Diskuze

Zpět na výpis diskuze

90 denní rozlišovací dieta

Diskuze

..Magda
| 17. 5. 2012 22:49
Tak co děvčátka , jakej byl hokej, měla jsem radost také jsme postoupili , no to bude ještě boj, doufám, že kluci budou makat až do konce ..

Květi ty máš ještě mrńavou vnučku viď , mojí je 17 měsíců , ale až za pár dnů, ale vzteklá je , ono to všechno začíná dříve než to bývalo . Je hodná, ale když jí něco zakážu, tak jí to tak rozhodí až začne toho trucovat , takovej prcek ..

Ale já se nedám , hihi jsem starší , Máme pořád problémy s jídlem, jeden neví co jí dávat jíst na večeři , pořád nechce jíst co jí dáme , tohle já neznám, moje tři děti si nevymejšlely , snědly co dostaly a byly rády ..

Nějaký namazaný chléb nejí, miluje chléb , ale musí být suchý , ani čerstvou zeleninu mít nechce, v jídle jí má ráda , prostě je vybíravá , že to není možné ..

U holky budu až do soboty a v neděli už budu doma, ale od pondělka mi začíná brigáda u nás v bývalém podniku, ještě že jen týden ..

Popřej ivám dobrou noc a sladké dny
doktorka.kveta
| 18. 5. 2012 10:37
TO daisy: Ahoj Dajsíku,zdravím samozřejmě i Topůlka,ale ta je stále zalezlá,šnečku,šnečku,vystrč špíčky Já vše jídlo nacpané v troubě,tak mám klid si posedět tady s vámi a dát si kávičku.V troubě v jedné misce se dělá kuřecí roláda,v druhé kuřecí závitky s tvarůžkama,a je to přikryté plechem na kterém se pečou pórkové houstičky.No,spíš placičky,vždycky udělám kopečky,pak se rozlezou na placky.Ale to neva,jsou chuťově moc dobré Jo,Dajsí,vnučce bylo 5měsíců.Ale ještě mám 2.To jsou už kozy velké,jedné je 13,druhé 11.škoda,málo je vídám,ale to je věc jejich maminky(mojí dcery)ještě,že existují počítače!Tak ty půjdeš do rachoty?To zas budou v krámech hezké hrníčky,to si na tebe vzpomenu.No,a každá kačka bude taky dobrá,že?Tak zatím pááá
anonym
| 17. 5. 2012 15:17
Dobrý deň, holky zlaté. Ja sem chodím teraz menej, lebo syn pracuje viac doma. Včera som mala tvaroh s orechami, hrozienkami, slivky, vývar som vypila. dnes zeleninové rizoto s s uhorkou a tiež vývar. Trochu som si zahrala hokej - postupili sme . Vonku som nebola pre silný vietor a bolesti krížov. Mám oddychový čas. Trochu vám závidím tie vnúčatá, ale viem si vás s nimi predstaviť. Ja som bola v utorok na deň matiek pozvaná do školy. Je obdivuhodné, čo tá učiteľka s prvákmi za pol roka dokázala a ešte s nimi aj nacvičila program. Niektoré nás dojali k slzám. Dnešné deti sú omnoho vyspelejšie, ako sme boli my. Možno len, že my sme mali viac voľnosti . Každá doba má svoje plusy aj mínusy.
doktorka.kveta
| 17. 5. 2012 18:33
TO topol: Ahoj topůlku,jsem ráda,že jsi se taky ozvala.Jak se cítíš?Co žlučníček nezlobí Máš pravdu,ty prvňáčci jsou ještě malí miláčkové.Jsou ještě takoví nevinní,nezkažení.To až později se z některých vyklubou pěkná pérka Milko,ty a hokej?Tak na to bych tě teda netypovala.Spíše jak sleduješ nějaký naučný a poučný dokument,nebo sleduješ nějakou romantiku.Hold klameš tělem Kočulíku,měj se,užívej si výkend,a přeji tam u vás lepší počásko.Ahoj K
doktorka.kveta
| 17. 5. 2012 07:22
Krásné ráno kočulinky,jsem na dnešek nějak blbě spala.Večer jsem nemohla usnout,do půl 2jsem čučela do stropu,2krát jsem byla na wc.a ráno od 6jsem už čilá.Jestli na mě na stará kolena nebude působit měsíček,nikdy jsem na to moc nevěřila.Já dnes k snídani pacholíka,dělala jsem ho včera večer,holka zavětřila a hulákala,že ať ho udělám ze 2tvarohů,ráno prý bude taky držet dietu Na obídek dnes asi rybka,přijde další dcera tak rybku můžem všichni.Musím toho využít,že je muž v práci,měl by řeči,že to po bytě smrdí rybinou.Já k tomu zeleniu,holky kus-kus.Jéé,ten bych dala taky,klíďo i samotný!!!Proč má člověk vždy chuť na to,co nesmí?
doktorka.kveta
| 16. 5. 2012 20:09
Ahoj,to má babiška dobjíí,že může nakukovat! Mléko si občas dávám abych to hubnutí nastartovala,nebo když hřeším den před tím.Toho si raději ani nevšímej,abych ti v tom neudělala guláš,nebo bramboračku samozřejmě ve stylu velkého D Malé dětičky jsou boží,vydržím na vnučku koukat,pár dní ji nevidím,a už umí zas něco nového,a to je proti té tvé malinká.Joo,kniha přišla,jen jsem do ní nakoukla,zda jsou ve vnitř písmenka,jestli neposlali nějaký aušus,už bych se nedivila ničemu.Na študování musím mít klid.Ale co jsem koukala na receptíky,to jsou dost náročné na peněženku Určitě nebudu snídat kokteil z krevet apod. Mám je docela ráda,ale moc je nekupuji,jsou drahé,jen když se objeví v akci.Poslední cenu v rybárně jsem asi špatně přečetla....200Kč.Tak blbá ani navedená nejsem
..Magda
| 16. 5. 2012 20:18
TO doktorka.kveta: no to je fakt, vrátíš se k receptům na netu a získaných v diskuzi, ale máš tam více rad a na to se nemusíš nikoho ptát , Já si dala ještě před chvílí nášup leča , malé moc chutnal, tak mi zabavila talíř se lžící ..
obrou , nevím co na snídani, ale uvařím si zítra i puding, začínám mít chuť na sladký, já bych dnes pro změnu zabavila dnes koláč s tvarohem
D..

D
doktorka.kveta
| 15. 5. 2012 09:01
Ahojky Dajsí,tak změna,dnes jsem se vážila,no nic moc,kilo nahoře,ale to tak neřeším,míry -7cm sečteno,nejvíc v pase.Takže to chci trošku pošťouchnout Takže dnes celý den jen po 3hod.mléko,nízkotuč.kefír a tekutiny.Jeden den zvládnu,mám dovču,a zítra uvidím A jak ty?Držíš?A co ovocko,nechybí?Zatím pááá K
..Magda
| 15. 5. 2012 10:12
TO doktorka.kveta: Ahojky Květuš, no zatím se držím ..

Futer ..

Ne držím, ani hlad nemám, ale musím se také změřit ta váha není objektivní, pokud jí postavím jinam, tak i váha je jiná potvora :-\ ..

Až budu dnes u holky, zůstanu u ní pár dnů, tak budu mít pohybu dost a dost, pořád se honíme s prckem, na kolenou, není to jako doma, kde je klídek a když přišla k nám, tak zase i odešla že A to nemluvím o ranním budíčku , což tak až skvělé zase nebude, ale to se zvládne :-\ ..

Dnes mám k obědu ještě hovězí na nudličky s rajčátkem a k tomu dušenou mrkev , ještě si musím k holce upéct nějaké placky, abych jí tam nezatěžovala troubu ..

O večeři popřemýšlím, doma nemám už ani tuńáka :-\
doktorka.kveta
| 15. 5. 2012 18:49
TO daisy: Já se z té váhy snad zblázním.Nějak blbne,když se přede mnou zváží dcera,po ní já tak vážím míň.Já jsem spokojená.Za pár dní se jdu převážit a mám třeba o 3kg víc,pak vyleze z mého manžílka,že se přede mnou vážil.On má přes 100.Jak si mám hlídat váhu,když to takhle blbne? A to jsme s holkou ještě zkoušely ji přenést na jiná místa,to váží pokaždé jinak.Už se můžu spolehnout jen na své cm.
..Magda
| 15. 5. 2012 19:59
TO doktorka.kveta: Květo , tak si myslím, že nejlepší na vážení je decimálka , ta se ani nehne ..Zítra čusík
doktorka.kveta
| 16. 5. 2012 13:50
TO daisy: Ahoj,hezký den holčiny,Dajsí,s tou decimálkou máš asi pravdu,sama se nehne a nikdo s ní nehne Že bych si do ložnice nainstalovala decimálku? Co dobrého si pojedla?Svěř se tetě Květě Já dnes mám celý den po 3hod.mléko.Jsem začala už včera,ale porušila Jsem hrozná,jeden pitomý den,a já to nevydržím,tak snad dnes se zadaří.Zítra to už bude v pohodě.Teď jsem si vzpoměla,ty tu asi nebudeš,jsi na hlídačce,viď?Tak se pak ozvy,jak jsi to zvládla,zda nemáš jazýček vytahaný až na pupík
..Magda
| 16. 5. 2012 16:18
TO doktorka.kveta: ahojky , no ale nakukuju, prcek usnula , pozdě, ale nevadí , zlatíčko je hodné, jen vyžaduje pořád pozornost, no je legrace , když se učí mluvit a vše opakuje ..

Už máš knihu ? Proč mlíko ? :-\ Já si dám ještě jogurt, a na véču bude lečo a mám ještě ti placky, abych v sobě měla ty dvě lžíce votrub :-\ Oběd maso v pařáku s brokolicí :-\
anonym
| 14. 5. 2012 20:02
Kveti, želám Ti príjemný zajtrajšok. Sú to starosti, ale aj radosť. My sme s mužom dnes boli vinšovať " adoptovanému vnukovi" / opatrovali sme ho od 7 mes., keď jeho mamina chodila robiť do Rakúska. Ona nemá rodičov a my nemáme ešte vnuka, máme sa radi a smejeme sa, že my sme adoptovaný dedko a babka - aj nás tak volá. Mal 7 rokov. Deti sú skoro vždy zábavné a nevedia sa pretvarovať - aspoň do určitého veku. Zajtra pôjdem s jeho mamou do školy - na Deň matiek a veľmi sa na to teším.
anonym
| 14. 5. 2012 20:06
TO topol: Ja som sa zmýlila. To ideš slúžiť Daisík Ty. Tak Ti prajem ešte raz krásny deň.
doktorka.kveta
| 14. 5. 2012 20:11
TO topol: Milko,vždyť jsem ti to psala,že se vyplatí si vzít raději 3ks chřoupavého chlebíka,než 1krajíček obyčejného.Oblbneš tím množstvím mozeček
anonym
| 14. 5. 2012 19:54
Ahojte, holky. Daisy, ďakujem za radu, ale akosi som sa tam nenašla. Spomenula som si na stránky, kde som chodila minulý rok: schudnime-ako.sk a tam som to pekne zreteľne našla. Bola som paf - tmavý chlieb 100g =837 kJ a knäckebrot 100g = 1214 kJ. Tak som ho hodila na váhu a dalo mi to asi 4-5 ks knäcku, alebo 1 krajec chleba . Suché potraviny, ako aj ovocie má omnoho väčšiu kalorickú hodnotu . Som ja ale debilko, keď som si to za vyše roka neskontrolovala. Stále sa je čo učiť a ak to beriem iba tak , baj-očko, tak to potom vidím na mojom pupku. Kvetka, aj doma v rodine si taká srandistka? Si asi šťastný človek a ja Ti to zo srdca želám.
doktorka.kveta
| 14. 5. 2012 17:33
Ahojky kočulky,jak je?Venku nic moc,ale na prochajdu by to šlo,nevyrazíme někam Kde dáme spicha,na rohu u hospody?Dajsí,jak válčíš?Co si měla za ňamku?Já dnes dojížděla od včera uzené kuř.stehno na kys.zelí a k tomu Dknedlík z mikrovlnky.K véče pomazánku z makrely 1/2Dchlebíka,Dělala jsem dnes sladkou roládu,krém z pacholíkův,navrch potřela Dnutelou,půl šíši se mi někam vypařilo,holka jen prohlásila,že dát do toho jahody tak to nemá chybu.Ach jo,jahody,tak ty bohužel I manžílek zakousnul.Včera jsme ty stehna jedli všichni,oni měli teda knedlajz nornoš.Tak čusík
..Magda
| 14. 5. 2012 19:44
TO doktorka.kveta: já si dnes udělala hovězí na rajčeti s cibulkou, ono to bylo dobrý , na večeři jsem měla opět tuńákový mix se zeleninou a tvarohem , no moc jsem dnes nejedla, když to tak čtu :-\ ..

Zítra si vyzvednu u nás v lékárně to Clio a snad si i něco osladím Také budu u dcery a budu si jich užívat, doma říkám, že jedu na dovolenou To bude energie vydané ..

Vypadá to že vyvařuješ o život ale chválím, a taky bych si dala ..

doktorka.kveta
| 14. 5. 2012 20:15
TO daisy: Taky dorážím k véče pomajdu,akorát mám málo chlebíka,půl jsem zvrzla ráno k snídani se šunkou,no už mám vybraný příděl otrubců Zítra dám k obídku s holkou opět rybku,jsme sami,manžílek je v práci,on ji nerad.K tomu budu zkoušet konečně ty celérové hranolky,pak dám vědět,jak to dopadlo.
..Magda
| 14. 5. 2012 20:19
TO doktorka.kveta: jasně dej , taky tu koukám na otruby připravené na zítra
doktorka.kveta
| 13. 5. 2012 23:10
Milko,je sice od pátku,ale krajíc chleba bych tu ještě měla,chceš,pošlu Knekebrod teda nemám,ale co křehký chléb,dřív jsem ho jedla místo pečiva,on je lehký a na váhu 1krajíčku chleba,nebo housky vyšlo 3ks křeh.chlebíka.Myslím,že kaloricky v tom nebyl skoro žádný,nebo jen nepatrný rozdíl,tak mohu taky podarovat. Děvčata spěte sladce až do rána.
anonym
| 13. 5. 2012 19:42
Dievčence, nemate niektorá skúsenosť s kneckebrot a krajec chleba ? Ak je napísané 1 krajec chleba = koľko kúskov kneckerbrotu ? Mám hľadať asi kalorickú hodnotu a nie na váhu.? Nemá náhodou sušený kneck vyššiu hodnotu, ako čerstvý chlebík? Ak náhodou viete poraďte, alebo kde by som to našla. Vopred ďakujem.
doktorka.kveta
| 13. 5. 2012 20:04
TO topol: Milko,zkus dát do vyhledavače kalorické tabulky
..Magda
| 13. 5. 2012 20:06
..Magda
| 13. 5. 2012 20:08
TO topol: 1 krajíc asi 10 dkg , hm taky jsem to mohla poslat dohromady , někde mám i knackebroten Jestli to nenajdeš tak ti písnu zítra
anonym
| 13. 5. 2012 10:17
Dobrý deň, vám želám všem. Daisy, vďaka Ti. Klikla som si na Tvoj odkaz a dosť mi to pomohlo. Aj ja sa občas dostávam do podobnej dilémy čo sa týka hrášku. Používam ho dosť často a toto mi pomohlo. Kvetka, prajem Ti, aby si si poriadne oddychla. Každá to občas potrebujeme. Aj ja som s váhou na tom " ako na vážkach", ale ideme ďalej. Dnes som si zabicyklovala doma a trochu pretiahla svaly s činkami doma. Vonku je silný vietor a ja to nemám rada. Bolia ma potom uši. Idem si variť slepý guľáš = hustejšia zemiaková polievka = guľaš bez mäsa. Dopoludnia mám ovocie = jablko nastrúhané so sušenými slivkami, hrozienka, mak, sezam, orechy = vitamínová bomba. Dievčence, nech sa vám deň vydarí.
..Magda
| 13. 5. 2012 10:57
TO topol: ahojky, hlavně že pomohlo , jinak tu tvou zemiakovou polievočku bychom si také spapkala Ale ještě brambory nemůůžu to je krumpliguláš Já měla ke snídani jedno vajíčko s rajčátkem, trochu sýra posypat a jednu rozkrojenou kys . okurku + kafe, velikáánský ..

Zatím mi pořád váha jde dolů, tak jsem spkojená, sice dnes pouze v ůvozovkách 20 dkg, ale lepší, než po půl kilu . ..

Dnes si k obídku dělám opět lečo, to můůžu mńam :-\

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
17. 6. 2025 19:45
14519
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Hanka