Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

sonisek
Hibiscus
| 27. 6. 2008 21:37
Ještě jednou díky, rodinu kolem sebe mám hodnou tak budu oslavovat přes víkend, to bude zase laskomin....

Všem přeji krásnou sladkou noc.
Hibiscus
SONISEK
| 27. 6. 2008 21:27
Ahoj,díky za vysvětlení,tak nějak podobně mi to už objasnil přítel.Je to pro mě opravdu novinka A to,že Ti to bylo,věřím,obvzlášť,jako dítěti...
Ale věřím,že se to již s tou gratulací napravilo a vynahradilo Ti to i za to dětsví a aby jich bylo ještě více,tak Ti ještě jedno krásné přáníčko posílám,užij si to.
sonisek
Hibiscus
| 27. 6. 2008 21:19
Ahoj, jsme obě Ladislavy po tatíncích, a protože Ladislava v kalendáři není tak se slaví v tento den. Jako malá mi to bylo vždycky moc líto, nikdo mi kromě rodičů nepřál. Kolikrát jsem jim vyčítala, že mi dali tak blbé jméno. Myslela jsem, že jsem snad jediná, protože Kozderková i Něrgešová jsou přímo Laďky, ale ani toto není v kalendáři. Proto mně moc udivilo, když tady Vladi - napsala, že je taky Ladislava a taky po tatínkovi, ještě, že nebydlí blíž, pak bych uvažovala jestli ne po stejném .
???
SONISEK
| 27. 6. 2008 19:05
Ahoj všichni a hlavně oslavenkyně.Budu teď vypadat jako ale nějak nechápu ten dnešní svátek,těch našich oslavenkyň.Dneska je Ladislav(to je ten můj) a že by jste slavili také?Ještě jsem se s tím nesetkla,tak jsem z toho trochu zmatená.Myslím,že mi to Hybiscus určitě vysvětlí,jak to s tím jménem je
Přeji všem oslavenkyním vše nej...
čauky
nika2411
| 27. 6. 2008 18:24
Vladěnkám přeju všechno nej nej k svátečku a posílám viktorkovou kytičku.

No teda Suri - to musel být den D. Někdy se to tak semele všecko naráz, že je nám z toho pěkně nanic. Neboj, zase se to spraví a bude fajn.

Holky já vám úplně zapomněla říct, že mi paní doktorka vysadila ty hormony!!! Takže teď je jen na mém tělíčku, jak se s tím vypořádá. Sama jsem
zvědavá.
Včera jsem se byla poptat na tu brigádu a vypadá to celkem fajn. Když se mnou bude vždycky někdo jezdit, tak to bude dobrý - já jsem totiž takový řidič neřidič - ale aspoň se otrkám. Prý by se jezdila Břeclav, Kyjov, Uherské Hradiště, Veselí nad Moravou - a tak.....takže trošku bojím, bojím. Já totiž neumím parkovat
Ta paní mi i to koření ukazovala a vypadalo to fakt zajímavě - všecky možnét kombinace chutí - a takové zvláštní názvy - adamovo žebro nebo tak nějak , dekora, kardamon, citronová tráva a podobně. Ale vonělo to opravdu nádherně - úplně jak právě nasušené. To se nedalo srovnat s tím, co se prodává v obchodech. Budu mít prý 20% z tržby. Říkala, že je to jak kdy - někdy se prodá za 1500kč, jindy třeba za 5000,-kč - záleží na počasí, lidech apod. Benzín mi proplatí, takže moje náklády jsou nulové. Vypadalo by to na dlouhodobější spolupráci. Prý v zimě taky hodně prodávají čajíky - no to je něco pro mě. To by mě moc bavilo.

Dneska jsem byla v práci - no kdybyste mě viděli, tak se snad smíchy počůráte - já byla mokrá a špinavá jak to prase . Ráto totiž byla strašná rosa a to brodění v bahně je taky docela sranda - ale já to beru jako součást tréninku. Navíc jsou ty vinohrady hned u silnice, takže mě denně vidí tak 1000 lidí

Včera mi došly nové plavečky - nafotím vám je a pošlu. Jsou moc hezké - bíločervené. Ty já vždycky chtěla - jsem totiž přímo úchylná na červenou - je to moje barva - cítím se v ní taková silná, prostě svá
.......
eleanorita
| 27. 6. 2008 15:00
Veronika - no to jsme na tom stejně, taky by se mi líbil takovej baráček, taky máme úvěr na byt, taky je byt velkej, ale to mi tu přírodu nijak moc nenahrazuje. Chatičku ani zahrádku nemáme, tak utíkám do těch Litoměřic, nebo teda spíš za ně, tam je fakt fajn.
S tou pláží, hrozně se těším až se tam vyvalim . Včera jsem si zkoušela doma plavky, jedny mi jsou velké, spodek mi úplně plandá, i když ty šňůrky utáhnu, pod zadkem bych mohla ještě něco nosit . A druhé plavky jsou fajne, ale už jsou takový ušmudlaný od opalovacího oleje a nejde to vyprat, takže nový potřebuju, ale nemůžu si vybrat. Holky poraďte, kde jste si plavečky objednaly? Já koukala na litex a astratex.

Surinko ty jsi teda měla den, to je jak zlý sen. Tak ti ta smůla snad už skončila.

Nikynka - babča kořenářka, to jsem se teda nasmála. Náhodou to třeba bude fajn, myslím, že ty lidi, když jsou na nějaké akci tak jdou do nákupu bez přemlouvání. Uvidíš.

Holkám k svátku taky velká gratulace
Hibiscus
vladi
| 27. 6. 2008 13:15
Ladi v pondělí se určitě ozvu. Dnes odjíždíme k našim na chalupu slavit, přijede i ségra s rodinou moc se těším. Ale nedostanu se tam na internet. Jen nevím jestli se nebudu v pondělí stydět nahlásit tu svoji (nad)váhu.
fotečku
eleanorita
| 27. 6. 2008 12:09
bych ráda poslala, ale zatím to nepůjde. Mám je od sebe daleko, jsou v Litoměřicích, to mám od domova 50 km. Ale snad je brzo uvidím. Tatínek byl tak mimo, že nám ani neřekl její míry. Ale jsou v pořádku.
Meggi
Hibiscus
| 27. 6. 2008 11:59
Doufám, že naše stránký pročítá naše bývalá spolubojovnice Meggi - budoucí maminka, prosila bych ji ať se nám ozve jak se cítí (v těch vedrech asi nic moc) ve kterém je měsíci, jestli ví co to bude atd,atd,atd. Snad si najde čas a napíše.
mimčo
Hibiscus
| 27. 6. 2008 11:57
Ahoj gratuluji k nové sestřence, doufám, že pošleš taky fotečku. Pyšný tatínek bude slavit narozeniny doslova za dva. Hlavně ať jsou všichni v pořádku.
Nevzdávej to
Hibiscus
| 27. 6. 2008 11:55
Ladi nevzdávej to, kdyby se ti podařilo shodit co 14 dní aspoň půl kg, tak máš za 3 měsíce 3-4 kg dole, i to něco je fajn.
Já do toho půjdu s tebou, moje dnešní váha je 59,5kg, napiš svoji zítřejší a zkusíme to spolu, věkem jsme si nejblíže já budu mít padesát za 8 měsíců. Sice mám na víkend pozvanou návštěvu na oslavy, ale budu mít motivaci a ty doufám taky. Nezklamej, zkus to prosímmmmmmmmmmm .

Ilonko dík za přání nám oběma.
Hibiscus
vladi
| 27. 6. 2008 09:21
Ladi, co já bych za tu šestku na začátku dala... Hlavně ti radím pořád se hlídej,ať tvoje úsilí nepřijde vniveč .Já asi před 5 lety zhubla 13 kg a docela dlouho (skoro 4 roky) jsem si váhu držela. Pak jsem si začala myslet, že mám vyhráno, přestala jsem se hlídat a teď jsem pomalu tam kde jsem byla. Teď jsem si chtěla k padesátinám nadělit lepší figuru, ale nemůžu se vzchopit, už mi na to zbývají jen 3 měsíce.
jupí
eleanorita
| 27. 6. 2008 09:03
holky ani jsem zatím nepřelouskala poslední příspěvky, ale musím Vám sdělit novinu. Už máme v rodině taky mimíska. Stala jsem se sestřenkou. Máme, tedy můj úžasnej strejda má holčičku, bude se jmenovat Ema. Představte si, že on má dneska narozeniny a dnes v noci ve 2 hodiny dostal takovej nádhernej dáreček. Krása. Budou slavit společně.
sváteček
ilona
| 27. 6. 2008 08:20
Laděnkám přeji i já dnes vše nej,nej a nej k dnešnímu svátečku!!!!! Zdravíčka,lásky,štěstíčka a co si přejete....
Ahoj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hibiscus
| 27. 6. 2008 08:11
Laděnko už jsem myslela, že jsi se mi ztratila a já budu slavit sama - takže i tobě přeji hodně štěstíčka, zdravíčka a lásky, ať najdeš ten správný motiv k hubnutí abych tě mohla zase zasunout do naší tabulky a číselka se řádně změnila k lepšímu.
Uvidiš, že to půjde, nevzdávej to, já tady taky psala, že mi to teď nějak nejde, stále se griluje, venku se pije pivečko nebo vínko, je dobré ovoce (právě se chystám upéct meruňkový koláč) a pak to vydrž .
Zatím se mi váha pohybuje pod 60, už jsem viděla i 8 místo 9, ale jestli přesáhnu opět tu hnusnou šedesátku tak mně chytí amok.
Krásné ráno všem. Jdu makat. Laďka
Hibiscus
vladi
| 27. 6. 2008 07:49
Laďko, všechno nejlepší k svátku, hodně zdraví, pohody a radosti z dětí ti přeje tvoje jmenovkyně Laďka
My teď měnili okna v bytě, navíc má táta kromě svátku i 75.narozeniny, dodatečně budeme slavit svátek syna Honzíka, takže se chystá velká oslava s plno hosty, a tak jsem na svůj svátek skoro zapomněla. Tedy zapomněla jsem pro své kolegy objednat dortíky a chlebíčky jak je dobrým zvykem. Jinak jsem odhodlaná se při víkendovém slavení krotit, snad to ustojím.
Sem na chat celkem pravidelně nakukuju, rozhodně jsem na vás nezanevřela.Pravda, váhu nehlásím, není totiž co. Držím se pořád na stejné váze, ale chyba je pouze a jedině ve mně. Dokud si to nesrovnám v hlavě a nezačnu se omezovat v jídle, tak prostě hubnout nebudu, byť bych si to sebevíc přála. Potřebovala bych něčím nakopnout, až bych viděla první úspěch, věřím, že bych získala i to správné odhodlání vydržet. V tabulce bych zatím akorát překážela. Doufám, že můžu mezi vás sem tam nakouknout. Mějte se vžechny krásně a gratuluju k úspěchům na poli hubnutí.
Den D
Surina
| 26. 6. 2008 23:37
Holky já měla dnes opravdu otřesný den. Ráno jsem byla na zkoušce a nedopadla nic moc, mám jen půlku (test a poznávačku) a na ústní musím přijít příště. Spěchala jsem do práce, měli jsme si předávat službu. A já jak spěchala tak jsem se poprvé v životě nabourala. Mi se naštěstí nic nestalo, jen auto je trochu pomačkané. Bude mě to stát dost peněz.
V práci mi chybělo tisíc korun. Potom jsem přišla na to, kde. Špatně jsme zvážili bečku. Jenže šéf je debil. Doufám, že mi to dá. Mlel tam cosi o tom, že mi to má dát ta holka co dělá teď, co mě střídá, ale to je blbost. Je to namyšlený podnikatel, který má vždycky pravdu. Lidi ho tam nemají rádi. Beztak na tu zahrádku chodí jen kvůli nám číšnicím.
No nebudu si tady stěžovat. Můj luxusní den se završil hádkou s otcem a jde se spát zítra je taky den a snad bude lepší než ten dnešní. Mějte se prímově holky papa
niky
veronikav
| 26. 6. 2008 22:27
Neboj Niky, ty jsi šikulka a i tu babku kořenářku zvládneš . Na takových jarmarcích to lidem ani nebudeš muset nutit... to půjde samo. Navíc jak uvidí takovou kočku ve stánku, pohrnou se.... ten tvůj si tě musí hlídat .

Zákruto mě taky někdy popadnou takové šílené chutě, neboj... ale souhlasím s Ilčou... raději si to dát dopoledne, když už není zbytí, protože jak je chuť celý den, večer se těžko odolá....

Já jsem dneska taky měla náročný den... fuj. Sice jsem hlavně proseděla v autě, ale v tom vedru a ve firemním není klima... vedro k umření... své práce jsem moc nestihla, takže mám zítra co dohánět .
Tak já jdu dověšet prádlo a jdu asi na kutě... dobrou holky...
ahooooj
veronikav
| 26. 6. 2008 22:19
Ahoj děvčátka...

teda ráno vás zapnu koukám, že mám od včerejška co číst...
Peťka to tu hezky rozjela ... jsi hodná. Jo jo já jsem Peťko taky paneláková... ale máme celkem velký byt, takže to jde.... ale už jen proto se vždy těším, když jedeme na tu naši chatičku u lesa... to je parádička. Strašně si tam odpočinu... Ale takový baráček v satelitním městečku je můj velký sen... Moc moc bych chtěla. Zatím to teda nehrozí, máme hypotéku i na ten byt, takže domeček zatím neplánujeme.... no třeba někdy...
Jinak jak píšeš o té dovolené a pláži... pro mě je to taky motivace největší. Letíme až v září a tak chci taky ještě dost zhubnout! A loni jsem do plavek taky ani nešla... styděla jsem se. Ale ty jsi kočka!!! Můžeš chodit na pláž už teď.... Vždyť jsi už zhubla a sluší ti to!

Janniko... neboj, takové dny přijdou všem, že uletíme i v tom jídle. Důležité je abychom pak zase naběhly na správnou cestu.... a jak ti radila Peťka, fakt je motivační ty pláže, koupáky apod.. hold to fakt funguje

Vítám mezi námi novou bojovnici Zákrutu... S námi ti to půjde lépe, i když jak vidím, jsi šikulka... tolik kil!!! A když to je zdravým způsobem, tak ti .
A za váhu se nemusíš stydět, tady určitě ne. My tady neřešíme kolik vážíme ale kolik shodíme.... Pošli fotečku, ať si tě Sonička přidá do své zahrádky....

Kibic tebe jsem si nechala na konec.... blahopřeji mooooc k vnoučátku.... to musíš být hrdá babička co? Přeji hodně štěstíčka, zdravíčka a lásky té vaší Marjánce... a mamince ať je zdravá..... Holky taky se už těším až budu mít miminko.... ještě chvíli počkám, ale těším se na tu dobu....

No jinka Laďko tabulka krásná... jsi šikulka... Jen těch odpadlíků...a ani se nerozloučili, to je škoda...
A Dáši... smekám... fakt. Úplně ti závidím jak ti to jde. Kéž by mi to letělo taky tak rychle dolů.... to bych do toho září byla fakt v pohodě na tu dovolenou.. No jsi můj příklad...

Niko teda oslava super!!! Moc ti to sluší! A ten strejda... no taky mám stejdu srandistu... ale u té fotečky jsem se opravdu zasmála....

Tak kočandy páááá.. zase napíšu
čtvrtek
nika2411
| 26. 6. 2008 13:45
Ahoj holky přeju hezký čtvrtek. Včera to byl nářez, že? Tady to bouřilo ostošest. Můj za mnou přijel na babetce a musel tady i spát - ne že bych něco namítala . Jel chudáček ráno o čtvrt na 7. Já jsem po osmé taky vyjela do rachoty Jsem šíleně utahaná - ta práce na sluníčku je strašně vyčerpávající. Mám za sebou 4 hodiny a úplně mi to stačilo. Dneska si jdu zajišťovat ještě jednu brigádu. Budu jezdit po hodech a různých jarmarkách, poutích a prodávat ve stánku koření - budu taková babka kořenářka . Dneska jdu pozjišťovat co a jak - kam bych jezdila, jak dlouho tam musím být, kolik mi dají a tak....pak vám poreferuju. No sama jsem zvědavá, protože jsem nikdy nic podobného nedělala. Navíc jezdit autem kdoví kam - trošku mám strach. Ale prý by to bylo jen o víkendech - ale ne o všech a mamka říkala, že by soboty jezdila se mnou a v neděli zase Martin - ať tam nejsem sama. Tak to by bylo super. Já mám trošku obavy hlavně z toho, že nejsem takový ten typ, co rád lidi nutí k tomu, aby si něco koupili. Sama to moc nemusím. No snad to půjde. Uvidím. Když ne, tak toho nechám. Tak páčko shledáčko. Dneska mi došly nové plavky, mám je na poště - už se na ně těším. Snad mi budou.
fotočka
ilona
| 26. 6. 2008 12:37
Právě jsem našla jednu vydařilou fotečku s mým malým synovečkem, tak vám ji posílám.
jidlo
zakruta
| 26. 6. 2008 11:30
Tak to neni, pro me to neni hlavni tema na sneni a vubec. Jen nam tu zavonelo jidlo z kantyny, tak nejak na to prisla rec.
Zakruta
eleanorita
| 26. 6. 2008 10:48
Holka, podle toho co píšeš, by bylo třeba si to srovnat nejdříve v hlavičce. Pokud budeš takhle snít o jídle, bude to špatný. Jídlo bych nestavila na první příčku životních hodnot. Já vím, že je to těžký, taky jsem to zažila. Ale teď jsem na tom tak, že chipsy a čokoládu + X dalších věcí k životu nepotřebuju, ani na to nemám chuť. A dřív bych bez nich nemohla fungovat.

Musíš si uvědomit sama, že se sebou chceš něco dělat.

Píšu ti to v rychlosti, tak to snad pobereš tak jak jsem to myslela. Je to samozřejmě v dobrém. Třeba ti k tomu holky taky něco řeknou.
nenene
zakruta
| 26. 6. 2008 10:46
A navic ten pocit hrdosti, kdyz vecer lehnu do postele a vim, ze jsem nesnedla nic zakazanyho... az nebudu na predepsany diete, urco si nekdy neco dopreju
Pristi mesic jedu k mori, nutne potrebuju este shodit tak tech 8 kg. Sice budu porad velryba, ale kazdej cm se pocita.
aaach jo
zakruta
| 26. 6. 2008 10:41
Hooolky, ja bych ten pytlik musela sezrat celej. Vzdycky si reknu, ze si zase tyden - 14 dni - mesic - nedam, tak at to stoji za to . No, mam dnes zeleninovej den... ono vlastne brambory zelenina jsou....
Stale odolavam, ted jsme s kolegynkou prave snily o zeli s bramborovyma knedlikama plnenyma uzenym. No jo, jenze ona vazi na 170 cm 54 kg! Nenavidim ji
Hibiskus
ilona
| 26. 6. 2008 10:01
to je přesnééééé!!!!
zákruta
ilona
| 26. 6. 2008 10:00
Ahoj holky!!! Přeju krásny čtvrtek.Doufám,že vás ta katastrofa včerejší moc nepostihla! Tady to celkem ušlo! Zákruto je to blbé,ale když už není zbytí a nic nepomáhá,tak si rači trošku dej ted dopoledne,než na to myslet pak cely den a večer stejně udělat nálet.Já to mívám taky a je to hrozné! Já dnes měla ke snídani chleba ve vajíčku.No neměla sem ho od začátku co se hlídám,ale tak sem si šmákla. A tak je to dopoledne,tak snad.........
zakruta
Hibiscus
| 26. 6. 2008 09:52
Ahoj ani nemluv, já jsem taky před chvíli zhřešila, právě jsem to dostala a tak mně zase hodní chutě na sladké, snědla jsem dva čtverečky čokolády.....
Já jsem toho názoru, že se nechci deprimovat, jen omezovat, takže bych ti doporučila, povol si například 3-4 velké lupínky chipsů - vychutnej si je a pak si dej k jídlu něco dietního a nestresuj se (jen ten zbytek brambůrku zamkni do trezoru a zahoď klíč (. Zdraví tě Laďka
krize
zakruta
| 26. 6. 2008 08:33
Ahoj holky, dneska mam siiilenou krizi, mam tak prisernou, ale prisernou chut na chipsy uplne citim to slany, krupavy... jezismarja co s tim
vtipálku
eleanorita
| 25. 6. 2008 11:50
já se teda vytočit nenechám při hovoru, nadávám až po tom. Lidi jsou v dnešní době hodně zlý, a tady na infolince je to hodně znát. Bohužel. Ale pak když zavolá fajn člověk, tak je to lahoda

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
22. 6. 2025 18:46
14562
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
cudlik
22. 6. 2025 16:08