Diskuze

Zpět na výpis diskuze

90 denní rozlišovací dieta

Diskuze

doktorka.kveta
| 6. 6. 2012 15:29
Ahojky Topůlku,aby ti to nebylo líto,tak ti taky pisánkuji Kde jseš,ty na žádném zájezdu nejseš,tak proč se neozveš?Doufám,že nestůněš,to by mě mrzelo,ale jastli se ti jen nechce,tak to tě teda holka neomlouvá,ty ty ty !!Nejsi ani vedle na diskuzi,tak se ozvy,ať vím,že jsi v pořádku.AAA,teď jsem na to kápla,ty si byla zlobivá holka,a za trest ti syn nepůjčil počítač,viď,tak se koukej polepšit a napiš,třeba mu slib,že už nebudeš zlobit,odmlouvat,že mu uvaříš nějakou baštu a ještě po něm umeješ nádobí...Tak pááá
anonym
| 3. 6. 2012 11:32
Prajem dobrý deň. Daisy Ti za váhu. Ja som už zdeptaná z toho, že nechodím von. Dúfam, že to už nebude dlho trvať. Bolesti členka ustúpili, ale klb, kríže ešte bolí. Popršalo, tak asi budu rásť aj u nás hríby a to by som už chcela byť fit, tak mi držte palce. Kvetka, nech sa Ti darí, lebo aj mňa udržuješ v dobrej nálade. Dnes som obedovala rizoto. Mám ho ráda na rôzne spôsoby. Dnes je naozaj chutné a to som použila zväčša zbytky - čo dom dal. Zostatok ryže, pár kúskov brokolice, jednu mladú mrkvičku, cibulku, uvarenu pohanku, hrozienka a k tomu uhorkový šalát - no je to mňamka. Ale včera som som mala zeleninovú polievku s krupicovou drobenkou - to bolo v pohode, ale už dlho ma prenasledovala chuť na sladké, tak som urobila jablkové pité. / Maslové cesto - už surové je chutné- rozvaľkam na plech, na to rozložím uvarené jablka, posypem škoricovým cukrom a ešte mriežka z cesta navrch. / Ešte šťastie, že som sa rozdelila s rodinou chlapca, čo občas opatrujem - MDD, lebo by som určite nabrala aj kilo. Ešte raz vám prajem príjemný deň.
..Magda
| 3. 6. 2012 17:36
TO topol: Pěkné pozdní odpoledne, nedělní , Děvčátka, zítra vyrážím na srazík, směr Liberec , asi sice nebude až tak pěkné počasí, ale my si to užijem . Tak válčete a na váhu se nezlobte , když neukáže číslovku, kterou byste ráda viděla Ve středu na večer už budu doma . Tak mějte krásné dny
doktorka.kveta
| 6. 6. 2012 15:02
TO daisy: Ahojky Dajsí.kde se flákáš?Já si tu připadám jako Popeluška,madam si odjede na mejdan a já abych za ní hlasovala!!! A to jsem se musela ještě poradit s dcerou,takže tě to příjde pěkně draho,to si nemysly,zadara ani kurča nehrabe Teď koukám,že si psala,že se vrátíš až dnes navečer,to budeš pěkně zhuntovaná,což??To bude pak chtít nějakou ozdravnou kůru.No,tak se nám tu pak ozvy,ať víme,že jsi v pořádku.páá
..Magda
| 6. 6. 2012 20:51
TO doktorka.kveta: Květuš ahojky, ty opravdu hlasuješ ? Jste s dcerkou moc hodné, to víš že zadara to nebude, pošlu ti virtuální objetí .

Ano dnes jsme se rozjely k domovům, bylo to super, u nás jsou všechny baby , ty nejlepší na světě , tak znáš to , popřeji i dobrou noc zároveň, doufám, že se to odešle :-\
doktorka.kveta
| 7. 6. 2012 18:07
TO daisy: Ahojky mejdanová babčo,zdravím,doufám,že už jsi zase fit,že tě nebolí palice a jestli joo,tak ti to patří,nemáš chlastat!! Tak jsem ti to odhlasovala,pokud nezapomenu,tak ti tak každý den šoupnu jeden hlásek,ona si to ta tvoje opička krásná zaslouží!!!!Kdopak ji tak nastrojil,ona vám to jednou vrátí,až bude dospělá,a někdo,třeba JÁ,ji to řeknu,co s ní babička prováděla Je moc hezounká,z očíček ji koukají samí rarášci.Tak toť zatím vše,pááá K
..Magda
| 7. 6. 2012 20:48
TO doktorka.kveta: Květuš ahoj, to ne já, já jsem v tom nevinně , ty nevíš že malé dětičky oblékají maminky ? To bylo u profesionální fotografky , tak proto je tak vystrojená ..

Ne ne hlavinka už mě nebolí, to je dobře , přeji krásnou a dobrou noc, snad nemáš noční :-\
anonym
| 31. 5. 2012 21:32
Insane World - Zábavní a informační web

http://www.insaneworld.eu

Vtipné obrázky, videa, Vtipy, Animace, Informace, Aktuality, Citáty, dokumenty, filmy, hudba všechno online a free ke shlédnutí
Na webu je i fórum + chat pro návštěvníky webu
Navíc je zde i chat propojený s ICQ a Facebook účtem
anonym
| 1. 6. 2012 12:39
TO Linda: Hmmm,zajímavá rada,to nám pomůže řešit naše nadbytečná kilča?
..Magda
| 31. 5. 2012 09:50
Hezký den, tak mám dole víc než s dukanem .
..Magda
| 30. 5. 2012 17:58
Zdravím, jen vytáhnu diskuzi výš . Už jsem dopracovala a domluvila si práci až na červenec , doufám, že budou mít zakázky ..

Nějak mě dieta neláká , už by mohl zase přijít nějaký impuls, uvidím až se ráno postavím na váhu . V neděli jsem měla 79.40 ..

Prostě to nějak nejde :-\
anonym
| 29. 5. 2012 09:47
Dobrý deň. Kvetka aj ja si z toho dôvodu dávam sušené slivky ráno do ovsených vločiek si ich nakrájam + orechy + hrozienka, alebo hocijaké iné drobné ovocie. Dnes som mala olivový olej, med, citronovu šťavu, orechy, mak, ľanové semeno a o pol hodinu banán. Už mám pripravený zeleninový šalát = uhorka, cibulka, kapusta,paprika a rajčina - z každého po troche = jedna porcia na desiatu. Len som to zaliala sladkokyslým nálevom a lyžičkou olivového oleja / všetko to zjemní/. K obedu mám pripravené na pečenie 4 jablká. Na poobedie som si kázala doniesť mrkvu, tak si asi nastrúham. Von ešte nechodím, ale už ma kosti tak silne nebolia. Včera konečne popršalo, možno sa mi aj preto zlepšilo ? / Ak by v tom mala prsty aj reuma./ Nech sa vám deň vydarí a úsmev nech vás krášli pre radosť celej rodiny.
doktorka.kveta
| 29. 5. 2012 22:02
TO topol: Ahooojkyyyy,zdravím vás,koukám,že si s tebou Mili dopisuji na více diskuzích.Asi jsme do sebe zamilované S těmi virózami to teď začíná řádit,asi z toho bláznivého počasí.Ato zas u nás hlásili asi na dva dny přízemní mrázky.Dcera je taky už přes týden nachřapaná,a od ní to dostala i malá,jsou holky nevrlé obě.Malá vůbec,je jí 5měsíců,chvílemi je ukňouraná,pak se zas směje jak sluníčko.A kde máme Dajsíka,naší hrníčkářku Tak kočulindy,budu končit,provedu očistu,a padám do peří,ráno před pátou vstávám do rachoty,vrátím se až večer,tak sem pak juknu.
anonym
| 28. 5. 2012 06:51
Dobré ránko. Daisy - mňam a ham, no drž potom diétu, že? Kvetka, nech sa Ti darí, aby si zostala stále taká. Ja si dám dnes a zajtra vitamínový deň. V TV v Dobrom ráne upozorňovala astrologička, že je spln a ľahko sa priberá a najmä včera som prekročila únosnú hranicu.
doktorka.kveta
| 28. 5. 2012 10:25
TO topol: Já včera byla celkem vzorná,ale pak jak když do mě píchne SEŽRALA jsem 1/2pytlíku sušených švestek.No,alespoň jsem se večer pěkně vyka..a.Dnes už musím být vzorná,nebo alespoň polovzorná Kočenky,loučím se,jedu do Kauflu na nákup,to se bude peněženka točit dokola
doktorka.kveta
| 27. 5. 2012 20:49
Čauky cholky,jsem ráda,že jste tady něco napísaly,alespoň mám co číst.Jsem zas ve své kůži,tak si se mnou zas užijete,jistě máte radost Jsem po denní,a na to,že je večer,se mnou šijou čerti Pojďte,půjdem alespoň někam ven na prochajdu.Kde si dáme spicha?Venku je ještě stále hezky,ptákové řvou,div si zobáky neroztrhnou Jo,a Milka vezme baterku,kdyby se to protáhlo.Vidíte,jsem vám to říkala,že už je mi zase fajn.Páá K
anonym
| 27. 5. 2012 19:09
Daisy, no, že by moja fazolačka bola zrovna dietna, to nie. Dala som do nej aj pár kúskov klobásky / zjedol muž/ a aj zápražka a mlieko a dva zemiaky, tiež nie sú v súlade s mojou dietou, ale bola vyborna a mala som na ňu už dávno chuť. Poobede som predsa upiekla aj orechový závin. Podaril sa mi nad očakávanie a preto som na večeru zjedla až tri kúsky.
..Magda
| 27. 5. 2012 21:30
foto TO topol: noto bych si taky pochutnala na tvé fazolačce , já měla bábovku , povedla se také dost byla ze šlehačky, tak si umíte představit, že byla dobrá, ale bylo nás na ní 7 lidí , tak jsme se nepřecpali K oběědu francouzské brambory, neměla jsem to kazit na večer tou uzeninou ..

Květo ty ty ty ještě jdu do práce, žádnéprocházk na večer, ale ptáci řvou jak k...y není to sprosté slovo , to je pouze náhoda ..

Dobrou noc,
doktorka.kveta
| 28. 5. 2012 10:20
TO daisy: Ahojky,no jak to tak počítám po těch žebrech,tak to jsou tak 2kousky na jednoho,a bylo vyprášeno
..Magda
| 28. 5. 2012 16:29
TO doktorka.kveta: Květo kam tě vede slepá vášeň, přeci nedám jedno žebro ,
doktorka.kveta
| 28. 5. 2012 16:52
TO daisy: Jsem to rozpočítala 2ks na jednoho.ta kkomu jsi to spapkala,že chudák měl jen jeden kousek.Ale byla na tom obrázku krásná,jako ta od Karkulky,co jí sežral vlk,Karkulku i bábovku
..Magda
| 28. 5. 2012 17:46
TO doktorka.kveta: no a ke všemu aby mě sežral vlk, Teda nepíšeš to, ale vyplynulo to . Když Karkule, tak i babička . To je jasné milý Watsóne ..

Musíš při krájení myslet , že nás je hodně , zbylo mi i na ráno Jó kdo umí, ten umí A kousky měli všichni tři, ale slabééééé . Tož to tak aby byli tlustí ne ?
anonym
| 27. 5. 2012 08:43
Dobrý deň. Aj mne je lepšie. Bola som trochu chodiť, ale dlho som nevydržala. Včera som mala bielkoviny = kuracie prsia+ dusenu sudovu kapustu + 1 chlebík a vývar. Dnes som si uvarila veľku, čiernu fazuľu - polievku na kyselo. Mám veľkú chuť na koláč, uvidim či vydržím. Môžem ho mať zajtra. Som rada Kvetka, že si OK. Obom vám prajem príjemný deň
doktorka.kveta
| 26. 5. 2012 19:42
Ahojky,holky,jak je?Asi dobře,jste jistě venku a užíváte si krásné počásko.Mě je opět fajn,už nic nebolí,jsem zase na D.Jsem to ale důra,co!Konečně mám knihu,kterou jsem si objednala,zítra razím na denní,tak si ji beru sebou,abych vše správně nastudovala,možná,že tam najdu odpověď na to,proč se mi to hubnutí zastavilo.Ale hlavně.že mě nic nebolí,hned mám lepší náladu,tak se zatím mějte sluníčkově,a užívejte si. K
..Magda
| 27. 5. 2012 10:11
TO doktorka.kveta: Ha príma, rady to miluju ..Já přestala , ale až budu doma , zkusím opět i když mi to připadá, že to je dieta dost velký zásah do peněženek . I když ten salát z tuńáka s tvarohem mám ráda i když nedržím žádnou dietu .. ..

Milku fazolačku hm tu miluju, ty jí děláš dietně ? Bez klobásky ? Oběd vypadá chudě jak jsi ho popsala , ale stačil ne ?
anonym
| 24. 5. 2012 19:32
Holky, ja tiež nemám náladu. Väčšinou polihujem , iba čo niečo ukuchtím. Čítam knihu a pozerám telku. Dnes bolesti už neboli také silné. Volali mi kamaratky, že aj ony sú na tom podobne, že to môže byť aj z počasia. Stále sa mračí, ale u nás ešte nepršalo. Vraj to všetko spôsobuje zmena tlaku v atmosfére. Synovi som robila kuracie prsia na smotane s haluškami, tak som si trochu dala aj ja. Už dávno som to nevarila. Na večeru boli palacinky. Nie vždy sa darí byť dobre naladená a vo forme. Nejako prežijeme a zase bude lepšie. Želám vám všetko dobre.
..Magda
| 24. 5. 2012 19:54
TO topol: máš pravdu , to vedro je úmorné, ale musíme vydržet, tobě také vše dobré , ale Květo tobě taky, zítra nashle děvčátka .. Dobrou noc
doktorka.kveta
| 24. 5. 2012 10:51
Ahojky,děvčata,kdepak se flákáte,Dajsík má omluvenku,je v práci,ale Milka? :-\ :-\ :-\ Dnes mám volno,večer jdu na noční,tak sem nakukuji,co je nového,a ono niččč Dajsí,jak jde změna stravy?Už nech ty hrnky hrnkama a večer sem něco písni,ať mám přehled.Tak zatím pááá K

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
17. 6. 2025 19:45
14519
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Hanka
17. 6. 2025 19:52