Diskuze

Zpět na výpis diskuze

90 denní rozlišovací dieta

Diskuze

anonym
| 13. 4. 2012 20:06
Dobrý večer, Kvetka, Daysík. Je fajn čítať, ako sa pošťuchujete. Ja som ešte stále nie vo svojej koži, ale trošku som sa zlepšila. Stravujem sa striedmo - ovocie, tvaroh, ryby, kuracina, jogurty, piškoty, ryža a zemiaky, ale aj pizza. Hlavne male porcie. Bicyklujem doma, cvičím po ležiačky a v sede na stoličke s 2kg činkou a na rotane. Je to však málo, ale snažím sa spevniť - som slabá ako mucha. Prajem vám zdravie a dobrú náladu.
..Magda
| 14. 4. 2012 09:57
TO topol: Krásnou sobotu vám přeji , vy jste obě akční , to já jsem lenochod , měla bych se nad sebou zamyslet :-\ ..

K obědu vařím fazolačku s čipetkami Také přemýšlím o pohybu , mám tu docela dost dvd i vhs kazet se Šípkovou .
doktorka.kveta
| 14. 4. 2012 11:18
TO daisy: I vám krásnou sluníčkovou Néé,Milko ty jseš akční,co se týče pohybu Milko,co to jsou čipetky?Kdybych nevěděla,že to dáváš do polévky k fazolím,tak bych to typovala na nějaká chlupatá miloučká zvířátka Taky mám doma několik kazet,jen se ale dokopat při nich cvičit,mě to nějak neláká,když je tak venku pěkně,raději se oblést a vyrazit ven do přírody.Zatím páá K
anonym
| 14. 4. 2012 12:12
TO doktorka.kveta: jsem nepřihlášená, nechce se mi, jak pořád čistím kvůli facebooku, tak jsem tu stále odhlášená, ale čipetky, to je takové trhané těsto do polévky , ale dnes jsem udělala čipetky podle sebe , jedno vejce , asi 3 pol. lžíce polohrubé mouky a trochu vody, sůl, rozmíchám a přes cedník na halušky hezky sítem procedím udělá to malou halušku nudlovou Já se podívám kde mám tu polévku, dávala jsem do jednoho webu , nebo na jeden web , tak to je správně ..

Co ti mám líčit , nejprve jsem si dala dvě naběračky , a po snězení jsem si šla přidat další dvě náběračky . jsem n-e-m-o-ž-n-á-
doktorka.kveta
| 14. 4. 2012 12:45
TO daisy: Asi sis ji uvařila moc dobrou,když jsi si dala nášup Já měla k obědu plněný zapečený lilek krůtím mletým k tomu jogurtový bylinkový dip.Lilek jsem jedla poprvé v životě,nic moc mě to neoslovilo,je mírně nasládlý Už ho kupovat nebudu,raději dám přednost cuketě.Muž mi 2koupil,chci z nich zkusit udělat v troubě hranolky.Uvidím,zas bych měla hubenou přílohu.
anonym
| 14. 4. 2012 12:55
TO doktorka.kveta: jestli ti můžu poradit, tak všem chutnají celerové hranolky, jen musím z holek dostat recept :-\ Ony to mají z detoxu , :-\ Jedu na nákup
anonym
| 14. 4. 2012 12:27
TO doktorka.kveta: http://www.nestrezena.cz/…s-paprikou.html, tohle je můj recept, jen mi tam lítají fotky nějakých kluků, asi soutěž
doktorka.kveta
| 12. 4. 2012 13:34
Jenom jednu?Tak to já kdyby mi seděla tak si tam letím koupit ještě alespoň 2 I kdybych si na to měla vzít úvěr Co obídek?Já měla rybku,vrchovatou lžíci bylinkového tvarohu a malý kousek semínkového chleba,teď kafíčkuji,chtěla jsem jít do knihovny,ale venku je takový slejvák,že se na to 123 Zítra frčím do práce na denní,určitě bude lejt,mám na to štěstí,přijedu na kole celá zmáchaná,už jsem si tam dotáhla i náhradní oblečení,to mokré není možné od přímotopů usušit,ách jóó,šla bych do důchodu
..Magda
| 12. 4. 2012 18:08
TO doktorka.kveta: já byla v knihovně, sice u nás bylo chladno, ale byl ijsme s malou v kočárku hodinku venku , pak tu u nás řádila jak černá ruka , je to číslo Půjčila jsem si pokračování rodu Morlandů , :-\
doktorka.kveta
| 12. 4. 2012 18:36
TO daisy: Tak jsem do té knihovny nakonec taky šla,zrovna jsem to chytla,že nepršelo.Já teď ujíždím ny Monyové.Dobře se to čte,píše tak normálně ze života.Ten rod Morlandů mi nic neříká To je určitě historický slaďák viď? Já raději něco akčního,nějaké psycho,horory,ale občas zabrousím i do historie,musí se tam něco dít,hlavně né jak chudé děvče ke štěstí přišlo!! Taky jsem se byla podívat za vnučinou,začíná být z ní pěkná mrška,bábu nééé,culí se jen na mámu.Horší se mi ale zdá,že když vidí tátu,tak začne bulit.Jsem mlaďochovi říkala,že na něj není zvyklá,musí se jí víc věnovat.Čučel na mě,jako bych byla z jiné planety.I holka říká,že o ní nemá moc zájem,jen chvilku a zas jde pryč.A to ji tak chtěl.Zatím páá K
..Magda
| 13. 4. 2012 09:52
TO doktorka.kveta: Hezký pátek, hm historický slaďák ? Nevím nemám ten pocit , nevezmou se všichni co se chtějí, je to spíše o životě jaký vedli , jak hospodařili, čím se živili , samozřejmě i o tom jak se vdávali a ženili, jaké měli problémy s dědici , někdo byl homo***uál a potřebovali dědice . O francouzské revoluci . Jinak včera měli v knihovně i novou detektivku od Robbové, tak i na tu se těším ..

K obědu mám vepřové maso v troubě, jdu ještě zadělat kynuté knedlíky
..Magda
| 13. 4. 2012 09:56
TO doktorka.kveta: jé zapomněla jsem, moje vnučka také nemá tátu doma, on jezdí kamionem, no a je fakt že ona se na něj třese , přitom doma bývá tak jednou za 14 dnů . No a nemám pocit, že by se jí nějak hodně věnoval, je také zvyklá víc na svou maminu , logické . Ale každé dítě je jiné, naše je hodně komunikativní , směje se na cizí lidi , mává na ně z kočárku, je jí zatím 16 měsíců, je ještě malá , ale myslím, že povahu už nezmění , jen je hrozně činorodá, pořád někam peláší, pořád něco povídá , i když jí není rozumět , trochu už mluví, více používá svůj jazyk , kterýmu nikdo nerozumí , ale je to krásné
doktorka.kveta
| 11. 4. 2012 18:10
A co ta váha,nestyď se,kolik?Já jen jestli budu pilná,tak bych tě třeba dohnala.
..Magda
| 11. 4. 2012 19:50
TO doktorka.kveta: jo hrozné, ráno 90.70
..Magda
| 11. 4. 2012 19:51
TO doktorka.kveta: já jsem pako, 80.70 kg, tak to je správné, chytám se za hlavu, no 8 nebo 9 to je fuk
doktorka.kveta
| 11. 4. 2012 20:46
TO daisy: Holčičko,to teda není fuk,neříkej,že by si chtěla mít 90?Hele,od teď ti do jídla nemluvím,protože na dohonění tvé váhy mi teda chybí moooc kil.Tak papuškej,ale zdravě a já přitlačím na pilu abych tě dohonila,počkáš,jooo?
..Magda
| 12. 4. 2012 10:38
TO doktorka.kveta: Hezký den , hm , ty máš více ? Víš jak mi vadí prsa ? Pryč jsou ty doby, kdy jsem mívala dvojky :-\ Nějak nemám pevnou vůli a přitom je tu jaro , nejlepší doba na procházky , ale ne dnes , dnes prší a to je nic moc , ale už jsem řekla klukovi, až bude slušné počasí , vyjedem na Cínovec a pak půjdem dolů k nám , to je kolem 9 - 10 km, ale to bych měla dělat 3x týdně , ..

Na Cínovci je krásně , malý provoz, pěkné obzory , chtěla jsem dát fotku jak jsme s mým byli na procházce s vnučkou a nešla nahrát fotka, mám to na Mozile , a odtud mi to nejde nahrávání . ..

Jinak k obědu budem mít karbanátky , možná si pro sebe udělám v páře a nebo že by ne ? :-\
doktorka.kveta
| 12. 4. 2012 11:06
TO daisy: Je teda pěkně hnusný den,prší a teplo taky vypadá jinak O prsíčkách ani nemluv.Já je měla vždy dosti velké,ale co s nima udělá věk Teď jsem objevila u nás je takový levnější krám,není to žádná kvalita,něco jako vietnamci,ale i ty jsou už dražší.Prodávají na nás kozatější takové pérovací bolérka,mají širší ramínka,nelezou z toho dráty,ale hlavně prsíka drží ,neklepou se a drží fazónu Jak na Cínovec lanovkou?Nemělo by to být obráceně?do kopce pěšky z kopce lanovkou Dej si klíďo karboše,k němu kýbbl zeleninky,syrové nebo dušené a malinko přílohy
..Magda
| 12. 4. 2012 11:43
TO doktorka.kveta: ne na Cínovec německým busem a pak pěkně z kopečka utíkají kolečka ..
V loni jsem si koupila slušnou podprsenku, sice bratru za 835 kč, ale dobře sedí, pěkně drží , :-\
anonym
| 10. 4. 2012 12:39
Pekný deň, dievčence. Ja som mala raňajky: káva + holé pečivo, desiata: jablko, obed: zeleninové rizoto - bude aj na večeru. V našej domácnosti sa už veľa rokov nepolieva - vody som si užila až až. Mala som 3 -och bratov a veľa susedov a neskôr kamarátov - no divočina. Ja som už dlho alergicka na voňavky - dostanem astmatický záchvat - tak je Veľká noc v pohode. Aj nastávajúca nevesta je už druhý rok u nás. Je z dediny a tam je to ešte stále divočina, zvášť, keď už maju chlapci vypité. Nech sa vám deň vydarí.
anonym
| 10. 4. 2012 18:09
TO topol: asi u vás to je trochu více divoké ..

tak chlebíček se povedl, krásně křupe a je moc dobrý , takže spokojenost a k němu jsem si udělala salátek z rajčat a mozarely , děvčata pěkný večer
doktorka.kveta
| 11. 4. 2012 07:21
TO daisy: Dobré ráno,Dajsíku moc mě s tím křupavým chlebíkem neprovokuj,nebo tam skočím a ohryzám ti ho dokolečka,hezky vše křupavé. Užijte si krásně celý den,vypadá to,že bude pěkně už se klube i sluníčko. K
anonym
| 11. 4. 2012 12:06
TO doktorka.kveta: si mě měla včera vidět , jé hezký den, jsem zapomněla pozdravit ..Já byla přímo nenažraná
doktorka.kveta
| 11. 4. 2012 16:59
TO daisy: Asi byl chlebík dobrý a nezůstalo jen u něho viď? Tak se pochlub tetě Květě co jsi zblajzla za bílkoviny,sacharidy,vitamíny,uhlohydráty aj.?!! Kolik vážíš,třeba čekáš na mě až tě doženu,tak budem držet krok spolu!
..Magda
| 11. 4. 2012 17:54
TO doktorka.kveta: Ách jo, ty to ze mě chceš dostat , já snědla nejprve tu svou výbornou véču , fakt bylo to vynikající , ale protože jsem nechtěla vyhodit špagety s boloňskou , tak jsem je přímo sežrala , až na dno hrnce jsme dopracovala .
doktorka.kveta
| 10. 4. 2012 09:00
Ahojky děvčata,zdravím vás po velikonocích.Tak jste dostaly našupáno?Já néé,byla jsem v práci,tam leda tak nějaký statný jelen nebo divočák Koukám,že Dajsík študuje,zachvíli to bude mít tak naštudováno,že se bude moci do toho s vervou pustit Copak dělá Milka?V poslední době to tady nějak fláká,psala jsi,že se necítíš nejlépe,to je mi líto,ty jsi vždy plná energie,asi na tebe působí ty výkyvy počasí.Mě po zdravotní stránce to nic nedělá,mě spíš to jen leze na nervíky,ty stálé změny,teplo-zima.No,hold nic s tím neuděláme,asi si to nesmíme tak brát.Tak zatím páčko K
..Magda
| 10. 4. 2012 10:29
TO doktorka.kveta: Pěkný den všední , jo já jsem naštudovaná na pět životů :-\ Dnes k obědu květák s bramborem , na véču nějakou tu bílkovinu , :-\ Dám si chlebík do pekárny . našupáno jsem nedostala, nesnáším tyto svátky,bych je snad zabila , kdyby domu přitáhli nějakou pomlázku
doktorka.kveta
| 10. 4. 2012 11:31
TO daisy: Ono v našem věku už to tak neprožíváme,a když nášup,tak jen tak decentně .Ale pamatuji,když jsem byla mladá už taky pamatuji,tak byly v módě pomlásky pletené z bužírek,a to teda bolelo,někteří kluci-magoři s tím mlátili jako sadisti No veldy jsou za náma,a máj před náma.A já mám v polovině května dovču,tak musím dojít na úřad objednat pěkné počasí.Já k obídku duka-knedlík a španěláka,ke sváče tvaroh se skořicí,na véču asi nějaký salát s jogurtem a hlavně rybku,na tu mám chuť Páá K
..Magda
| 10. 4. 2012 12:31
TO doktorka.kveta: Květuško, já nikdy Velikonoce neprožívala, dopoledne doma v ložnici a odpoledne když byl klid tak ven ..

Peču chlebíček, jen z pšeničné celozrnné mouky, místo cukru jsem dala med , vypadal dobře pri míchání , ale raději se ani nedívám, jestli kyne Těsto vypadalo dobře , tak snad bude dobrý i výsledek a na véču si dám chlebíček a k tomu nějakou tu bílkovinu a zeleninku, tý si dám hodně , možná rajský salátek z cherry rajčat :-\ , rybu nemám, ale taky bych si jí dala.
Mozeček byl vynikající ,
..Magda
| 9. 4. 2012 19:48
Přicházím ještě popřát pěkný den Velké noci , Velikonoční , ale už je pomalu za námi ...

Milko Jarmilko, ano můj muž se jmenuje Jaroslav , každý rok slaví jaro :-\ ..

Dnes jsem opět počítala kilojoule , protože jsem se někde dočetla, že máme denně sníst 55 % sacharidů, 30 tuků a zbytek vyjde na bílkoviny , zeleninu máme jíst kolik chcem a máme si dávat pozor pouze na sladké ovoce . Takže dnešek jsem dodržela , uvidíme ještě budu vzhůru až do 12 hodiny , takže neříkám hop dokud nepřeskočím :-\ ..

Chtělo by to vydržet tak pár dnů, no uvidíme , ale chci vám děvčátka popřát i dobrou noc

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
17. 6. 2025 09:42
14516
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
cudlik
16. 6. 2025 15:53