Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Dělená strava-SPLK
DiskuzePřidat názor
O.K.
anonym
| 27. 2. 2007 17:19
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

. Tu váhu mám vydřenou jako každá z vás....já nemám bohužel taky nic zadarmo. Navíc máme takové plnější tvary v rodině, tak se musím hlídat i kdybych nechtěla. Ještě minulý rok jsem měla o 8 kg víc
.
úplně v pohodě...záleží podle kterýho grafu se držíš,protože pokud by si držela ten udržovací (protože s touhle váhou co máš hubnout absolutně nepotřebuješ),můžeš jíst opravdu téměř vše...teda jen ne dohromady zvířátka a kytičky...kup si knížku s názvem:Dieta pro vášnivé megajedlíky...tam máš všecičko co potřebuješ...

Takže vám všem strašně dřžím palce, protože já o sobě vím, že tuhle dietu bych nedala
Já si půjčila v knihovně 2 knížky od Kořínkové.ať mám inspiraci.A tu poslední se sladkostmi jsem si objednala přes net.
. Ani s oddělováním bílků si nenělej vrásky, malinký kousek ho v tom množství nevadí, jde jen o to abys ho tam nedala celý. Do všeho se časem dostaneš. Por mě bylo nejdůležitější a nejtěžší se naučit vařit tak, aby to bylo OK podle dělenky ale zase aby to chutnalo tak jak jsem byla až doposud zvyklá. Teď už mi to jde tak dobře, že mi občasmoje dělené jídlo splivne rodinka a navíc jí to i chutná