Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

TCPETULA
zakruta
| 25. 6. 2008 10:54
Ja to nebyla, prisaham
To chce asi hodne asertivity, ze? I kdyz teda na druhou stranu, kdyz se vztekam a nekdo se tak chova, vzteknu se jeste vic
Kibic
eleanorita
| 25. 6. 2008 10:17
Na fotečce je miminko kouzelné. Ale máš pravdu, to jsou všechna miminka. To je krásný pocit z nového človíčka, viď.
Holky ráno v půl sedmý jsem přišla do práce, všichni jsme tu na sebe čučeli jak puci, protože nic nefungovalo, a to celé dvě hodiny. Nejhorší na tom je, že T-Mobile vypadl v celé ČR, hlavně internet. Tak už jsem do telefonu dostala pěkně vynadáno od zákaznice, která chtěla odškodnění. No řvala na mě tak, že ještě teď se klepu, fuj, takový lidi nemám ráda.

Mějte fajn den
Zdravím po ránu
Kibic
| 25. 6. 2008 09:22
Děvčata, všem moc děkuji za gratulace. Mamině i miminku všechno vyřizuji. Včera jsme se byli na ně podívat. Holky, ta je tak kouzelná . Já vím, to říkají všechny babičky. Chovala jsem si ji celé dvě hodiny, až mě ruce bolely a dneska jedu znova. Už se nemůžu dočkat.

Jo, a ani jsem moc neoslavovala. Dala jsem si dva vinný střiky a víc jsem do sebe nedostala. Je to znát, jak od ledna moc nepiju, myslím tím samozřejmě alkohol, tak toho do sebe víc nedostanu. Ale možná to je dobře.

Tak končím, jdu se na ně zase přichystat. Připojuji jednu fotku, dala bych ji víc, ale nechci vás zahltit.
Přeji všem krásný sluníčkový den.
dobré ránko
zakruta
| 25. 6. 2008 07:30
Asi se mi tu mezi vama bude libit
Nika2411 - Neeee, dedula to neni, jidla je taky dost, az na to, ze je to porad jednotvarny a po tom mesici mi to proste leze i usima :o( a tak sem byla v so v kino, no a nesezrala sem celej pytlik popcornu? A kdyby ste vedely, jak byl desne dobrej! Jinak drsnej byl, veta typu "no, nemam tu nikde zrcadlo, to proto, aby ste se vy vyzrani ze sebe nepozvraceli" byla ta nejmilejsi.
Tak, babizny, peknej den vsem!
Zuzana
pozdraveníčko
nika2411
| 24. 6. 2008 22:40
Jéé holčičky to se nám to tu rozjelo. Vítám po delší době zase mezi námi Peťku. Klidně si to srdíčko vylij tady nám. Já zažívám taky někdy stavy, kdy mám pocit, že mi skoro nikdo nerozumí. A kolikrát mi stačí jen se tady ze všeho vypsat a hned je mi zase o moc líp. Dělá to zázraky.

Sonísku - na oslavě bylo fakt tóčo. No myslím, že strejda si nic nepamatuje - ani to, že dělal striptýz. - jsme fakt vyvedená rodinka.

Janniko: co máš z toho. Já nevím co to mám za období, ale od té doby, co jsem se nastěhovala domů, tak jen doslova "žeru" - a to pořád. Před chvilkou jsem snědla čtvrtku kuřete a asi hoďku na to dort sachr - co zbyl z oslavy. Vím, že teď už to tak s mojí váhou nemusím řešit jak kdysi, ale já to nechci nechat zajít zase tam, kde to už párkrát bylo. Všichni mě chválí, jak jsem zhubla. A mě to dělá mooooc dobře - to nebudu popírat. I dokonce otcův šéf - na té oslavě na mě hleděl a ptal se mě kolik jsem shodila. Já na něj že 10kg ( no sice to bylo 12kg - ale to nemusí vědět), tak úplně čučel. Prý si mě pamatuje jinak. Dala jsem si tam krátkou černou sukýnku a nikdo mě nepoznával. To byl fajn pocit.
ahoooj:))))))))))))))
jandula76
| 24. 6. 2008 22:18
Jste se holky dnes nějak rozjely:))))))))

Vítám mezi nás Zákrutu, to bude v poho neboj, koukëj jak nám to všem jde:))

Kibic blahopřání veliké a Marjánka je prostě krásné jméno, tak at vám holčinka roste do krásy, těším se na fotky užij si oslavu, a zapíjet, babi zapíjet:)))))))))

Zdravím zbytek tabulka jako vždy super, papapa Jana
zakruta
SONISEK
| 24. 6. 2008 21:34
Tebe jsem si nechala naposled.Tak především Tě mezi námi vítám a myslím,že jsi udělala správné rozhodnutí nebýt na to sama. A proč ta silná slova o Tvé váze ,u nás to neřešíme kdo s jakou váhou přijde.Nemáš se za co stydět.Je vidět,že to s tím hubnutím myslíš vážně,máš už výsledky,tak s námi Ti to půjde ještě lépe.Koukni do tabulky s jakou váhou třeba začínala naše vysmátá Jandulka ,která i svoji váhu bere s humorem a její krásné výsledky,tak proč se za to čísílko stydět.
Držím palečky,aby jsi to zdárně dokázala dál...

obrázkama vyjadřujeme humor,ne urážku papa
tak pro dnešek
eleanorita
| 24. 6. 2008 21:32
by to už asi stačilo, ať se tolik nepolekáte, že jsem to tady tak zahltila. Budu se snažit zase přispět, třeba zítra. Dnes večer jsem měla v plánu zpracovat košík prádla, co na mě od včerejška se žehličkou čeká, ale vyhnila jsem tady na viktorce.
Holčinky moje, mějte se zatím krásně. Zítra přeji pohodový a sluníčkový den.

Pa Peťula
srdíčko
eleanorita
| 24. 6. 2008 21:27
jsem si Vám tu taky vylila. Ale tohle je moje taková stinná stránka. No fuj, až mě to zase úplně rozhodilo.
Sonísku
eleanorita
| 24. 6. 2008 21:24
děkuji za důvěru. Sama jsem na sebe zvědavá . Ono je ve skutečnosti jedno, kde to tělo budeme vystavovat. Důležité je, že ho vůbec vystavovat budeme. A já pevně doufám, že beze studu. Pořád myslím, na to jak jsou kolem mě ty holky hubený a krásný, a že já chci být taky taková a chci se líbit. No prostě jsem praštěná, to bude tím seběvědomím, které pomalu, ale jistě zase začínám získávat. Před půl rokem jsem v tomhle byla úplně na dně. Přítel už mi několikrát vynadal, že se hrozně podceňuju, ale je to prostě ve mě. Snažím se to překonat, tak se mi to snad nakonec povede. Nechci skončit někde u psychologa nebo psychiatra, nevím teď kam se pak s takovými problémy chodí.
janniko
eleanorita
| 24. 6. 2008 21:16
no vidíš. Na tom koupališti je těch lidí víc než někde v tramtárii na pláži, takže to je dobrá představa . A ještě tam můžeš potkat známé atd. Pro mě byla tahle představa koupaliště + já v platvkách přímo hororová. Před rokem jsem na sebe platvky ani jednou neměla, fakt. Až tak jsem se styděla za svou postavu.
jannika
SONISEK
| 24. 6. 2008 21:15

jsem to,ale popleta,tu pláž si bude užívat TCPETULA,omlouvám se,ale stejně budete holky obě Ty nejjjjj... ať na pláži nebo na plovárně
dloho
eleanorita
| 24. 6. 2008 21:12
jsem tu nebyla a teď to vypadá, že to to tu chci strhnout. Ale já Vám tu toho chtěla tolik napsat. Teď samou zbrklostí nevím, co mělo v mých myšlenkách v příspěvcích následovat.

Ta tabulka se hodně změnšila. To je velká škoda. Je divné, že se holky ani nerozloučily. Uvidíme, třeba nás ještě překvapí svou návštěvou později.

Holky právě teď koukám z okna, mám výhled na České středohoří, vidím tu nádheru skoro celou, protože bydlíme v posledním patře. A právě teď je na obzoru sluníčko, a je krásné růžovooranžové, to jsem snad ještě neviděla. Kdybych měla rychlejší net a šla mi sem lehce vložit fotka, tak by jste se tou krásou těšili taky. Ale ten net budu mít o něco funkčnější až tak za 14 dní.

Myslím, že Veronikav sem taky psala, že je paneláková. Já taky, bohužel. Naštěstí jsme se s miláčkem nastěhovali do části města, kde je klid. Ale mít domeček nebo chajdu někde v klidu, velde přírody by byl pro mě hotový ráj. Ráda právě jezdím do té vesničky za Litoměřice. Je tam bezvadně. Naproti domečku dědy je velikej kopec, lesy, kolem jenom chajdy lufťáků, a nedaleko je řeka Labe. No teď máme autí, tak tam budu ještě častěji, alespoň v to doufám.
Že mluvím o tom autu, fakt je to pohoda drandit kam se mi zachce. Akorát je to taková velká kasička na peníze. Překvapilo mě kolik peněz se do to ještě musí vrazit peněz po tom co ho zaplatíte u prodejce. Už jsme do něj dali 25 tisíc k ceně co stálo, je to normální???? Doufám, že toho už tolik nebude. No a benzín, to je taky kapitola. Ale zatím jsem za to autí ráda. Ale řidičák pořád někam odsouvám. Miláček mě vezme prý na letiště (nepoužívaný) co máme nedaleko, abych si to zkusila a třeba mě to chytne a budu chtít řídit víc, tak uvidíme.
jannika
SONISEK
| 24. 6. 2008 21:06
nesmutni,určitě to zase zvládneš a na té pláži budeš zářit ,jako Pamela Andrson,strčíš jí do kapsy ,uvidíš ,ještě ten Tvůj mužíček bude ty čumili odhánět Držím palečky
TCPETULA
jannika
| 24. 6. 2008 21:05
Máš pravdu,zamyslela sem se a už se vidím v plavkách sice ne na pláži-nezbyli penízky,ale aspon na koupališti jestli nám bude v létě počasí přát.Děkuji za podporu
domasovanda
SONISEK
| 24. 6. 2008 20:57
Dáši,moc gratuluji k takovému úbytku a co udělá stres s váhou,to já dobře znám,vím,že je to hubnutí nezdravé,ale nedá se to v takové situaci ovlivnit.
Když mému příteli našli nádor na ledvině a musel na operaci,zhubla jsem z nervů za týden 6kg.
Tak pevně věřím,že se Ti daří spíše z lásky ...,kterou Ti mooooc přeji.A uvidíš,že se vše v dobré obrátí,však víš,co myslím.
zapomněla
eleanorita
| 24. 6. 2008 20:55
jsem Vám taky povědět, že v těch Litoměřicích jsme byli s miláčkem nakupovat. Nedřív jsem obdarovala své kytičky. Už jim dlouho slibuji nové a o krapet větší květináče, tak jsem koupila takové krásné. Brácha mi na to řekl, že jsou to pěkný hrnky na polévku. No je to voják, nerozumí tomu . No a pak jsme nakoupili nějaký tríča a miláček si našel džíny pro sebe, ale taky pro mě. Já se usilovně bránila, že ještě zatím utahám ty staré, protože chci ještě shodit ze stehen a zadku tak aby mi pak neplandaly, ale musela jsem si je koupit. Ty co vzal do ruky mi jsou. Na stehnech mi trochu pnou, takže je musím zhubnou chtě nechtě. Ale já chci.
janniko
eleanorita
| 24. 6. 2008 20:49
nakoupnout se musíš především ty sama. Mě třeba teď stačí, že se sama představuju v tom mém vysněném Egyptě na pláži a v plavkách. Nehci tam vypadat jako oteklá a rozklepaná brambora. Třeba dnes to se mnou nevypadalo dobře, jak už jsem psala, dnes byla moje strava jedna velká katastrofa. Ale zase se srovnám, a to už zítra. Na tu pláž v Egyptě mám ještě dva měsíce, to je ještě docela čas na to, ze sebou něco udělat.

Zkus se taky nad něčím zamyslet. Brečet a nadávat si nemá cenu, to nikdy nikomu nepomohlo. A už jsi určitě něco zhubla, tak to nechceš dostat zpátky, viď?
Kibic
SONISEK
| 24. 6. 2008 20:48
Tak Tě vítám do klubu babiček a přeji mamince a Marjánce hodně štěstíčka a hlavně zdravíčka.A Ty, BABČO,to pořádně oslav... Vím,jaký je to krásný pocit se stát babičkou a tak si to pořádně užij
AHOJ AHOJ AHOJ
eleanorita
| 24. 6. 2008 20:38
Zdravím Vás všechny po dlouhé době. Dlouho jsem tu nic nepřispěla, akorát jsem nahlásila váhu. Ale samozřejmě jsem Vás zase alespoň dvakrát denně četla. Ale už mi nevyšlo sem něco připsat.

Nejprve asi přivítám novou bojovnici za „lehčí zítřky“. Věř, že když na to všechno není člověk sám, jde to hned lépe. Jsme tu pro Tebe jak pro starosti, tak pro radosti. A ty radosti jsou fakt fajn – už jen ta koupě menšího a hlavně hezčího oblečení je super. To, že je člověku o hodně lépe, získá zpět ztracené sebevědomí a nakonec, že si toho všimnou ostatní už nemá cenu ani komentovat. Držím palečky, abys to tady s námi vydržela a kilečka šla dolů.

Kdopak se stal babičkou? Kibic! Moc gratuluju k přírustku do rodiny. Taky v rodině čekáme. Budu mít malou sestřenku, termín má 6.7.2008, krásný datum, tak uvidíme jak se jí bude chtít podívat na ten náš svět. Ale taky se hrozně těším.

Verunko, Tobě taky obrovská gratulace k úspěšnému studiu a k získanému stipendiu. Všichni Ti to už řekli, ale jsi prostě šikulka!!!!! Tak ať se daří dál. Koukám i na tu vaši oslavu, pěkně se vyvedla.

Já mám za sebou taky oslavu, ale ne až tak divokou. Byli jsme ve vesničce u Litoměřic, slavit dědovi sedmdesátiny. Taky se to moc povedlo. Děda je pořád velkej čipera a kutil, a 70 let by mu nikdo nehádal. Sešla se tam celá rodina a taky mnoho jídla. Mamka tam oznámila, že už jsem zhubla víc jak 8 kilo svý přebytečný váhy. Babička šla do kolen, hned mi vynadala ať neblbnu, že jsem takhle hezká holka. Nemohla jsem jí vysvětlit, že kostlivec jako jsou ty poblázněný anorektičky nechci být. No moc jsem jí tím neuklidnila. Taky mi nandávala jídla, jako kdybych půl roku nejedla. No musím se přiznat, že jsem hřešila. K obědu byla knedlíčková polévka, ještě teď se olizuju, pak řízek a bramborovej salát, chlebíčky, sladké, večer grilování. Nějak moc jsem to nepřeháněla, ale od všeho jsem trochu měla. Jediné co jsem vynechala byl alkohol, toho jsem neměla ani kapku. Nejhorší na tom je, že dneska jsem jedla taky jako čuně, nevím co to se mnou dnes bylo, nějaká krize nebo co. Taky je mi teď pěkně špatně. Zítra se musím srovnat.

Někdo nám tu ještě psal informace o zázračném koktejlu na hubnutí. K tomu se asi nemá cenu vyjadřovat – škoda slov, a pro dotyčnou škoda vyhozených peněz. Já kdysi měla taky podobné záchvaty, jakože si koupím něco takhle zázračného a budu hubená. Naštěstí se mi ty peníze za to nechtělo dát a nic takového jsem si nekoupila. Ale kdo na tohle přistoupil, těžko mu to vyvracet. Například moje kamarádka za mnou chodí a pořád se mě ptá jestli ještě hubnu, a že mi závidí, že mi to jde. Před týdnem zase, tak jí povídám, že jím tak jak mám naučené, a že chci ještě něco málo sundat. A ona na to, že prostě jí hubnout nejde tak si na to koupila krém na zeštíhlení. Samozřejmě se ptám jestli si skutečně myslí, že po tom zhubne……..snad mi na to ani neodpověděla. Včera za mnou přišla s tím, že si nechala předepsat do lékaře prášky na hubnutí. Musím podotknout, že obézní není. No ani ty prášky jsem jí nevyvrátila, bohužel.
ááááách jo :-(
jannika
| 24. 6. 2008 20:12
jinak holky,já teda fakt nevím,potřebuju znova nakopnoutráno začínám dobře přes den se taky držím,ale večer?No dneska sem měla jahodový knedlíkyráno váha o 1,5víc a že to na sobě cítím,hlavně na bocíchkdyby to šlo tak se nakopu!!!!!
Sem z toho taková smutná a fakt nevím,jak se dostat zase do starých kolejí,co sem byla nemocná tak sem hrozně polevila.
Sem si vám tady vylila srdí,jdu udělat mužíkovi sváču a pak ještě juknu,zatím papa
zakruta
jannika
| 24. 6. 2008 20:08
ahojky,moc Tě vítám mezi náma a věřím,že s náma Ti to půjde dobře i bez nějaké jehličky,já Tě obdivuju,žes toho doktora neposlala do zadní části..... na takový jednání přece nemá právo,jak by se to líbilo jemu kdyby ho někdo urážel???Asi moc ne
kibic
jannika
| 24. 6. 2008 20:05
jůůůůůů miminko,tak to Ti moc gratuluju k vnoučátku
niko
SONISEK
| 24. 6. 2008 19:58

to je bomba...
strejda se opravdu pěkně rozjel,zajímalo by mě,jak na to reagoval druhý den ,jestli si to pamatoval.
Niko moc Ti to opravdu sluší ,jsi krásná,štíhlá a ty očička rozzářená,když se tam objevil ten Tvůj...
Jste moc pěkný pár,přeji ve Vaší lásce hodně krásných chvil
:-)
ilona
| 24. 6. 2008 18:35
Ahojda!!!! Tak tady už konečně pršíííí.Vzdoušek se pročistil no žůžo.
Zákrutu taky moc a moc vítám mezi nás!!!!!!!!!at se ti dařííííí. Kibic tobě gratuluji ke vnoučátku!je to super!Hlavně ji pořádně at roste!!!!!!!!!!
brigáda
nika2411
| 24. 6. 2008 16:04
Holky to je horko k zalknutí. Včera jsem byla poprvé na brigádě ve vinici - no já myslela, že umřu. Chtěli jsme jít s mamkou hnedka ráno - ještě před pátou, ale včera tu večer pršelo, tak by bylo mokro. Nechali jsme to zas až na večer. Takže za chvilku se jdu nachystat a tak na 4 hoďky vyrážím něco podělat. Musím - práce je málo, tak musím lámat rekordy, abych měla nějaké korunky. Hned včera jsem si pořídila menší úraz. Já si zapomněla vzít rukavice a od nůžek mám vydraný palec - až do masa a k tomu ještě 3 puchýře. No chci to vidět dneska. Pak vám poreferuju.

Zítra jedu na gyndu do Brna, takže to bude taky den D. Vždycky tam čekám tak 3, 4 hodinky než přijdu na řadu. Plus když připočtu cestu tam a zpět 3 hodinky, tak mám postaráno o super den. Snad mi doktorka vysadí ty hormony. Zkusím jí to navrhnout. Tak papáčko
Zákruta
nika2411
| 24. 6. 2008 15:59
Ahojky Zákruto. Vítám Tě mezi náma. Doufám, že se ti tu bude líbit a s naší pomocí shodíš i nějaké to kilečko.

Jinak o tom doktůrkovi už jsem myslím slyšela. Prý je to takový dědula, ze kterého jde strach. Že ženským nadává do vyžraných velryb a podobně. No na to bych se mu tak mohla - a ještě mu za to platit - no tůdle.Prý se skoro nic nesmí jíst a je dovoleno pít jen šípkový čaj. Je to ten samý potměduch ??? Jestli jo, tak radím ruce od něj co nejdál. S náma to zvládneš levou zadní. Sice to bude trvat krapátko dýl, ale bude to nastálo. Uvidíš. Jen se podívej na naši tabulku a uvidíš, jak jsou holky šikovné. A to žádná z nás nehladoví. To ani není cíl - to by nikdo dlouho nevydržel.
:o)
zakruta
| 24. 6. 2008 13:52
Moc dekuju za hezky privitani :o)

Hladovku ne-e to bych nevydrzela, musim porad mlet pantem . Zasla jsem si k doktorovi, dostala jsem jehlicku a jidelnicek s presnym rozpisem. Myslim, ze jehlicka je jen tak aby se nereklo, ale jidelnicek se dodrzovat snazim. I kdyz teda nekdy zhresim :o/. Hlavne je to o pravidelnem jidle (co 2 hodiny a malinko) a o tom, ze se toci zeleninovy, ovocny a masovy/mlecny dny. Snad JOJO neprijde . Chtela jsem neco na "rozjezd" a pak se holt budu muset drzet sama. Pritel sice rika, ze jsem krasna, jaka jsem, ale kdyz se clovek sam neciti... no vsak to znate! Neni nad pocit si koupit o 2 cisla mensi kalhoty . Sport se mi momentalne vyhyba, stavime s pritelem domecek, takze pohybu s lopatou a stetkou je az az, ale jinak mam vyborny zkusenosti se spinningem, kterej je prima na zimu, kdy se kolo vytahnout neda.
Ted mam hlavne strach z doktora, jdu za 3 tydny vytahnout tu jehlicku a potrebuju zvladnout jeste aspon 5 kg, protoze je zlej, posmival se mi a urazel. Nevim, jestli to byl nejaky "psychologicky tah", ale odchazela jsem jako spraskanej pes. Bohuzel, jit tam musim... musi mi ji vytahnout :o(.
Uf, to jsem se rozepsala :o)
ahoj
Hibiscus
| 24. 6. 2008 13:18
Právě u nás probíhá stávka, tak mám čas vám napsat.
Nejdříve chci poblahopřát nové babičce - já už se tak těším, až se budu moci pochlubit i já, ale kluci se nějak nemužou rozhoupat.... Takže hlavně hodně zdravíčka, jak novému človíčku tak mamince, babička ať si užívá malého tvorečka, těším se na fotku.

Taky chci přivítat novou spolubojovnici, už jsem si tě zapsala do tabulky, jestli chceš pošli i datum narození, ať ti můžem popřát, pokud jsi už narozeniny náhodou neměla. Nestyď se za původní váhu, je vidět, že ses do toho opřela - skoro bych měla strach, že hubneš moc rychle. Za měsíc 8 kg je dost hodně, doufám, že nehladovíš. Jestli jsi pročítala naše první stránky, tak zjistíš jak jsme se začaly stravovat. Pokud budeš chtít napiš nám co jíš, jak často, jestli cvičíš....rádi se o tobě něco dovíme, jo a pošli i fotečku ať si tě můžem představit. Zatím pá Laďka
Kibic
domasovanda
| 24. 6. 2008 12:18
moc gratuliji k vnoučátku a ještě ke všemu holčička-to je krásný,přeji
mimisku a mamince hodně zdraví a hlavně ať je vše v pořádku ale taky
hodně počůraných plínek a málo pláče.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
22. 6. 2025 18:46