Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Jídelníček

Diskuze

...
wiolca
| 15. 12. 2006 21:47
Jo to ono to tak trochu donutí, když se to někam napíše a vědí o tom i další lidi:)
Ale právě o té odvaze to je...a jak jí jednou překonáš, tak už je to pokaždý lepší, ne?:)
jídlo
chatelle
| 14. 12. 2006 19:25
noo jídelníček, ono se to ani mě nezda tak hrozne,kdyz treba vidim kolik toho sni ostatni... ale mam hrozny nabeh,staci trochu vic jidla a tloustnu, na zimu jsem pribrala 3 kila a ne a ne to shodit asi to bude tim vynechavanim pohybu, vubec se mi nechce a nedonutim se proste

takže dnesek:
sn: dalamánek, banán
oběd: 1 ananas
sv: mandarinka, nápoj revital
večeře: pomeranč, banán, jogurt

dneska trochu lehčí den....
cvičení
chatelle
| 14. 12. 2006 19:20
no ja sice taky chodim do skoly do Ostravy,kde je hodne moznosti, ale jsem rada, kdyz se po skole dostanu domu a jsem hrozny srab, protoze nemam odvahu nekam sama zajit :-/ minulou zimu jsem chodila 2x tydne na bazen,ale ted uz nestiham ani to,prvni rok na vysce je zahul, ale od ledna zacnu neco delat, musim to tu napsat, at se pak nemuzu vymlouvat....
dnes
wiolca
| 14. 12. 2006 19:01
Jinak na mě se ty Vánoce taky začínají nějak projevovat...štvu se...sice mi jsou kalhoty pořád, ale zdá se mi, že se mi něco rýsuje pod trikem a svaly to rozhodně nebudou
A jinak já dneska...: sn:bebe dobré ráno+ asi 13g harribo
ob:brambory+klobása+ salát rajčatový(z 1 rajčete)
sv:jablko+flint
ve:grahamový rohlík(60g)+kinder vajíčko...
Jsem děsná...ty sladkosti si neodpustím a neodpustím...a k pohybu. Dneska jsem lítala po městě jak blázen(no asi 4 hodinky) a teď si chci ještě zacvičti doma(hlavně na to břicho)
mikuláš
wiolca
| 14. 12. 2006 18:56
Jéé, tak o tom Mikuláši mi ani nemluv...stojí mi na stole Ten velkej...zatím se mu vyhýbám a přemýšlím komu bych ho tak dala:D:D
odp.
wiolca
| 14. 12. 2006 18:55
No já taky bydlím v hodně malém městečku, ale studuju v jiném a tam taky navštěvuju to fitko:)Naopak pro mě bylo hloupý to, že když už jsem tam začla chodit a seznámila jsem se tam s těma lidma a zjistila, že jsou super( i všichni ti namakaní kluci, před kterými jsem cudně klopila oči ), že bych se na to prostě vyflákla...dodávalo mi to takovou jakousi motivaci s tím nefláknout:)

Ale chatelle, vždyť Ty máš ten jídelníček uplně v pohodě zdá se mi:)
Obdiv
Aknel
| 14. 12. 2006 06:06
Holky já Vás teda obdivuji. Kdybych měla psát, co všechno sním, tak se to sem snad ani nevleze ( vůbec ted´, když peču na Vánoce). Po "Vánocích" se k Vám,ale přidám a začnu se sebou konečně něco dělat.
jídelníček a cvičení
anonym
| 13. 12. 2006 18:24
Začínám mít zase chutě,ale jaksi není čas víc jíst. Takže jídelníček:

Snídaně: celzrnný chleba 70g, tvrdý sýr 20g, máslo

Svačina: Revital active bílý 500g

Oběd: sýrové raciolky 60g (nic moc jako oběd,ale bohužel nestíhám)
Večeře: zelninová polévka asi 250ml a houska sýrová45g
Snažím se dělat něco každý den,ale když se mi nechce tak se mi prostě nechce.Takže:
odpolední uklízení (drhnutí podlahy v kleče, úklid koupelny)+ večerní cvičení (sedy lehy, apod cca 1 hodina), což přibližně celkově činí 4732 kJ výdej energie
Doufám,že takový názorný příklad stačí.
Ořechy mám taky moc ráda,ale taky se z nich moc nenajím, lae mám moc ráda burské oříšky (nepražené), slunečnicová semínka, dýňová semínka,apod)
sport
chatelle
| 13. 12. 2006 08:24
ok, s tim sportem to neni spatny napad.... ale moc ho nestiham, ted se to ukaze....

vcerejsek byl desny takze:
sn: cokoládovy croissant....
sv: banán + bílý jogurt
oběd: kuřecí maso na zelenině + rýže
sv: jogurt dobrá máma čoko
večeře: musli tycinka a velká figurka mikulase, no hruza
sport
Katka
| 12. 12. 2006 08:50
Ahoj holky , ráda si pročítám vaše jídelníčky a tak jsem si říkala, jestli byste k nim nechtěly psát i sportovní aktivitu - jako co jste ze ten den nejenom snědly,ale jestli byl i nějaký pohyb, jaký a jak dlouho - i když šlo třeba jen o desetiminutovou procházku.
cvičení
chatelle
| 11. 12. 2006 19:03
tak to te teda obdivuju, ja bych sama asi nemela odvahu, bydlim docela v malem meste a kazdy kazdeho zna... proste bych se tam citila trapne.... a taky jde o to, ze ve dvou je to vzdycky vetsi zabava... posledni dobou uvazuju, ze mozna zacnu chodit na latinsko-americke tance... kdyz to ted v hraje v telce, tak me to zaujalo a mozna by to byl prijemny zpusob jak se hybat a netrpet

takze dnesek...
sn: 50h tm.chleba + 20g šunky + 20g eidamu + rajče
sv: jabko, 30g čoko!
oběd: bramborová polévka + kornspitz
sv: mandarinka, sušené meruňky
večeře: jogurt activia
jídelníček
wiolca
| 11. 12. 2006 17:14
Jo a včera to dopadlo takhle:o
Sn: asi 50g müsli
ob: brambory, kousek sekané a zelí:o
sv: nízkotučnej ovocnej jogurt(150g)
ve: asi 300 ml pórkový polévky a pomeranč
pak jsme ještě pekly cukroví, takže zase něco skončilo ve mně
oříšky
wiolca
| 11. 12. 2006 15:02
S těmi oříšky jsem na tom stejně:(Vím, že jsou hodně kalorické a já jsem jich schopná najednou spořádat víc než je vhodné. A když si jich dám jen pár, tak skoro ani nevím, že jsem něco jedla...to samé sušené ovoce...
cvičení
wiolca
| 11. 12. 2006 15:01
Půl hodiny většinou cvičím...někdy se ani k tomu nedonutím. Ono mě to samotnou až tak moc nebaví, právě radši cvičím ve společnosti:)...Jinak na cvičení s míčem i s gumou mám takovej sešit s cviky. Navíc si vždycky obšlehnu nějaké cviky z časopisů a jsem spokojená:)
S fitkem je to nejhorší na začátku. Já jsem se pořád domlouvala s kamarádkou, ale jí se tam očividně až tak moc nechtělo, tak jsem se nakonec překonala a šla tam sama. Trenér mi tam hodně pomohl, poradil...a teď začnu znovu chodit po Novém roce, protože jsem teď nechtěla utrácet za permici před Vánoci...ještě studuju:o)
Zkraje jsem se tam cítila děsně, ale teď se mi tam naopak líbí:)A ten pocit, když odcházím ze sprchy po cvičení je parádní:)
...
wiolca
| 11. 12. 2006 14:55
Ale tak jsi říkala, že máš BMI v normě:)Tak to přeci nemůže být tak hrozné, kousek čokolády, ne??:) Navíc když jinak jíš pravidelně a zdravě:)
...
anonym
| 10. 12. 2006 22:22
TEda holky! ja se stydim. Co ja proti vam za den sezeru...to je pro vas tak na dva a pul dne.

Pracuji v itaske rodine, ktera ma hromadu penez a jidlo je tady
uplne vsude" kam se clovek podiva. Takove tyrani a vycitky si neumite
ani predstavit. Neprehanim- HOROR.

....."ochutnej tohle! to v CR neni! ....a "divej jake tady mame babovky! + neboj koupila jsem tri, tak klidne ochutnej!

nemit doma jidlo je polovicni vyhra, jsem tady zjistila.

omlouvam se ze jsem trosku, mimo misu, ale chtela jsem vam slozit poklonu. Jste i pres to stezovani si, fakt dobre!
ořechy...
chatelle
| 10. 12. 2006 20:13
Ja třeba ořechy občas jím, ale jsou docela kaloricke, tak si třeba dam dva tři kusy a to stačí...moc se z toho totiž nenajim je to hodně o psychice, když vidim celý kelímek z jogurtu, tak podvědomě si myslím, jee to mám ale hodně jídla, ale pár ořechu?
cvičení
chatelle
| 10. 12. 2006 20:11
Packo, jsem na tom stejně, cvičím doma, ale někdy je těžké se donutit a moc mě to nebaví, pak to ztrácí účinek.... a taky není nikdo kdo by se mnou do fitka zašel....
orechy a semena
zuzu
| 10. 12. 2006 19:50
ahoj, holky jen jsem chtela napsat radu, vsimla jsem si v tom vasem jidelnicku, ze tam moc nezarazujete zeleninu a orechy, ja teda osobne nedam dopustit na vlasske orechy a dynova seminka.....myslim, ze to je taky dulezite, ja si dam treba k veceri mrkve, jablka a hrst seminek nebo orechu a myslim si ze je to lepsi, ze nejaka nejaky kupovany sladky jogurt, sice odtucneny, ale stejne, tak to jen tak ze jsem si vsimla....
wiolca
packa
| 10. 12. 2006 19:44
Děkuji Ti Wiolco za názor.Souhlasím s tím ,že přístroje jsou drahé,a že na ně stejně padá akorát prach.Míč mám taky,jak dlouho cvičíš?Tedy myslím půl hod,hodinu?A cvičíš podle nějaké kazety?Do fitka bych taky šla,ale bohužel žádná kámoška se mnou nechce jít,a sama se stydím.
...
chatelle
| 10. 12. 2006 19:19
Wiolco, chvalis me za muj jidelnicek a jsem vcera zhresila... zase cokolada, sice jsem toho nesnedla zas tak moc, ale na vecer...jenze to mi fakt chutna nejvic ale dneska jsem se fakt snazila celkem dietne

sn: bíly jogurt, banán, mandarinka
oběd: 100g vepřové libové (pečené) + zelí (bez přílohy)
sv: nízkot. tvaroh, jablko
večeře: 50g tm. chleba, 1 vejce, zeleninový salát + 40g sušených fíků

celkem to šlo, ale chutě na sladké mám pořad
cvičení
wiolca
| 10. 12. 2006 11:33
S tím cvičením doma:)Beru to podle sebe, třeba se Ti vyplatí do něčeho investovat, ale mně doma bohatě stačí gymnastickej míč a guma na cvičení...ostatní cviky se dají odbýt na zemi na podložce:) Opravdu nevím, třeba Ty jsi na tom s tím cvičením líp, ale já bych si rozhodně nekoupila nějakej drahej cvičící přístroj:)Protože vím, že by se na něj za chvíli akorát prášilo:)
Radši si zajdu do fitka, nebo do bazénu, líp se mi cvičí ve společnosti někoho dalšího:) A když je hezký počasí, tak radši vytáhnu kolo:)

S pitím jsem na tom ale podobně:(Musím se do něho nutit, hlavně teď přes zimu. Štve mě to, protože vím, že je to důležitý...
jídelníček
packa
| 9. 12. 2006 19:32
Ahojky,jsem na této stránce poprvé,a jsem ráda že jsem se sem podívala.Na sladké mám také závislost.Dřív(ASI 5LET)jsem na posezení snědla pytlík brambůrek,pak jsem si řekla dost a ze dne na den jsem je přestala jest a vůbec mi nechybí.Taky jsem to zkoušela se slakým,ale na druhý den nemyslím na nic jiného,než co bych si dala .Tak se to snažím vyvážit zdravějším jídelníčkem.Ten pitný režim je horší.Musím se hodně do pití nutit.Na cvičení si chci něco koupit.Nemáte některá zkušenost s nějakým přístrojem na doma co by trochu bavil?(Třeba ELIPTIKAL).Ovšem jdou vánoce a to bude vyžadovat hodně silné vůle před babiččiným cukrovým.
ještě dobré:)
wiolca
| 9. 12. 2006 19:17
Já jíst jako Ty, tak si ještě pískám:(Dneska jsem byla hrozná, ani to sem nechci psát:-/
Nevím čím to je...ale asi se budu muset začít hodně rychle krotit, abych za chvíli neměnila šatník:D
Sn: plátek celozrnného chleba+ lučina
ob:dva plátky celozrnného chleba+ 2 zběračky kančího guláše
sv:75 g müsli(bánanočokoládového)
ve:buchta povidlová, flint, 2 kousky pizzy
A to ještě nikde není napsáno, že jsem skončila:(Navíc jsem odpoledne zdobila perníčky, takže jsem věčně uzobávala...ach jo:/
...
chatelle
| 9. 12. 2006 18:12
ja si taky sladke odmlouvala, ale ted jsem se tam rozjela, ze bych potrebovala pribrzdit, ale jaksi to nejde

takze dnesek:
sn: müsli rohlík+kakao (z nízkot.mléka)
sv: smajlík a 25 g čokolády....
oběd: př.kuřecí plátek+100g brambor+zelenina
sv: sušené meruňky a ***ové kuličky.....
večeře: nízkotuč.jogurt a grahamka
..:(
wiolca
| 9. 12. 2006 11:05
No tak to jsem holky ráda, že v tom nejsem sama. S tím sladkým...měla jsem období, kdy jsem prostě odolávala a opravdu jsem si sladký nedala, ani když ho přede mnou někdo jedl a nabízel mi....ale to už mě přešlo. Naštěstí...nemá to cenu:)Nemá se nic přehánět:)
tak včera:)
Sn:plátek celozrnného chleba+rama
sv:aero čokoláda(35g)
ob:1palačinka s dia marmeládou
sv:ledová káva(500ml)+jablko
ve:1/2pytliku chipsů+müsli tyčinka Fit....vím že to je divná večeře, ale už jsem prostě nechtěla nic moc jíst:-/
Můj dnešní jídelníček
Kloa
| 8. 12. 2006 19:02
Ahojte Tak si to zde také sesumíruju Ono já moc nelámu přes koleno, snažím se jíst zdravě, ale ta sladkost musí být ... Takže:

sn.: jogurt budíček aktivia
sv.: banán, malý čokoládový mikuláš
oběd: zeleninové rizoto (brokolice, okurka, pórek, kukuřice) se sýrem
sv.: snickers
večeře: houska se sezamem s nízkotučným sýrem, plátek sýru, list čínského zelí

to vše + pitný režim (snídaně a večeře čaj, přes den minerálka ochucená ...)
chute :-)
chatelle
| 8. 12. 2006 17:39
Vidim ze nejsem sama, kdo ma porad chut na sladke... Takze dneska poprve napisu svuj jidelnicek, ale teda nezacnu nijak prikladne, dneska jsem byla u babicky, tak se to podepsalo....
sn: 50g tm.chleba + žervé
sv: banán, 20g hořké čoko.
oběd: zapekané těstoviny (netusim kolik to melo kalorii, ale dietni to fakt neni )
sv: 3 ***ové kuličky a 2 ořechové rohlíčky (nj, cukroví....)
večeře: 1 bílý jogurt vital. + 1 kiwi + 1 mandarinka

No zitra to musim "dohnat" a jist zdraveji

jo a chtěla jsem se vas zeptat, jak resite lenost, kdyz se vam nechce cvicit, me to pocasi nici a bere energii, musim se do cviceni nutit, i kdyz me jinak bavi....
...:)
wiolca
| 8. 12. 2006 17:26
Teda:)Ty jíš fakt parádně:)Já nevím čím to je...asi i tím počasím teď(ale zase se nechci vymlouvat), ale mám teď pořád hrozný chutě Ale co...Pohyb mi snad nechybí, tak se to nějak vykompenzuje:D
sn:müsli tyčinka
sv:1/2 tatranky a 2 miňonky(ještě, že se mám s kým podělit:D)
ob:přírodní krůtí plátek+brambory(100g)+dušená mrkev(70g)
sv:40g gumových medvídků
ve:povidlová buchta(asi 40g)(domácí:-/těm se nedá odolat...ach jo)+káva
Tak ale zítra budu už opravdu hodná a na sladký se ani nepodívám
Užívat si života
anonym
| 7. 12. 2006 22:09
Zamindrákovaná? Teda mi osobně se zdá, že jediný, kdo tady má mindrák jsi ty ... 50 g sušeného ovoce a jsou z toho výčitky ... teda tomu říkám mindrák
Nepředstírej zájem o mé jméno, spíše se tím snažíš odvést pozornost někam jinam. Vadí ti, že jsem uvedena jako anonymní? Tak se klidně ptej, co tě zajímá. Nechci se zde registrovat, všude samá registrace, tady je možnost být neregistrovaná, pak na maily chodí všechno možné.
Teda ty budeš mít asi rozdvojenou osobnost. Nejdřív je trocha sušeného ovoce katastrofa a pak najednou "člověk si nemá zas tak moc upírat". Ale to je podstata toho, co jsem zde psala Tak snad jsme se konečně pochopily
Všechno by mělo jít tak nějak přirozeně, sportovat pro to, aby jsme měly radost, že jsme pro sebe něco udělala, ne proto, aby jsme spálily dnešní dávku kalorií. V tom je rozdíl. A jít na to nějakými triky - při obědu pomůže vyměnit běžný talíř za menší, jíme totiž i očima. Ono hodně je toho v myšlení.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
14. 8. 2025 20:40
14876
Markta Zahlkov
12. 8. 2025 10:10
47
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18