Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Plotýnky
DiskuzePřidat názor
nová členka
srnka
| 26. 10. 2009 11:10
0
0
Reagovat!
prosím o radu,nejde mi vložit a nepsat příspěvky dekuji za radu Stáňa
cumacek
| 13. 10. 2009 13:51
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Loučení je těžké, zvláště od rodiny, kde je pohoda. Ale sama vím, že malé odloučení někdy prospěje a pak je přivítáni krásné a doma jěště lepší atmosféra.
člověk si uvědomí, jak mu ten druhý tolik chybí. Popravdě si myslím, že až pojedu do lázní já, bude mě stejně těžko...možná i víc..

,já Tě k nám beru,a jistě i všichni ostatní
,bude se mi moc stýskat,za domovem,mám moc hodnýho manžela,a ještě jsme nebyli od sebe
.A nenávidím loučení,tak se všichni mějte,at nemáte velké bolesti.
.

.I má neuroložka mě upozornila,jakmile se mi trošku pohorší,musím to tam někomu hned nahlásit.Jéjda,já jsem takovej posera
.Ale jsem partizán,vydržím.No,a natu spolubydlící jsem fakt zvědavá,ale já jsem přispůsobivá(občas)
.
!!!Vydrž,já nejsem po operaci,ale kamarádka ano,ta má nějaký deštičky,a taky šrouby.Spojím se s ní,jmenuje se tady stanička,ale nejde jí tady psát,tak Ti to pak překopíruju.Napiš odkud jsi.Ale počítej,že to bude moc dlouhej boj.Já sama jsem doma na neschopence od ůnora,a za týden odjíždím do lázní, ve stavu,který je špatný.Hodím Ti tady i ještě jednu stránku,tam taky píše ta Stána.Tak zatim vydrž,ona se Ti ozve,vždyt ona zatim jen leží,takže jdu ji psát.Pa pa.