Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Plotýnky
DiskuzePřidat názor
											Souhlasím,

op

| 2. 4. 2008 09:07

0

0
						Reagovat!
											parafínový polštář

slunko

| 18. 8. 2007 10:06

Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

Ahoj všem,
mám problém s plotýnkama taky, pomáhá mi hodně čínská zdravotní cvičení ,chce to hodně času než se je člověk správně naučí,ale úslěch se dostaví ,

, chůze mi dělala neskutečné problémy, stání např. delší dobu v obchodě také nešlo
, ale zase jsem se mohla ohýbat jak chtěla, každý to má jiné. Také jsme stavěli barák, a loni po 20letech se ozvaly. Mám z rehabilitace cviky na posílení břišních svalů, zároveň se posilují i ty zádové. Chodili jsme hlavně cvičit do bazénu a mohli i plavat. K sezení je dobré si koupit takový malý míček na cvičení, tak do třičtvrtě ho nafouknout a dát si ho na bederní oblast. Nutí Tě sedět rovně, svým způsobem tě to donutí držet břišní svaly a o tom to je!!!
  Loni na podzim mi neuroložka povolila in-line brusle ( mám si brát stahovací pás, na který má každý nárok, loni byl doplatek 150,-Kč ) a bylo to super. Před létem jdu k ní na kontrolu, tak jsem zvědavá, jestli bude souhlasit i s tenisem, jen rekreačně, ale móc mě baví.
  tam hrozí hodně velká pravděpodobnost že spadneš, a to není moc dobrý, a tenis? to taky není zrovna výhodný - jednostranný sport pro záda, není moc dobré... Ale tím ti to nechci nějak ubírat..to jsou jen rady...