Diskuze

Zpět na výpis diskuze

90 denní rozlišovací dieta

Diskuze

anonym
| 9. 4. 2012 08:10
Príjemný veľkonočný pondelok. Daisy, Tvoj muž sa volá Jaroslav? Ja som Jarmila a mala som brata Jaroslava. Kvetka, ja si dávam niekedy asi 6-7 piškot / okrúhle, malé/ s jogurtom. Robí mi to dobre na kyselinu. Momentálne nejem podľa predpisu. Jedla som aj perník, aj štrúdlu / ťahanú/ jablkovu a z každého rožku - trošku. Veľká noc je len raz v roku. Včera bolo aj u nás zima a chladný, silný vietor. Boli sme s mužom na cintoríne v kostýme a prišla som domov celá zmrznutá. Dnes je lepšie, slnečno a slabý vetrík. Želám vám krásny deň s rodinou, veľa radosti.
anonym
| 5. 4. 2012 12:17
Predovšetkým vám chcem zaželať šťastné a veselé veľkonočné sviatky, trochu vodičky, aby ste boli celý rok zdravé, ale najmä pohodu v rodine. Trochu som sa odmlčala, lebo ten elán mi veru dlho nevydržal, ale snažím sa aj keď ta moja alergia mi znepríjemňuje život. Keby trochu popršalo, bolo by lepšie. Dnes aj včera, je krásne a slnečno. Chodí sa v krátkych rukávoch. Čítala som si vaše receptíky. To z tých vajíčok si niekedy urobím - robievame podobný zemiakový šalát , tie kyslé uhorky tam určite sadnu. Ja mám dnes zeleninový vývar a rizoto , do ktorého som dala zeleninu z polievky - k tomu červenú repu. Raňajky som mala jogurt s piškótami a čučoriedky / boruvky/. Dnes som nechodila - prala som a zachvíľu už budem aj žehliť. Prajem príjemný deň, nech sa vám darí.
doktorka.kveta
| 6. 4. 2012 09:39
TO topol: Ahoj děvčata dvě,to se ti to drží už teď velikonoce,když nemusíš do fachy,co.No ale zas,když jsem já čůrala na pískovišti,tak ty jsi pracovala. Ty jedna čučoriedko,nepřeháněj to s těmi piškotami,jsou sladké,z bílé mouky apod.Raději si něco upeč,alespoň budeš vědět,co tam dáš,cukříku jen jak ti chutná,nastavíš to ovocem a...Jsem chytrá jak Rudé právo viď? Hlavně,ty náš kamzíku,běhající po kotárech to nepřeháněj,ať si neublížíš.A co naše Dajsínka?Peče,vaří,smaží-vše samozřejmě zdravě a dietně.Ona to tolik nepotřebuje,tak si na ty svátky dá do čumíka,co? Zatím pááá K
..Magda
| 6. 4. 2012 10:21
TO doktorka.kveta: Krásný pátek, prý Velký , tak si ho užívejte ..

Já piškotky také můžu, člověk má pak krásně zalepený všechny zoubky k sobě , ..

Včera Jára ( můj muž ) koupil jablíčka a jsou bléé , asi je hodím do nějaké buchty , bude vláčná , jen si říkám škoda vajec , mám tu ještě tři kousky , co zdražily vajíčka, tak je u nás nekupuju ,holka když jedou do Německa nakoupit, tak mi doveze , tam vyjdou jedno na 2.75 kč . Ne ne , ode mě se za ta drahá vajíčka korunek nedočkaj A to teda takové Velikonoce u nás ještě nebyla , abych nepekla beránka a , no prostě abych měla tak málo vajec . Už to tu jednou bylo , myslím v roce 2006 , při vládnutí strany ODS , na Vánoce nám je také zdražily ,také jsem nekupovala , no už byly drahé na Vánoce, pokračuje to s časovou prodlevou po nějkém čase na Velikonoce , hm jakejpak svátek bude příště ,ty slepičky se už můžou rozmáchnout No oni něco vymyslí :-\
doktorka.kveta
| 6. 4. 2012 10:46
TO daisy: S těmi vajíčky je to fakt bída,i když já si ani nestěžuji,mám je od známé za 3Kč.A ještě z domácího výběhu a krmení!! S tím my asi nic nenaděláme,vše je čím dál dražší,už i v tom Kauflu se výrazně pohoršili Dajsíku,krásné velikonoce Tobě i celé rodince,copak koupí babička vnučce,aby jí nepokakal beránek?Ježíši,hlavně,že rýpu do tebe,ale sama nic nemám,tak to musím jít nějakou maličkost koupit.Páá K
anonym
| 6. 4. 2012 11:15
TO doktorka.kveta: já nemusím nic kupovat, protože její maminka jí zásobuje až to pěkné není . Zrovna minulý pátek byli v Německu a zase takovýho novýho oblečení ..No a já si koupila v neděli také novou bundu na jaro , a myslela jsem že i halenku, ale tu si teda nevezmu, vlastně si nic nového nevezmu, taková kosa .
doktorka.kveta
| 6. 4. 2012 12:47
TO daisy: Jen si vezmi pěknou letní halenku,udělej si radost,akorát na ní musíš nandat zimní kožíšek,aby si neumrzla Co budeš dobrého vyvařovat na svátky?Já to moc neřeším jo a mimo jiné v pondělí jdu na denní.Kdyby to alespoň ty hajzlíci zaplatili,ale to oni nééé,chtějí aby sme si za to vzali volno.No,co nadělám,korunky jsou potřeba
..Magda
| 6. 4. 2012 17:10
TO doktorka.kveta: Květo právě, oni vám to pěkně zavařili, pracujícím, přesčasy ano, ale platit ne, raději volno, ale to také až se to hodí firmě . Jsem ráda, že jsem v důchodu . Doma mi nikdo nebuzeruje a když ano, tak si s nima poradím Asi budu dělat salát a řízky co jiného . Nádivku se mi nechce dělat spousta vajec a na obalení řízků můžu dát nějaký semínka, jen to nesmí vidět můj Včera jsem čistila klukovi sedačku v pokoji a normálně mám namožený sval triceps , ani nevím jak se jmenuje, ostuda :-\ No jo jsem svalouš
doktorka.kveta
| 7. 4. 2012 09:54
TO daisy: Ahoj Dajsííí,jak je při sobotě?Počasí zatím takové neslané,nemastné.S tím svalem řekni manželovi,ať ti ho namaže něčím moc dobrým,a zbytek můžete dorazit vnitřně,jsou přeci velikonoce Ne ale aby jste oblyzovali tubu s fastungelen,myslím nějakou dobrou meducínku Já dnes vařím tátovi řízek,my s holkou kuře pod peřinkou se zeleninou.Na zítřek chystám svíčkovou,no a zároveň na pondělí pro sebe kuřecí roládu s nádivkou,chlapovi vepř.roládu.No závodka na mě nemá,vařím,dusím,peču... Takové jsou moje velikonoce
..Magda
| 5. 4. 2012 10:21
Hezký den, máme zelený čtvrtek, užijte si ho
..Magda
| 4. 4. 2012 06:38
Hezké ráno, Květo neříkej mi takové věci , ještě mi zkazíš zažívání :-\
doktorka.kveta
| 4. 4. 2012 10:10
TO daisy: Dobré dopoledne,Dajsíku,a kdepak máme Mildíka?Že by tak intenzívně hubla,až se stratila?Ba nééé,ta už zas lítá někde v přírodě!Tak,věškeré jídla se dělá,je toho na tři obědy,doufám,že to zbytku rodině nebude chutnat,jinak mi to zblajznou a já zas budu muset začít nanovo Dnes k obědu kuř.čína,oni rýže,já otrubový chleba.Na zítra obdělávám uzené kuře na zelí,a ještě se chystát k tomu do trouby šoupnout rybu nadivoko.A co se vaří u vás?Zatím páá K
..Magda
| 4. 4. 2012 10:39
TO doktorka.kveta: ahojky , otrubový chleba ? Napiš pak recept, nebo dej odkaz na receptík . Prosím ..

U nás segedín, máme rádi s bramborovým knedlíkem , to budem mít tak na tři dny počítám, ale koupila jsem si i čerstvý špenát, možná udělám i zapečené brambory se špenátem a sýrem, zalité smetanou , aby to nebylo až tak nedietní, dám smetanu, která nemá hodně procent tuku :-\ ..

Jinak mi ale chutná
doktorka.kveta
| 4. 4. 2012 11:36
TO daisy: Pošlu ti ho,ale až navečer,my amatéři to neumíme poslat do vzkazů,tak až se dcera přikulí ze školy.K
..Magda
| 4. 4. 2012 14:05
TO doktorka.kveta: jj já si počkám, jakej si amatér , dej si odkaz do záložek a pak jen na něj klikneš kurzorem a přetáhneš do svého rozepsaného příspěvku . Musíš to jen pořád držet myší až se ti to ukáže ve tvém rozepsaném příspěvku . Nečekej na dceru zkus to koukej takhle http://www.moje-rodina.cz/sici-special, třeba a nebo se dívej jak to dcera dělá , ale oni jsou hodně rychlí , člověk nestíhá očima
doktorka.kveta
| 4. 4. 2012 16:45
TO daisy: Dajsíku,mrkni,jestli to tam máš.K
..Magda
| 4. 4. 2012 18:05
TO doktorka.kveta: mám , moc děkuji, hele tak nevadí že to ukáže všem viď dukanský chléb

Tak to teda zkouším,zkus to jestli to tam máš!
4PLovesných otrub
4PLpšeničných otrub
1jogurt
3vejce
2PLsemínek/lněné,sezam,dýňové/
drcený kmín,sůl
1/2PDP
Vše smíchat,vylít na plech s pečícím papírem,péct na190°asi 15min.
Je to spíš placka,těsto je řídké,podruhé jsem to dala do zapékací misky,nebo jestli máš silikon.Pá K
doktorka.kveta
| 4. 4. 2012 18:10
TO daisy: Ne to vůbec neva,třeba to někdo taky vyzkouší,i když se to týká jiné diety.
..Magda
| 2. 4. 2012 12:33
Květuš , tak si surimi nekoupím, no :-\ a mám tu špekáčky z Globusu , a nebo ostravskou klobásku , to asi nebude nic moc do toho dietního salátu viď Heč já to umím Večer písnu jak jsem to vykoumala , jo ještě mám kousek uezného boku, vše libové, vše dietní, vše jak od Cajthamlový, ta by mi to vyházela velkým obloukem
doktorka.kveta
| 2. 4. 2012 12:43
TO daisy: Nemáš ani kus upečenýho bůčku Já ti teda nevidím do lednice,asi moc dietních věciček tam nebude,co?Co šunka,šunkový salám,nebo aspoň konzerva tuňáka?No,vždyť si ho můžeš udělat až budeš něco do něj mít,že jo?!
..Magda
| 2. 4. 2012 12:45
TO doktorka.kveta: já jdu do obchodu tak koupím ,
doktorka.kveta
| 2. 4. 2012 13:30
TO daisy: Ty lenochu jeden,ty si jdeš koupit pečený bůček? Zatím co my dietáři jsme na zdravé stravě,tak panička si mastí hubičku
..Magda
| 2. 4. 2012 18:06
TO doktorka.kveta: jogurt Květuš, jogurt ale cpu se tu na večeři špekáčkem z Globusu
doktorka.kveta
| 3. 4. 2012 14:30
TO daisy: Teď jsem se teprve dostavila,doufám,že ten špekula měl aspoň 90%kuřecího nebo krůtího masa?!! Tak jak si to vymyslela,nebo jsi to s tím jogurtem vzdala?Já do toho s těma tyčkama přidala 1nalož.okurku a kousek šunky a měla jsem z toho jako bramb.salát.Přece to nevyhodím,jsem spořílek,ale hlavně můž by z toho měl prču,že se mi to nepovedlo,to nepřiznám ani za nic.
..Magda
| 3. 4. 2012 19:59
TO doktorka.kveta: no to ti nepovím jestli byl dietní, byl z Globusu , asi moc dietní nebyl, ale dobrej to ano to byl ..

Popřeji dobrou noc ..

Nějak mi je nevolno posledních pár dnů, možná počasí jak se pořád mění
doktorka.kveta
| 3. 4. 2012 21:09
TO daisy: Jooo prdlačky počasí,to ten buřtík z Globusu,zblajzla si ho,a ani jsi si nevšimla,že je v něm peří a kopýtka Dobrou
doktorka.kveta
| 2. 4. 2012 11:14
Jo a ještě jsem si tam přidala malou cibuli,já ji v salátu můžu,když tam trochu křoupe a je dobrá,když jsem pak v práci na pr...y.
anonym
| 1. 4. 2012 21:28
Ahoj, narazila jsem na internetu na tohle video. Doktoři tam řeší otázku hubnutí http://www.youtube.com/watch?… je to zajímavý.
..Magda
| 1. 4. 2012 12:08
Krásnou neděli, to je dobře Topol, že jsi bez bolesti a že jsi něco přibrala, po operaci to je běžné , však ty to zvládneš . :-\ ..

Květo ty asi makáš a makáš
doktorka.kveta
| 1. 4. 2012 19:49
TO daisy: Ahojky děvčata,mám dobrou náladu,anžto jsem přijela z rachoty. Počasí,žádná sláva,takové pravé aprílové,dokonce padal snáh K véče jsem si uklohnila jogurtový salát se surimi tyčkami,tak teď na něj zírám,oni ty tyčky byly zmrzlé,čekám až se trochu ohřejí,no vydím to tak,že je narvu do mikrovlnky a dám jim trochu teploučka Příště se polepším,a pošlu ti Mildo něco na pohlazení,nějaká zvířátka nebo kytičky.Tak zatím

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
17. 6. 2025 09:42
14516
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
cudlik
16. 6. 2025 15:53