Diskuze

Zpět na výpis diskuze

90 denní rozlišovací dieta

Diskuze

doktorka.kveta
| 27. 4. 2012 18:14
Ahoj děvčata,máte se?To je dost,že jsi se Dajsíku také ozvala Venku je krásně,tak na nás házíš bobíky,co?Ty nedržíš dietku,protože čekáš až tě dohoním,že jo? No,když to půjde tímhle tempem,tak přískokama tě tak do vánoc držím vzadu za zástěru Ne,si dělám psinu,užívej si života,jak je ti libo,pokud nemáš pocit,že to potřebuješ,tak to neřeš.Mějte se holky o víkendu nádherně,my zítra slavíme a grilujeme,dcera má 30tiny,jak jí závidím,chtěla bych mít její věk,aznalosti života 50tileté.To si pište,že budu hřešit,ale další den to napravím,no,asi i pak další... Páá K
anonym
| 26. 4. 2012 11:45
Petra, ešte jedna rada. Teraz sú reďkovky, alebo iné šaláty - ako večera pri telke ideálne - žiadne tuky, samé vitamíny a minerály a zároveň zamestnajú ústa a mozog, ktorý stále myslí, čo do nich dať.
anonym
| 22. 4. 2012 09:42
Ahoj dievčence. U nás je krásny deň, bola som hodinku chodiť. Som po chrípke, tak to nechcem preháňať. Jedla som ráno kúsok kakaového koláča s kávou. Na obed si plánujem dva upečené zemiaky, zelený hrášok s volským okom. Mám to rada a už dávno som to nejedla. Čo cez týždeň schudnem, cez víkend naberiem. želám vám pekné zážitky.
doktorka.kveta
| 22. 4. 2012 10:53
TO topol: Dobré dopoledne,zdravím vás děvčata Já k snídani měla kávu s mlékem,sváča nebude,jsem ostuda,vzbudila jsem se ve 5hod.pak ještě zalehla a vylezla až v půl 10. K obědu bude kuřecí stehno a zkusím hokus-pokus.Z cukety chci zkusit v troubě ty hranolky,už jsem tady o tom psala ale ještě nezkoušela,dnes to bude premiera.Pak poreferuji,jak to dopadlo.Večer jdu na noční,a pak volno,až zas ve středu.Tak zatím páá
anonym
| 23. 4. 2012 10:39
Ahoj dámy. Od soboty držím s přítelelm 90ti denní rozlišovací dietu. Zatím všechno OK, zvládáme, jen nás trápí večer hlad :) Poradíte mi jak je to se svačinami... svačíte - nesvačíte? V knížce jsem to nenašla, nebo nepozorně přečetla.. Díky Petra
doktorka.kveta
| 23. 4. 2012 17:03
TO Petra: Ahoj,no t je dost,že se ozval někdo nový,nové masíčko .Na tuto dietu je expertka Milka-Topol Milkóóó,nelítej po venku,a pojď radit!!!Myslím,že sváči tam jsou povolené,zkusili jste si stáhnout knihu?Tam to vše řeší i s receptama!!Nechceš něco o sobě,popř.o kochánkovi napsat.Určitě jste mlaďoši,co?Tak se ozvy,budem všichni rádi.Páá K
anonym
| 26. 4. 2012 11:33
TO Petra: Prajem všetkým krásny, slnečný deň, nech ho prežijete čo najpríjemnejšie. Petra, Ty asi nie si nová, alebo sa mýlim? V prvej knihe nie sú desiaty, ani olovrant. Aj mne boli prvé dva týždne ťažké. Jedla som večer ovocie, orechy, tekvicové a slnečnicové semienka - tak, aby som niečo žuvala. Dobré sú aj pukance. Všetko s mierou. Prvé tri mesiace sa jedáva tak, až ďalších 90 dní sa už je 5x. Je to všetko zvyk. Hlavne piť veľa vody a chodiť, alebo aj inak cvičiť - hlavne posilovať svaly, lebo ja som stratila aj svaly a to je trochu chyba. Kým som nemala 2kg činku, tak som používala 1 a pol litrové fľaše s vodou - v pohode nahradia činky. Petro ja som jedla pol roka a znova som to začala : 1PL olivového oleja, 1PL medu, 1PL citr. šťavy, - každé ráno na lačno aspoň pol hodinu pred jedlom . Čistí to cievy od usadenín a robí cievy pružnejšími. Teraz si k tomu pridávam : vždy čerstvo zomleté ľanové semeno, mak, orechy. sezamové semeno - všetko spolu zamiešam a zjem. Obsahuje to Omega masné kyseliny a ostatné vitamíny a minerály, regenerujú pečeň, vlasy atď... Držím palce, dvom sa vám to skôr podarí a robí to zázraky. Už po dvoch - štyroch týždňoch sú vidieť výsledky. Kvetka, Daisy, už mi je trochu lepšie, bola som vonku. Už len to pekné počasie dodá človeku energiu a chuť do života, čo aj vám prajem
..Magda
| 26. 4. 2012 12:53
TO topol: Krásný den, to je dobře Milko, že ti je už dobře , Máš brzy svátek viď já zase nic nedržím , a venku už je hzeky, ale vynahradím si to dnes delší procházkou, děvčátka užijte si krásný den, dle svých možností
doktorka.kveta
| 21. 4. 2012 21:32
Teď to po sobě čtu,někdo mi z toho krade písmenka!!
doktorka.kveta
| 21. 4. 2012 21:31
Ahojky děvuše kde jste?Co se neozvete?Jí vím,venku je přes dem krásně,tak asi užíváte sluníčka!Ale teď už je tma,tak vylezte a něco pěného a hraého napište,ať se taky zasměji.Páá K
anonym
| 16. 4. 2012 19:50
Ahoj, holky. Kvetka, nemala by si sa podceňovať, dosť, čo to robia iní. Určite si krásna baba, už len tým, že si veselá, vtipná / len málo ľudí si vie utiahnuť aj sám zo seba - spraviť si srandu /zábavu/ , ale nepreháňaj to, dosť, čo si z nás robia žarty iní. Musíš byť krásna už len tým, ako berieš všetko s humorom. Daisy, želám pekný výlet - nech sa vydarí, hlavne počasie. Želám vám obom zdravíčko a veselá nálada nech vás neopúšťa.
doktorka.kveta
| 16. 4. 2012 19:54
TO topol: Někdo je veselý,jiný moudrý....
anonym
| 16. 4. 2012 07:39
Halo, halo, nič strašné sa nestalo, len si neviem predstaviť, ako fungujú ľudia, keď by to mali jesť celý týždeň, ako sa to doporučuje v jednej diéte. Kvetka, s Tebou by som chcela žiť,, všetko obrátiš na smiech a to je moc dobré, lebo život sa s nami nemazná a takto si ho spestriť je dobré. Daisy, veru by ma neudržali, aby som si nedala taku dobrotku.Nech Ti padne na úžitok. U nás prší, tak cvičim trochu doma. Dnes budem variť Karfiol /květák/ a zeleninovú polievku . Prajem krásny deň.
..Magda
| 16. 4. 2012 10:05
TO topol: Pěkné pondělí děvčátka . ..

Já dnes nevařím, bo mám ještě ze včera ..

Ano synek mi dal dvě palačinky, ale že byly takové chrumkavé , dovnitř borůvkovou zavařeninu, byly výborné a já si pochutnala ..

A zvědavě jsem ráno skočila na váhu, 10 dkg dole ..

Také si trochu dnes zacvičím, včera jsem si dala pár cviků na pas no " pas " u mě se mo o pasu mluvit nedá takže tam jak má být pas , tam jsem se snažila na každou stranu 50 hmitů krátkých , takže dnes v tom pokračuju a pár cviků na mý panděro a protažení ..

Mějte krásný den děvčata ..

Květuš vznášela ses jako holubička ?
doktorka.kveta
| 16. 4. 2012 14:57
TO daisy:Kurňa,vy jste se do toho cvíčka nějak obuly,to s tím asi budu muset taky něco dělat,když mě se nechcééé samotnou mě to neba,a na hromadné,davové cvičení mě nikdo nedostane,leda,že by ste některá šla se mnou???Nemám žádnou kámošku,tlustoprdu jako jsem já,která by vše kolem hubnutí držela se mnou,jen vás,a to asi nevyjde,co? Tak zatím páá K
doktorka.kveta
| 16. 4. 2012 14:49
TO topol: Ahoj,cože po zelíčku přišel na řadu květák? teda to bude rachot!!!Tatry i s kamzíkama se budou klepat v základech.Včera jsem si dala asi 8 lžic té husté kejdy,no párkrát jsem se pak ozvala,ale mužík si dal k večeři plnou misku,ráno znova a to je teprve divočina A to jsem na něj křičela,že to je moje dietní zelňačka,že on tam má mastnou hovězí s masem a rýží,on na mě,že je chudák,tu že už zblajznul den před tím,a že mu ani neuvařím žádnou polívku,tak mě občas vytáčí,chudáček,ani najíst mu nedám,prý je na tom jak dítě z Etiopie,ale to už neřekne,že nafouklé bříško má protože lundá pivako a cpe se bůčkem!!!
..Magda
| 16. 4. 2012 17:31
TO doktorka.kveta: bříško z Etiopie jestli ho má jak můj tak vím a znám , dneska se na něj podívala malá, pohladila ho po břiše a řekla mu mňam mńam, jsme se tu váleli smíchem ..

Máme sraz s holkama z diskuze , jedem do Liberce v červnu, také uvidím co vymyslíme, ale cvíčo to určitě nebude ,
doktorka.kveta
| 16. 4. 2012 19:06
TO daisy: Jéé do Liberce?Já jsem rodačka,bydlela jsem v Ruprechticích.Ale teď už tam nejezdím,rodiče jsou oba po smrti,a s bráchou moc,teda už vůbec nepeču.Ale stejně bych se tam zas chtěla podívat,snad až bude vnučka trošku větší,tak jí bába vytáhne mašinkou do ZOO a do botanický,taky tam byl kdysi v Lidových sadech dětský koutek,to byl ráj pro mrňata,ale kdoví,možná že tam teď už stojí nějaký market,banka apod.Jo,cvíčo bude ale úplně v jiném podání,hlavně si to užij,ať máš na starý kolena na co vzpomínat. S tím dědečkovým bříškem to je bomba,děti jsou v tomhle boží!!
..Magda
| 16. 4. 2012 21:10
TO doktorka.kveta: jj už se do Liberce moc těším, bude hodně smíchu , bude hodně řečí , tolik ženských ..

Tak děvčátka dobrou noc a moc nezlobte ..

Do Liberce jedem až v červnu, času dost na vymejšlení :-\
doktorka.kveta
| 15. 4. 2012 18:44
Tak já nebudu trhat s Mildou partu,teď jem dovařila zelňačku s uzenými kuř.stehny.To asi bude zítra rachot budu lehounce létat jako peříčko Nejvíc mě na tom medí,že rodinka jí má taky ráda,takže je klidně možný,že zítra večer budeme ve zprávách,že ve východních Čechách došlo k explozi,nikdo nebyl zraněn,došlo k únikům jedovatých plynů
doktorka.kveta
| 15. 4. 2012 16:55
Ahojky děvušky Jak se máte při neděli?Počasí nic moc,tady stále prská,ale zima není.Milko,co bruško?Už je to lepší?Ono ti to neuškodí,někteří lékaři to dokonce doporučují,občas se vyprázdnit.Když to není původ od nějaké nemoci.Dokonce někteří si libují ,že si schválně dělají výplach střev,nebo klystýry. Ani mě se to nelíbí,auau auau,stočilo to 3krát před porodem a 2krát před operací. Pokud to máš jen z toho zelda a ne virozu tak ti to i pomůže s kilíky.Schválně se zítra zvaž,uvidíš a pak se pochlub,jak dievčica pres sraj..u o kila přišla. Páá K
anonym
| 15. 4. 2012 16:14
Daisýk, všimla som si, že občas používam aj české výrazy, keď si uvedomím, že mladšie ročníky už slovensky veľa nerozumeju. Ano, v tomto prípade, som hovorila o zelí. A účinok sa dostavil, sedím viac na WC než pri počítači, ale občas je to dobre. Gratulujem ku kilečku, len nech to zostane. Ja som práve dojedla Cottage s pažítkou s krajčekom chleba.
..Magda
| 15. 4. 2012 17:17
TO topol: a jéje, pokud jsi doma, tak je dobře , ale pořádně se z gruntu vyčistit není až tak špatné :-\ ..

Mě to včera chytlo cestou do Ústí, přijeli jsme do Fóra a nejprve jsem hledala WC ..

Také jsem dojedla, ale kluk smaží dobrotu, ho něčím praštím , vezmu si - nejsem přeci masochista palačinky,s borůvkami :-\ mńam mńam ,
takže kapusta , tu milujem u nás doma,
..Magda
| 15. 4. 2012 10:18
Děvčata přicházím vám sem vložit tu stránku, Milko to znám, to je detox stravou, hodně děvčat s tou redukcí zhubla a chválejí si to .http://www.lahkechudnutie.sk/, po rozliknutí této adresy jedte myší malinko dolu a tam vpravo je video you tube s autorkou Mančigovou, já zapomněla její jméno, tak se omlouvám, tak si to Květo prohlídni a koukni na video , to je zajímavé , si to pak taky prohlídnu až budu mít kdy
..Magda
| 15. 4. 2012 10:11
Hezkou neděli vám oboum přeji ..

No jo jsme tu tři , jako tři mušketýři, ale i ti byli čtyři ..

Celerové hranolky dnes pohledám recept, jinak mě také nechutná, bo je moc aromatický , ale prý je výborný ..

Já necvičím i kdybych měla , a to jsem si včera řekla ,že dnes už ano, určitě :-\ ,ráno jsem se vážila, mám dole 1 kg, přitom jsem si na váhu stoupla s obavou, a hle , ale co uvidíme jestli to dole zůstane a nebo ne , asi to je to pohyblivý kilo,
K obědu mám kuřecí pečené nohy a brambor . Možná si k tomu udělám i brokoličku, asi ano asi udělám to je málo práce ...

Milko kapusta ? Slovensky ? Takže česky to je zelí ? :-\ Na ty stránky se také podívám
anonym
| 15. 4. 2012 08:36
Holky, želám krásny deň, aj keď u nás trochu začína pršať. Už som absolvovala raňajší program aj s prechádzkou. Zjedla som dva chlebíky s kvasnicovou pomazánkou, pohár mlieka a zapila kávou. Idem prasknúť. Muž navaril hrniec kapusty, tak si asi dám aj ja k obedu, hoci som mala v pláne ryby. Včera som strávila dlhý čas na stránkach : www. ľahké chudnutie. Vypisovala som si poznámky, lebo je tam veľa dobrých rád a pritom jednoduchých, nič zbytočné. Dnes mám pohodový deň, ktorý môžem celý venovať sebe a to je fajn. Želám vám zdravie, chuť do života a mnoho síl prekonávať sami seba.
anonym
| 14. 4. 2012 15:55
Holky zlaté, vy máte o mne také krásne predstavy, ale v skutočnosti je to tak, že s jedlom robím prehrešky / koláče, pizza/. Chodenie, tiež nie je každý deň, ale podľa toho, ako sa cítim. S tými činkami sa snažím, ale to mám kilo a pol a dvojkilovú a na striedačku sa snažím spevniť ruky a chrbát, ale už to, že to robím ležmo na posteli a v sede na stoličke, svedčí o tom, že mám veľmi oslabené svalstvo. A aj s gumou je to vždy len pár cvikov, lebo , keď som začínala celá žhavá, dostala som svalovicu a bola som vyradená aj na dva týždne. Fit loptu nemám a muž mi nepomáha, ale už sa mi ani neposmieva, ako to bolo na začiatku. Na rotopéde tiež nevydržím ťahať dlhšie, ako 15 minút. Moc veľký osoh na spaľovanie tuku to neurobí, ale pomaly sa to možno zlepší. Ja keby som nemala / pivný pupok - ako muži/ tak, by som mala postavu OK. No čo? Každý máme niečo, čo nás trápi. Mne to veľa rokov nevadilo, lebo aj muž bol pevný, preto som teraz na tom tak, ako som. Dnes som skoro vzorná, ale deň sa ešte neskončil. Nech sa vám darí.
doktorka.kveta
| 14. 4. 2012 16:39
TO topol: Každý pohyb se Miloušku počítá A toto je pohyb navíc,to není ten rutinní,co děláš každý den.Spousta mladých holek,jako jsem já by si z tebe měla vzít příklad,myslím s tím pohybem.Mě je hold nejblíž ta chůze,zvlášť teď,kdy se dělá venku tak jarně Dajsíku,o těch celerových hranolkách jsem taky slyšela,jen nevím,jak by mi chutnal,prý se nejprve musí mírně povařit,pak nakrájet do podoby hranolek,dát do trouby na pečící papír,posypat nějakým chutným kořením,dietářky pečou na sucho,ostatní mírně zakapat olejem.Zkus to sehnat a pak to můžem porovnat.On je ten celer dost voňavý,možná tím povařením,že se to trošku stáhne.Zatím se obě mějte,za hoďku mažu do rachoty K
doktorka.kveta
| 13. 4. 2012 22:17
Ahojky cholky dvě,koukám,že jsme tu jak tři sudičky Milko,ty seš furt tak akční,obdivuji tě,jak neustále skotačíš,chtěla bych mít tvůj elán do života.Co na to tvůj manžílek,když běháš po bytě s čínkama,rajtuješ s gumou,skáčeš na míči? Jistě tě podporuje,pomáhá ti s cvičením,amožná dokonce,že ti udává tempo? Jestli je to jako u nás,tak mému choti je to šuma fuk,hlavně když bude pořádný kus masa k obědu Mějte se krásně,sladce se vyspinkejte.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
17. 6. 2025 19:45
14519
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Hanka
17. 6. 2025 19:52