Diskuze

Zpět na výpis diskuze

90 denní rozlišovací dieta

Diskuze

anonym
| 22. 5. 2012 10:04
Je pekný, slnečný deň, tak vám želám, aby ste ho prežili čo najlepšie. Neviem prečo ma boli členok a dnes už aj triesla / alebo celý kĺb/ . Predpokladam, že je treba trochu maziva, tak preto tá želatína a užívam aj vápnik s vitamínom D, lebo ma bolia aj stehenné kosti. Možno je chyba aj niekde v spôsobe stravovania, alebo ta zvýšena námaha? Uvidíme o mesiac, ako sa to upraví.? Daisy, ja som nikdy nespomenula , citujem čo si Ty napísala - že my /Češi/ si ako národ nevážime těch co tragicky zahynuli- Ja som mala na mysli, že ste, ako národ neboli spokojní s 3-tím miestom, lebo ste očakávali viac. Nevedela som si spomenúť prečo si písala, že na letisku, keď doviezli Demitru to nevyzeralo, že by si ho národ uctil. Včera večer som na to myslela a asi viem čo si mala na mysli. Na letisku pri truhle boli len jeho najbližší. Ľudia aj novinári rešpektovali prianie jeho ženy a rodičov, že chcú byť v tej chvíli samy. Samotná rozlúčka bola na zimnom štadióne v Trenčíne, ktorý bol plný a cestu na cintorín lemovalo množstvo ľudí. Ten štadión je pomenovaný po ňom, ako aj škola na ktorú chodil - je tam hokejová trieda. Bol veľký človek a vzor, lebo aj on osobne prispel aj finančne nielen na štadión, ale aj niektorým deťom a pritom bol sám veľmi skromný. Prepáčte, že tu ešte píšem o tom, ale ,keď som si spätne prečítala čo sme písali, cítila som potrebu to uviesť na pravú mieru.
..Magda
| 24. 5. 2012 18:19
TO topol: Ahojky děvčátka, Milko nevadí žes to napsala, však já také psala co si myslím a už to necháme být, :-\ ..

Možná to máš z toho vedra , ten kotník, možná, mě rozhodně bolí celý člověk tudíž Květo chodím už jen se mrknout a pryč , dieta vzala za svý, ono to taky nejde , jsem dost unavená si připravovat krabičky do práce, možná až zůstanu zase doma a to budu až konce měsíce, musím dodělat zakázků bańáčků, příští týden pro ně přijede kamion, a ještě nejsou vyrobené, / to musím já/ namalované, to musí ostatní , zítra konec týdne hurá sláva haleluja
anonym
| 21. 5. 2012 19:07
No ja veru nelietam. Veľmi ma bolí členok /kotník/, mám ho opuchnutý, nemôžem dobre dostupiť. Dala som si na to gel a elastický obväz, takže namiesto chodenia. mi naozaj zostal len ten hokej. Už sa k nemu nebudem vyjadrovať, iba toľko, že dnes im ľudia pripravili nádherné privítanie a len na obhajobu - meno Demitra je u nás pojmom a navždy sa zapísal do histórie nášho hokeja a všetci sa o ňom vyjadrujú len v superlatívoch. Ja som dnes mala lečo, kusok chleba a vývar. Mám asi kilo dole, ale ešte sa neteším, až keď to bude trvácnejšie.
doktorka.kveta
| 21. 5. 2012 19:22
TO topol: Co si dělala,že tě bolí kopýtko? Nespadla jsi?Že ti ujely pod nohama brusle
..Magda
| 21. 5. 2012 20:06
TO topol: ještě jsem se chtěla zeptat , co máš s kotníkem ? Mě v práci otekla achilovka, a musím to mazat , no je to blbé
doktorka.kveta
| 21. 5. 2012 21:17
TO daisy: Ahoj,to je dost,že jsi se taky ozvala,celý den se flákáš v zaměstnání aza námi nepřijdeš.Tak to holka nevím,nevím,jak tohle budeš řešit!! jinak jsem koukla na ten porcelán na aukru,je tam přímo psané,že je z D...Jsou tam parádní kousky,hned bych si dala říct,cena je solidní,ale to poštovné...katastrofa.Krásný hrníček za 50Kč a počtovný 160.To nám to vymysleli nějak dost blbě,néé?Myslím,že právě ty poplatky spoustu lidí odradí si to koupit.A to nejen ten hrnek,dřív se to vyplatilo,bylo to pohodlné,z domu do domu,za pár šprdlíků,ale teď se to snad už ani nevyplatí.Taak kočulinko,měj se v tom pracovním pocesu zítra fajn,já ještě zítra dovča a pak už taky šupajdím makat.Dobrou vám oběma
..Magda
| 21. 5. 2012 21:52
TO doktorka.kveta: no jo ty máš dovču, tak si zítra ještě odpočiň , pomazli s vnoučaty a šupky hupky do práce , já ještě zítra dělám veliký hrnky , jdou na cibulák, tak to je piplačka, ale je to hezké, jen kdyby to tolik nebolelo, ještě že máme brufeny , dobrou noc
doktorka.kveta
| 21. 5. 2012 10:24
Dobré dopolko,jak je po hokeji,pomohl vám dát dolů nějaké dekáčky?Já nééé,a to mám za to,že jsem na něj nekoukala Jinak dnes k obídku krůtí karboše a mám ovařený celer,budu zkoušet konečně ty hranolky.Když už bude trouba zapnutá,tak ať ji využiji na 100%.No,nevím,jak to dopadne,budu to dělat na peč.papíru na sucho,pak dodám info.Zatím páá K
anonym
| 21. 5. 2012 07:42
Dobré ránko dievčence. Daisy, bolo dojímavé vidieť stúpať hore 3 bielomodre zástavy = veľké víťazstvo slovanov. Vujtek mal na tom obrovskú zásluhu. Práve ukázali v TV jeho ženu - je Slovenka, bývajú v Ostrave. Možno im z neba pomáhal aj Pavol Demitra / zahynul v lietadle pri Jaroslavli a naši mu venovali tieto majstrovstvá. Aj vaši si zaslúžia , aby si ich ľudia vážili. Prvé miesto je len jedno a adeptov veľa. Nech sa vám dnes všetkým darí.
..Magda
| 21. 5. 2012 16:41
TO topol: gratuluji ke stříbrné medaily, ..

Ano ? Věnovaly mu toto mistrovství ? Jsem viděla u vás na televizi jak ho po havarii převáželi, u vás z letiště , tam jsem moc úcty k jeho mrtvému tělu , a k jeho jménu vůbec neviděla ..

U nás se chovali i k mrtvým více než dobře, lidé si jich vážili za jejich celoživotní práci v tomto nelehkém sportu . .To neznamená, že se o nich nemluví , že si jich lidé váží míň ..

Jinak děvčata , přišla jsem z práce a jsem zedřená jako vrata od chlívku ..

Květuš jsem zvědavá na tvé celerové hranolky :-\ ..

Děvčátka klidně se dnes nacpěte, ale přiměřeně ke své postavě
doktorka.kveta
| 21. 5. 2012 18:12
TO daisy: Tak ahojky,jsem tu a vy jste kde? Hranolky dopadly celkem dobře,no chtělo by to ještě vypilovat,ale kdo nemá rád vůni celeru,tak ta tam stále je,možná trošku míň,tím,že se to povařilo.A jak ty servaná kočulko,ty naše pracující ženo Nebyl by pro kámošku nějaký hezký,partiový,půllitrový hrníček na čajík? Nebyl,že jo,protože ty děláš jen samé kvalitní,že?No,tak nic,jsem to zkusit musela Mildo,už nebrusli,nelítej po tom ledu a radči napiš,jak se ti daří,co dělá naše kámoška ze sousedního státu
..Magda
| 21. 5. 2012 20:05
TO doktorka.kveta: Květuš , ale že jich máme v podnikové prodejně , dej si to do vyhledávače ..www.ceskyporcelan.cz něco ti vyjede ..

Milko já to chápu, já to znám, máme to také, měli jsme v tom letadle tři , a ti jsou také pro nás pojem ..Já měla pocit, že jak jsi to psala , že si myslíš, že my si jako národ nevážíme těch co tragicky zahynuli , tak proto jsem to napsala , protože to není pravda, pro nás prostě dál žijí v našich srdcích , no a už se k tomu také nevyjadřuji , jen jsem měla pocit, že to musím vysvětlit, ani omylem jsem nechtěla shazovat vaše hokejisty, kteří hráli moc dobře po celé MS .

Je jasné že uvítání muselo být suprové, lidé měli radost , to je jasné , stříbrná medaile z MS , to je krása
anonym
| 20. 5. 2012 17:53
Kočky, tak to vaši majú v suchu - vezú si medaile. Daisy, šport je už taký a hodne záleží aj od šťastia a najmä zranení. Hlavné je, že sme oba štáty na medailových miestach. Nemyslím si, že by sme s Rusmi vyhrali, ale ak, tak by to bolo famózne. Ja som nadmieru spokojná.
..Magda
| 20. 5. 2012 18:06
TO topol: Milko no to je zajímavé, v loni to nevyšlo, aby oba týmy stály na stupních vítězů,ale i letos to je krásné , je jedno kterou medaily budete mít, vaši hokejisti letos dřou, nevím jestli to je zásluhou Vůjtka , nebo ne, ale je to dobře . A u našich se zase letos nestačím divit, včera takhle kdyby hráli, to by bylo jiné , jak jsem psala , každý den měli jiný, ale už je konec . :-\
anonym
| 20. 5. 2012 09:12
Holky, želám vám krásny deň. U nás je bez oblakov, vrátila som sa z prechádzky -asi 1 a pol hodinky. Kvetka, asi som sa zmýlila a myslela som si, že sa to uderila vnučka. Som rada, že aj Ty si si pomaškrtila - pohladila chuťové poháriky. Dievčence je jasné, že sa teším z výhry, ale hlavne, že to bola pekná hokejová hra do poslednej se*** - bol to zážitok. Chápem, že pre vaších ľudí je to sklamanie, ale môj názor je iný. Je obrovský úspech pre oba naše národy, že bojujú o medaile. Kde zostali Canada, USA, Švédsko? Na rozlohu a počet obyvateľov sme vynikajúco obstáli, tak nie je dôvod pre radosť? Dnes mám bielkovinový deň. Mám kúpené Tofu a udusim si k tomu zeleninu, krajček chleba a vývar. Nech sa vám deň vydarí.
..Magda
| 20. 5. 2012 12:38
TO topol: Miliko, no není důvod , ale vy byste také smutnili jako národ hokejový , jo úspěch to je ano ..

Jestli Češi vyhrajpu tu třetí , bronz, tak to je také dobré, jak jsme se v loni z ní radovali , všichni, to byla neskutečná smůla , mít to zlato na dosah , ale hráli jak o život naši v loni, letos jeden neví na čem s nima je , jednou hrajou jako čerti, podruhé nevidějí šance i když je maj před očima .. :-\ ..

Já si dnes dopřávám mám přímo hody , zítra to půjde dolu v práci a děvčata kupujte si cibuláky , aby naše továrna měla zakázky
doktorka.kveta
| 19. 5. 2012 23:13
Blahopřání Milce Jsem z toho smutná,že už je konec prdlačky,vůbec mi to neva,otrubky levnější nebudou,jen pár vožralů tu venku hulákají,že by bratia?Dobrou,pěkně se vydadukajtě
..Magda
| 20. 5. 2012 08:59
TO doktorka.kveta: není konec , dnes hrajem ve tři s Finama, mám ten pocit :-\ ale myslím, že pojedem domů, i když fandit budu alespoń bronz , ale když ne , tak ne..

DPH bude stejně vysoké ..
anonym
| 19. 5. 2012 16:42
Kvetka, mňa, keď bolí celé telo, tak si dám teplý kúpeľ, do ktorého si dám obyčajnú soľ. Na vaňu asi 1 šialku. Keď si poležím, tak sa nesprchujem, ale len osuším a ľahnem si. Mám to osvedčené už veľa rokov. Aj na uderené miesta sa dá priložiť ako obklad.. Je mi ľúto malej. Čo sa tíka hokeja, my sa s Daisy tešíme, hlavne z peknej hry, ktorú som poobede nevidela. Dúfam, že večer to bude krajšie a mohli by sme pri tom aj niečo zhodiť / len, aby to nebola váza zo stola/, aspoň 10 dg.haha..
doktorka.kveta
| 19. 5. 2012 16:49
TO topol: Jak to myslíš,že je ti líto malé??Poleno spadlo dceři na ruku,malá je chudák,že jí bába 3hod.vozila po čerstvém povětří?? Holky,když budete hodně vysoko a často při hokeji vyhazovat kopýtka,tak určo zhubnete,pak při každém gólu vyskočit z křesílka a výskok do výše,zakmitat při tom ve vzduchu ručkama....
doktorka.kveta
| 19. 5. 2012 12:40
Ahoj,a já jako nebavič hokeje si počkám jen až kdo vyhraje a pak té dotyčné poblahopřeji. Hokej a fotbal fakt nemusím,hokej se mi zdá moc dlouhý Jako malá,když naši na něj koukali,jsem nemohla pochopit,že říkají že je pět minut do konce a přitom to trvala třeba 15minut Včera jsem musela,teda nemusela,ale chtěla,hlídat malou.Dcera je boží vemínko,uklízela špalky dříví,tahala to zespot,a poranila si ruku.Tak ji mlaďoch vezl na chýru,zlomené to není,jen naražené,alespoň,že tak.Má ledovat,chladit,mazat gelem.Tak jsme vyrazily s kočárem na 3hodinovou vycházku.Byla jsem utahaná jak stará hajtra,trošku jsem se přecenila!Večer jsem měla namožené kopýtka,dala jsem koupel,ta pomohla,dnes je mi zas hej!! Tak si tu hru děvčule užijte,no ale klidně se ještě můžete ozvat.Páá K
..Magda
| 19. 5. 2012 14:02
TO doktorka.kveta: to ti věřím, ono drandit s kočárkem, je to makačka a tři hodiny, no když máte kde jezdit není co řešit, ráda vzpomínám jak jsem v loni jezdila, kam jsem chtěla, mimino se nevzpíralo, jako letos Alespoń jsi podpořila hubnutí .
doktorka.kveta
| 19. 5. 2012 16:43
TO daisy: Ano,Dajsí,hubnutí jsem podpořila převelice,až tak,že jsem dnes zpracovala ty jahody Dpiškot-krémtvaroho-pudinkový,jahody navrch postrouhat diahořkou čokoškou.Napečeno pro celou rodinu dia??!!! Jsem si dala 3kousky a jsem zpokojená
..Magda
| 19. 5. 2012 17:15
TO doktorka.kveta: Květuš nebuď , buď ráda , že sis pochutnala, nu ano co dcera ? Milka mi připomněla, že jsem se vlastně nezeptala ..

Já jak vidím letošní hokejové družstvo, tak mi vychází že Slováci více bojují, uvidíme jaké to bude , ,,no musíme si počkat ..

Hele to raději ne, co kdybych se ani nehnula , no , přeci nebudu vyskakovat při golu od soupeře .. Ale pokud prohrajem, což se může snadno stát, budu fandit Slovákům, po takové době si zaslouží, ale bližší košile jak je známo .

Takže Češi hihi !
anonym
| 19. 5. 2012 11:27
v trúbe sa mi pečú jablka a ja som striedavo bicyklovala pri otvorenom okne - celkovo asi 3/4 hodinku. Celé Slovensko je na nohách kvôli hokeju. Je to príjemné, budem aj ja pozerať, prirodzene, že by sme chceli, aby Slováci vyhrali, ale neviem, neviem ? Hlavne by sa rátala výhra nad Rusmi , ale mne sa páči už aj to, že sú tam iba európske družstvá, hahaha. Najlepší bude asi ten bratovražebný boj, hahaha. Chleba lacnejší nebude, ale aspoň si ľudia vyburia energiu.
..Magda
| 19. 5. 2012 12:04
TO topol**: tak tak, stejně vyhrajem **VTIP ! Ale taky se těším :-\ U nás celé Česko na nohou z toho není, ale spousta lidí ano, je fakt Češi jsou tak trochu zvyknutí ..promiń , není to samozřejmé, ale je to časté ..

Mě se nejvíce líbili v loni v Bratislavě, tam pro mě byli vítězi i když skončili na třetím místě , jenom, ale bylo prostě nejlepší z celýho mistrovství :-\
..Magda
| 19. 5. 2012 21:12
TO topol: Měli jste štěstí a líp jste hráli, zaslouženě vyhrál váš tým . Příští rok si to zopakujem fandím
anonym
| 19. 5. 2012 09:03
Dobrý deň, dievčatá. Je krásne slnečno a ja som sa pustila do upratovania a prania. Daisy, keď bude vnučka staršia, možno zje, čo pred ňou neujde - ak sa nedá na diétu. Kvetka, jahody boli z Talianska a kyselé, aj keď som dala cukor, ale v tej torte to je chutné. Dnes mám vitamínový deň, tak mám lážo-plážo. Nohavice sú mi volné , ale na kilá sa to počítať nedá. Možno ma konečne prestane nafukovať - bez toho žlčníka som sa stále cítila, ako balón. Ešte som dnes nebola ani chodiť, uvidím, ako sa situácia vyvrbí. Nech sa vám deň vydarí.
..Magda
| 19. 5. 2012 09:46
TO topol: Krásnou sobotu. ..

Jasně já byla celé dětství i jako mladá ženská štíhlá, až po 52 roce, jsem začala přibírat kila . No štítná .. Vlčí hlad a už to jelo samo ..doktroka se jenom smála, když jsem jí to líčila ..

Jiank nohavice volnější, podle toho taky poznám, že nějaký deko zmizlo
Zadek a nohavice , jinak zatím to vidět není . ...

Dnes máme hokej, uvidíme viď , určitě vyhraje ten kdo dá víc gólů To je jediné co víme .. Těším se že vyhrajem, naděje je naděje . Ale věřím tomu tak napůl , uvidíme
anonym
| 18. 5. 2012 12:22
Moje zlaté holky, želám vám krásny deň. Kvetka, za mlada som aktívne šermovala a celkove pohyb bol môj život. Rástla som s chlapcami - fotbal, hokej, a všetky loptové hry - to bol môj život asi do 26 rokov. Potom som sa pridala k mužovi - šachy, rybolov, a od mala hory a hríby. Posledné roky som príliš hokej nepozerala, iba, keď bolo niečo zaujímavé. Avšak tieto majstrovstva ma zaujali tým, že o výsledku nebolo rozhodnuté do posledných sekúnd a to mi krásne zvyšuje adrenalín a pritom aj herne je fajn. Ako bratia si to spolu rozdajú a všetci sa na to veľmi tešíme. My sme mali so synom tiež trochu s jedením problém. Dostala som radu, ktorá sa nám osvedčila aj pri ostatných deťoch v rodine. Snažili sme sa jedlo dávať na tanier ozdobené - vykrajovačky z chleba, zeleniny, ako zvieratka, hríbyky / napr. plnené vajce rozkrojiť, naplniť, zložiť na seba. Klobúčik ozdobiť ako muchotrávku, alebo vodníka - / Na internete sa určite dajú nájsť inšpirácie a deti to zblajznú, ani si to neuvedomia. Ja mám dnes cestoviny a večer zákusok a čokoládku. Syn má v nedeľu 32 rokov, tak som spravila tortičku z piškot, smotany, vanilka a prekladala som aj zdobila čerstvými jahodami. Máme to radi.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
17. 6. 2025 19:45
14519
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Hanka
17. 6. 2025 21:43