechno víš, mám ten pocit , ať ti poradí s cvičením jestli to bude možné, budou svaly , můžeš víc jíst .. Nezapomeń se pochlubit jak ti poradila , když tak soukromě jestli nebudeš chtít veřejně .. Já mám jídelníček od Cajthamlové , ale z internetu , je to na 59 dnů, ale to by mi přišlo hodně draho , tak jsem ale zařadila do dne 100 ml zeleninové š´távy , oni to doporučují 100 ml a doplnit do 200 vodou . .

Tolik k mýmu jídelníčku včera jsem to se špízama trochu přehnala , nemám grilovací pánev , tudíž to bylo v oleji, ale byly moc dobré, tak proč ne , já je měla bez slaninky a móře zeleniny ..

Milko u nás je to také drahé , 1 kg mrkve za 30 kč a někde i víc ..Celer snad za 40 kč , nechápu a meruńky jsem někde viděla i za 96 kč za 1 kg, ale je fakt , že někde jsou i levnější . .To drahé nekoupím ani omylem. Melouny mají u nás za 12.90 kč , takže nekoupím celý , ale jen čtvrtku . Já melouny miluju, můj děda měl v Nových Zámkách melounové pole , to byly nějaké melouny , červené slaďounké , to nebyl ten utržený nezralý humus a ke všemu předražený , ale tak si musíme vybírat . Můžem zajet i na Cínovec na německou stranu si nakoupit , máme to blizoučko, tak tam si člověk někdy nakoupí levněji. prostě to nechápu , ty nenažrané obchodníky . :-\ ..

Tak zatím
doktorka.kveta
| 11. 7. 2012 10:49
TO daisy: ..co?rozdává se euro?já,já,já chcu!!
doktorka.kveta
| 11. 7. 2012 10:59
TO daisy: To víš,že se pochlubím,nebo si k vám přijdu postýskat a zanadávat,vy mě chápete,víte jak to chodí,sami máte s tím zkušenosti.Doma se o tom moc nebavíme,dcera to má na háku,a manža?Ten má hlavně starost,aby bylok obědu kus vééliký flákoty,a v hospodě dost pivíčka Dajsí,co ty s tou diskuzí,zapoj se,ses jen přivítala,a někam odešla Zapojit,zapojit,to víš,KÁZEŇ MUSÍ BÝT!!
..Magda
| 11. 7. 2012 11:27
TO doktorka.kveta: nevím o čem psát na dámě , ale chodím číst jak to tam žije :-\ Já euro nerozdávám děvčico, musíš se obrátit jinam
doktorka.kveta
| 11. 7. 2012 13:12
TO daisy: to je škoda,nějaké by bodlo,blíží se vánoce
..Magda
| 11. 7. 2012 13:21
TO doktorka.kveta: mě taky ,
anonym
| 10. 7. 2012 20:23
Daisy, všetko rozumieš správne. Ja by som si zas pochutila na špízoch, máme to moc radi a dala si mi dobrý typ. Kvetka, Ty si to vzala za správny koniec, naozaj je ovocie ideálne. U nás je ale tak extrémne drahé, že človeku aj prejde chuť. Drobné marhule stoja euro dvadsať / 36 korun/ a väčšie až 2 E / 60 korún/ za kilo. Ribezle, jablká, všetká zelenina. Petržel kilo 2E, mrkva nová 1,50E. Uhorky na zaváranie 1,30 /50 korún/ . Tekvica 2E za kilo a pritom to rastie ako burina. Keď nedostanem od známych, tak ani nebudem zavárať, lebo si radšej kúpim hotové, alebo ich nebudem jesť. Broskyne stoja vyše 2E. Radšej to nechajú zhniť, ako by mali dať lacnejšie. Jablká pod 30 korun nekúpiš. Pochopíte potom prečo pečiem koláče. Zasýtia a múka zatiaľ je ešte únosná. Ale aj to len preto, že som orechy dostala, inak stoja lupané 210 korún a mak 180. Žijeme si na vysokej nohe,že? Máme, čo sme chceli, hoci obyčajní ľudia nemali ani predstavu, že to niekedy takto dopadne.
anonym
| 10. 7. 2012 10:26
Ahoj, holky. V noci trochu sprchlo, tak som ráno o 6 hodine cupkala do parku. Stretla som mužovho brata, ktorý tiež chodí, tak nám to spolu lepšie šlapalo. Teraz som skončila varenie - zemiaky , cesnakovicu, 3 rezne pre syna a " vnuka" a pre mňa s mužom vysmaženu cukinu tiež so zemiakmi. Včera som piekla koláčiky orechove koliečka s o slivkovým lekvárom a pár koliečok som urobila na spôsob pizze. Ten malý sa skoro zadrhol, tak mu chutilo. Daisy, je čas oddychu, tak si nerob ťažku hlavu , že si pribrala. V septembri znova nabehneme na prísnejší režim. Kvetka, ako sa Ti darí? Nie si chorá? Dufam, že nie. Želám vám obom príjemný deň.
..Magda
| 10. 7. 2012 11:02
TO topol: Ahojky Miluš , no tys mi ale udělala chutě koláčky s povidly, je to tak že , lektvár slivkový jsou povidla, mám ten pocit ty oříšky bych nemusela , ale toto mńam :-\ ..

Dnes máme k obědu špízy , chlapi se slaninkou a vepřovou kýtou a rajčátky , cibulku , já bez slaninky, přemýšlím zda ugrilovat a nebo na pánev, no asi dám na pánev, se nezblázním .

Také přeji pěkný den, u nás malinko pod mrakem, ale asi bude pěkně , šla bych na houby, ale můj nechce, prý je moc teplo , ale měly by už růst , lidé nosí . :-\
doktorka.kveta
| 10. 7. 2012 19:57
TO topol: Kvetka nemarodí,Kvetka žere!
Ahojky děvčata,moc vás zdravím,abych to s tím papuškáním vysvětlila:V pátek jdu k výživové poradkyni konečně pro jídelníček,a protože nevím,co budu moci jíst a co né,tak si teď dopřávám,co jsem při dukance nemohla.To je hlavně prímový ovocíčko ,nové brambory,rýži,těstoviny,a podobné čuňárničky.Ale už mi moc dní nezbývá,a zas začnu být hodná holka.Jen aby se to povedlo!No,nic mastného nejím,to teda už nemusím,ani sladké,jen to ovocíčko je přeci čas melounů,broskví,nektarinek,meruněk....
anonym
| 8. 7. 2012 18:35
Ahoj, dievčence. Ja som bola V Zlatých Moravciach s rodinou "nášho vnuka". Majú tam v blízkej dedine dom po starých rodičoch - pod horou, stromy = chládok. Bolo nám fajn. Doniesli sme si marhule, tak budem ešte zavárať. U nás tak veľmi nepršalo, ako u vás, tak hríby ešte nebudú. Možno koncom budúceho týždňa skúsim - až budem v pojazdnom stave. Veľmi mávam ráno opuchnuté viečka, tak som trochu obmedzená v pohybe. Želám vám zdravie.
anonym
| 4. 7. 2012 12:20
Dievčence, prajem vám krásny deň, nech sa vám darí. Mne sa dnes trochu ťažšie dýcha, tak som doma. Máme na prázdninách toho "nášho vnuka", tak si rozkázal zemiakové placky. Urobila som ich viac, ako zjedli s dedkom, tak som dojedala a zeleninové rizoto od včera, zostalo v chladničke. Mám v ňom aj cuketu a pohanku - no ale placky chutili lepšie
doktorka.kveta
| 4. 7. 2012 12:28
TO topol: Ahojky Milíku,už jsem si myslela,že jste mě následovaly,a vyrazily někam na dovču do přírody.No,myslím,že ty,kdyby jsi neměla takové zdravotní problémy ,tak by ti to udělalo moooc dobře!!! Ale kde jeDajsina,mrška jedna,že by ona někam vyrazila??Tak kočulky,zatím páá a hlavně se opatrujte,to počasí,je tak bláznivé,člověk neví,co to s ním udělá! K
anonym
| 1. 7. 2012 18:58
Ahoj, holky z naši školky. Kvetka, veru týždeň je veľmi málo. Ideál by bol aspoň 2 - 3 týždne v kuse. Niečo oddych, niečo domáce zameškané práce a trochu rodina. Ale lepšie niečo, ako nič. Gratulujem ku kilečku, pomaly, ale iste. Ja to zatiaľ nemôžem povedať, ale nerobim z toho tragédiu. Možno v týchto horúčavach, keď veľmi nechutí jesť, že sa aj niečo stratí, alebo vypotí.? Daisy, ako to zvádaš? Dievčence, neboli aj u vás tie silné búrky s vetrom ? To si veru neželáme, ja nemám rada blesky, bojím sa. Dnes som jedla doobeda ovocie, obed polenta s mliekom. Upiekla som z dlhej chvíle orecovo - kakaovú bábovku, tak budem mať večeru. Dieta?
doktorka.kveta
| 1. 7. 2012 20:19
TO topol: Tak to ti přeji k té buchtičce dobrou chuť Jestli máš chuť na něco sladkého,tak si s klidným svědomím dej,pochutnej si na ni,žádné výčitky,za to to nestojí.Srovnáš to někde jinde.U nás zatím žádné bouřky,je hrozné dusno,každý den,navečer trochu sprchne,ale to není ani znát,všude tráva vypálená,no,je to s tím počasím hrůza,víš co se říká,jak se my chováme k přírodě,tak se ona chová k nám Krásný zbytek dne tobě a ztracené Dajsince.
doktorka.kveta
| 1. 7. 2012 10:26
Ahoj,ahoj,ahoj.Tak jsem zase zpátky,plná nabyté energie,zhublá o kilčo. Jen mě teda silně se..e,že už je po dovče Chtělo bz to delší,a nebo za čásek ještě jednou dokola.No,něco mi zbyde na září,ale mezi tím hold musím do rachoty,bléééé
Teda,moc akční jste tu teda nebyly,ale snaha se cení!Mili,píšeš o houbičkách,já jsem si sebou vezla veškeré vybavení na vaření,pečení,smažení hub,ale jako na potvoru ani prdeček,bylo velké sucho,borůvky taky nééé,bože,já se snad nikdy do správného termínu nestrefím.Tak se opatrujte a pište,ať se dozvím něco zas od vás!Páá K
anonym
| 30. 6. 2012 11:34
Milá Daisy, želám Ti krásny deň - aj Kvetke, ak si už doma.? Ja som už v pohode. Dúfam, že ta kríza je už za mnou. Bolesti ustúpili, liek beriem len v nevyhnutnom prípade, aj nálada sa zlepšila. Včera som bola v hore, ale nedoniesla som nič, na tých stranách je sucho. Na druhej strane v V Považskom Inovci ešte rastú, ale to je ďalej a v týchto horúčavach je to zabijaák - nestojí mi to za to. Od rána som sa pustila do domácich prác. Mám oprané, vetrám vankúše, skrine, ako pri veľkom upratovaní. Ako by som bola nový človek. Ráno som zjedla banán. K obedu som si uvarila tekvicový prívarok s kôprom a ako prílohu pichane zemiaky. V tej horúčave sa ani veľmi jesť nežiada. Práve mi muž doniesol zmrzlinu . Uži si pekný deň
..Magda
| 8. 7. 2012 20:12
TO topol: Ráda čtu že ti je trochu líp, jé pěkný večer děvčata , my včera dojeli domu, bylo tam krásně ,a ano samé bouřky a vedro na padnutí, ale střídalo se to s deštěm . Tak dobré ..

Jinak na houby asi vyrazíme, ráno se nám vypařuje nad lesem , vidím to z kuchyńského okna , velikánský kopec tam stojí, tak mám tu zeleń pořád na očích Takže doufám, že něco bysme mohli najít ..

Děvčátka , já ztloustla, ale ráno jsem cvičila, doufám, že v tom budu pokračovat i nadále , Mějte pěkný zbytek večera a dobrou noc
anonym
| 23. 6. 2012 12:12
Dobrý deň. Kvetka, želám Ti príjemnú dovolenku,aby si sa vrátila oddýchnutá, plná elánu. Daisy, vďaka za povzbudenie. Akosi som celá nie vo svojej koži - fyzicky aj psychicky sa neviem dať do pohybu. Chvíľu sa zdá, že to už pôjde a ráno sa prebudím a nechce sa mi ani vstať. Kedysi som hneď vyskočila, rozcvičila sa a šla von na hodinu alebo aj dlhšie. Teraz som len zväčša doma a tu povzbudenie nenájdem, skôr ešte potopenie do väčšej hlbky. Všetko sa to akosi na mňa navalilo a musím to len vydržať, kým zas nastanú lepšie časy. V živote to už tak chodí - raz si hore a raz dole, aby sme si vedeli vážiť chvíle, keď sme v pohode. Prajem príjemný deň a môj skepticizmus, nech vás neodradí.
..Magda
| 23. 6. 2012 13:03
TO topol: Milko , jasně , mám to taky tak, momentálně je to tak na půl
doktorka.kveta
| 23. 6. 2012 09:54
Tak ještě naposledky ahoj,začínám mít cestovní horečku,manža asi taky,počítám,že brzy začne brblat,že toho vezeme moc,že to není kam dát,že toho vozíme rok od roku víc apod... No,on se sklidní,k obědu dostane nové brambory a ŘÍZEK a bude klid v rodině.Tak se tu kočulky opatrujte a to doslova,ať vás tu pak zase v pořádku všechny dvě najdu. K
..Magda
| 23. 6. 2012 09:56
TO doktorka.kveta: tak si nezapomeń sebou vzít opravdu co potřebujete , řízek to jistí ..

Pěknou dovču
doktorka.kveta
| 22. 6. 2012 21:56
Ahojky děvčata,po kratší době vás zdravím Jak se máte?Milí,copak se děje,máš nějaké trápení,to by mě mrzelo,doufám,že jsi se už trošku zotavila,já se bojím něco víc napsat,viděla jsi co to udělalo na vedlejší diskuzi? Dajsíku a jak ty,jak ty si užíváš?Od zítřka mám dovču,jupííí,už se těším,jedeme do lesíka na vypůjčenou chaloupku,doufám,že budou houbičky,borůvky.I psík je připravený,dostal ampulku proti klíšťatům,a může v klídku lítat po lese.Tak se tu holčiny opatrujte,a užívejte si beze mně.Páá K
..Magda
| 23. 6. 2012 08:56
TO doktorka.kveta: Jé to ti přeji, hezky si užij dovolenou, my jedem až 30.6 také na chalupu, no spíše domek, ale musíme podle malé a psa . Hlavně že to je oplocené a s bazénem :-\ No doufám že si malá nebude chtít si hrát na rybičku sama, tak to bude bezvadné ..

Tak si užívejte a špatnou náladu za hlavu hoďte , co jiného také s ní :-\

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Slavka2
15. 8. 2025 21:39
14883
Markta Zahlkov
12. 8. 2025 10:10
47
Ondrej Prikryl