Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

:-)
Aklunajka
| 5. 5. 2008 20:11
No snad se se mnou budete i dál bavit...
Aklunajka
| 5. 5. 2008 20:08
Nechcu být výjimka, tak proto taky přidávám pár foteček.. Jsou ale tak půl roku staré, a postavu na nich taky moc neodvodíte, ale slibuju že co nejdřív přihodím aktuálnější
Petrasan
slunko
| 5. 5. 2008 16:03
Koriandr - semínka se dají koupit v obchodě se semeny - přiznám se, nejsem si jistá, zda ty co jsem si vypěstovala jsou klíčivá, mohu to zkusit že. Právě že rozdrcený koriandr je výnikajicí hlavně na grilovaná masa, na vepřovém vynikne výborně. Nať s lístky jsem používala do salátu než to šlo do květů. Je fakt, že je třeba si na tu chuť zvyknout, někomu nechutnala, ale je to příjemné oživení vedle bazalky například :).

Máta - je u mě bylinka č.1, nejvíc nám chutná v kombinaci s květem černého bezu, to pije i leckterý chlap, který bylinky jinak nemusí. Mám ji už takové malé políčko, tmavou i světlou, ale občas mě někdo zmátne, že řekne, že je to meduňka. Jaký je tvůj názor na citronovou příchuť - meduňka nebo máta? Já ji považuju za meduňku, ale jsem zmatená.

Smil vlašský neznám, co je to? Dá se to koupit v semínkách? A na co se používá? Rozmarýn jsem teď dostala, protože se mi nikdy nepodařil rozpěstovat, tak se těším, protože ho mám taky moc ráda. Mám ho hned vedle levandule, tu doporučuju, krásně voní, jakmile se jí člověk jen dotkne a využití má přeširoké :). Libeček mám teď v semínkách, takže ho asi zkusím když ho tak chválíš. Po bobkovém listu také pokukuju už delší dobu (vavřín že?), to zazimování se řešit dá, vlastně i rozmarýna musí na zimu dovnitř nebo ji necháváš?

Koukám, že jsi taky taková aktivní tvůrčí bytost viď :). My letos vysadili první růže, přítel je ukrutně miluje, takže na ně mu raději sahat nebudu, skoro se hádáme kdo kde co vyseje, experimentujeme a je to sranda čekat co z toho vyjde. Praha umí být pěkná, věřím, studovala jsem v Suchdole na zemědělce a chodila běhat do zahrádek, jéé, jak tam bylo krásně :). Chodila jsem se kochat, lidi tam mají úžasnou schopnost na mini prostoru vypěstovat neskutečně mnoho :).

Práci máme taky podobnou, já taky píšu projekty (pro EU), nejhorší jsou dny před deadlines, to se moc nespí, ale je to pěkná tvůrčí práce a nese i radosti když projekt uspěje. S tím časem je to těžké, v týdnu žiju vlastně prací, pak jdu domů, občas sportuju, pak chvíli háčkuju nebo čtu a v devět lehnu a spim, v pět vstávám. Proto miluju ty víkendy tady, kdy se seberealizuju v úplně jiné oblasti. Kéž by se to dalo spojit :). Jak se u toho dokážeš ještě starat o syna nechápu :). Jak je starý? Já o mimču zatím jen přemýšlím, těším se na něho, ale ještě to chce chvíli času jak vzhledem k příteli, ten ještě není úplně připraven, tak také vzhledem k práci, chci využít toho, co tam teď mohu získat (myslím zkušenosti, vzdělávání, apod.). No, rozepsala jsem se. Mrkni do přílohy, tam jsem po slizni bylinek minulý rok, lehce zfetovaná jejich vůní :).

Omlouvám se, není to příspěvek k tématu, ale bylinky ke zdraví určitě patří, tak snad se na mě nezlobíte
Slunko
petrasan
| 5. 5. 2008 15:27
myslela jsem zejména byliny a jedlé rostliny. Ale cos napsala mám vlastně taky kromě koriandru - ten kupuju. A kdes sehnala semínka, teda klíčivá, protože semena jinak taky používám na maso, pak se dají i drtit. Ale nejradši mám nať s lístky. Máty mám už více druhů, přiznám se, že kromě čaje pijeme mojito zejména v létě a to i bez alkoholu, ovšem máty je k tomu třeba hodně.
Heřmánek ani ostropestřec nepěstuju, max. jsem si ho koupila u Grešíka.
Co mám doma a je výborný je smil vlašský - maggi, saturejka a samozřejmě do všeho strkám pomalu rozmarýn a nesmím zapomenout na libeček, ovšem někdo ho nesnáší. Ještě stále "bojuju" s tím vlastnit bobkový list, je to krásný keř ale bohužel musí na zimu dovnitř. Letos jsem ještě zasadila pelyněk a barborku, která je velmi chutná, ale to jsem tu už psala.
Dobrou Vodu znám hlavně přes zelí No a my jsme vesnice kousek před na Chlumu -Vojice. Jinak bydlím v Pze, ovšem máme štěstí, že máme přírodu-zahradu i tady a to jsme na P2. Na Prahu tudíž neskuhrám, žije se nám tu dobře. Otevřu dveře a jsem venku a kolem mám nasázeno spoustu bylin. Kamarádka se mi směje, že jsme takový zemědělci v Pze.Už nám chybí jen zvířectvo, ale bohužel k tomu nemám čas.
Co se týče kytek, chytly mě růže, ale nevím ,co mám dělat dřív. Mám moc zájmů a k tomu syna. TAkže někdy šílím i práci mám takovou, že jsem naprostý individuál, kterého nikdo nekotroluje. Vlastně dostávám úkoly (projekty) a na nich pracuju většinou až do finální podoby, bohužel musím sedět i hodně v kanceláři. Díkybohu můžu říct, že práce je zároveň mým koníčkem, takže mi ani nevadí, že pracuju i mimo obvyklou pracovní dobu, má to i své výhody. Ovšem ta sebekázeň...
Tak piš, co zajímavého pěstuješ a teď mě zajímá hlavně ten koriandr.
tcpetula
slunko
| 5. 5. 2008 15:08
TAk to moc ráda slyším :). Já jsem 23 let žila ve Zboží u Dvora Králové, ale Vítěznou také znám, vždy´t Dvůr je jako dlaň :). Měla jsem pocit, že tu jsou všichni Ostravska, Opavska, ale koukám, že ani Trutnovsko (podkrkonošsko) tu má zastoupení, to jsem ráda
Holčinky
eleanorita
| 5. 5. 2008 14:47
Ahoj,
jsem tu asi po třech týdnech. Znovu mě doběhla nemoc. Možná jste to ani nezaregistrovali, ale já Vás poctivě četla.

Nemám moc času, ale teď ze všecho nejdřív zdravím hlavně Slunko. hrozně ráda jsem přečetla tvůj příspěvek, že jsi vlastně ze Dvora Králové nad Labem. Já jsem tam odtud také. Ve Dvoře jsem se narodila a chviličku s rodičema žila ve vesnici Vítězná - Kocléřov. Ještě jako malinká jsme se odstěhovali 200 km daleko, ale každý rok jsem tam pravidelně jezdili. Zůstala mi tam babička, takže celé dva měsíce prázdnin jsem travila tam. Ten kraj mám moc ráda a hrozně fajn se na to všechno vzpomíná.

Psala bych dál, ale bohužel už není čas.
Brzo ale budeme mít doma konečně počítač. Tak pak už tady u Vás budu neustále a snad mezi Vás zapadnu.
PA
:)
slunko
| 5. 5. 2008 14:24
Myslíš bylinky nebo celkově? Co se týče bylinek, tak z těch typicky čajových - dobromysl (oregano), mateřídoušku, mátu, meduňku, heřmánek, otropestřec mariánský, trhám černý bez, kopřivu. Z bylinek do kuchyně - koriandr (semena na masu nemají chybu), estragon, tyminán, petržel, yzop. To vše je takový základ, ale vím, že v ještě mnoha jiných bylinkách se skrývají hotové poklady :).
Blízko u Dvora máš chalupu? My chalupaříme na Mostkách (Souvrať) a z Hořic pochází můj přítel, resp. z Dobré Vody, asi budeš znát vid :). A kde bydlíš normálně? Jezdíte sem často? Máš pravdu, tento kraj nemá chybu, máme tu vše, co chceme, hezkou zimu, krásné léto, přírodu. Čím víc cestuju, tím víc si tím jsem jistá, myslím tím spíš okruh Evropy, Čechy jsou krásné celé, abych některou z vás neurazila .
Jinak koukám, že pracovně jsi na tom stejně, já mám teď v létě taky problém věnovat se jakkoli práci, vždycky vyběhnu na zahradu a seju, sázim, kultivuju až do večera. Pak se v týdnu mohu zbláznit :). Do přílohy dávám foto rozkvetlých pomněnek, jsou nádherné
ahojky
ilona
| 5. 5. 2008 12:48
holky! Tak konečně ste se rozepsaly.
Sonisek a Merci ty dortíky sou fakt k nakousnutí!!!
Vladi ta váha odpovídá i mě.Je to hrůza.Tak mě to šlo a tento tyden nebude ůbytek zhola žádny.Uplne závidím Surince,jak jí to jde. Lilimi chudátko v práci a celej den no děs! Tak zatííím!
petrasan
SONISEK
| 5. 5. 2008 12:28
Děkuji za pochvalu,nejsou dokonalé,ale stále se snažím zlepšovat.Souhlasím s Tebou,že je to kalorická bomba,ale já mám výhodu,že to nemusím,tak se o to postará rodinka.A ta se vždy už na dortíky od maminky těší. A když už se nedají chutě na sladké ukočírovat,tak to řeším hořkou čokoládou, tu já můžu.Tak se všechny zatím mějte krásně a já jdu na to.Dneska je tu u nás pořád zataženo,sluníčko nikde.
Sonísku
petrasan
| 5. 5. 2008 12:06
tvoje cukrářské výrobky jsou krásné, jak od profesionálky, ale promiň, děsí mě představ, že bych musela třeba celý takový dort sníst. Bude to asi velmi velmi sladké. Marcipán mám ráda ve spojení s něčím hořkým, ale radši na to nemyslím. Hřešila jsem dost. Fakt je ten, když si dám něco sladkého, že si pak říkám, proč jsem to vlastně jedla? Bylo to vůbec k něčemu?

Surino, jsi 1, máš odhodlání a to je zásadní, jaká je aklimatizace? Asi v poho, když máš už tak nabouchaný program.

Bobísku , zdravím, hlavně že jste ve zdraví přežili. I s jídlem se brzo znormalizujete.

Volno bylo krásné, ale teď mám pocit že přes svoji délku, krátké... Byli jsme na kole a na Kosti a chodili, vyspala jsem se, takže jsem spokojená, jen ta práce kdyby ubyla. Budu zase muset "makat" po nocích. Ach jo, přes den když je slunce, jsem radši se Štěpánem venku a hrabeme se na zahradě. Slunko a co všechno pěstuješ? Jinak blízko Dvora máme chalupu, tedy z druhé strany u Hořic.

Mám ten kraj moc ráda Podkrkonoší.

Zlomte vaz všechny při pondělku.Všechny jste tak pracovité...
S tím hřešením - co miluju, je dort sacher, dá se vyrobit i doma, ale nelze šetřit na surovinách, prostě samá čokoláda - ovšem hořká. Místo cukru jsem se naučila používat sirupy a fruktozu či třtinový cukr. No ale je to kalorická bomba, tak se tu nebudu raději ani rozšiřovat.
Slunko
petrasan
| 5. 5. 2008 11:20
taky jsem na tebe mrkla- na deníček, jak jsem se tu bavily o vitariánství neb jsem si říkala, že budeš v tomto směru asi podobného ražení a taková " spojka". Boooože, holčiny, když tu teď čtu o těch párečcích atd. , hrůůůůza, taky jsem zhřešila, ale jedla jsem jen grilované kuře, ovšem musela jsem připravit spoustu masa pro masozřavce, ovšem to už mi nic neříká, představím si, vždycky jak je mi z toho těžko a chutě jsou pryč, kdyby to však takhle spolehlivě fungovalo i se sladkým, tam je to částečně. Dortíky mě už neberou - ale třeba zmrzlina, tu jsem si tento víkend dala a taky buchty od maminky, no ale dobrý pocit jsem ze sebe neměla a moje tělo taky ne. Už jsem však zase v normálu, dneska si připravím nejspíš celerové placky či špenát. a udělám si čočkovou polívku se zázvorem a koriandrem. Taky jdu večer na vernisáž a zítra mám workshop s těmi umělci, co vystavují, tudíž na jídlo a hříchy zapomenu, nebude čas. I v práci mi opět naložili...
marcipán
SONISEK
| 5. 5. 2008 11:16
Jééé tak to se máte,že Vám chutná.U nás dospělích se vůbec neuchytil,je to strašně sladký,tak ho budu používat jen pro mrňouse.U dospěláckých jen z krému.Zeťáčka už snad pustí z nemocnice,tak mu musím dodatečně k narozkám udělat taky dort,mám toho od února vždycky požehnaně s těma dortama,ale baví mě to,tak to dělám s radostí.Dneska jsem si na Tebe Didinko vzpomněla,že jsi psala,že máme stejné směny.Tak si to tam budeme užívat spolu Ale jen do středy a pak zase jeden den volna Je dobře,že si to dětičky odbudou malé,v dospělosti je to daleko nebezpečnější,hlavně pro kluky.
Lerky
petrasan
| 5. 5. 2008 11:08
To není žádná tragédie, ale bude to spíš vyžadovat pohyb. Tak zformuješ zadek i stehna. Jezdíš na kole? Nebo na bruslích, ovšem chce to pravidelně a nešetřit se. Nebo pak můžeš provozovat sport v místnosti. Jak jsem tu už psala na zformování a "ztuhnutí" těchto svalů mi pomohl spinning a posilování, ale i pilates, ovšem chtělo by to každý den. Pokud máš čas a odhodlání dej se do toho a vydrž, to je zásadní, když budeš makat, odpadne i ta chuť na sladký a přesedláš na "zdravější" formy cukru. Taky se blíží léto a přibudou různé plody v přírodě. Vlastně za měsíc už budou třešně, uvědomujete si to, paráda a jahody Držím ti pěsti a nestyď se někam zavítat do tělocvičny, chodí tam spousta lidí s podobnými problémy a taky skutečně obézních. Ty někdy lituju... a mám pocit, že si uženou spíš infarkt. Měj se
Ahojky
Didi
| 5. 5. 2008 10:57
Zdravím po víkendu,včera bylo krásně tak jsem se hrabala v záhonech supr a odpoledne jsme byli na prochajdě asi dvě hoďky a v jídle jsem byla také hodná no uvidím co váha v pátek jinak ji naučím létat z okna a bude to!!!!!Sonýsku klučina supr ďupkovatý,ale ono to jinak nejde,náš mladý když měl neštovice tak na zádech nejvíc tak jsem mu pudr rozeřela po celých zadech také vypadal úžasně.Nesmutni já jdu také do rachoty,ale ještě jdu na orbitrek a do práce na druhou.dort vypadá dobře mňam to bych si dala marcipán můzu ale nikdy jsem ho nedělala.tak jdu cvičit zatím všichni ahojda.
Merci
veronikav
| 5. 5. 2008 10:55
Merci, tak to je fajn, že už je Honzík doma... to jsi ráda, že?
No a to papkání v neděli... však co... Oslavovat bylo co, ne? Tak se tím netrap. Stejně jsi to zase shodila tou procházkou s pejsánkem

Dort hezký... fakt holky, vy mě ničíte. Teď už mám takovou chuť na sladké, že nevím nevím.... A marcipán přímo miluju!!!
Sonísek
veronikav
| 5. 5. 2008 10:51
Teda Soni, dort krásný... nebo teda bábovka , fakt se ti povedl!!! Mňam, dala bych si kousek. Mě totiž dneska honí mlsná... ale právě na něco takového jako větrník nebo nějaký dortík... hm, ale musím odolat!
Vnoučka je mi líto, taky jsem měla v dětství neštovice a ještě teď si pamatuju, jak to bylo nepříjemné... a hlavně neškrábat!
nedala jsem fotku
SONISEK
| 5. 5. 2008 10:34
to jsem ale...
ještě vnouček
SONISEK
| 5. 5. 2008 10:33
tady na ukázku toho našeho chlapáka
Zdravím po víkendu
SONISEK
| 5. 5. 2008 10:30
Tak koukám,že návštěvnost o víkendu byla malá,to pěkné počasí dělá své.Já jsem byla ještě v pátek na nočnítak jsem v sobotu trošku pospala a pak jsem se taky pustila do zkoušky dortu potahovaným marcipánem.Budu dělat pro vnučku panenku a tak jsem si potřebovala předem vyzkoušet ,jak se s marcipánem pracuje,jak se potáhne sukýnka(je to upečená bábovka).Byly to nervy,než jsem se dopracovala k tomu,aby byl marcipán použitelný na potažení.Ale já jsem bojovnice a tak jsem to dodělala do konce.Nějak jsem to jen tak dozdobila,nechtělo se mi dělat víc marcipánu,tak jen z toho co jsem měla.Šlo jen o zkoušku,ne o vzhled.Ale ke kafíčku si ho rodinka chválila.Vnouček už také chytil neštovice,tak to budou mít alespoň za sebou,ale on to má hrozný chudáček,po celém tělíčku.Jinak u mě nic nového,za chvíli zase do práce na odpolední,prostě pořád dokola.Tak se mějte pěkně,vážení se blíží a já mám mít ty své dny a začíná mě honit mlsná,ach jo,to zase dopadne.
Víkend
Merci
| 5. 5. 2008 09:55
Já jsem to bohužel o víkendu nezvládla. Honzíka konečně pustili z nemocnice, ale stejně nevědí co to vlastně má. Ještě jdeme ve středu na urologii a na dětské na kontrolu. Tak snad to dopadne dobře. No svým způsobem jsem si to propuštění vykřičela. Dnes má totiž narozeniny a oslava v nemocnici by zrovna nebylo to pravé ořechové. Takže jsem v sobotu jen chystala a chystala a chystala. No a v neděli se potom jenom jedlo, jedlo a jedlo. Sice jsem se snažila dělat všechno z nízkotučných surovin a zdravě, ale to množství bylo prostě hrozné. Takže jsem se večer šla s psíkem na hodinu a půl projít.
Posílám fotečku dortíku. Marcipán jsem nikdy nedělala až teď po první. Tak to podle toho vypadá. No příště už bude lepší. Ale i tak nezbylo ani malé Ň.
ahoj
veronikav
| 5. 5. 2008 08:32
Ahoj holky,

teda to je dneska počasí!!! Katastrofa. Fuj, nemohla jsem ráno vylézt ani z postele. A to jsem naštvaná už od soboty. Volné dny na chatě a tak hnusně. Celý víkend!

Suri, vítám tě doma. Už jsem měla strach, jestli jsi se nám někde nezatoulala... A s těmi kily navíc se netrap. Jak psala Sonička, je to tím, jaké jsi tam měla podmínky hubnout.... žádné. Tady ti to půjde samo. Však po víkendu máš 1,6 kg dole a to je super výsledek. Gratuluji!!

Bobiku, tak to je fajn, že si s dětma zvykáte.... Je to asi velká změna co? Z takového teploučka tady do toho nic moc počasí....Ale možná jste měli hezky a ne jako tady na ostravsku!

Jinak vítám nové bojovnice s váhou... S námi to zvládnete

Lilimi držím palečky, ať miláčka půstí brzy domů.... a s tou káčou, o které jsi psala to zvládni. Nedej se!!!

Jinak jsem o víkendu měla plno nástrah, ale odolala jsem. Byli jsme na chatě s miláčkem, s našima i s babičkou a to byly samé dobrotky a grilování... a já si zvlášť vařila a pořád vše vážila a počítala . V sobotu bylo grilování, ale dala jsem si jen asi 100 g kuřecího a jinak velký talíř zeleniny... no a skleničku bílého... . Takže mám dneska ze sebe radost, že jsem to tak zvládla. Zítra se jdu vážit, tak jsem zvědavá.

Tak se mějte holky krásně a doufám, že u vás je lepší počasí než tady. Když tak ho sem pošlete!!!

Páááááá
blinkání v autě
vladi
| 5. 5. 2008 08:30
Hibiscus já bych o nevolnosti v autě mohla vyprávět romány, náš mladší byl taky blinkací. Obzvláť vzpomínám na jednu dovču autobusem do Itálie , jakmile jsme sjeli z dálnice bylo zle. Pořád vidím jak jsem s tehdy šestiletým zvracejícím Martinem stála u příkopu a když jsem mrkla do oken, tak jsem viděla všechny ty útrpný obličeje jak na nás koukaj. Naštěstí to byli všechno kamarádi ale víckrát už jsme autobusovou dovolenou nezkoušeli. Přecejen autem se můžeš spíš zastavit podle potřeby, i když jsme to taky mockrát nestačili Ale malýho můžeš utěšit, Martinovi je teď 17 a problém téměř vymizel. Auto už mu nevadí vůbec, autobus sice nemusí ale ani v něm už nezvrací.
Ilono, mluvíš mi z duše, grilovací sezona mě ničí. Není víkend, aby se někde něco nepeklo. Váha tomu dnes odpovídala
:)
slunko
| 5. 5. 2008 06:55
Zdravím Viktorky . Jen chci doporučit těm, co rády jezdí do ZOO, že ta naše ve Dvoře Králové je opravdu nádherná :). I když pravda je, že když jsem v ty dny svátku teď projížěla okolo, vypadalo to tam, že rozdávají zadarmo nevím co, protože tam byla asi půl kilometru fronta na lístky . Takže doporučuju návštěvu spíše v týdnu, víkendy jsou tam narvaný, ale jinak opravdu doporučuji. za posledních 8 let tam udělali spoustu práce, nejen co se týče zvířátek a pavilonů, ale také květin, všude jsou keře, květiny, stromy, prostě se tam člověk může cítit dobře :).
co se týče hubnutí, mám zase o něco méně, zahrada je tak přirozený "sport", že člověk ani neví, že sportuje, přitom večer nemůžu už ani zvednot ruku :). Ale protože mám tento týden dovču, budu se snažit ji využít EFEKTIVNĚ .

Mějte se moc pěkně
Pardon
Hibiscus
| 5. 5. 2008 06:25
Omlouvám se za spoustu překlepů, jak chci psát co nejrychleji, tak to tak dopadá.
Ahoj
Hibiscus
| 5. 5. 2008 06:23
Všechny vás chci pozdravit do nového týdne, tady trochu uplakaného, snad budete mít, tak jako já, opět zkrácený víkdend, máme povinnou dovolenou v pátek, takže pracuji jen 3 dny.
Jinak jsem se tady moc nedostala, jen jsem v rychlosti přelouskala příspěvky, měla jsem na návštěvě bráchu a zajeli jsme si pro mladšího bratra od snychy. Má teprve 11 a byl šťastný, že jsme si pro něj zajeli do Otrokovic, jen cesta autem je pro něj hrůza, nepomáhá ani Kinedryl. Je to k nim asi 110 km, takže časté zastávky, ale i tak zvrací. Chudinka malá, je statečný a tak se těšil, že když jsme ho včera vrátili, tak přesto, že mu bylo opět špatně, tak prohlásil, že by jel další víken klidně zase. Byli jsme v Ostravě v ZOO, někdo tady psal, že byl v Jihlavě, takže podobný program.
Dnes jdu cvičit, takže budu do večera pryč.
Moc vás holky zdravím, přeji krásný hubnoucí týden, ať jsou v pátek nějaké úbytky, hlavně se važe všechny!!!!!!!! Hodně jich v minulé tabulce chybí. Tak se polepšete, i kdyby ručička váhy byla nemilostrdná. pá Laďka
Děkuji všem
bobik
| 4. 5. 2008 22:57
Moc vám všem děkuji za přivítání. Teď jsem to přelouskala zpátky a jsem z vás opět ( už snad po sto padesáté ) úplně dojatá. Moc vás všechny .

Zdravím nově příchozí - Slunko a jméno té druhé Viktorky jsem teď úplně zapomněla. Tak se ti moc omlouvám .
Ale přeji mnoho úspěchů při vylepšování postavy .

Jinak cesta byla vskutku příšerná . Popíšu blíže zítra. Teď už opravdu jdu na kutě. Zítra začíná kolotoč. Malý do školky, zahrádka , nákupy atd. Tak zase až večer.
Nazdár děvčata!!
bobik
| 4. 5. 2008 22:24
Ještě jsem nečetla vaše příspěvky, ale snad se jimi dnes zpětně prokoušu.

Moc jste mi všechny chyběli . My jsme se jen vybalili a hned jsme vyrazili s babičkou a dědou na chalupu. Tak jsem nebyla na příjmu a nemohla jsem tu sledovat novinky.

Už jsme se srovnali s časovým posunem. Nejhůř na tom byla naše maličká. Pro ni jsou ty cesty opravdu příšerné. Taky jsme hnedle trošičku nachlazené. Snad to bude jen ta lehká rýmička.

Co jsme doma jsem , ale děvčátka moje ještě necvičila a můj jídelníček vám ani nebudu popisovat. Což o to jídlo by ještě ušlo, ale těch sladkostí. A to se máme tento pátek vážit. Musím jít zase do sebe, ale trošku jsem to po tom návratu očekávala .

Malá se mi vzbudila , tak zase musím utéct. Snad bude zítra více času. Tak zatím pááááá.
Aklunajka
| 4. 5. 2008 21:43
Jo a ještě přeju všem Viktorkám pěkný nový týden a příjemné a úspěšné hubnutí
Ahoj Viktorky
Aklunajka
| 4. 5. 2008 21:40
Omlouvám se, že jsem se tady tak strááášně dlouho neukázala... Ale patřím mezi školou povinné a tak jak jsem měla prázdniny, nebyla jsem vůbec doma (no navečer vždy se jenom sprchnout, převlíct, namalovat ale i tak jenom na 20 - 35 minut!!! )
Teda můj rekord, dost jsem fofrovala a jak jsem se těšila že si odpočinu, budu zdravě papat
Jsem pitomá že jsem nic z toho nedodržela... Ale když já jsem si pořád říkala, že když dělám s mladým pořád na zahrádce, nebo ve sklepě a večer zkoušky (na hody), tak jsem si pořád říkala že se můžu napapat...
A já telátko jsem to vytáhla na 55,2
ilonko
Lilimi
| 4. 5. 2008 21:22
já byla v praci...fuuuj njn od 8 do 20. des a hruza a zitra nanovo...no blééé

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
26. 6. 2025 09:54
14574