Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

skok
ilona
| 8. 5. 2008 19:58
Hola holky moje!!!!!!!!!!!!! Sem tady!! Bobik,Surina a Sonisek díky holky za podporu!!!!!!!Teda bylo to super!!! To se nedá vůbec k ničemu popsat.Ale je tam nahoře hrozná zima.Přitom tady bylo dnes nádherné počasí.Tak sem to zvládla a klidně bych letěla znova.Ale těm,co je zle i v autě,to nedoporučuji.Fotečky určitě pošlu,ale dnes sem plná dojmů,tak nestíhám.Naše malá to chudina taky moc nechápala co to ta máma provozuje za hrůzu. Jinak zítra na to vážení se netěším.Bude to hrůza,ale neva to se zmákne.Dnešek už mi nikdo nevezne. No né holky? Tak pa pa zítra!!!!!!
:-)
Aklunajka
| 8. 5. 2008 18:47
Holky napište mi do tabulky 53,8... Je to ale váha ze středy, jelikož jsem v brně s mladým (v pátek má přímačky na vysokou) no a tak tu nemám váhu
Nevím kdy se tu zase objevím, tak ať jste zítra co nejspokojenější

papa Jana
Všechny zdravím
Hibiscus
| 8. 5. 2008 18:01
Opravdu je počet příspěvku závislý od počasí, ale je fajn, že už můžem být více venku. Tady bylo střídavě počasí chvíli na plavky a chvíli na svetr.
Užívám si to s chutí, něco dělám na zahrádce, věšela a sušila prádlo a chvíli jen tak četla na lavičce a pila kávičku.
Bobíku, chudinko moc vás lituji, že jste marod, děti udržet v postýlce je vždycky problém, člověk se musí snažit je pořád něčím zaměstnat.
Surinko je vidět, že děláš všechno pro to aby bylo zítřejší vážení supr!!!!
Ahoj holky
Surina
| 8. 5. 2008 17:26
Tak my už jsme doma z projížďky, bylo to fajn, ujeli jsme čtyřicet kilásků, ani mi to nepřišlo. Teď začíná pršet, návštěva ještě rychle opéká párky a já se jdu chvíli učit. Tak pak napište jak jste se dnes měly. Lili6 a co příjimačky? Jdeš na výšku? Snad ti to klaplo! Tak zatím pa holky.
KRÁSNÉ SLUNÍČKOVÉ RÁNO
SONISEK
| 8. 5. 2008 10:13
Konečně se nám to počasí umoudřilo i u nás.Je tu opravdu poslední dobou nějak smutno.Chybíte mi viktorky.
Bobiku: To Vám dává zabrat ten návrat,chudáčkové.Tak se mi tam brzy uzdravte a snad si na tu změnu už zvyknete.

Ilonko: Obdivuji Tvou odvahu,šťastné přistání.

Suri: Jsi šikulka,jak jsi se rázně do toho hubnutí obula. Jen tak dál...

Nika2411: Doufám,že písemka dopadla dobře,už aby jste to měli vše za sebou a užili si trochu klidu.

Zítra mám dovolenou tak si to volno trochu prodloužím.Dneska máme s přítelem devět let,co jsme se seznámili,tak uvidíme co podniknem.
Zdravím ve svátečním dnu
Surina
| 8. 5. 2008 10:12
U nás svítí sluníčko. Jedeme na kola, snad to udýchám. Ilonko, tak držím palečky. Já bych se pos.... strachy. Bojím se výšek . Pak napiš jaký to byl zážitek.
Bobiku máš pravdu, ze zimy do tepla, ale jelikož jsem alergik tak to pro mě byl taky pěkný šok. Pořád slzím, pčikám, no děs. Ale snad se to brzy srovná. Navíc jsem alergická na kočku. máme ji venku, ale včera ji někdo pustil do pokojíčku, jak jsme spali. Mám fakt nervy. Jak kdyby si na to nemohli dávat pozor, když ví, že mi to vadí.
Tak se holky uzdravujte a užívejte toho slunka. Já jsem teda fakt zvědavá na ten zítřek. Snad bude úbyteček. Papa a něco napište, alespoň večer. Šura
Vylezlo sluničko!
bobik
| 8. 5. 2008 09:18
Je opravdu poznat, že konečně vylezlo sluníčko, protože příspěvků razantně ubylo.

Jen my si ho nebudeme užívat venku , protože jsme všichni marodní. Tedy já a Janinka. Jiřík se zatím drží i když už taky posmrkává a pokašlává . Naštěsí ho můžu poslat k sousedům za kamarádem., Tak kvůli nám nebude muset trčet doma. Ale jestli bude přes poledne tak teploučko jako včera , tak vylezeme na chviličku na zahrádku i my s Janičkou . Ouška už ji nebolí. Antibiotika zabrala, tak je jako čert a mám co dělat, abych ji udržela v baráku.

Na mě vlezl nějaký bacil a sedlo mi to na hlasivky, tak jenom sýpu a nemůžu mluvit. Je to docela legrace, když na ty svoje divochy nemůžu pořádně zařvat . Najednou je tu takové ticho .

Tak vás všechny zdravím a snad jste na tom zdravotně lépe než my. Nás to tedy pěkně skolilo ten přesun.

Suri ty jsi na tom mnohem lépe že? Přesunula jsi se ze zimy do tepla . Ale snad už se do toho to sluníčko opře a bude fajn.

Jinak pro mě bude vážení zase úbytkové. Vůbec teď nemám na nic chuť a je to znát.
Tak držím pěstičky i všem ostatním. Když ne úbytky, tak alespoň ne nárustky.

Ilonko
bobik
| 8. 5. 2008 08:51
budu ti držet pěstičky. Já bych se tedy děsně bála. Vezmi sebou foťák a pošli nám pak nějaké to foto.
Ahoj
ilona
| 8. 5. 2008 08:41
Holky!!! Tak vám přeju nádherny den!!!!Tady je krásně sluníčkově.Ale dneska sem se zvážila a je to děs. Ale hlavně sem vám holky chtěla napsat at mě dnes ve 12.oohod. držíte palečky.Skáču padákem. Tak pak se ozvu jak to dopadlo. Snad dobře! Tak zatím pa.
Ahojda
Anny
| 7. 5. 2008 22:25
Všechny moc zdravím.Jsem tu stále s vámi,ale jak píšete,je hezky a nestíhám.Musím se pochlubit,že mi jsou jedny kalhoty,které jsem nemohla nosit.Tedy nechtěla nosit,protože jsem v nich byla narvaná. Jsem také zvědavá na páteční váhu.Dokonce se divím ( nechci to zakřiknout ),že nemlsám.

Zítra vyrážíme do Německa.Máme to tu kousek.Jedeme do Drážďan.Už se moc těšim.V pátek musim do práce,ale pokud bude o víkendu hezky,jako že to zatím předpovídají,vyjedeme si asi někam na kole.

Holčiny,užijte si zítra volno. Pohybu a hubnutí zdar
Pa v pátek .
Dobrý večer
Surina
| 7. 5. 2008 22:04
Ahoj holky, co jsem přijela z Norska, tak je tady nějaký klid. Už je venku hezky, co? Já taky nějak nestíhám, na počítači nejsem skoro vůbec. Je u nás teď návštěva. 11 lidí až do neděle. To zase bude. Samá grilovačka. Stoly přetékají už teď. Všichni jsou na mě naštvaní, že si s nimi nedám ani pivko. Ale já na sebe teď musím být přísnější. Myslím, že se mi zatím daří dobře. Jsem zvědavá na páteční vážení. Tak mějte hezké sváteční dny. Papa
Ahojda:)
jandula76
| 7. 5. 2008 21:07
Jdu vás jen pozdravit a prchám spát, dneska to bylo nějaké náročné, pro změnu jsem hlídala Vojtíškova bratrance, který je o půl roku mladší, tak to byl zase masakr:))))
A dneska ráno mě moje drahá tchýně volala už v půl sedmý, achhhhh joooooo:(
Tak to dneska musím dospat:))

papapa a zítra juknu snad i ve dne

Jana
achoj
Lilimi
| 7. 5. 2008 19:20
no medvidek se mi doma moc neohřal a už valil na noční takže já si udělám malinko welness večer naložáím se s olejičkem do vany udělám depilaci a vytrham obočí taky manikuru pedikuru no abych byla rano až se přituli vo%nava kočka

jinak niky doufám že písemka bude za kolo ti zavidím já nemám na kolo partnera a samotnou mně to nebaví. potřebovala bych tady ve vesnici nejakou tu kamošku na cvičeni kolo nebo jen kafičko.

JInak s tím ponikem (zapomela jsem nick) ale každopadně jsi tam moc pěkná. krasný výraz v obličeji. prostě kočka

TAk já mizím do te vany. ahoj
Holky co je_
Hibiscus
| 7. 5. 2008 16:40
Je krásně tak to tu vázne, možná, že se rozepíšete až večer.
Našla jsem zajimavé stránky, nevím jestli jste je viděly, možná jo, vím, že jsou tam věci nám déle hubnoucím už známe, ale vždy se dá něčím přiučit. pá večer

www.bud-fit.cz/…alni-jidelnicek/
Zdravííím...
Iv1983
| 7. 5. 2008 13:51
Ahoj holčiny,

delší dobu jsem tu nebyla, tak vás chci hlavně všechny pozdravit a popřát vám příjemné užití si nastávajícího volna.

Konečně mám nějakou aktuální fotečku z brněnské Zoo, kde jsem se mazlila s poníkem, tak posííílám.

ahoj viktorky
nika2411
| 7. 5. 2008 12:00
Ahojky holky. Došla jsem se na vás podívat. Mám tolik věcí na práci - ach jo . Za hodinku na mě prosím moc moc myslete. V 1 píšu důležitou písemku a musím ji napsat, abych dostala zápočet. Držte mi pěsti. Já se bojím. Máme toho učitela - kreténa, kterého tu nikdo nemá rád. To dopadne. Když to zvládnu, tak se můžu začít chystat na další písemku na další týden - čeká mě 30 stran A4. Nevím jak se to naučím. Zítra jedem na kolách - asi 40km. Je to už takový každoroční rituál - pokaždé se jede někam jinam a je to moc fajn - teda pokud nepíchnu kolo. To se mi stalo loni 2x. Můj mi ho naštěstí spravil. Snad budu mít tento rok větší štěstí. Ještě nemám ani zajištěné kolo - takže nevím na čem pojedu.
vladi
slunko
| 7. 5. 2008 09:19
Já používám např. mátu i do tzaziků /používá se buď kopr nebo máta/, obojí když je čerstvé chutná báječně. Takže okurku, jogurt, olivový olej, citron, máta/kopr, sůl a je to výborné buď jen tak nebo s masem. Čerstvé listy máty se hodí i k novým bramborám stejně jako majoránka. Meduňka se hodí k různým dezertům, stejně tak i máta. Meduňka se hodí i ke koupelím, má relaxační účinky, k tinkturám se používá pro své silice v listech, k bylinným pleťovým tonikům pro zralou pleť. To je jen výtažek z toho, jak použít tyto bylinky mimočajově :). A děláš si bylinkové máslo? To je s pažitkou a jinými jarními bylinkami výnikající :).

Petrasan: Všude hledám smil vlašský, ale nikde o něm není ani zmínka, fotografie, popis, natož semínka. Poradila bys mi prosím jak k němu přijít? Děkuju moc :).
váha
vladi
| 7. 5. 2008 08:46
Ladi váhu mi prosím napiš stejnou jako minule, já se v pátek na net asi nedostanu. Tentokrát si beru v pátek dovču, tak se mám na co těšit. Mám v plánu aspoň jeden cyklistický a jeden pěší výlet a samozřejmě mám taky plánuju střídmou stravu. Včera jsme byly s kolegyňkami v pizerii a docela jsem se přejedla. Sice mi pořád něco říkalo: "dej si salátek" ale když ono to tam tak nádherně vonělo....
Jinak bylinky taky mám nějaký na zahrádce-mátu, libeček,bazalku, meduňku ale nejvíc spotřebuju obyčejný pažitky. Dá se třeba ta máta a meduňka použít na něco jiného než na čaj (a mojito ) a do čeho dáváte ten libeček?
Ahoj
Hibiscus
| 7. 5. 2008 06:05
Ahoj všem, včera večer jsem tady psala sáhodlouhý příspěvek, pak jsem na něco klikla a bylo všechno v čudu, já byla tak naštvaná, že jsem vypla počítač a šla spát...
Ani nevím co všechno jsem psala, chválila jsem krásné dortíky co holky napekly, to ja neumím, spíše studené mísy.
Vítala jsem Bobika a Surinku, a politovala nemocné chudinky, honem se vyzdravujte a dětičky taky.
Upozorňovala jsem vás na páteční vážení, tabulku mám již nachystanou a doufám, že tentokrát se budou vážit a hlásit váhy všechny!!!
Pak jsem se přiznala k víkendovým hříchům, grilovali jsem klobásky, já neodolala a posteskla jsem si, že ty zvás co to nemusí, jsou částečně ve výhodě, k tomu jsem měla ještě malé pivko, no hrůza, to se váha ukáže. Pak se doufám na sebe opět naštvu a začnu být zase hodná.
Přidala jsem se k vám, co píšete o bylinkách a pochlubila jsem se, že je taky ráda pěstuji - mám šalvěj, dobromysl, tymián, libeček, meduňku a mátu - ta mi chutná nejvíce. Večer si vařím kopřivový čaj, a protože tu jeho "vůňi" moc nemusím, tak si do něj přidávám právě mátu - pak je moc dobrý.
Tak to je jen v kostce co jsem vám chtěla včera napsat a jestli mi to neodejde tak mně picne. Pá kočky!!! A krásný den.
ahojky:)))
jandula76
| 6. 5. 2008 21:16
Ahojyk všem:)

Už jsem tu dlouho nebyla..:(
Jak venku začne vykukovat sluníčko, tak já začnu méně nakukovat do PC:)
Ještě se to moje dítko zbláznilo a chce furt ven, holky já nemám ani uklizeno

Dneska aby se to nepletlo jsem ještě hlídala jeho stejně starou kamarádku, to bylo "maso" jsem se bavila, dokud jsem s nima nevyrazila do obchodu, to se fakt nedá, takže jsem nakoupila půlku věcí co jsem potřebovala, chichi, ale alespon jsem eliminovala škody na minimum:)
Oni mě ti hajzlící vůbec neposlouchali:), každý si šel kam chtěl a dělal si co chtěl(a já na ně dohlížela:))))

Jsem utahaná jako štěně:)))))

Ježiši vážení už je tenhle pátek???
Fakt?????
To snad není ani pravda:(

lili raduji se s tebou už ho máš doma???? to je fakt super, v máji a krásném počasí to je super super super:)) Přeju ti to moc moc moc:))

Slunko, tý jo to je fotka nejmín do STARKLA:))) , jsi opravdu šikulka, tohle já nevypěstuju ani za 100let:))
Moc hezký i můj manža to dooost obdivoval

Bobiku, to je pech, fuj zánět středního ucha, je humus a ještě v obou, no jo no, chudinka, to se dalo čekat, tady ještě není to super počasí co bylo tam vid:)), tak at jí je už jen dobře posílám ji čerstvý vzdoušek z hor, at už je lépe:)))

Holky , příspěvků je málo koukejte to dopisovat, at vím co se děje:))

Tcepetula? takhle máš ten nick, nikdo na tebe nezapoměl, neboj:))
Tak až vás doma připojí už se těším, na denodenní příspěvky:))))

Jinak během dnešního hlídání jsem si musela dát brumíka ty moje hlídaný dětičky mi ho nacpali až do krku(a to doslova) prý papej dělej hami ham a pak hodná maminka dostane pusu(tak odolejte , že?)

Papapapa a užívejte si všechny krásné slunné dny, až pominou svátky věřím, že se tu zase sejdem v plném počtu:))

Jana
Ahoj kočky
domasovanda
| 6. 5. 2008 21:03
jdu Vás jen pozdravit a nahlásit,že jsem v pořádku jen teď nějak nestíhám,mám tady miláčka a potřebujeme vyřešit Denisce pokojíček,a taky jim pořád něco vařím a taky jsme pořád na zahradě mám tam moc práce.Tak se omlouvám že Vás tak zanedbávám,ale pokračuji stále úspěšně s váma.Tak se mějte a ahojda
Lilimi
Rendulina
| 6. 5. 2008 12:08
Tak to velka gratulace, predpokladam ze radosti skaces az do stropu

Petrasan, taky obdivuju lidi co dokazi vstat ve ctyri, pet rano jenom aby toho udelali vic. Ja osobne jsem nocni tvor a prace do skoly mi v noci jdou psat nejlip. Ono je to hlavne o tom ze je v baraku klid a nic cloveka nerusi. Nekolikrat jsem zkusila si jit lehnout driv a vsat brzo ale vzdycky jsem tak drobatko zaspala a z postele se pred svoji hodinkou nedostala. normalne jsem zvykla vstavat v 6.15 a uz se tak budim i o vikendu jak je ten clovek zblblej

jinak vsechny zdravim a doufam ze mate v cr pekne pocasi, tady to chvilku pali a je nadherne a chvili leje ze by psa ven nevyhnal... tak zatim papa kocky, jdu dal pracovat.
jejda
Lilimi
| 6. 5. 2008 09:56
Teď koukám že jsem to samou radostí odeslala 2x
jen na skok
Lilimi
| 6. 5. 2008 08:02
Mám ho doma!!! Huráááááááááááááá
jen na skok
Lilimi
| 6. 5. 2008 08:02
Mám ho doma!!! Huráááááááááááááá
petrasan
slunko
| 6. 5. 2008 07:30
Tak po smilu se podívám, ten popis je skvělý, musí chutnat skvěle.Vytrvalou bazalku taky plánuju koupit, protože jí každoročně pěstuju ze semínek a zrovna letos mi všechny uhynuly, protože jsme je jednou přelili, ale už raší další :). Cpu ji do každého salátu :). My růže koupili na litoměřické Zahradě Čech a zatím dobrý :).
Já obdivuju noční lidi, zvlášť pro práci by se mi to hodilo, protože po deváté hodině už máproduktivita silně klesá, to raději vstanu ve čtyři ráno. Člověk víc stihne z toho dne :). Tak já jdu zase něco vytvářet :). Měj se moc hezky
Slunko
petrasan
| 5. 5. 2008 22:46
foto je parádní, je vidět , že to děláš ve velkém
Na koriandr mrknu, hodně používám nať do mexických, thajských a dalších jídel. Spotřeba je pak hrozná.
Smil je taková rostlinka trochu na způsob tymiánu, roste taky v suchu a je mrazuvzdorný, mezi tymiánem a rozmarýnem a má výbornou chuť i vůni na způsob maggi, do masa, omáček či polévky, je to poměrně výrazné.

Ze semínek by to bylo asi na dlouho, je to takový keřík.

Máta- citronová příchuť , kloním se k meduňce, nebo pošli foto a řeknu ti hned. Máty je jinak spousty druhů - peprná,pravá, mojito, zázvorová, citronová a další. Na čaje určitě peprná.

Vavřín a rozmarýn musí být bohužel doma a už to nemám kam dávat, teď mám velkou rozmarýnu a doufám, že zase přežije, protože přes zimu je vždy nějaký úhyn. Měla jsem 3 druhy trvalých bazalek a bohužel zbyla jen jedna, ale ostatní jsem znovu přikoupila, jen to nejsou tak velké rostliny jako jsem měla. Pak pěstuju ještě kopr a bazalku-jednoletku, to musí být , máme děsnou spotřebu.
Levanduli samozřejmě mám, protože vůně miluju, byla to jedna z prvních věcí , co jsem sázela a tak to taky začalo. Teď mám asi 5 druhů včetně bílé. Sázím ji mezi růže , jelikož to odpuzuje škůdce a i esteticky to vypadá dobře. To jsem se tedy nejprve dočetla - o těch škůdcích a zatím žádné problémy nemám. Taky hnojím kravským hnojem. Nejkrásnější růže , co jsem objevila v Čechách, mají Pelcovi v Sobotce, ale jsou dlouhé objednávací lhůty, nestíhají. Ovšem stojí to zato.

Jak dokážeš vstávat v 5 ráno, to obdivuju, nejsem toho schopná. Jsem noční můra. Musím se tu na něco ještě mrknout - resty ze dne. TAk zítra.
ahoj holky
Kayla
| 5. 5. 2008 22:32
V CR asi muselo byt krasne, neni tady moc prispevku.
pred hodinou jsem dorazila domu (do UK), zase jsem to orvala (a pritel taky), no ...uvidim ho na par dni zhruba za 14 dni, takze to neni hrozne...ja se ale tem slzam neubranim, jsem hysterka .

Jinak zdrave jezeni se nekonalo ani omylem, citim na sobe, ze jsem pribrala. No, tak zas od zitra...
od patecniho vazeni si ale nic neslibuju.

Jinak nemam na co reagovat, mrkla jsem jen na pocet prispevku. Jo a dalsi novinka, za 2 tydny se tedy stehuju k pritelove sestre, jak jsem tady avizovala. Tak se tesim.
Zatim pa.
Sonisku
bobik
| 5. 5. 2008 21:51
normálně nevím proč se tím pečením neživíš. To je naprostá nádhera. Mohli byste si na to s Dáškou okamžitě založit živnost.
Nemusela bys pak chodit na směny k těm vydřiduchům.
Moje sestřenice se pečením živí a dost slušně jí to sype.

A teď už jdu vážně ulehnout. Jen jsem vás chtěla přelouskat. Ale naštěstí těch příspěvků teď není tak moc.
Už je to tady
bobik
| 5. 5. 2008 21:36
Změna klimatu už si začíná vybírat svoji daň. V noci jsem vůbec nespala,protože maličká moc plakala. Stěžovala si na ouško. Ráno jsem pro jistotu vallila k doktorce a je to oboustranný zánět středního ucha. Nachladila se mi už v letadle z té klimatizace. Ani mě to nedělá dobře a když v tom trčíte 13 hodin. A vlezlo jí to bohužel až na ty ouška, protože neumíme dobře smrkat . Jo a ke všemu jí začíná angína , tak nám rovnou napsali i antibiotika. Tak snad bude do týdne všechno v pohodě.

Mě tedy taky není nijak nejlíp. Z toho nevyspání a nedostatku tekutin mě chytla moje oblíbená migréna .
Nejsem stavu si tady uhlídat to pití. Musím na tom zapracovat. Jinak jídelníček pro změnu docela vzorný.

Moc příznivých zpráv tedy dnes pro vás nemá, ale snad se z toho brzy vykřešeme a bude líp. Holt to máme teď za to, že jsme si tak užívali.

Domašovandičko, tobě se ozvu hnedle , jak nám bude trošku líp. Neboj myslím na tebe neustále. A jak dopadlo to rande nebo to byl výlet , o kterém nás informoval Sonisek?

Valím si lehnout, abych dospala ten včerejšek. Mějte se krásně pááááááááá . Snad už bude malá spát dnes klidněji.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
25. 6. 2025 08:26
14571
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Elsa
26. 6. 2025 06:05