Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Plotýnky
DiskuzePřidat názor
Ahoj Broni
cumacek
| 13. 10. 2009 13:29
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

.Martinko,já vím,že trpíme tady všichni,je to ale až na zbláznění,jakou dobu!!! A hlavně,dokdy ještě,a jak nakonec dopadnem.Ta představa mě ubíjí,co bude semnou,s náma.Martinko,já vím,dneska je ta sprostá krize,a teda nejen dneska,ale já myslím,že jestli jsi natom asi tak jako já,že bys to v té práci teda dlouho nevydržela.Možná jen několik dnů,max,pár týdnů.Ale co pak?Znova od začátku,ted už máš i neschopenku snad natolik,abys měla snad alespon na inval.důcho.Určitě se tomu taky bráníš,jako já,ale já dělala v Kauflu na pokladně,a jsem si na 100 procent jista,že už spátky nemůžu,nezvládnu to.Takže jsem přemýšlela,jedině někam,kde je práce s lidma,protože mám takovou povahu,že miluji i staeé lidi,jen nemám žádnou zdrav.školu,jen učnák.Ale důležitý je,abych se hlavně co nejdříve ze všeho dostala,a taky mohla mezi lidi.Do těch lázní jedu ted 26.10.Řeknu Ti,taky mám z toho obavy,když tam jedu s bolestma,aby se mě po těch procedurách nezhoršil stav,ale už at se stane,co se má stát.Jestli to půjde,z těch lázní,tak se Vám ozvu,co a jak to je semnou,jenže moje neuroložka,jak sem už tady někde psala,mě upozornila,abych počítala s tím,že dojedu ještě více rozbitá,než jsem.To ale bude prej z toho,jak tam je ta radonová voda agresivní,a ty všechny procedury,ale pak by to mělo přejít.Taky mě ale řekla,že si myslí,že mě ta operace nemine,tak nevím,proč mě v té Praze tak odflákly,mohla sem mít bolesti ohodně kratší čas,snad už být v práci,a taky ušetřit státní peníze.Nic,jdu něco ukuchtit,pokud to ještě trochu jde.Martinko,taky Ti tak dřevěná noha a ruka?Já když třeba meju nádobí,tak v té levé ruce neudržím nic,jen nádobí držím,opřu se o dřez,a druhou rukou myju.Je to ůplně strašný,ani konzervu si neotevřu,ani pohár kompotu,nic.Jsem z toho neštastná,a nevím,dokdy to bude takhle.Všechny Vás zdravím,a přeji Vám hodně zdraví,to vše ostatní přijde samo.Pa pa,mám Vás ráda.
.Možná,že už jsou všichni zdraví
!!!Ale ne,to byl pokus o legraci
.Já si Peti četla až ted,přiznám se Ti o tom,jak si psala,o tom močáku.To je děsné.Víš,já jsem pořád nadopovaná práškama,připadam si,jako nějakej blbeček
.Jsem ůplně mimo
Tak pa, skoda, ze te nemuzu pozvat.
.A to vždycky kartičku nahlašuji
.Všude mají takový bordel,je to samá buzerace