Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

anonym
| 30. 4. 2013 22:46
TOschvam.m@seznam.cz
To není možné, nikdy, opravdu nikdy jsem ho nepekla déle než 30 min s poklicí a 15 min bez. Mám elektrickou troubu. Nech ho po přeložení příště ještě hodinu kynout. Já to sice často nedělám, protože už ho chci mít upečený, ale ani tak se mi nikdy nestalo, že bych po přeložení hned pekla a nebyl upečený. Sakra to mě mrzí, kde soudruzi udělali chybu.
anonym
| 30. 4. 2013 21:56
Jinak holky, já se dneska odměnila za úbytek cm a váhy. Přemýšlela jsem čím a nakonec absence ovoce zvítězila. Koupila jsem si celé kilo jahod a zblajzla ho.
anonym
| 30. 4. 2013 22:13
TO fidorka: Dobře si udělala. Já bych si asi taky dala ovoce. Ale nejspíš bych sáhla po mých nejmilovanějších banánech
anonym
| 30. 4. 2013 22:16
TO Lucka:
Nad banánama jsem se taky rozhodovala. Myslela jsem že si koupím od každého trochu. Pak jsem všechno v obchodě zavrhla a odešla bez ovoce. Cestou domů, ale u cesty prodávali jahody, tak jsem už neodolala
anonym
| 30. 4. 2013 22:18
TO fidorka: Jej, teď mě napadlo...meloun je zelenina, ne?
anonym
| 30. 4. 2013 22:18
TO Lucka:
Ano, meloun je zelenina.
anonym
| 30. 4. 2013 22:20
TO fidorka: Tak alespoň nějak to ovoce můžeme obejít
anonym
| 30. 4. 2013 22:24
TO Lucka:
Vždyť ty už nemusíš nic obcházet. Můžeš jíst co chceš děleně a nepřibereš, jen si už budeš držet svoje.
MMajka
| 30. 4. 2013 22:38
TO fidorka:
no ten tvůj je nádhernej, příště ho taky dám do kulaté zapíkací misky. Ten můj je takovej nizkej :) a navíc jsem ho tam měla nechat dýl, ukrojila jsem patku a přijde mi nedopečený, i když jsem ho tam měla 30min pod pokličkou a 20 bez, pekla jsem ho na elektriku, příště zkusím horkovzdušku
anonym
| 30. 4. 2013 19:49
Mně taky sójové jogurty nelezou. V kytičkové dny nejím tolik náhrad, vlastně jen sójové mléko, sem tam použiju sójovou tatarku nebo majoézu a to je vše. Sójové maso, paštiky apod. nepapám.
anonym
| 30. 4. 2013 20:25
TO fidorka: A jaká je ta tatarka? Já jí snad v obchodě ještě neviděla. Majonézu jsem si jednou koupila, ale moc úspěchu nesklidila. Přišla mi taková kyselá. Ale paštičky jsou mňam, mňam!
anonym
| 30. 4. 2013 21:32
TO fidorka:
tak chleba je v troube, ale je to tragedie, to testo mi uplne teklo a lepilo se, prelozila jsem ho, ale i tak, mela jsem z toho neco co bych prirovnala ke kravinci na louce :( co z toho bude az to vyndam...
anonym
| 30. 4. 2013 21:34
TO Majka:
Ano je řídší, ale uvidíš, že v troubě se vzpamatuje. Dala jsi ho do předehřáté nádoby?
anonym
| 30. 4. 2013 21:37
TO fidorka:
dala, jen mám strach, že než se mi tam to těsto porařilo přenést, tak mi trošku vychladla. V čem chlepa pečeš? Máš nějakou speciální formu? Zítra zkusím ty jogurty, vůbec se mi do nich nechce, mám strach abych nevrhla :)
anonym
| 30. 4. 2013 21:42
TO Majka:
Já chleba peču v kulaté skleněné zapékací míse. Obsah má asi 3litry, protože chleba není nijak velký.
anonym
| 30. 4. 2013 22:03
TO Majka:
Ještě k tomu chlebu. Já si do něj občas zamíchávám lněné semínko, ale ne moc, jen pocukruji. Když jsem dala hodně, chleba byl mokvavý a ani moc nevzešel. Tak jsem ho dělala už snad ze všech tmavých mouk, ale to byl strašný, prostě tento recept je na hladkou mouku, která má jiné složení než tmavé. Nicméně já už jsem to vychytala a používám 2,5 hrnku hladké a dosypu půlku tmavší. Tato varianta se osvědčila ze všech pokusů nejlépe. jestli dobře počítám, tak kolem čtvrt by jsi měla vytahovat zlato z trouby
anonym
| 30. 4. 2013 22:07
TO fidorka:
jdu ho vyndat :) uvidíme jak mi peče trouba
anonym
| 30. 4. 2013 22:13
TO Majka:
Na straně 35 této diskuse je vyfocený můj chleba jak vypadá. Máš ho taky takový, nebo podobný? Záleží na formě.
anonym
| 30. 4. 2013 21:33
TO Lucka:
Majonéza nic moc, téměř, spíše vůbec, použila jsem ji jen jednou. Ale tatarka je k nerozeznání. Samozřejmě samotná na lžičce nechutná, ale v kombinaci třeba s bramborem nebo jiným jídlem je fantastická a jak říkám k nerozeznání.
anonym
| 30. 4. 2013 21:39
TO fidorka: Tak fajn, tak jí vyzkouším. Chlebík jsem upekla. Použila jsem na to ale blbou nádobu-normální obdélníkovou skleněnou zapékací misku, takže chleba není vysoký, je to spíš taková placička. Ale vypadá a voní hezky Zítra si dám do nosu
anonym
| 30. 4. 2013 21:45
TO Lucka:
Tak paráda, ono je nakonec jedno v čem to pečeš (tvar) hlavně že to chutná, tak příště to vychytáš a dáš těsto do menší zapékačky. No škoda, že ho nemůžeš ochutnat hned, mlaskala bys blahem Zítra bude taky dobrý, je dobrý i po týdnu, ale vlažný v ten den je přece jen nejlepší.
anonym
| 30. 4. 2013 21:49
TO fidorka: Už se něj vážně těším. Já mám dneska kytičky, takže jsem si ho mohla dát, ale strašně jsem se přejedla večeří, tak jsem pak na něj ani neměla chuť. Teď už mi slehlo, ale už je zase pozdě
anonym
| 30. 4. 2013 21:55
TO Lucka:
Já bych neodolala patce.
anonym
| 30. 4. 2013 19:23
Sójové jogurty také až tak nemusím. Vždycky jsem si do něj dala ovoce, hlavně to sladké - ananas, banán a to se dalo sníst. Teď když jsem vyřadila ovoce, vyřadila jsem i jogurty :-\

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
29. 5. 2025 18:32
14379
tepu
29. 5. 2025 19:55
73421
rozvita.ruze
6. 5. 2025 05:55
441
vlasta kandracova
5. 5. 2025 23:48
8780
ajax4502
19. 10. 2012 16:28
5
Dana Zummerová
15. 4. 2025 19:30
279
Marie77
1. 11. 2015 22:42
34
Zuki1
20. 3. 2025 06:40
440
Uivatel_5412851
16. 3. 2020 18:38
24
Killinka
28. 5. 2010 17:33
217
thatsme
25. 2. 2014 16:07
59
Pavol Szentivanyi
21. 2. 2025 09:48
21
DaTu
19. 2. 2025 19:56
100
Ka hov
7. 1. 2025 15:24
20
Libuse Pavlisova
1. 1. 2025 17:07
16832
strelenkalenka
22. 12. 2022 08:28
198
mazlik
1. 9. 2008 10:25
12
Petr Jakoubek
5. 5. 2023 10:18
283