Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

Šárce
domasovanda
| 30. 6. 2008 20:14
vše nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej k dnešnímu svátku
žanetka
Lilimi
| 30. 6. 2008 18:31
ty jsi čislo vždyt ti to tam moc sluší... jsi pěkna..takhle vypadat tak si piskam a vyhled opravdu nadhernej

sonisku děkuju za pochvalu ale pomalu to nabiram zpatky musim zas makat
Lilimi
SONISEK
| 30. 6. 2008 18:00
Barvička Ti moc sluší a opravdu Tě oživila.A to zhubnutí je na Tobě také znát,proti té fotce co mám v zahrádce,opravdu jsi na sobě mákla a jsi .Moc Tě to změnilo k lepšímu
Zanetka
SONISEK
| 30. 6. 2008 17:57
a kde,že to velké vysící břicho vlastně máš ,to snad nemyslíš vážně jsi moc Ti to slušííííí
Surina
SONISEK
| 30. 6. 2008 17:53
vše nej... k svátku
ještě jedna
Zanetka
| 30. 6. 2008 17:46
pohled z Javorového
výlet
Zanetka
| 30. 6. 2008 17:44
Pošlu vám fotečku z výletu, byli jsme v Beskydech, vyjeli lanovkou i s kolama na vrch Javorový a pak jeli zpátky dolů už na kole, makačka to moc nebyla... ale já byla poprvé na kole na horách a moooc se mi to líbilo... jet na kole tou krásnou přírodou... to já znala jen po městě... musíme častěji ...to je pak velká žízeň
.... jsem ráda, že mám aspoň 4 kilečka dole, ikdyž už bylo víc, to velké vysící břicho naštěstí nejde tolik vidět v tom tričku
ahojky viktorky
Zanetka
| 30. 6. 2008 17:33
já se po měsíci konečně dostala ne net .... měli jsme problémy s pc, přítel to musel celé přeinstalovat, jenže pak zas něco nešlo, řešil to s technikem přes mobil, taky nám nepomohl, tak se na to vybodl, protože kvůli maturitě na to neměl čas a pak to přeinstaloval znovu, tak už všechno šlo, jen ne prohlížeč... tak nakonec stáhnul nějaký jiný nový a už nám to konečně jede.

jsem ráda, že jsem se konečně k vám zase dostala, budu se snažit si vás tady číst častěji... mrzí mě, že v práci nemáme přístup na net... to bych si chvilku denně našla... doma už je to horší...

přečetla jsem si po zpátku jen pár stráneček, víc časově nezvládnu...a jste šikulky, že se stále držíte ... já se snažím... moc mi to teda nejde, protože to sladké a zmrzlinky je neodolatelné... ale snažím se pít 3 litry denně, a papkám zdravě, teda kromě toho sladkého... snažím se nakopnout, ale nedaří se mi to... takže moje váha se pohybuje stále kilo nahorů a kilo dolů už dva měsíce ... teď je zrovna nahoře...

nejsem odpadlík a nebudu... nedovolím, abych to nabrala zpátky ... jsem ráda, že mi zdravé papkání chutná a na tučná, nezdravá jídla a rohlíky jen koukám a říkám, jak to někomu může chutnat ......

Šárce vše nejnej k svátku... užíjte si prázdnin a dovolené ... Petrasan ... to byla opravdu hezká dovča
Surince
nika2411
| 30. 6. 2008 15:00
Šári všechno nejlepší k svátečku!!!!
návrat
petrasan
| 30. 6. 2008 11:59
, ještě nejsem odpadlík, tak jsem dnes přišla do práce po dovolené a jen zírám, emaily se na mě valí a začínám pracovat, ovšem musela jsem si v rychlosti projet vaše příspěvky, je tu na co reagovat.
Dovolená - byli jsme na Cresu, což je ostrov vedle Krku pod Istrií, pokud ho někdo znáte, dáte mi za pravdu, že je ještě panenský a krásně pustý, ale apartámy a lidé přibývají. Jsou tam opravdu panenské pláže, kde jste sami, drobné kaminky či oblázky nebo pak skály, ale větší prostor než třeba na Istrii, tam mi to připadá stísněné. Všude jsou olivové háje, prodávají také na mnohých místech olej prvotřídní kvality, tudíž jsem nakoupila , je výborný ve studené kuchyni, můžete ho pít i poránu na lačno, pokud máte zažívací problémy, kromě vlasů a těla je prý dobré ho mazat na prsa pro ženy. Prostě je to středozemní lék.
Chodili jsme na různé pláže a měli pronajatý celý domek, ale za úžasnou cenu 45 Eur/noc - byli jsme 4 + dítě a to v historickém centru městečka Cres, které je opravdu malebné jako Benátky jen jím neprotéká voda. Domy jsou samozřejmě kamenné ze středověku, renesance se spoustou prvků - renesanční portály apod. Takový byl i náš domek - malý s balkonem, 2 patra, 2 koupelny. Ubytování bylo prostě krásné, mělo atmosféru ne jako ty apartmány v nové zástavbě. K moři to bylo co by kamenem dohodil. Takže jsme vyrazili vždycky ráno. Byl to takový válecí poklidný týden. Dá-li se to tak nazvat, hřešili jsme jedna báseň, protože máme rádi mořské plody a rizoto z nich či slávky, tudíž jsme chodili na večeře a pak kuchtili i doma. Mám ráda ty věci , když jsou takhle čerstvé přímo z moře. Mají prostě jinou chuť než ty mražené, ať si říká kdo chce co chce. No a pak jsme to večer šli ještě zajíst zmrzlinou, protože tam byla opravdu výborná- italská, ale nepřijde mi, že bych nějak ztloustla. Naštěstí jsem se dost hýbala. Původně to bylo italské území až do r. 47, tudíž to tak vypadá, starší generace ještě mluví italsky, hodně jich tam taky jezdí a to jídlo je prakticky srovnatelný.

Jinak podobně krásný je Trogir Dalmácii.

Ale ráda jezdím na dovolenou i do Itálie, ovšem tam není tak krásné moře jako v Chorvatsku, ovšem je tam zase více památek a nádherných míst a taky nakupování o službách a jídle ani nemluvím. Navíc Itálie a Chorvatsko začínají být finančně skoro na stejné úrovni. Taky Italové naříkají. Apartmány jsou za stejnou cenu, potraviny, jen možná ty restaurace budou stále o maličko dražší, ale už i to přestává být pomalu pravdou. Před 2 roky jsme byli se Štěpánem v E. Romagna, což je Ravenna, kde máme známé, 14 dní jsme si tam vegetili, pronajali jsme si ovšem apartmán, protože jsem se jim nechtěla nastěhovat domů na tak dlouhou dobu a navíc jsem sebou vzala ještě kamarádku s dítětem a byla to velmi vydařená dovolená. Jezdili jsme i po okolí, které je skutečně krásné, blízko je San Marino, Ravenna a další. Nic nám nechybělo, bylo tam spousta rodin s dětmi, protože jsme byli na konci srpna až září, takže ani pláže už nebyly plné.
A Veroniko - jinak Řím je nádhera, vybrali jste dobře, zvláště pokud máte rádi památky a atmosféru - genius loci. Pujč si předtím nějakou knihu o Římu a nejen průvodce a přečti si něco. Osobně bych dala přednost chození po baroku a renesanci než antických památkách. Krásné jsou také raně křesťanské baziliky postupně upravované v dalších stoletích. Chce to udělat si dobrý itinerář, protože je toho ke koukání moc. Taky v galeriích jako Barberini, Borghese, je nutné si dopředu rezervovat lístky a určitě to stojí za to. Pak je ještě spousta menších vil-paláců , které nejsou nevýznamné , ale jsou trochu schované. A určitě běžte do vatikánských muzeí, jen se obrňte a připravte na frontu. Vybrala bych si fascinující kostely a kostelíky od Berniniho, Borominiho a např. kostel sv. Ludvíka, kde jsou velká plátna od Carravagia a pak kostelíky nad Trastevere, kde jsou poklady a další a další. Specifikum Říma je, že tyhle bomby - obrazy, sochy jsou přímo v kostelech nikoliv v galeriích a jejich přehršel. Do toho např. Michelangelo - stojí to za to a i týden je málo. A pak samozřejmě nemůžeš odolat nákupům - zvláště boty a kabelky. Na tom tedy já ujíždím.

Slunko, neděláš i mátovou šťávu? Myslím, že si to psala? Pěstuju taky mátu a mám přímo mojitovou a zázvorovou a chutná nám moc šťáva, kterou jsem prozatím kupovala, ale výroba bude levnější.

Nice a dalším studentkám gratulace k uzavření roku a taky k miminkům a dalším úspěchům a v neposlední řadě Šárce, Laďce, protože jsem to již všechno prošvihla.

PS: Na pláži jsem se konečně cítila a dobře a nestyděla se za svůj zadek jako dřív. Už jsem fakt spokojená, jen ty strie co mi na něm zůstaly, naštěstí jsou v místě, které je v kalhotkách, ale ať dělám co dělám, nechtějí zmizet, jak se mi zmenšil objem, zůstaly mi jizvičky. To už ani celulitidu nemám, na což jsem zvláště hrdá, s tím jsem se potýkala nejvíc a měla z toho šílený mindráky. Zase nemám žádný prsa no... ale lepší bez prsou než s tuky.
Ohledně plavek - kupuju si je v Calzedonii, osvědčily se mi, mají i modely s nohavičkami apod. , když se zrovna necítíte, přitom mají plavky šmrnc. Teď už bude výprodej, chystám se dneska, že se půjdu trochu podívat, chci si koupit nějaké kalhoty.
Veroniko - melír pěkný, vždycky jsi byla taková můžu říct platinová blondýna?
Tak zase do práce
Lilimi
ilona
| 30. 6. 2008 08:10
já bych řekla,že ti ta červená sluší víc,jak černá! Si taková šmrncovější!
sváteček
ilona
| 30. 6. 2008 08:07
Taky přeju Sárce k dnešnímu svátečku vše ne,nej a hodně hubnoucích úspěchů....
ahoj
Lilimi
| 30. 6. 2008 08:05
tak konečně jsem se sem dostala tenhle tejden byl hektickej...ale pár skvělích novinek....mám praci i když až od srpna ale v družině vychovatelka dostanu prvňčky moc se na ně už těším. No dietku ted flakam takže kynu. nejsou moc penizky abych mohla nakupovat a ždimat přitele se mi přici...takže v zaři se do toho zase pořadně obuju i když se i ted snažim jist střidmě. V sob otu jsme byli na svatbě tak vam posilam fotečku se svojím přitelem a nelekněte se svou černou hřivu jsem obarvila na červeno
ahoj
vladi
| 30. 6. 2008 07:51
Zdravím vás všechny a
děkuju za gratulace k svátku a taky hned zároveň
přeju Šárce všechno nej , hodně štěstíčka u
zkoušek a to i do budoucna pokud už je máš pro letošek
úspěšně za sebou. A taky samozřejmě ať se ti i nadále
daří úspěšně hubnout-jsi fakt dobrá, ale
to platí i pro vás pro všechny. My teď o víkendu
slavili ty svátky , navíc táta měl kulatiny,
takže se pořád jedlo a popíjelo a i když jsem se
vysloveně nepřejídala, tak moje dnešní váha
je šílená, ale třeba jsem to potřebovala a je to ta
poslední kapka, kterou jsem potřebovala.

Jinak taky chválím
melíry, podle mě je melír nesmrtelnej, každej účes
oživí nemusí se dobarvovat, nebo aspoň ne tak často.

Kibic miminko je kouzelný, hned
bych si ho pochovala!!! Já si asi na miminka ještě počkám,
našemu mladšímu je teprve 17 a staršímu 25 ale jeho
přítelkyně ještě studuje a hlavně je jí teprve 21a na mimi nemají ani pomyšlení.
Rano ranicko
zakruta
| 30. 6. 2008 07:35
Ahoj kocky, 3 dny jsem tu nebyla a tooolik tooolik prispevku, no, aspon se tak zrana v praci nenudim :o).
Jakej jste meli vikend? Ja prodlouzenej, héč... a je fuc
Surina - na to se taky chystam, na tu zdravou zmenu jidelnicku, jen jsem chtela neco na "nakopnuti" pro zacatek. Kdybych vedela, co je zac, nikdy jsem k nemu nesla .
Jandula76 - chute jsou, i kdyz je motivace, tak prece jen ze dne na den je tezky na to uplne zapomenout . Jinak v so slavila kamaradka narozky a statnice, byla veeeelika grilovacka, tak sem se nadlabla, dieta nedieta, uplne to masenko kroutilo nosem. Jsou chvile, kdy to nejde, sedet o vode a mrkvi a koukat na druhy :o(. jinak jsem Zuzana :o).
Tak se mejte a pekne pondeli... hlavne at rychle utece :o)
Krásné ráno
Hibiscus
| 30. 6. 2008 06:52
Ahoj holčinky,
všechny vás zdravím, Domasovandě i Verunce to s novými vlásky moc sluší, novopečené babičce jak by smet, malá je kouzelná. Já měla včera na návštěvě taky miminko, jak jsem vám kdysi pslala o synově bývalé přítelkyni, tak mi přišli popřát k svátku i s manželem a malou Eliškou. Takže jsme venku grilovali a dietky byla, jak to tu už někdo naznačil v....

Chtěla bych popřát naší Surince - Šárce vše nejlepší k dnešnímu svátku, ať se tě dny "blbec" vyhýbají, užiješ si zasloužených prázdnin a máš samé dobré lidičky kolem sebe - tím myslím i nás .

Užijte si nádherný slunečný den a opět napište. Laďka
Kibic
SONISEK
| 29. 6. 2008 20:52
moc Vám to sluší oběma,malá je kouzelná.
tak já musím mastit do práce,ach jo....
tak ahoooooj
zdraví babča
Kibic
| 29. 6. 2008 20:42
Ahoj holčiny, zdraví vás novopečená babča . Tak já jenom hlásím, že mimísek je už doma. Včera jsme se jeli zase na ně podívat. Jsem z ní úplně hotová . Škoda jen, že je mám trochu z ruky, asi 36 km, tak to není na každodenní ježdění.
Jinak všem děkuji ještě jednou za gratulace .

Počasí je u nás taky suprové. Máme za sebou dneska 43 km na kolech, pomaličku, s přestávkami na malé pivíčko. Ale to k tomu kolu patří, že jo?

Jo, ještě přikládám moji společnou fotečku s Marjánkou.
??????
ilona
| 29. 6. 2008 18:57
Ahoj holky!!! No,že tu budu dnes tak pozdě a přitom první!!! Tak to teda čumím!!! Jo tak dnes bylo krásně. My sme taky dojeli teprv od vody s chaty. Holky,ale ta dietka je ůůplně v ....... Co mám dělat?
při sobotě:))
jandula76
| 28. 6. 2008 21:38
Ahojky, děvčátka
Tak vás při sobotě zdravím, sice vás každy den čtu, ale nějak nestíhám reagovat

domasovando a veronikav, jste kočky obě, veroniko, moc ti to sluší a ty oči
A Dáša, to bude kočka nevěsta:)))))
Malá je taky kouzelná, posíláme s Vojtíkem pusinku, kytičky závidím a obdivuji:))))

Ladinkám přeji všechno nejlepší k svátku opožděně ale přece

U nás dopadla bouřka dobře, ani nevypadl proud:))
Takže jsem byla docela v pohodě:)))

Niko, já si koření kupuju na různých akcích(jarmarcích, trzích apod..)
Třeba se někdy uvidíme, budu mít oči na štopkách:))))

Zákruto(Zdenko:?)
Neboj i u mě, alespon zezačátku byli chutě na něco..., na dením pořádku, ale ted už to celkem zvládám, i když to taky docela flákám, mě to nějak v létě prostě nejde..

Se mi spíše nechce, potřebovala bych pořádný kopanec, do pozadí:(

Už nevím co jsem chtěla vše psát, miminko je krásný, babičce ještě jednou gratuluju:))

A kdo psal že mají v rodině Emu? jéé to je taky krásné jméno, je to moje v popředí na seznamu, na další případné mimi

Mějte se holčinky krásně, má být moc hezky, tropy se na nás řítí:)))

papapa Jana
a tady
domasovanda
| 28. 6. 2008 13:50
jak mi rozkvetly lílie,je jich teda zatím jen asi 5,nebo 6, jinak mám jich doma 50 a každá je jiná
holky
domasovanda
| 28. 6. 2008 13:47
posílím Vám naší malou jak pózovala doma u růží
domašovanda
veronikav
| 28. 6. 2008 13:42
Díky za pochvalu... taky ti to sluší... Melír fakt povedený. Já nosila vlastně pořád jen blond, tak jsem chtěla změnu
veronikav
domasovanda
| 28. 6. 2008 13:39
super,moc Ti to sluší.Já jsme si dělala melír v úterý a ve čtvrtek jsme
byla u kamošky na ostříhání,tak tady máte foto,(fotila jsem se sama a
taky to tak vypadá,tak se nelekněte
ještě jedna
veronikav
| 28. 6. 2008 13:23
melír
veronikav
| 28. 6. 2008 13:17
holky posílám vám fotečku nových vlasů... byla jsem na melíru a nechala jsem si místo blond melíru udělat dvoubarevný... co na to říkáte? Mám to tmavší...
Ahoj holky
Surina
| 28. 6. 2008 10:26
Tak včera už bylo dobře. Sice ještě nevím co s tím autem mám, ale snad to dnes zjistím. Dnes i zítra se budu učit. Zase jsem o něco zhubla a už je to dost vidět, tak mám radost.
Zákruta - mě se moc ta tvá dieta nelíbí. za prvé ten chlap co ti ji předepsal musí být pěkný magor, když tě tak ponižuje. Navíc všechny diety jsou zrádné, kvůli jo jo efektu. Přece nebudeš jíst do konce života jeden den zeleninu druhý ovoce a podobně. My tady hubneme zdravě. Základem je vypít tři litry vody denně, vyřadit tučná a sladká jídla a jde to samo. Samozřejmě nesmím zapomenout na rozdělení jídla dfo pěti malých porcí. Je taky fajn zařadit nové zdravé potraviny pro zpestření jídelníčku.
Já jsem ve svém stravovaní provedla opravdu radikální změnu. Spoustu věcí jsem vyřadila úplně a musím říct, že mi vůbec nechybí. občas mě honí chuť na sladké, tak si třeba dopřeju nanuk, nějaký tvarohový nebo jen vodový a chutě jsou pryč. Zařadila jsem věci, které jsem předtím vůbec nejedla (jáhly, kuskus, pohanku, kroupy, cizrnu.... ) A musím říct, že jsem si je zamilovala. Dělám je vždy na jiný způsob - co dům dá. No jde to samo. Za dva měsíce jsem zhodila skoro 8 kilo a to jsem nijak nestrádala, naopak mi mamka říkala, že furt žeru... Přidat pohyb, bez toho to nepůjde. neříkám, že nic nezhubneš, ale s pohybem to půjde samo a navíc si vytvoříš svalovou hmotu a tělo bude vypdat mnohem lépe. Já chodím třikrát týdně na aerobic, sem tam se jedu projet na kole. To běhání mi tedy nevydrželo, jsem ostuda. Ale začala jsem hrát ten tenis a to je paráda. Pěkně se mi zpevnily ruce, už je nemám tak rozplizlé...
No holky trošku jsem se rozepsala, všechny vás moc zdravím, mějte krásný víkend a já jdu na to učení... Papa vaše Šárka
ahoj holky
Kayla
| 28. 6. 2008 08:14
Omlouvam se ze tady moc nechodim..Na vikend jsem tu mela pritele a pak frmol v praci.
Tak po poradku.Niko fotky z oslavy byly paradni..no v kuzi strejdy po vystrizliveni bych byt nechtela, ale jemu asi to, ze nekde striptyzoval nevadi . Jinak gratuluji k te druhe brigade, vypada zajimave.

Surino, to jsi ale mela den. Tak snad ten dnesni bude lepsi. Ja mam dnes tu svoji pracovni sobotu a zitra konecne volno. Huraa..
Ostatni holky zdravim, vitam Zakrutu. Pa
a ještě
domasovanda
| 28. 6. 2008 07:01
jsem chtěla přivítat Zákrutu,uvidíš s náma ti to půjde samo a hlavně
jsme rády,že je nás zase o jednu víc,když teď máme toliko odpadlíků.Tak
Ti přeji hodně pevnou vůli a hlavně doufám,že nám brzo nevezmeš
roha,jako některé naše spolubojovníce
opožděně,ale přece
domasovanda
| 28. 6. 2008 06:58
přeji taky naším Laděnkám vše nej nej nej nej nej NEJHORŠÍ

.................................................................................................................

AŤ SE JIM VELKÝM OBLOUKEM VYHNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A hlavně
zdraví,štěstí,lásku a stále pěkné výsledky v našem společném hubnutí.

Včera jsme tu vůbec nebyla,neměla jsem čas,řádila jsem na zahradě(mám tak opálená záda,že jsme na nich nemohla v noci ani spat),tak se omlouvám,ale říkám si lepší pozdě jak vůbec

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
22. 6. 2025 18:46
14562
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
cudlik
22. 6. 2025 16:08