Spřízněné duše - Diskuze | e15.cz
Zpět na výpis diskuze

Spřízněné duše

Diskuze

Všetkým dušičkám.
Ria
| 14. 4. 2006 14:28
Ahojte dušičky aj ja Vám prajem veselé Veľkonočné sviatky.Aj keď už tie sviatky za veľa nestoja a ja nemám voľno ,aj tak sa chystám urobiť výzdobu,niečo upiecť atď.Prajem veľa zdravia a pohody.
velikonoce
lenka
| 14. 4. 2006 08:55
No ty jsi teda ranní ptáče My Velikonoce neslavíme, tyto svátky nás nějak neoslovují...podle mě už to nemá ten nádech starých časů, málokdo dneska dělá ručně kraslice a chodí v krojích po šmigrustu. dneska se chlapi většinou opijí a místo ručně dělaných kraslic dostanou nějaké obchodní novinky. spíš je to šmigrust pro obchodníky než pro lidi.
Dobré brzké ráno všem dušičkám
anonym
| 14. 4. 2006 05:57
A je tu pátek, pro některé z nás dlouho očekávaný, obzvlášť, když je dlouhý víkend. Já ho budu mít pracovní, včetně pondělí. Moje drahá polovička mi včera volala, že přijede z práce až v útery, tak jsem všechno nastěhovala do mražáku. Dcera, která je doma na prázdninách je věčně vtahu a tak zabiji čas zase tou prací. Jediné, co upeču jsou velikonoční buchty, které mají děcka rády, ať aspoň něco doma mám. Takže přeji všem i redakci příjemné prožití velikonoc.
Kvikina
anonym
| 13. 4. 2006 11:21
Už je asi pozdě, dříve jsem se nemohla ozvat, nešel mi net, ale také ti přeji pěkně prožité velikonoce v rodinném kruhu a jen ať tě pořádně vymrskají, je to prý dobré na krásu.
Hezké Velikonoce
anonym
| 13. 4. 2006 06:24
Je ještě moc brzy, ale já za chviliu odjíždím k rodině na Moravu, kde budu trávit svátky, a tak bych chtěla popřát všem dobrým dušičkám co nejkrásnější prožití Velikonoc, a taly ať aspoň trochu svítí sluníčko. Nejvíc mě děsí velikonoční pondělí, v příbuzenstvu je strašně moc mužských a zadek bude asi červený, ale nějak to přežiju. Kdyby to mělo zaručit zdraví a krásu, tak čím víc, tím líp. Hezké svátky všem! :o))
ideální den
anonym
| 12. 4. 2006 20:44
Já si ideální den představuji snad někde na dovolené, kterou už jsem neměla asi 5 let. Nejde mi o klid, nebo samotu, ale prostě se ráno probudit někde v dobrém hotelu, kde bude o mě postaráno a jen tak proflákat den nějakým výletem. A můj nejlepší den v životě byl, když se mi narodila dcera. Máš pravdu Lenko, bylinky mi rostou pod oknem a ptáci zobák nezavřou.
ideální den
lenka
| 12. 4. 2006 15:42
Tak si čtu, jaký jste měly den a v té souvislost mě napadá- Jak by vypadal váš ideální den? ...a druhá otázka- Který byl váš nejlepší den v životě? A zrovna odpovím- Nelepší den byl ten, kdy jsem poznala svého muže a ideální den- asi jít na nějaký ceodenní výlet do přírody, k tomu si sbírat nějaké bylinky, poslouchat ptáky a být daleko od lidí ....což mě tam napadá, že vy to tak máte pdobně každý den
Kvikina
anonym
| 11. 4. 2006 21:18
Vidím, že ses nudila. Já už to dnes asi zapíchnu a ráno v 5 jsem zpět na svém místě.
Můj den
anonym
| 11. 4. 2006 20:00
Tak já jsem dopoledne pracovala na PC, pak jsem chtěla udělat velikonočí výzdobu, byla jsem si ve sklepě pro krabici s kraslicema, ale sotva jsem vyšla ze schodů, skočil na mě pes, asi si chtěl hrát, krabici mi vyrazil a všechny kraslice spadly na zem a rozbily se. Odpoledne jsem byla u doktora, koupila jsem si v knihovně hromadu vyřazených knížek po koruně, už to nemám kam dávat, a nechala jsem si v kadeřnictví zkrátit vlasy, čímž jsem vyfoukla kšeft manželovi, obvykle to dělá on. No a teď se mezi prací už jen tak poflakuju - věším prádlo, myju nádobí, dělám žrádlo psovi, atd, zase půjdu spát o půlnoci.
Dobrý večer všem dušičkám
anonym
| 11. 4. 2006 19:50
Tak jsem muže zase vypravila do práce, kde zůstane až do pondělí, pokud sestav nezhorší. No a pak mi slíbil, že si vezme týden volna na doléčení. Tady přestalo konečně pršet a ptáci začli zase řvát a já ještě pořád sedím u pc a pracuji, ale na svů nejoblibenější seriál kriminálka LV určitě půjdu. A jak jstese měly vy?
Domácí chléb
anonym
| 10. 4. 2006 21:46
Klidně můžeme, ale ty jsi na to rozhodně větší expert, to spíš já si nechám poradit od Tebe. Nechceš tam pro začátek napsat recept na svůj nejoblíbenější chleba z DP?
Domácí pekárna
anonym
| 10. 4. 2006 20:11
A nepřišel a není tu. Ale já vím, že dorazí. Nechceš založit novou diskuzi na recepty z domácí pekárny? Ráda vyzkouším ty tvoje. A teď tu máme i téma Vaření v nabídce.
Pekárna
anonym
| 10. 4. 2006 18:43
Opět mi mluvíš z duše, já taky mívala z kynutých těst strach, ne vždycky se to povedlo a navíc té práce s nimi, teď v pohodě peču skvělé pražské koláče plněné tavrohem, moravské koláčky, české buchty, skvělé pizzy, atd., opravdu nedám na svoji drahou pekárničku dopustit.
Tak co, už to tam k Vám přišel ten déšť? Tady leje od rána jako z konve, ani na chvilku nepřestalo a na Vysočině prý má v noci sněžit.
domácí pekárna
anonym
| 10. 4. 2006 17:21
Já mám clatronic, ale to máš úplně jedno, jakmile se s ní skamarádíš, tak je tvoje. Dělám už v ní úplně vše, naučila jsem se upravovat i normální recepty. A divím se, že ještě pořád funguje a není strhana. Kdysi, jsem měla strašný problém, myslím, že jsem měla hlavně strach, s kynutým těstem. Teď jsem ta nejlepší kuchařka na kynuté těsta - za její pomocí.
problémy s muži
anonym
| 10. 4. 2006 17:15
Ještě nejsem až tak vytočená, podle toho, jaké jsem uvedla pořadí. Není s ním řeč, zítra už jde nazpět do práce, je mu lépe, ale vím, že problémy má pořád. Je profi pilařem, kdy musí za každého počasí pracovat s několika kilovou pilou a je mi úplně jedno, že je práce ceněná nadprůměrně, mě jde o to, že ho to pomalu ubíjí. Ach jó, stejně nemůžu nic dělat. Ale uvidím, vynutila jsem si, že bude teď na svátky doma.
manžel
lenka
| 10. 4. 2006 13:27
pro Luckymili- jak to vypadá s tvým manželem? dostala jsi ho k doktorovi?
Přijde to taky
anonym
| 10. 4. 2006 09:08
Já taky nechci být škodolibá, ale neboj se, ono to k vám taky dojde (myslím to špatné počasí), mám na Moravě rodiče a vždycky když je tady hnusně, tak to za chvilku (za den) mají i tam, aneb větry vanou od západu a tak dále.
Jinak vidím, že jsi taky přeborkyně na šibeniční termíny, stejně jako já, dnes tu asi budu sedět do půlnoci, ta knížka jako by neubývala. Ještě jsi mi taky nenapsala, jakou máš tu pekárnu?
Dobré ráno všem dobrým dušičkám
anonym
| 10. 4. 2006 08:42
Nechci být škodolibá, ale u nás svítí sluníčko, heč. Už jsem si všimla, že tady na Moravě je většinou jiné počasí než v Čechách. Já už pilně pracuji od pěti hodin a samozřejmě mám zase šibeniční lhůtu, že já nedokáži říci ne. Takže si užijte dešťového nebo slunečného pondělí
Sluníčko
anonym
| 10. 4. 2006 07:32
Všechny moc zdravím v dnešním uslzeném deštivém ránu. Na teploměru 5 stupňů, ještě že tu nesněží, prostě typický duben, aneb ještě tam budem (za kamny). Ještě že bylo aspoń v sobotu a neděli hezky a mohla jsem si dělat na zahrádce. Ať vám všem svítí sluníčko aspoň v duši.
Volání o pomoc.
anonym
| 9. 4. 2006 21:01
Ahojky děvčata.Všem co se snaží zhubnout držím palce,ať se jim to povede.Já sama snad zhubnout nepotřebuji,ale mám jiný problém.Vystouplé a ochabné bříško a dost mě to štve.Vyzkoušela jsem už všechno možné,ale zatím bez většího úspěchu.Najde se někdo,kdo mi může poradit,co s tím?Ráda bych,i když patřím už mezi ty dříve narozené,vypadala v létě ***y.
Zdravím všechny dušičky
anonym
| 9. 4. 2006 10:34
Tak a je to tady, poměrně teploučko a sluníčko, takže já kuchyň zavírám a stěhuji se na venek. Grilování to je naše nejoblíbenější kuchařská činnost od jara do podzimu. Grilujeme úplně všechno co neuteče. Maso, uzeniny, drůbež, ryby, zeleninu, ovoce, hřiby, brambory, chleba a dokonce i vajíčka a placky na plotně. K tomu hafo salátu, aspoň 2 - 3 druhy. Nanosíme si to vše na terasu, otevřeme láhev dobrého vína a užíváme si příjemného posezení, třeba jen ve dvou. Někdy se i přes zimu navlečeme a jdeme ven grilovat, sníme to sice doma, ale ta chuť je nenahraditelná.
Nedělní oběd
anonym
| 9. 4. 2006 09:31
Zdravím novou duši Katku a všechny ostatní kočky., Co dnes vaříte k obědu? Já dělám vynikající "Pikantní roštěnky" (na hořčici a worcestru, s paprikou, cibulí a rajčaty) a k tomu brambůrky pečené v toubě s cibulí a česnekem, a dušenou zeleninu - vše podle knížkly Velká domácí kuchařika od mistra kuchaře Ladislava Nodla (bydlí v přespolní vesnici, je to už pán v důchodu , ale pořád štramák). Tak si říkám, jestli tohle nepatří spíš do té nové rubriky vaření, ale snad to nevadí. V každém případě přeju všem dobrou chuť, ať už si pošmáknete na čemkoliv.
Zdravím Katku
anonym
| 8. 4. 2006 22:35
Samozřejmě tě vítáme mezi námi, my jsme takový spolek neposedných holek. Pořád někde odbíháme, ale základnu máme. Když si s námi pokecáš, radost nám i sobě uděláš. Takže ahojky a připoj se do debaty.
můžu se taky přidat?
Katka
| 8. 4. 2006 19:00
dobrý den, tento časopis jsem objevila teprve dnes, tak nevím, jak to tu chodí, jestli mě přiberete mezi sebe, nebo tu máte něco jako uzavřený spolek.
Vaření a Byt a dům?
lenka
| 8. 4. 2006 18:52
Tak nevím, asi jsem slepá, nebo to tam nebylo? Všimly jste si, že tam jsou dvě buňky Vaření a Byt a dům? Že to tam nebylo? Každopádně to se Luckymili zaraduje, že může vařit Jestli máte nějaký dobrý recept na koprovku, tak ho tam prosím napište, chciji zítra vařit, ale po nějakém novém způsobu.
životní sny
lenka
| 8. 4. 2006 18:25
A to ani nevíš, že jdu založit ještě jedno -)...bude to v Životní styly a název- životní sny (ať ty, co se povedly, nebo ty, o kterých jenom sníme)
Nová témata
anonym
| 8. 4. 2006 18:20
No to je taková hromada bezva nových témat,m že teď nevím kam dřív, sedím tady u PC a plkám a dočista zapomínám na svoje domácí povinnosti, čeká mě hora nádobí, funkci myčky zastávám já, hora prádla, vrchní žehlič jsem rovněž já, večeře pro tři chlapy a psa, kuchaře taky nemám a ještě zajít na hřbitov nasypat nové kamínky. Jste hrozné, nenecháte člověka vydechnout.
ještě k tématům
lenka
| 8. 4. 2006 17:47
Jo a ještě mě napadlo jedno téma, to by mohlo být zajímavé, je to v rubrice Životní styly a jmenuje se to Tipy na dobrou náladu...no já bych hned jeden tip měla, stačí si s váma pokecat a hned je líp
témata
lenka
| 8. 4. 2006 17:41
Tak jsem založila téma- Léčivé bylinky a dále Domácí léčba- je to v rubrice Zdraví a v rubrice Péče o tělo téma Domácí přírodní kosmetika....hlavně posílejte příspěvky k tomu poslednímu tématu, mám teď na jaře nějaké zkrášlovací nálady
Co to bude nového?
anonym
| 8. 4. 2006 17:40
To jsem zvědavá, co vymysíš, Leni, o čem jsme ještě neplkaly? :o)))

Nejnovější příspěvky v diskusích

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Arin
9. 5. 2024 20:17
70452
2112Hana
9. 5. 2024 19:40
11883
milly kosikova
8. 5. 2024 10:31
8777
♥Jarka*Alice♥
26. 4. 2024 08:01
409
Uivatel_5825696
16. 4. 2024 20:10
479
helena.07
27. 3. 2024 11:56
8
Uivatel_5747674
19. 1. 2024 11:51
16826
Pavlna Trojanov
12. 3. 2024 09:26
5
Jiina Koudelov
25. 2. 2024 20:33
148
Anna Soukov
23. 2. 2024 00:14
115
Jiina Koudelov
13. 2. 2024 21:43
46
Silvie Zimmermannova
13. 2. 2024 17:15
10831
Jiina Koudelov
3. 1. 2024 18:58
327
Uivatel_5725017
3. 1. 2024 10:00
33
Uivatel_5694482
24. 11. 2023 19:31
82
Cryptomeria Rasa
16. 11. 2023 18:49
287
sona.koutna8
30. 6. 2022 21:02
26
Vlado Schiffel
12. 11. 2023 01:48
439

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video