Diskuze

Zpět na výpis diskuze

90 denní rozlišovací dieta

Diskuze

..Magda
| 6. 5. 2012 19:51
Děvčátka díky, já to nijak nehrotím ..

Zítra ráno hned jedem s dcerkou a malou po doktorech, musíme na kožní a objednání na 8 hodinu, tak brzy ráno ..

Musím se přemoci, ale to budu vstávat v půl šestý abych se mohla nasnídat , bez jídla nikam nemohu, protože bych pak u nich v kantýně utratila majlant a bez kávy už vůbec ne ,..

Přeji dobrou noc a jdu přemlouvat Járu aby se se mnou díval na HBO něco s Russelem Crowlem ,
doktorka.kveta
| 8. 5. 2012 10:38
TO daisy: Ahoj Dajsíku,tak jak je?Sehnala jsi otrubky?Koukala jsem,že jsi se objevila na dukankách,já tam občas chodím pro rady,na to jsou tam holky fakt dobrý!!!Ale jinak mezi ně nějak nezapadnu,alespoň si to myslím Kdyby jsi někde sehnala nějakou lepší debat,tak dej vědět.Mám asi 3,ale tam jsou samé mlaďošky s 50-60kg,které se objeví,jsou do toho zapálené a za pár dní už se neobjeví.U mě je to na dlouho,já potřebuji zhubnout dost a né jen 5kg.Takže Dajsí,držím pěstičky a ozvy se.K
..Magda
| 8. 5. 2012 10:44
TO doktorka.kveta: Květuš, aha , ony jsou na tebe rychlé ? Nebo to prostě ončo viď , http://sjidelnicek.cz/…eta-jidelnicek/í - držíš to takhle ? já si dávám teď jogurt , na snídani jsem měla 1 vajíčko, jako omeleteu , ale nedočetla jsem se jak s tuky, tudíž se to docela připeklo, ale stačilo a když tak mám k dobru ještě jedno ..

Ale budu si je dělat spíše v mikrovlnce , tam se nic nepřipeče , jen se to musí pořádně rozšlehat :-\
doktorka.kveta
| 8. 5. 2012 10:52
TO daisy: Našla jsi to Můžu ti poslat spoustu receptíků na mail,jen si ohlídej ,že v 1.F nesmíš zeleninu,ale to je jen pár dnů a každý dem 11/2lžíce otrub.Zkus do jogurtu,mě tam ale nechutnají,radči si z nich peču pečiva,popř.sladké placky.Hlavně hodně jez,nesmíš mít hlad.Tak kam vlezem?
..Magda
| 8. 5. 2012 11:06
TO doktorka.kveta: hele on oto tam není až tak špatné, děvčata normálně reagují jako jinde , neházej flintu do žita , vrať se tam :-\
doktorka.kveta
| 8. 5. 2012 11:10
TO daisy: To já tam občas skočím,mě připadá,že je tam docela uzavřený kolektiv,no uvidíš,tobě třeba sednou.ale chodím je dost často číst i když těch rad tam moc nemají,a nechci jim zasahovat do jejich drbání
..Magda
| 8. 5. 2012 11:12
TO daisy: Květuš mě už poradily, nevěděla jsem o sladidlu, , jen tam zajdi, když tak adresu na můj mejl ti pošlu do vzkazíku,ano ? Recepty se vždycky hodí
anonym
| 6. 5. 2012 19:42
Ahoj, holky. Limfo je dobrá, hlavne sa zbavíš škodlivín a všetko pôjde ľahšie. Uži si to. Tie otruby sú údajne dobré na prečistenie čriev? Nech sa vám obom darí.
doktorka.kveta
| 8. 5. 2012 10:45
TO topol: Ahojky Topůlku,i ty se někam v poslední době vytrácíš Hledala jsem tě na diskuzi 30-40kg,ale tam je taky mrtvo.Jak ti jde hubnutí?Stále se držíš 90tky?Jo,a ty otrubky na sebe váží tuky,tak lépe při hubnutí vychází z tělíčka,a taky čistí stěny střívek.Mimo jiné je to vlastně náhražka za mouku,takže se z nich dá kuchařit.Měj se krásně,užívej sluníčka,pokud se mu uráčí vylézt. K
..Magda
| 8. 5. 2012 10:49
TO doktorka.kveta: díky, to víš, hele jestli dnes nic nezvládnu, nebude to proto, že jsem nechtěla, a musím taky cvičit
anonym
| 4. 5. 2012 10:03
Dnes sem si objednala knihu 90 denní dieta,vypadá docela dobře, máte dobrou zkušenost a jak jde hubnutí rychle nebo pomali? Prosím o nějakou informaci, kdo s tím má zkušenost. děkuji..
doktorka.kveta
| 4. 5. 2012 10:43
TO Anonym:Zbytečně trácíš,dá se stáhnout na ulož to,no smůla
anonym
| 5. 5. 2012 19:39
TO Anonym: - Ja mám osobnú skúsenosť a už veľakrát som tu opisovala svoj príbeh. Ak dodržíš presne všetko, ako je tam písané a pridáš pohyb / aspoň chôdzu / chudnutie ide veľmi rýchlo. Možno záleží aj na tom, či si už držala nejaké diéty a ako na to zareaguje Tvoje telo.. Mne sa okrem straty váhy / -16 kg/ veľmi zlepšil celkový zdravotný stav / to som brala ako najväčší benefit/. Pol roka som sa stravovala podľa knihy 1 a 2 - šlo to rýchle, zvlášť prvé tri mesiace. Aj ďalšie tri mesiace šla váha dole, ale už pomalšie. Keď som chcela chudnúť rýchlejšie a zmenila som spôsob stravovania, pribrala som 7kg a odvtedy som, ako na hojdačke. Moja rada? Treba sa rozhodnúť a držať sa jedného a nie preskakovať - ako ja. Bola to veľká chyba. Dnes som mohla byť už úplne inde. Ja sa však snažím ďalej a držím palce Tebe aj ostatným. Daisy, zemiakový šalát - recept je rovnaký, veď sme s mamou z jedného kraja. Kvetka a Petra, želám zdravie, dobrú náladu.
doktorka.kveta
| 5. 5. 2012 20:09
TO topol: Ahoj kočulko,nějak to tady uvadá,co?S tím přeskakováním máš naprostou pravdu Chce to se zaseknout,a držet se zuby nehty a nepovolit.Ale to bysme nebyli my lidi abychom nedělali chyby,a stejně to nezkoušeli,kde se dá.Jenže...jak poznáš,která změna je ta pravá?Já zkouším,ale tělíčku se to vůbec nelíbí.Tak zatím páčko
..Magda
| 6. 5. 2012 09:50
TO topol: Hezkou neděli, Květuš zlákala jsi mě abych se podívala na Dukanovu dietu , jen nemám ty otruby :-\ ..

Takže nejprve nákup a ale dneska budou řízky , ale z kýty a je nějaká bez tuku, takže asi bude dietní
doktorka.kveta
| 6. 5. 2012 10:49
TO daisy: Dobré dopolko kočulíny Cože???Jsem myslela,že tak rok na mě počkáš abych tě váhově dohnala Néé,proč ne,klíďo pojď do toho,ale asi budeme muset přelízt na jinou diskuzi.No,nakup si otrubby ovesné,otrubky pšeničné,hubené mléko,hubený tvaroh,hubený jogurt,bílé maso,rybky,hubenný....... A jen z toho lítání po krámech už nějaké kilčo zhubneš a nemluvím ozhubnutí peněženky Neboj,nechci na tebe dělat bu-bu-bu.Budu na tebe čekat a můžem se navzájem tahat
..Magda
| 6. 5. 2012 11:02
TO doktorka.kveta: No vypadá zajímavě , možná dnes se rozjedu do Špáru , není od nás až tak daleko, jen možná začnu až do úterka, zítra jedem s prckem na kžní do Teplic hned ráno, ale nevadí , od úterka ..

chodím na lymfodrenáže , tak uvidím , ale půjdu jen na 5 procedur, jsou za 350 kč a měla jsem poukaz od holky, tak zbytek co mi bude scházet doplatím. .

Také piju pročiš´tovací čajík od bylinkáře Váni . já se ozvu, ale až jestli to vydržím ty prvé dny , ty útočné
doktorka.kveta
| 6. 5. 2012 11:09
TO daisy: Když vydržíš 1.Ftak už vydržíš i dál.Jako hlady umírat určitě nebudeš,naopak,doporučují jíst,co hrdlo ráčí,ale jen povolené potraviny.To dáš,pokud to opravdu chceš
..Magda
| 6. 5. 2012 16:04
TO doktorka.kveta: nu nákup mám, ale nemám otruby zítra mrknu do country shopu
doktorka.kveta
| 6. 5. 2012 19:08
TO daisy: Holka šikovná,klídek,až všechno nakoupíš a seženeš,můžeš začít.
anonym
| 3. 5. 2012 18:15
Ahoj, holky. Snažím sa chodiť, keď už s jedlom je to na štíru. Dnes som mala rybu so zemiakovým šalátom / s cibulkou - nie s majolkou/. Teraz som zjedla dve palacinky - syn si rozkázal - tak sme si dali všetci. Kvetka, ja som ani netušila, že existuje pivo s takou príchuťou. Mala som pivo rada, ale teraz ho pijem len výnimočne aj to len asi 2dc. Je zdravé na trávenie, ale aj pre obsah iných prospešných látok / vitamíny B a mineráli/ Petra, ako sa vám obom darí?
..Magda
| 3. 5. 2012 20:00
TO topol: Milko to je výborný salát, teda jestli ho děláš jako moje mamina, cibulku, olej pepř , sůl cukr voda , udělat z toho zálivku na brambory a přelít je s tím . :-\ Palačinky taky miluju
doktorka.kveta
| 30. 4. 2012 11:42
Ahojky dietářky já vám dám klobásky,chlupatý knedlíky,aže by i pivíko? Já jsem po sobotním grilování a oslavě zas SKORO vzorná Nebylo to s tím hřešením tak horké,akorát jsem snědla 2krajíčky chleba,jinak kuřecí,krůtí špejle a zeleninu,pila jsem vodu,protože bylo pivi a víno a v tom pařáku bych za 20min.byla pod stolem.Jooo,vlastně jsem si lokla od holky na ochutnání citronové pivo.Ráno jsem měla cottage se semínkovým chlebem a kávu s mlékem,k obědu vepř.panenku na žampionech a brokolici,rodinka má rýži,pak už nevím,mám tam pomazánku z ryby a dám k tomu asi rajčátka.Tak pááá a nespalte se na sluníčku pak to moooc bolí,vím o čem mluvím K
anonym
| 30. 4. 2012 10:47
Dobrý deň. Daisy ja varím fazuľku rovnako základ - potom rozdelím. Pre syna tiež tak, ako pre Tvoju rodinu, ale mne a mužovi s mliekom / namiesto smotany/, ale klobásku pre chuť varím spolu. Aj strapačky robievam a som prekvapená, že aj Ty. Dávaš do nich aj strúhané surové zemiaky? Vôbec to tu nevypadá na dietárov. Ako sa darí Petra? Kvetka, bicykluješ? Počasie tomu praje. Nech sa vám všetkým darí, prajem skvelý deň.
..Magda
| 30. 4. 2012 15:37
TO topol: Ahojky všem, Milko ano ze syrových brambor , mám to z domova, jak fazolačku, tak i tohle jídlo, kuře paprikáš máme nejraději s nokama , :-\ ..

Na pivku jsem byla včera Květuš ..

U nás fouká docela silný vítr, ale na sluníčku to pořádně praží
anonym
| 29. 4. 2012 11:12
Daisík, ďakujem za blahoželanie, bolo fajn. Aj dnes som bola trochu vonku, ale je silný vietor, tak som už doma. K obedu mám fazuľovú polievku na kyselo a lečo so zemiakmi. Želám vám všetkým príjemný deň a hlavne zdravie.
..Magda
| 29. 4. 2012 12:37
TO topol: Krásnou neděli děvčata, Milko je fajn, že sis užila svůjsvátek. ..

U nás počasí akorát na výlety slunko nesvítí tak silně a venku je příjemné teplo . Oběd jako máš ty mám také moc ráda, ale moje rodina jen fazolačku na paprice s klobáskou ..

K obědu jsme měli strapačky s uzeným , mńam
anonym
| 27. 4. 2012 19:37
Ahoj, holky. Daisy, áno zajtra mám meniny, Ty s mužom oslavuješ už od dnes - želám mu veľa zdravia, aby ste sa mali radi. Dnes som piekla koláče, tak som aj jedla. Kvetka, prajem aj Tebe dobrú zábavu. Vôbec som nebola vonku - asi kvôli zmene počasia ma boli každý kĺbik v tele. Petra, ak môžete jesť papriku a rajčiny, to je tiež dobré, zdravé.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
17. 6. 2025 19:45
14519
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Hanka
17. 6. 2025 19:52