Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

anonym
| 30. 4. 2013 09:49
Tak mám veselé ráno. 16.4. jsem byla u pí.Olšarové v ten den jsem se vážila i měřila kdyby náhodou to chtěla vědět. Dneska po 14 dnech mám 2,5 kila dole, -3 cm v prsou, -3cm pas, -1cm stehna a -1cm lýtka. Takže spokojenost úplně největší a to ještě jen za 14 dnů. Ale z čeho mám velkou radost, že od ledna mám menší prsa a to o celých 8 cm. Takže už nedělím od ledna, ale před Olšarovou a po Olšarové Krásný den, musím se něčím odměnit.
anonym
| 30. 4. 2013 10:02
TO fidorka: Ježíííš, tak obrovitánská gratulace!!! To je přímo lahoda pro oči tohle číst! Za 14 dní 2,5 kg dole je nesmírně moc, to jsem kolikrát neměla ani za měsíc. A těch centimetrů!! To už si kočka! Je vidět, že jsme snad už konečně přišly na tu správnou cestu. Zlatá pí. Olšarová! Moc ti to přeju a doufám, že půjdu ve tvých šlépějích
anonym
| 30. 4. 2013 10:19
TO fidorka: Tak to máš opravdu krásné ráno. Fakt veliká gratulace To je fajn, že se ti to rozjelo. Tak ať sviští.
anonym
| 30. 4. 2013 10:28
TO fidorka: tak to moc gratuluji, ty cm a kila to je paráda.......jen tak dál
anonym
| 30. 4. 2013 09:33
Dobrý den, už Vás dělší dobu pročítám. Taky držím dělenku, tak mi nedá abych Vám sem nenapsala. Ohledně toho třtinového cukru mi to nedalo a psala jsem mejl L.K. a ta mi vzápětí odepsala, že se má sladit fruktózou a medem, že třtinový cukr je safaróza a tu nepoužívá.
anonym
| 30. 4. 2013 09:57
TO petra: Ahoj S tím cukrem je to celé zvláštní. My se tady s holkami na začátku dělení také držely rad od LK a sladily medem a fruktózou. Pak se nám však hubnutí zastavilo, a tak jsme dali na rady pí. Olšarové, se kterou se sešla za nás za všechny fidorka. Ta má několikaletou praxi v SPLK a podílela se s LK na psaní jejích knih. A ta nám právě řekla, že slazení medem a fruktózou je špatně Že to už věděla, když psaly kuchařky, ale že už nešlo změnit. Byly si vědomy toho, že to budou všichni dělat špatně. Já jsem k tomu také byla ze začátku skeptická, ale nic jiného mi nezbývalo, než ty sladidla změnit, aby se mi hubnutí zase rozhýbalo. Je otázka, kdo má tedy pravdu, zda LK nebo pí. Olšarová :-\ U LK bych se bála, že třeba nechce přiznat chybu a drží se pravidel v jejích knížkách napsaných. Jsem proto spíš na straně pí. Olšarové, zvlášť když vidím, že se mi hubnutí opět rozjelo Ale jestli hubneš, když sladíš medem a fruktózou a nezastavuje se ti to, tak máš štěstí a nemusíš nic řešit
anonym
| 30. 4. 2013 10:09
TO Lucka: Asi před 4 lety jsem držela dělenku poprvé a zhubla krásně za 4 měsíce 9 kg. A jak to bývá po návratu k "normální stravě" jsem to opět vše nabrala zpět (i něco navíc). Takže teďkom jsem 2 týden opět na dělence a zatím to jde krásně, úbytek 2 kilča. Tak snad to bude takhle pěkně pokračovat i nadále
anonym
| 30. 4. 2013 10:22
TO petra: Jde o to, že každá jsme jiná a každé tělo reaguje jinak. Já jsem třeba za třtinový cukr ráda, protože mi chutná . Ale zase paní Olšarová moc nedoporučuje ovoce a já se ho zatím nehodlám vzdát. Takže pokud to půjde budu se ho držet. A stejně je to se slazením, pokud používáš med a hubneš, tak není co řešit .
anonym
| 30. 4. 2013 10:22
TO petra: To ti přeju Já takhle ze začátku také hubla, první týden dokonce 2 kila! , ale pak se mi to začalo zpomalovat, až se to úplně zastavilo. Někdo krásně hubne celou dobu bez zastavení, tak třeba to bude tvůj případ, ale pokud náhodou ne, tak najeď na změny pí. Olšarové a určitě to posviští pořád níž a níž
anonym
| 30. 4. 2013 09:59
TO petra:
No úsudek si musíš udělat sama. Já jsem navštívila paní Olšarovou co se podílela na psaní knih s LK, ta řekla, že udělali chybu, že dneska se už ví, že fruktóza je špatně a doporučila pouze třtinový cukr. Je na tobě čeho se chytíš a co budeš používat. Nicméně my sladíme po této informaci třtinovým cukrem.
anonym
| 30. 4. 2013 10:32
TO fidorka: Ještě jsem se Vás chtěla zeptat na kolik Vás konzultace vyšla, jsem totiž z Českého Těšína tak bych to k ní měla blízko
anonym
| 30. 4. 2013 10:39
TO petra:
Já jsem zatím neplatila nic.
anonym
| 30. 4. 2013 07:47
tak dneska jsem na "zvířátkách" včera jsem naložila masíčko a večer bude grilovačka.
anonym
| 30. 4. 2013 08:19
TO pety: To se máte, to závidím Já mám dnes kytičky a začala jsem jahodovým pudinkem.
anonym
| 29. 4. 2013 22:06
Tak jsem objevila úplně nový svět . Projela jsem si tady nějaké veganské blogy a zjistila, že spousta receptů by se dala s klidem použít i do dělenky. Zase nějaké rozšíření stávajících receptů
anonym
| 29. 4. 2013 22:11
TO Kamaela:
Receptů je víc než hafo, jen je hledat a zkoušet. Pro toho kdo rád experimentuje paráda. Já jsem v jídle klasika a stará škola, máme rádi českou kuchyni a moderní a nová jídla moc nevařím. Protože moderní jídla nejsou na talíři skoro vidět. Jak můj miláček říká, co mi dáš, to sním. Je mi jedno jestli je to husté nebo řídké, fialové nebo hnědé hlavně že je toho moc A vařit moc, mi vyhovuje česká kuchyň. Navařím na dva dny a večer už není . Ale blaženost ve tváři jak miláčkovi chutná, to je odměna.
anonym
| 30. 4. 2013 09:44
TO fidorka: Tak to já zase ráda vyzkouším nové věci a vždy jsem měla tak nějak slabost pro "alternativní" jídla. ne všechno mi taky chutná, ale ráda vyzkouším. Ted jsem třeba přišla na "míchaná vajíčka" z polenty. Do toho asi půjdu.
anonym
| 29. 4. 2013 21:41
Pardon za překlepy, to ten zoubek.
anonym
| 29. 4. 2013 22:04
TO fidorka: Jejda, snad se ten zub usadí. Abys nemusela běžet k zubaři. I když raději běžet než se trápit.
anonym
| 29. 4. 2013 21:37
Holky mě bolí zuby, auuuuuuuuuuuu.
anonym
| 29. 4. 2013 21:41
TO fidorka:
Ahoj :) a mohla bych poprosit o recept na chleba?
anonym
| 29. 4. 2013 21:46
TO Majka:
Jasně. 3 hrnky hl. mouky (když použiješ tmavou, chleba je mokrý a není to ono) 1 lžička soli, 1 lžička kmínu, 1 a půl lžičky instantního !! droždí, 1 a půl hrnku vody. Zamícháš, NEHNĚTEŠ!!! Kynout 6-12 hod. (podle času, třeba přes noc, nebo než příjdeš z práce) , vyklopíš, přeložíš na 3x z obou stran, nahřeješ troubu na 230 i s nádobou ve které pečeš ( musí se nahřát) ,pečeš 30 min pod poklicí a 15 min bez poklice. Pak odoláš horkému chlebu a pak ho půlku "sežereš" protože neodoláš jako já. Práce trvá 3 minuty, zbytek to kyne. Hotový váží cca 750g.
anonym
| 29. 4. 2013 21:56
TO fidorka: Jééé, tak to je nepříjemný
anonym
| 29. 4. 2013 22:07
TO úplně všem :
jste úžasný, já úplně blbá, nechápu 3x přeložit z obou stran....
anonym
| 29. 4. 2013 22:26
TO Anonym:
Tak si představ papír A4 na výšku. Přeložíš ho na tři vrstvy do obálky. Těsto si trochu rozplácneš a zvrchu od sebe přeložíš část do středu a zespodu na to co jsi přeložila a totéž i ze strany. Nemusí to být přesně. Zvrchu a ze strany.
anonym
| 30. 4. 2013 06:45
TO fidorka:
jasný už to chápu děkuji

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Slavka2
28. 5. 2025 19:29
14374
Alka...
28. 5. 2025 20:36
73401
rozvita.ruze
6. 5. 2025 05:55
441
vlasta kandracova
5. 5. 2025 23:48
8780
ajax4502
19. 10. 2012 16:28
5
Dana Zummerová
15. 4. 2025 19:30
279
Marie77
1. 11. 2015 22:42
34
Zuki1
20. 3. 2025 06:40
440
Uivatel_5412851
16. 3. 2020 18:38
24
Killinka
28. 5. 2010 17:33
217
thatsme
25. 2. 2014 16:07
59
Pavol Szentivanyi
21. 2. 2025 09:48
21
DaTu
19. 2. 2025 19:56
100
Ka hov
7. 1. 2025 15:24
20
Libuse Pavlisova
1. 1. 2025 17:07
16832
strelenkalenka
22. 12. 2022 08:28
198
mazlik
1. 9. 2008 10:25
12
Petr Jakoubek
5. 5. 2023 10:18
283