Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Jídelníček

Diskuze

jidelnicek
Lilimi
| 10. 1. 2008 12:30
Tak vám pro inspiraci posilam muj jidelnicek:

Snídaně : jogurtový nápoj
Svača: pomeranč + čaj k hubnutí
obed: testoviny se zeleninou a bazalkou
svaca: slunečnikový chlebík a syr apetito linie
večeře: tuňákový salat
Quinn
Megii
| 10. 1. 2008 07:52
Nic si z toho nedělej, že si zhřešila, já včera taky . Stavila jsem se odpoledne k rodičům a oni měli ještě cukroví, neodolala jsem a asi tři kousky jsem snědla. Pak už jsem měla věčer jen zeleninu a 20 minut na rotopedu. Asi občas potřebujeme zahřešit aby nás to nakoplo jet dál. Musíme vydržet .
Obídek
Quinn
| 9. 1. 2008 15:55
Tak dnes jsem nezvádla, šli jsme do restarace na oběd, většinou odolám a dám si jenom polévku, ale dnes jsem to zazdila smaženýma obalovanýma žampionama Byly vynikajici Bylo tam napsáno 120g, nespořádala jsem je všechny, takže prostě hřeším, ale né mega moc
jídelniček
Lilimi
| 9. 1. 2008 09:29
No dneska se budu s jidlem jen tak flakat pač si večer chci udělat rybyčku tak nemužu posbirat moc kiložulíků...Jinak se zatím držím a po 14ti dnech hupnu na váhu ať vím kolik je toho dole no ja bych chtěla tak 3 ale uvidím no pak poreferuju
Pro Megii
Quinn
| 9. 1. 2008 09:18
Večer je to krušné, no...Mě se už točí po osmé hodině žaludek a i když to zaplácnu sucharem, nic nepomůže To jsou takové maličké suchary, jeden má 6,5g Zatím mi chutnají, takže proč je nejíst, ale člověk se všeho přejí a budu muset vymyslet něco jiného...
taky to zkouším
Megii
| 8. 1. 2008 21:08
Taky jsem začala s hubnutím, ale moc mi to nejde, nemám pevnou vůli. Pokud celý den vydržím jíst to co mám, tak vždycky večer na něčem zhřeším . Pak si to samozřejmě vyčítám, ale nějak si nemůžu pomoct. S pitným režimem jsem na tom líp než jsem byla. Musím mít pořád před sebou plnou sklenici a to mě donutí pít. Ale tři litry nedám. Celozrnné rohlíky nebo chleba jím jen ráno, večer už bez . Myslím, že těch sucharů máš moc, ale nevím jak jsou velké, takže možná né. Musíme to překonat a vydržet.
1.den
Quinn
| 8. 1. 2008 13:06
Ahoj holky
včera jsem začala hubnout, takže tady máte muj prvnodenní jídelníček Začínám na 76,5 Kg, takže jsem zvědavá na páteční ranní váhu

před snídaní: 1 polévková lžíce jablečného octa
snídaně: 6 sucharů z celozrnné pšeničné mouky + 1 kostičká taveného nízkotučného sýra
svačina: 4 suchary z celozrnné pšeničné mouky
oběd: hovězí vývar s noky a mandarinka
svačina: dětská meruňková přesnídávka
večeře: tuňák ve vlastní šťávě, několik cherry rajčátek a kousek salátové okurky
večer u telky: ještě jsem musela zfutrovat 2 suchary

Jinak spousta vody a 2 kafe, sice s uměým sladidlem, ale smetanou takže taky malý hřích.

Piště piště, nějak to flákáte
po svatcích
Lilimi
| 3. 1. 2008 11:37
jj taky jsem rada že cukroví a jine pochoutky jsou pryč.... lakalo to takový brmborový salat s majonezou (mňam)... no jiank co si myslite o vepřovém masu? my máme doma hlavně vepřové maso a nevím jak ho upravit aby bylo dietní...nebo radči vubec nejist? co?
kde je kdo???????
Lucisha
| 3. 1. 2008 11:26
Teda, těšila jsem se, jak si tu zase počtu nové příspěvky, ale je tu totálně mrtvo!!!! SNad jste to dámy nezabalily!!!!!!!
Já jsem svátky přežila a naštěstí jsem ani nic nenabrala..
Včera jsem si dala cvíčo a jsem konečně ráda, že cukroví zmizelo ze stolu... ne že bych ho snědla já... trochu jsem si dala, ale tak normál..

Mějte se fajne a pište..
přeslazený víkend =(
Lucisha
| 17. 12. 2007 17:35
Ahoj Ivet.. Bohužel, z mnoha důvodů to nejde- nemám peníze, abych si nakoupila všechno jídlo na celý týden- tudíž předem nevím, co budu papkat (jím podle toho, co doma máme) A když už si něco náááááááhodou koupím, tak mi to kolikrát bratr sní..
Jediné, co dělám je to, že si večer dělám na druhý den snídani (jím až ve škole) a sváču.. Když to nestíhám domů na oběd, vezmu si něco navíc. Prostě se snažím jíst každé dvě hodiny a malé porce.
Dnes jsem třeba měla
Snídaně- celozrnná kaiserka, plátek Apetito linie
Sváča- mandarinka
Další jídlo- nestíhám to domů na oběd- celozrnná kaiserka
Oběd- rýže, mražená zelenina, 100g rybího filé a jak jsem si na tom pochutnala

No a dál se dnes uvidí.... Ale k dobru mám ještě hoďku a půl cvičení.. No, přiznám se, měla jsem co dělat, abych se k tomu dokopala....

Přes týden to celkem v pohodě zvládám, ale víkendy... To hřeším... Tenhle byl obzvlášť děsnej.... Jsem u přítele a tam se nedá jíst každé dvě hodiny.. To se nasnídáme v 10h (já normálně zdravě) a pak máme oběd až v 15h..On dřív nemá hlad, takže oběd se dělá až pak a já mezitím strašně mlsám!!!! Ale jen proto, že to sladké tam je a on mi ho ještě nabízí.. Za pátek a sobotu jsem spráskla ***ky, pikao(150g), milku jogurtovou a medovník se šlehačkou..... Je mi z toho blbě, když to vidím napsané... Já jsem hrozná tasemnice.... Ale doma takhle strašně nežeru. Říkám mu, ať to radši nekupuje, ale nedá siříct- prej mě zase chytí mlsná, tak ať mám něco po ruce...

Chjo, musím s tím něco udělat, tohle není možný...

No nic, měj se líp a ať se Ti daří pořád tak skvěle. Já se půjdu učit na zápočtovou zk. z angliny na středu.

Papa
Luci
Ivet
| 11. 12. 2007 07:11
ahojky Luci,
jsem 100% přesvědčena o tom, že s poradkyní by ti to šlo jako mě!!!!Já taky tak bojovala a můžu říct že jsem nikdy nezhubla a když tak dvě kila max 3, ale minimálně 4 jsem zase přibrala. mě teda vyhovuje, když mám přesný jídelníček, nakoupím si na něj všechny produkty a pak už na jiné jídlo nemyslím, prostě kouknu do denního plánu a to sním, nic víc. Zkus si připadně takový týdenní plán i vypracovat a uvidíš že to dle něho jde.I si na celý týden nakup. A uvidíš že to nevyjde ani tak draze.

Držím pěsti. Ivule
blahopřeju, Ivet
Lucisha
| 10. 12. 2007 17:00
Teda, Tobě to jde dolů snad samo!!!!! Přeju Ti to..
Mě tenhle víkend jedna kamarádka říkala, že jsem taky nějak zhubla. A nejen ona- i babička, mamina... Moc dobře vím, jak to potěší..
Já sice válčím tak od září, ale úspěšná jako Ty zas tak nejsem.. Sice v cm jsem šla o něco dolů... No, myslím, že kdybych taky měla poradkyni, že by to šlo mnohem snáz, ale co nadělám...
Teď jsem právě dopapala tuňáový salát s těstovinama- dobrota, ale začínám mít chuť na něco s......
To je jak nemoc, vážně...

Koukám, že to tu docela dost prořídlo..
Jde to:-)
Ivet
| 5. 12. 2007 19:25
Ahojky Luci musím říct že to jde, dnes jsem se byla opět vážit a měřit a po měsíci a půl mám dole 5 kilo jsem an sebe moc moc hrdá, fakt mi to udělalo radost, jsem minulý týden v období menzes docela ujížděla na sladkém a přesto mám další 1,5 kila dole.....

V restauraci jsem si minule dala karibský salát ovšem s smaženými kuřecími řízečky a byl úžasný a ani mi to očividně neuškodilo , pokud se jinak držíš tak jednou za čas si v restaraci dopřej....

Tak pa pa
Tak jak to jde?
Lucisha
| 5. 12. 2007 18:05
Teda ženský, kde jste?
Jak pokračujete? Já mám zrovná 14dní praxi v MŠ a mám tam i obědy, takže se mám až moc dobře.. Dnes krupicová kaše- moje ňamka z dětství... Ale že bych to na sobě cítila, to se říct nedá, spíš naopak...
Dnes jsem si zas dala něco přes hoďku cvíča, tak mám dobrou náladu. Ale zrovna řeším, co si dám v restauraci na jídlo. Miláček zarezervoval stůl a teď mi to volal.. To abych si dala něco lehčího- ale co? Samotný zeleninový salát mě k véče rozhodně neuspokojí, takže to bude nějaká flákota s polovičními bramborami nebo rýží. Hranolky, krokety ani nic podobného mi jako příloha k jídlu nechutná. Naštěstí
Teď jsem se už dlouho nevážila, ale tuším, že změna nebude.. Teď jsem celkem často hřešila , pozor- včera a i dnes NE!!!!! Ale každý druhý den cvičím, tak aspoň nějaký výdej energie.
No nic, mějte se krásně a ozvěte se.... Papa

Jo a krásného Mikuláše
diky
Micha
| 20. 11. 2007 09:37
Ivet moc dekuju, kdyby ses mohla zeptat byla bych ti vdecna, ja to taky zkusim nejak vyhledat. Jinak diky moc
Micha
Ivet
| 19. 11. 2007 13:54
Ahojky Michy tak to ti schvaluji, ale bohužel nevím kde bys mohla vyhledat, nějaký seznam výživových poradců, napadlo mě, že by ses mohla zeptat své praktcké lékařky, ti by měli mít o těchto věcech ve své lokalitě přehled.Ale ještě se můžu zeptat Petry jeslti třeba neví o někom kdo s ní byl ve škole jeslti není z Olomouce.

Jinak co se týká těch obědů to by se také dalo probrat s poradkyní, mě třeba také dělá speciální plán na noční a to je taky trochu specifické, tkaé jsem si s tím nevěděla rady. Prostě o každém problému si popvídáme a ona mi navrhne několik alternativních řešení.

Hezký den Ivule
Lucisha
Kloa
| 19. 11. 2007 13:06
Ahoj Lucisho, s těmi obědy tě naprosto chápu Ve školním bufetě naší školy teda na zdravé jídlo moc nedají Tak to většinou končí u vařených brambor, smaženého květáku nebo filé a k tomu zeleninový salát. Vždycky si říkám, že lépe toto než s obědem čekat doby než dojedu domů. Jednou za týden se to dá přežít a kdybych v poledne neměla oběd, asi bych se pak dojídala celý den Jedna spolužačka si do školy oběd nosí z domu, ale jak jsi psala, tak ani já bych na studený neměla chuť. Tak já už se tím netrápím, smažený květák i filé mám ráda a tělo taky trochu tuku na vstřebání vitamínů potřebuje Tak ti přeju ať pro sebe taky najdeš co nejpřijatelnější řešení obědů.
Mlsná mě taky občas honí, čas od času si zajdu do své oblíbené restaurace na francouzské palačinky, dělají je tam skvělé a když na ně mám chuť, tak si je prostě dám, protože se znám a vím, že kdybych si nedala je, tak bych stejně něco sladkého snědla a nakonec bych ani své chutě neuspokojila, tak si je dám a mám klid. Důležité je, že se tím neláduju denně. To by byla jiná a to by už byl problém. Je fajn jak to máme každý jinak a jak se každý musíme naučit poslouchat právě to své tělo.
Na běh pomáhá sportovní podprsenka a taky úplé tričko Mi kg taky nelezou dolů z prsou, když někde zhubnu, tak je to břicho, stejně jako když přiberu, tak právě na břiše. Podprda se ještě sehnat dá, ale taková košile je už problém
Tak pa
pro Ivet
Micha
| 19. 11. 2007 12:06
Zdravim vsechny, Ivet docela premyslim, ze bych taky zasla za poradkyni, ale jsem z Olomouce a nemam vubec poneti, kde bych mela zacit patrat po nejakem poradci. Divala jsem se na netu, ale bezuspesne... Vim ze ta tvoje patri do tve rodiny, ale nemas nejake typy jak hledat? Diky moc. Jo a prosim te kolik platis, jestli to muzu vedet.
:-)
Ivet
| 19. 11. 2007 10:53
Ahojky zdravím všechny,

Lucisho, nemysli si že vždy slakému odolám, tak třeba včera večer jsem spapala oplatky ***ovou tyčinku atd, ale výčitky nemám žádné jsem v pohodě, prostě ted zase vím že ceý týden odolám takže s mou váhou se nic nestane...

A co se obědu týká je to trochu problém ve škole, já jsem prostě jedla až jsem přišla ze školy, myslím oběd, ale těžko říct co by mi na to řekla moje poradkyně ...

Hezký den Iveta
chudnout bez přemýšlení nad tím co jím
anonym
| 18. 11. 2007 23:08
ahojky nechápu tyto nesmyslné diety kdy si počítám kalorie a ím zchudnu. Jo je pravda že u toho zchudnu ale na jak dlouho když začnu pak jíst normálně přiberu ještě víc než jsem měla já si koupila přírodní doplněk stravy jedla jsem úplně normálně ale schudla jsem za 10měsíců 17 kilo fakt sem se bála toho že to zase naberu jak to nasadím ale neabrala protože mi to spíš pomohlo upravit trávení a tím jsem schudla jestli chcete ozvěte se na Chalupovakatka@seznam.cz
gratulace
Lucisha
| 18. 11. 2007 21:51
Teda holky, Vy těm kilčům dáváte pěkně na frak!!!! Super, moc gratuluju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jen tak dál..
Já už jsem opět po nemoci ready a už mě ty chutě na sladké přešly.. Naštěstí!!!!! Mlsná je můj úhlavní nepřítel..
Dnes jsme měli vystoupení a kamarád mi nabízel brambůrky. Měla jsem na ně chuť, ale s díky jsem odmítla. Tak mám ze sebe radost.. Jinak opět obden cvičím, papkám každé dvě hodinky -rozumně a těším se, až mi pěkně sednou ty kalhoty (oblečuje, to jo, ale ještě to není to pravé ořechové) Už aby to bylo
Pár cm mám už dole, ale paradox je ten, že nehubnu v prsou.. Snad i tam trošinku sleze dolů, mám je krapet větší- 4ky. Spousta věcí mi není přes prsa a mám dost problémy sehnat dobrou podprdu... Navíc jsem zkoušela běh, ale při něm mě prsa docela bolej- mršky moc poskakujou.. Takže na běh to nevidím..

Ještě k jídlu.. Nejhorší jsou obědy. Nevím, jak si s tím poradit.. Jezdím do školy docela daleko a když jím každé 2h, kolikrát mi vyjde oběd na dobu, kdy jsem ještě ve škole. Jenže já ne obědy nechodím (vařej tam příšerně) a abych si s sebou nosila z domu oběd- nemám to kde ohřát a studené to není ono... Nemáte s tím některá zkušenost? Nebo radu? A nebo se hold budu muset překonat a jíst studené obědy..?

Strašně mě baví se dívat, jaké máte úspěchy a vždycky mě to nakopne přesně do zadku... Řeknu si, že když dokážete sladkému odolat Vy, proč ne já...
Moc děkuju, že tu jste a že radíte a pomáháte ostatním...

Přeju příjemný nedělní večer...
Moc na to nedám
Miky
| 16. 11. 2007 21:30
Ale tak já si z toho zase tolik nedělám. Možná něco řeknu sem tam, ale žádný nervíky, to ne.... Vážím se jen občas pro takový menší přehled, ale stejně spíš koukám na cm.
váha
Ivet
| 16. 11. 2007 10:06
Já se právě doma nevážím vůbec, jen když jdu k Petře, ona říkala že je to nejhorší když člověk denně stoupne na váhu a běduje....

Jinak díky za gratulace, držím taky všem pěsti!!!
Ivet
Miky
| 16. 11. 2007 09:30
Tak to je skvělý. Vidíš, jak se ti to vede Gratuluju. Já zatím stojím na váze, no, ale jak říká Regina, váha mi skoro nic neřekne. Oblečení mi je pořád volné, nevím jestli o míň, ale je. Dlouho jsem se už neměřila...
Po měsíci -
Regina
| 16. 11. 2007 08:51
zdravím, deníček jsem četla a gratuluji k výsledkům. Jen tak dál !!!. Ono je nejhorší si na nový rytmus zvyknout - jak si to člověk nacvičí je to fajn. - Co je nejhorší je stále kontrolovat váhu. Já jsem si včera vzala oteplené dlouhé kalhoty a jely mi dolů - musím si pořídit kšandičky -Drž se
po měsíci
Ivet
| 16. 11. 2007 07:44
Ahojky holky pro ty, kteří nečtou můj deníček a chtějí se dozvědět kolik kg, cm a tuku z těla jsem shodila, tak mrkněte do mého deníčku, vše tam je napsané, a musím říct že jsem opravdu maximálně spokojená
kalorie
Miky
| 15. 11. 2007 09:41
Holky, jak moc jsou kalorický korbáče? Takový ty obyč. z Tesca.
Reklama
Miky
| 14. 11. 2007 10:26
Holky, znáte tu reklamu na Calibrum? Jak tam ta ženská má zeleninku a manžel přinese ty klobásky atd a ona se drží a pak po tom sáhne a cpe se s ním? To nemá chybu, haha. Nevidíte se v tom někdo?
Ivet
Miky
| 13. 11. 2007 10:12
Já vím, ale zatím to vypadá ok. No, já teďka moc neběhám, nemám hlídání, ale můžu říct, že jak jsem přestala, kolena bolí daleko víc, tak na tom něco bude.
Tak to máš dobrý, to zmákneš.
Orbitrek, to jo, ale nemám, bohužel, z čeho šetřit.
Tak se držte, holky, pa.
Miky
Ivet
| 13. 11. 2007 06:22
Ahojky Miky tak včera to už bylo naprosto v pohodě držela jsem se jídelníčku a taky jsem doma cvičila kalanetiku, po chuti na sladké už ani vidu ani slechu, mě totiš jednak dělají problémy víkendy celkově, a přitom se mi nezdá, že bych neměla co dělat, no uvidíme ve čvrtek se jdu měřit tak si o tom s Petrou promluvím.

Jinak s tím během to moc neriskuj, vím že to zatím může držet, ale abys na to nedojela až budeš starší, zkus si třeba našetřit na orbitrek. Spálí se na něm více kalorií než při běhu a protáhneš více svalstva a jelikož jde o velice plynulý pohyb bez nárazů, šetří klouby...!
Jako běhání je super, ale na kolena fakt záhul!!!

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
14. 8. 2025 20:40
14876
Markta Zahlkov
12. 8. 2025 10:10
47
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18