Diskuze

Zpět na výpis diskuze

90 denní rozlišovací dieta

Diskuze

doktorka.kveta
| 13. 6. 2012 11:49
Ahojky cholky,jupíííí,váha se hnula,asi tam nahoře se někdo nade mnou slitoval -2Kg,takže mám 85.Už vám holky šlapu SKORO na paty,už vás SKORO držím za vocas Jo,a ve slabé chvilce,když to stálo,jsem se objednala nadietologickou poradnu.Dnes mi paní volala,jsem objednaná na příští týden-čtvrtek.Zatím jen na celkové vyšetření,sestavení jídelníčku aj.Tak jsem na to zvědavá,jak to se mnou dopadne,pak poreferuji.Tak kočulíny pááá K
..Magda
| 13. 6. 2012 12:04
TO doktorka.kveta: Hezký den a veliké gratulace Květo, nezapomeň písnout, kolikpak tě to bude stát
doktorka.kveta
| 13. 6. 2012 12:19
TO daisy: Tak to ti můžu písnout hnedlinko 250.A pak uvidím,jestli jsou to nějací vyčůránci a já budu oslíčku otřes se,tak budou mít utrum Jo,a 2dny před tím,než tam jdu si musím zapsat,co jsem zbaštila a vypila.To zas bude nějaký trapas,já vždy při takové akci perlím Třeba jim tam vyhodím se svou váhou pojistky,nebo jim strhnu nákladní váhu...
doktorka.kveta
| 11. 6. 2012 20:37
Jsem se zas nepřihlásila,a nemám tam vyžranýho myšáka,tak to musím napravit!!
doktorka.kveta
| 11. 6. 2012 10:10
Ahojky,cholky Moc vás zdravím,myslím na vás a proto jsem tu a vy nikde.No,Dajsík má omluvenku,když jela s těma kukadlama,ale kde je náš Topůlek s pampúchama? Já mám dnes odlehčovací den,takže celý den piju mléko,vodu....a čůrám jak beruška.A to je dopoledne,nevím,nevím :-\ :-\ :-\ co do večera,to budu pěkně vyčůráná z podoby A jak jde tobě Miloušku hubnutí?Hubneš,nebo se držíš,i to je důležité,hlavně,že to neletí nahoru Mě váha celkem stojí,já ty deka moc nesleduji,jen ty velké čísla,alespoň,mi teď za týden ubyly cm.Celkem -7.A i z toho mám radost,ty jsou vidět,kila tolik né.Tak kočule,zase se ozvěte,pááá K
..Magda
| 11. 6. 2012 19:32
TO doktorka.kveta: Květuš veliké gratulace ode mne ! ..

Já asi zase začnu, ale ne s dukanem , musím ale zužitkovat všechny ty otruby , budu je přidávat do pečiva a o polévek, asi .Mějte se krásně a pěkný večer ..
anonym
| 11. 6. 2012 20:34
TO daisy: Ahojky,ty otrubky časem zděláš,vždyť máš spoustu receptů,kde se používají,tak si vyber nějakou ňamku,co ti jela a občas si dej.Určitě ti to neuškodí!!!Baby tvrdily,že to pomáhá při čištění střívek,jako stěny,tak ti to jen pomůže.Páá a měj se,zítra po volnu(pro mě vždy krátkém)zas do rachoty.oufám,že sem přes den něco napísáte.
..Magda
| 11. 6. 2012 21:30
TO doktorka.kveta: Květuš nevím, nevím, zítra jdu k holce , tak budu nakukovat spíše večer , dobrou noc, čistí střeva joo ? :-\
anonym
| 10. 6. 2012 19:10
Kvetka pampúchy - som myslela hrubá nadýchaná palacinka. Tým, že je to husté cesto a ešte je tam ovocie, tak sa to nerobí tenučké, ako palacinky, ale asi na hrúbku 2cm. Keď sa pridá prášok do pečiva, tak je to krehké, nadýchane. Deti majú rozprávku o pampúšiku, nečítala si?
doktorka.kveta
| 10. 6. 2012 22:16
TO topol: To je nějaká slovenská pohádka o silných nadýchaných palačinkách??Podle názvu bych to typovala jako pantoflíčky,nebo bačkůrky No,nic už tě nebudu zlobit,hezky se vyspinkej,a zítra si můžem zas pokrndat.Dobrou, K
..Magda
| 11. 6. 2012 08:55
TO topol: krásné pondělí děvčátka , pampúchy , hm palačinka s prdopečem a ovocem to by mě nenapadlo. ..teda napadlo, ale ten název :-\

U nás počasí nic moc, jedu na oční abych viděla na ta písmenka, užívejte si, jáse dnes nevážím až v sobotu , chci být napnutá ..

Mějte se hezky
doktorka.kveta
| 10. 6. 2012 16:09
Tak ahojky děvušky,teď vám už normálně píšu.Co děláte v tomhle počásku,tady chčije a chčije.Byly jsme s dcerou a se psíkem posbírat jahody,to ještě počásko docela šlo,po cestě tam začalo poprchávat na místo jsme dorazily jak zmoklé slípky,než jsme to otrhaly a cesta zpátky,no byly jsme jak vodnící čerstvě vylezlí z rybníka.Tak máme v sobě já kávuši,holka čajík a je nám už príma.Psíka jsme musely celého vykoupat,byl špinavý jak prasko!!Teď se válí vykoupaný a vyfénovaný jako správný chlapák na gaučíku.Mokrý vypadal jak pražský krysařík Teď už je to zas můj vyfoukaný,nadýchaný jokšírek,já ho miluju,hajzlíka jednoho
anonym
| 10. 6. 2012 07:45
Dobré ránko. Daisy ja z otrubami nemám skúsenosť, čo si pamätám z detstva, pridávala ich mama do chleba, alebo chlebových osúchov. Ja mám už dlho doma krupky, ale použila som ich len raz - do varených zemiakov. Asi som to neurobila správne, lebo chutné to nebolo. Nevieš, ako sa dajú použiť? Ja som si dnes na raňajky urobila niečo ako jablkové dolky / pampúšiky/. Mlieko, vajce, hl. múku, štipku soli, škoricový cukor - urobiť hustejšie cestíčko, pridať nastrúhané jablka a na palacinkárni piecť hrubšie pampúchy. Na tanieri som si dala na to ešte zbytok jablk aj škoricu- bolo to výborné. Želám vám príjemný deň.
..Magda
| 10. 6. 2012 10:45
TO topol: Ahojky , krupky ? Já je nemám ráda, bolí mne z nich břicho . takže ty ***ačky a vše možné s kroupama nejím, vyhýbám se jim ..

Někde mám ještě v době minulé koupenou kuchařku na tyhle pokrmy , takže se mrknu, až jí odněkud vydoluju ..

Já si zase uvařím celozrnnou rýži . Příloha ke všemu
doktorka.kveta
| 10. 6. 2012 15:57
TO topol: béééé,já chci taky panpúchy,a hlavně ty jablíčka se skořisí!!!Co to je panpúchy?To je jedno,určitě je to k jídlu a je to dobrý!
anonym
| 9. 6. 2012 16:06
Kvetka, máme ho na sebe.
doktorka.kveta
| 9. 6. 2012 16:58
TO topol: Koukám,že ti taky humor není cizí Za chvíli se jdu chrout do práce,doufám,že nezmoknu,mračouny se tam podezřele honí.No,nic když tak budu kličkovat mezi kapkami,abych tolik nezmokla.Kočulky pááá,zítra na vás juknu,co je nového i starého
anonym
| 9. 6. 2012 15:22
Recept na ryžu s pohankou a zeleninou. Varím zvlášť obe suroviny, alebo použijem, čo zostane s predošlého dňa. Na bravčovú masť / olej/ dam opražiť cibulku / dáva chuť/ a postupne pridávam zeleninu podľa tvrdosti - mrkvu, petržel, brokolicu, hrášok / treba si odskúšať, čo nám spolu chutí/, hrozienka si vopred namočím /do čaju/ a dávam ich až nakoniec. Keď sa zelenina dusí pridám mletu rascu, korenie, papriku - podlejem vodou / mäsovým alebo zeleninovým vývarom, alebo kocku bujónu/. Najdôležitejšie je, aby všetka zelenina zostala podľa možnosti chrumkava. Ak použijem zeleninu z polievky, tak ju robím len pár minút, aby dostala chuť. Ak máme mäso z polievky, určite sa dá vložiť / ešte ako prvé/. Nakoniec to všetko zmiešam. Osvedčil sa mi pomer asi 1 :1, ale aj viac pohanky, ako ryže. Každý si nájde vlastnú chuť. Tým, že dávam suroviny - čo dom dal - tak zakaždým mám inú chuť. Priloha podľa vlastnej fantázie. Ja si teraz dávam: mladú kapustu nakrájanu na tenšie, mladú cibulku aj so zelenou časťou, kúsok papriky / farebná je krajšia/, uhorku na koliečka, mletú rascu, soľ, čierne mleté korenie a sladkokyslý nálev / voda, ocot / lepšia je citr. šťava/, cukor/ - nie veľa, len tak, aby to ochutilo. Stačí aj samotná kapusta s cibuľkou - podľa možnosti a chuti. Zdravá a chutná je aj červená repa. Jem samostatne, syn má rád k mäsu. Želám dobrú chuť.
doktorka.kveta
| 9. 6. 2012 15:53
TO topol: A kde je bůček?
..Magda
| 9. 6. 2012 17:35
TO topol: Milko díky, receptíků není nikdy dost, já přemýšlím o tom přidat do rýže otruby, zbylo mi jich tu dost . Vyzkouším zítra . Uvidíme jak to bude chutnat dohromady, ale určitě to budu vařit vše zvlášť , , jsem zvědavá jak to bude chutnat :-\ ..

Květuš, bohužel pouze jednou denně , ale i tak díky, stejně nevyhraje, ale nejde aby vyhráli všichni, kteří se přihlásí , v práci ti přeji aby ti to rychle uteklo , dnesprší a svtít sluníčko, tak dohromady , je to spíše duben jako červen :-\
doktorka.kveta
| 10. 6. 2012 15:54
TO daisy: Povinnost splněna,hlasík poslán
anonym
| 8. 6. 2012 19:24
Dievčence zlaté, veľmi sa mi nechce písať. Nové nemám nič. Váha rovnaká - aspoň že nejde hore. Kosti bolia trochu menej, ale po troch týždňoch som bola dnes na prechádzke a zaveľa to nestálo. Mám opuchy pod očami a bolí ma aj ľadvina /?/. Som stále neuveriteľne unavená. Spím aj 4X denne, aj keď nie dlho. Neviem či nemám znova problém s pečeňou? Asi budem musieť ísť k lekárke, len je to u nás veľmi problematické s celým zdravotníctvom. Syn naozaj hodne pracuje , alebo má schôdzku /pracovnu/ a nechá si otvorené svoje stránky - tak nemám odvahu vtedy sadnuť a nakuknuť sem. Už sa stalo, že som mu niečo vymazala. Želám vám, hodne zdravia a viac elánu do života, ako mám teraz ja.
..Magda
| 8. 6. 2012 20:05
TO topol: Milko, to mě mrzí, že nejsi v pořádku, nech si udělat kompletní porobné krevní testy , ty ti objeví všechno možné , :-\ ..

Pokud má synek otevřené stránky, dej mu je dolů na lištu a tam mu vydržej, než se vrátí domu , hlavně nic nemazej ..

Jinak já také nejdu s váhou dolu, ale nenervuju se s tím, zařadila jsem si do jídelnčíku celozrnnou rýži, prý dělá divy , tak potom písnu, o tom divu přírody ..

Dobrou noc , Květuška někde běhá asi . :-\
anonym
| 9. 6. 2012 09:49
TO daisy: Dobrý deň. Daisyk, ja to s počítačom moc neviem, ale to nevadí, nemusím byť na stránkach každý deň. Chvíľu som bola na nich skoro závisla - to by som nechcela. Znova som sa vrátila ku knihám - veľa rokov som bola doslova knižná moľa. Obmedzila som to potom, čo mi zistili glaukom a teraz už aj šedý zákal. Tak si šetrím oči, ale čítam aspoň cez deň.Teraz mám rozčítanú : Zákony myslenia a viery - od Dr. J. Murphy. Dočítala som od Iva Tomana - Tajemství vnitřní mluvy / Úspešná sebamanipulace/. Predtým som mala: Sprisahanie bohatých od R.T. Kiyosakiho. Sú to výborné knihy, ktoré nútia človeka rozmýšľať, ale umožnia aj pochopiť, čo sa okolo nás deje. Ja tiež jem ryžu a to, že si ju miešam s pohankou sa ukázalo, ako dobrá vec. Pohanka mi sama o sebe, alebo so zeleninou tak nechutí, ale spolu je to veľmi chutné a hlavne zdravé. Vyčítala som niekde, ako priaznivo pôsobí pohanka na cievy. Ja som dnes neplánovane zjedla dva kúsky vyprážaných kuracích prs so zemiakovým šalátom, čo zostalo po synovi. Ten šiel na dva dni na školenie a muž kuracinu neje. Mám banány a jablká, tak asi po zbytok dňa si dám vitamíny. Aj u nás konečne napršalo, tak sa teším, že budú hríby a to bude pre mňa veľký impulz, aby som sa čo najskôr uzdravila. Hory, hríby a vôbec príroda je moja láska. Kvetka, ďakujem Ti za pekné veci a rozveselenie. Nech sa vám obom deň vydarí.
..Magda
| 9. 6. 2012 11:43
TO topol: ahojky , no jasně knihy, já jsem také knihomol, ale čtu spíše takové , od Robbové , pak mám ráda Vondrušku, prostě historie , nějaké sci fi . Prostě všehochuť, pokud se mi autor zalíbí, snažím se přečíst od něj vše co máme v místní knihovně . Máme jí dost dobře zásobenou, tak zatím je z čeho vybírat .
..
K obědu mám hovězí kostky z kližky a mám k tomu zase rýži, prosím napiš recept jak jí děláš ty . Chtělo by to změnu na přílohy . Díky a mějte se všechny krásně od Aše až do Košic Znáte ten pozdrav . :-\

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
17. 6. 2025 19:45
14519
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Hanka
17. 6. 2025 19:52