Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

zapomněla jsem...
SONISEK
| 10. 5. 2008 21:06
vložit fotku
a ještě
SONISEK
| 10. 5. 2008 21:05
takto se chová moje mladší dcera ve svých 26 letech,stále jak malé dítě
dnešní
SONISEK
| 10. 5. 2008 21:03
tady jsme se starší dcerou a jejíma dětičkama
Hezký večer
SONISEK
| 10. 5. 2008 21:00
To nám to počasí přeje.Včera jsem byla u vnoučátek a dneska jeli popřát zeťáčkovi.V tom teple dovézt dortík,tak to byly docela nervíky,ale dovezl se v pořádku.Včera jsem ho se vším všudy dělala asi 2,5h,ale ta radost zeťáčka z toho,že má ten třípatrák,to stálo za tu námahu.Nikdy jsem ho nedělala,alespoň zase nová zkušenost.Pro chlapa to zdobení je těžké vymyslet,tak jsem ho ozdobila ,jak mě napadlo.Jen jsem tam nahoru udělala to marcipánové poprsí Příští týden ten dortík panenku pro vnučku,tak mám z toho trochu strach,ale snad se s tím poperu.
Merci: Moc děkuji za pochvalu a neboj,určitě to příště bude lepší,chce to jen vychytat ty začátky,ale i tak na poprvé byl pěkný,opravdu.
Posílám nějaké fotečky.
váha
Kibic
| 10. 5. 2008 20:59
Zdravím všechny věrné Viktorky! Opravdu je vidět, že je krásně a my vyrazily do přírody. Ale to je dobře, jen někdy není co číst. Já taky byla konečně na kole, jenomže s takovou partičkou, která každou chvíli stavěla v hospůdkách a za šest hodin jsme ujeli pouhých 45 km. Byla to spíš taková sportovně-společenská akcička.

Ale už k vážení. Já se nemám, Ladi, čím chlubit. Celých 14 dní se plácám kolem šedesátky. Tak mi napiš 59,8 kg. Možná se mi to už zaseklo. Když já občas (někdy teda dost) hřeším. Nejlepší bylo, když jsem si všechno vážila a psala to na Floru. Bylo to víc motivující. Tak uvidím, jestli se k tomu ještě někdy vrátím.

Krásnou neděli všem.
Ahoj kočičky
Anny
| 10. 5. 2008 20:08
Moje váha je 72,9 kg.Myslela jsem,že to bude více,ale přijdou mi každou chvíli mé dny,jsem už nafouklá jak míč.Možná příště to bude lepší.

Leni,je mi to také líto s tvým taťkou,loni si můj tatík zlomil kotník a musel na operaci.Když ho pustili domu,noha se mu zanítila a měl málem otravu.Hrůza,měla jsem o něj strašný strach.Naštěstí vše dobře dopadlo.Vím jak ti je.Bude to dobré,uvidíš.

Jinak je nádherné jaro,co?Všechno kvete,já to tak miluju.Člověk má hned lepší náladu.Počasíčko nám má přát i nadále.Jsme věčně venku.

Holky to učení vám nezávidím,ale určitě to v pohodě zvládnete a pak vám budu závidět ty dlouhý prázdniny.Tak ať ty zkoušky brzo zvládnete a máte klídek.

Běžím zase na zahradu,grilujeme,ale já chroustám zeleninku.Mějte se a ať nám to sluníčko dlouho svítí.Papa
Zdravím všechny
Merci
| 10. 5. 2008 19:05
victorky. Máme krásně, takže k počítači už chodíme asi všechny minimálně, nebo pozdě večer.

Lerky neboj s tatínkem se to určitě zlepší. Určitě jsou to pro všechny nervy. Tak si nevyčítej ještě nějaké hříšky s jídlem. Potřebuješ obalit také trochu nervy.

Sonisku. Ten tvůj dost byl úplně úžaaaasný. To se můžu jít zahrabat. No já se pro příště určitě polepším a pokusím se také o něco krásnějšího. Už vím trochu jak na to, tak to snad půjde. Jsi prostě 1*.Obdivuju, že upečeš 3 patrový dort. Já jsem měla co dělat s normálním jednopatrovým.

Bobiku. Doufám, že už jste na tom s malou lépe. Hlavně se brzy uzdravte.

Moje aktuální váha je stále 68 kg. No teď už to snad půjde dolů konečně. Po měsíci na stejné váze už by se to mohlo aspoň trošičku hnout. Takže jsem začala víc jezdit na kole. Dnes mám za sebou asi 40 km a zítra jsme domluvené s kamarádkou zase. No paráda. Aspoň nějaký pohyb.
to je hezky
nika2411
| 10. 5. 2008 19:00
Ahojky holčičky - vidím, že sluníčko dělá svoje .Já bych taky radši někam vyrazila, když je tak krásně, ale učení nepočká. Učím se právo - 58 otázek, učitel se asi zbláznil - už umím skoro celý zákoník práce, takže je ze mě skoro odborník. Jen z těch čísel mi už hrabe.
Mamka dneska slavila narozky, má je sice až v pondělí, ale já tu už nebudu a pojedu zpátky za miláčkem, tak je oslavila trošku dopředu.Došla babička a 2 mamčini bráchové, tak jsme poseděli, pokecali - bylo to fajn.Odolala jsem všemu, ale tu dia roládu jsem si neodpustila. Za chvilku jdu na rotoped - a dám si pěkně půl hodinky, ať to stojí za to. Stejně jsem z toho učení celá ztuhlá a musím se krapátko protáhnout. Tak papa
Krásný slunečný
adel
| 10. 5. 2008 09:38
víkend všem Viktorkám!Dva týdny jsem tu nebyla a jen koukám , abych si vzala dovolenou na přečtení všech vašich příspěvků !Doufám, že se všechny máte dobře a hubnutí se daří. Váhu hlásím 74 kg.Nic moc, ale asi bude hůř. Už je zkouškové, tak mě všichni zásobí čokoládou, aby prý se mnou bylo k vydržení.A taky musím přiznat, že se mi moc nedaří, takže budu obalovat nervíky .A na pohyb už to vůbec nevypadá, leda tak z křesla do postele a zpátky.
váha
ilona
| 10. 5. 2008 08:41
Ahoj holky!!! Krásnou slunečnou sobotu vám přeji!! Hlásím váhu 67,5kg. Je to asi stejně jako minule,ale hlavně,že to není víc.Tedy doufám. Letím vařit.Jěště písnu!!!
vážení
Suzi
| 9. 5. 2008 21:37
Ahoj děvčata.Hlasím dnešní váhu 67kg, takže žádná sláva.Ani se tomu nedivim.Do nemocnice mě nosili známí a rodina samé dobrůtky a sladkosti a řekněte kdo by odolal Neni mi pořád dobře, tak spíš polehávam. Jsem ráda, že vůbec stihu trochu uklidit a uvařit.
Všem gratuluju k úbytkům a přeju pěkný víkend.Papa
Nika, Hibiskus, Sonísek...
Lerky
| 9. 5. 2008 18:30
Moc vám děkuju za podporu, jste moc moc hodné a já si toho opravdu vážím!!!! On je taťka už starší člověk, tento rok 70 let, ale nevypadá na to...celý život byl aktivní a před 5 rokama měl mrtvici a je ochrnutý na levou část, no a během těch pěti let si ještě pak zlomil nohu v krčku, pak byl v nemocnici se škytavkou, kterou měl asi 14 dní v kuse, pak růži na té jizvě po operaci krčku a tenhle rok zánět žlučníku, 3 týdny je doma, už se to zlepšovalo, byly vidět pokroky a jeho snaha a my věřili, že to bude zase dobré a najednou v noci nereagoval, nemluvil, jen měl vytřeštěné oči a zvláštně nadechoval, doktor pak řekl, že je to prý asi mrtvička a že to bude nejspíš pravá část s poruchou řeči... No nakonec nám řekli ještě něco o epileptickém záchvatu, takže sami doktoři asi nevědí... Já už bych byla zoufalá... Naštěstí dneska odpoledne mamča za ním byla ještě se ségrou a mluvil na ně, a prý si vůbec na noc nepamatuje a ptal se, co dělá v nemocnici... Trošku nás to uklidnilo, ale nevíme, co bude dál, protože pobyt v nemocnici je dost oslabující, nejradši bysme ho měli doma!!!!!!!!! Tak jsem se zase vypovídala... Nějak jsem to potřebovala... A jak je na tom vůbec tvá maminka Sonísku???

Jsem ráda, že mě berete už za svou... Já se budu snažit, abych se už dala do pořádku a začala se sebou něco dělat, ať nejsem zoufalá ještě ze sebe a ať vám šikulkám nedělám ostudu... Takže příště až se budeme vážit, tak chci vidět určitě dobré výsledky, takové krásné, jako máte vy...
Opravdu děkuju za podporu!!!!!!!!!!!
kg
nika2411
| 9. 5. 2008 18:00
Hibiscus, do tabulky mi dej prosím 52,2kg. Tento měsíc to ale vidím bledě - budou zkoušky a to já jím všechno,co mi přijde pod ruky- hlavně sladké.
Lerky
SONISEK
| 9. 5. 2008 17:27
Leni,to co teď prožíváš je hodně o nervíčkách,tak se tím nezdarem v hubnutí netrap.Není to tak důležité,jako aby se tatínkovi dařilo lépe.Až to bude v pořádku,určitě Ti to pak půjde snadněji.A hlavně nás neopouštěj,to by nás moc mrzeloUž patříš mezi nás,tak tu s námi vydrž dál,i když nemůžeš tak často psát..Ale o tom to přece není.Sama vidíš,že určitě díky počasí nemají děvčata čas sem chodit jako dříve,tak nejsi jediná.Přeji tatínkovi,aby se uzdravil a Tobě hodně zdaru v hubnutí,až to pořádně nastartuješ,určitě to půjde.Chce to vydržet.
váha
eleanorita
| 9. 5. 2008 17:20
jen rychle hlásím váhu: 54,6 Kg
Leni
Hibiscus
| 9. 5. 2008 17:05
Přeji ti ať to s tatínkem dopadne dobře a je brzy zase s vámi doma, věřím že nervy ti pracují na plné obrátky, a proto asi potřebuješ více jídla, nebo sladkostí. U někoho to sice pracuje právě naopak - hubne, ale to je taky nezdravé hubnutí. Držím ti palečky. L.
Lerky
nika2411
| 9. 5. 2008 16:35
Leni, tatínka je mi moc líto, doufám, že mu brzo bude líp a tobě to hubnutí půjde snáz - nezoufej. Já když mám krizi, nebo mi není psychicky moc fajn, tak se přejídám.....jsme na tom stejně.
Váha...
Lerky
| 9. 5. 2008 14:15
Ahojky Viktorky,
omlouvám se, že jsem se tu neukázala, bylo toho moc, mám teď špatné období, minulý týden jsem měla "brečavou", pak mi nebylo dobře, šílené bolesti hlavy a nějaké nachlazení, takže jsem byla doma ze školy a odpočívala a samozřejmě i jedla příšerně, no ale to nejhorší teď přišlo.. aby toho nebylo málo, tak dneska v noci v 1 jsme museli volat záchranku, protože je na tom taťka zase špatně... , takže jsme doma všichni špatní, jak to bude dál.... Už se to s ním zlepšovalo od posledně, začal jíst a nabíral na síle, měl zase odhodlání a teď znova nemocnice a znova krok dozadu, no vlastně ne jen krok... Omlouvám se, ale je mi hrozně!!!!!
Hibiskus, prosím tě, napiš mi výchozí váhu 69,7 kg, je to hrozný, ale je to tak a nebudu to zapírat... No a já už na sobě začnu makat, abych do příště měla něco dole... Vlastně jsem i přemýšlela, jestli se k vám vůbec hodím a jestli ještě přispívat, když jsem taková ostuda ostudatá, ale nedá mi to, snad už to půjde... Sice na to teď moc nejsou podmínky, ale ta váha už je alarmující a chci prostě zhubnout!!!!!!!!!! Nechci se dostat na 70 kg Takže pokračuju s vámi... Budu se snažit!!!!!!!!!!!!!

Petrasan děkuju za ty informace o cvičení a tak, chtěla jsem se zeptat, jaké je spíše na zhubnutí??? Možná už jste to tady zmiňovaly, ale nevím... Ale nejsem úplně neaktivní, chodím dvakrát týdně na spinink (teď jsem teda už asi 3 týdny nebyla a tím pádem mám větší chutě a pak začínám přibírat..., když totiž cvičím a vůbec něco dělám, tak jsem v pohodě a jde mi to skvěle, teď mi to tedy nejde), každý den jezdím alespoň 30minut na rotopedu, jenže ten mám na bytě v Liberci a doma nic nemám, takže se nudím a pak to s tím jídlem tak dopadá... no a občas si zacvičím takovou svou sestavičku na 30 minutek... Přes týden, když nejsem doma, tak je to v pohodě, jím 5krát denně, hodně piju, dávám si ovoce a zeleninku, jen to, co mám v ledničce, jdu na spinink, dám si rotoped, jenže pak přijedu na víkend domu a lednice plná a já dostanu chutě úplně na všechno...... no a tak to jde stále dokola...

Jinak všem, kterým kilíčka i dekakilíčka skáčou dolu, blahopřeju, jste opravdu šikulky všechny a chválím vás!!!!!!!!!!!!!!
No tak budu končit a přeju vám krásný slunečný víkend
Ahojky Léňa
Ahojky
jandula76
| 9. 5. 2008 14:15
Ahojky všem.))

Moc moc se omlouvám, vůbec to sem nestíhám:(

Jsem totiž pilná jak včelička a momentálně natírám na zahradě lavičky ale je krásně, tak se mi to i docela líbí:))))

Hlásím si novou váhu, -0,5kg
No za 14dní níc moc, ale lepší než kdyby to lezlo nahoru, že????

Iv, proboha co tě to napadlo skákat padákem, tý jo holka to máš odvahu, to musí být adrenalín, můj největší adrenalín je seskok do bazenu na zahradě:)))) Tleskám a obdivuji šikulka:))

Bobiku, tak jsem si chválila, že mám vojtíka zdravého a on mi tam kašle jak starej tuberák:(
Ale jinak mu vůbec nic není, tak nevím, asi chvíli počkám, jestli se to rozjede nebo se tomu ubrání:(
A zrovna je tak hezky, stejně jsme venku, jen ho držím ve stínu a čekám co nastane...:(
Ach jo, zdravím dětičky snad už jim nic není..:)))

Holky tak já se jdu zase vrhnout na tu zahradu, taky vám pošlu nějaká fota:))
Ted to tak krásně kvete:)))

papapapa a krásný slunečný den si užíjte:)) Jana

p.s. zdravím Soníška a Dášku:)))
Hibicus
slunko
| 9. 5. 2008 12:40
Ano, jsem Katka, myslela jsem, že píšeš Nicky, ne jména. Tak to jsem opravdu o 5 dní mladší než Tvůj syn, také májové tele . My slavili minulý víkend, protože i můj přítel a kamarádka je květňák, tak jsme to spojili v jedno bujaření. Naštěstí, jsem to připravovala, tak nebyl čas na ujídání a přejídání, takže to dopadlo dobře, ale čeká mě to ještě s rodinou na konci května (bude to velký - slaví se 2x 80 let, jednou 70 let a 2x 25 let) a příští víkend s přáteli. Ale musím vydržet musím musím. Užij si narozeniny obou dvou, pěkně se jim to sešlo :). Ahojky
Slunko
Hibiscus
| 9. 5. 2008 10:59
Nejmenuješ se náhodou Katka? Já tam měla napsáno Katka a stejné datum narození i výšku, jo mimochodem můj mladší syn se narodil 12.5.1983 takže je skoro stejně starý jako ty, doufám že si taky pěkně oslaví své 25 narozeninky!!!!
My budeme slavit už teď o víkendu, navíc jeho přítelkyně se kterou žije oslaví o den později své 20 narozeniny, takže mě čekají bujaré oslavy a lákadly, ještě, že jsme se vážili už dneska. pá
Hibicus
slunko
| 9. 5. 2008 10:48
Hlásím tedy znovu své údaje: výchozí váha 65 kg, dnešní váha 63,9 kg, výška 171, narozena 17.5.1983. Děkuju moc . A s pomněnkama máš pravdu, mám ráda jak ty plané (vždycky se divím, jak něco tak malilinkatého může být tak nádherně probarvené), jsou jemné a já modrou barvu miluju, takže teď mé oko lahodí všem těm krásám. I když nejvíce miluji šeříky, to je moje "květina", spíše keř, ale jsou ohromné.
tabulka
SONISEK
| 9. 5. 2008 10:00
Přeji opět krásné slunečné ráno.Hlásím váhu 78,5kg ,není to sice žádná sláva,ale na to,že mám své dny,alespoň nějaký úbytek.Včera jsme byli po nákupech,pak jsme si udělali doma večeři a já do půlnoci pekla korpusy na třípatrový dort pro zeťáčka.Nevím co ho to napadlo,že chce tak velký.Ale teď se vrátil z nemocnice,operaci má za sebou,tak proč mu neudělat radost.Ještě jsem tak velký nedělala,ale už se na zdobení těším.Už to vidím,jak ho zítra v tom teple převážíme.
A o Dášku se nebojte,opravdu si tu lásku užívá,časově to zatím nestíhá,ale stále na nás myslí.Určitě se dneska ozve, když je to vážení.Myslím,že ten úbytek bude znát,láska dělá divy.Tak se mějte krásně
Páteční vážení
Surina
| 9. 5. 2008 09:38
Hibiscus, poprosila bych tě, abys mi napsala do tabulky výchozí váhu 74,4 (tolik jsem měla když jsem přijela z Norska) a dnešní váha je 72,5 kg. Takže paráda. Snad to takhle půjde. Mám sice 2 kila za týden a to je dost, příště bych už chtěla jen kilo za týden aby nebyl jo jo efekt. Píšu si poctivě vše na floru, akorát nám blbne váha na vážení potravin, tak mám vždy nerva. A jsem na sebe pyšná, že odolávám všem nástrahám. Tak hodně zdaru, papa.
vaha
Lilimi
| 9. 5. 2008 09:15
moje vaha je 86,6 vubec mi ted nedochazi kolik jsem hlasila minule ...no uvidím v tabulce. nejak se mi tzo zastavilo. ono taky ted víc mlsám. přestala jsem si to na floru psat a je to znát měla bych zas začit abych nezačala znovu kynout. jinak Ili zavidím ti, taky bych to chtěla zkusit ale bojim se výšek takže by to asi neprošlo.

jinak si dneska jdu na poštu pro nový spodek k plavkám. loni jsem si objednala plavky z magnetu prodavají vešky a spodky zvlašť no a jak jsem zhodila tak jsem si spodek musela objednat novej a to o 2 čísla menší. no každopadně super pocit
Váha
Hibiscus
| 9. 5. 2008 08:57
Ještě jsem zapoměla napsat svou váhu, 59,5 sice jen o 0,4 méně, ale myslela jsem, že to bude horší.
slunko
Hibiscus
| 9. 5. 2008 08:55
Omlouvám se, ale nějak mi vypadly tvé údaje, prosím tě napiš ještě jednou datum narození, výšku a původní váhu, ze které hubnéš dík.Laďka
Jo kytičky máš nádherné, já miluji poměnky. Super
no teda
bobik
| 9. 5. 2008 07:30
To se opravdu pozná, že venku vylezlo sluníčko, protože u počítače vás tedy moc nesedí. Ale to je dobře.
A dneska tu zase svítí.

Hibiskus hlásím váhu do tabulky : 62,4 kg.

Já dnes musím letět do Brna na Student Agency, abych zaplatila svému miláčkovi letenku z Milána do Prahy. Přiletí už v pondělí.

Tak se dnes mějte krásně a Sonisku ty si užívej s přítelem volna a pěkně to oslavte .

A co ta naše Daška na tu tedy vlezlo jaro se všim všudy asi že? Ale to je dobře. Snad na nás nezapomene .
Vážení
slunko
| 9. 5. 2008 07:29
Hlásím vážení, a to 63,9 kg :(. Dovolená je trošku záhul, samé grilování, přátelé, člověk si u nich nemůže vybírat. Včera jsme jako mnoho z vás také jeli na kola, máme horská, takže z těch ujetých 24km bylo asi 85% v terénu "nahoru dolů" a zbytek po silnici, ale na 5km převýšení asi 150m, takže to byl fakt záhul . Ale protože kolo miluju, jsem ráda a vždycky šťastná, že jsem byla, viděla jsem kus přírody, zámek v Bílých Poličanech, rodný dům Karla Jaromíra Erbena v Miletíně, spoustu kytiček, krásných zahrádek, no nádhera :). Bohužel se večer grilovalo, tak jsem si udělala velký salát, aby mě to nelákalo, ale stejně jsem asi 3 kouskům neodolala . Po víkendu až mi skončí dovča se budu hodně moc snažit jíst příkladně, v práci se to přeci jen lépe dodržuje, i když zase ke sportu je to dál než tady u lesů :). Posílám konečně aktuální foto, je to z mé zahrádky, ty kvítky, co mi tam rostou mi dělají ohromnou radost
nazdárek
nika2411
| 8. 5. 2008 23:17
Ahoj holky, tak vidím, že hodně z nás vzalo dnešek sportovně. My jsme taky vyjeli na kolách, a stejně jako Surinka jsme našlapali něco přes 40 km - taky mi to nedošlo a ujela bych i jednou tolik.
Ale povím vám, že jsem pěkně zřízená - spálené ramena od sluníčka, popylené nohy od kopřiv (tak moc mě nikdy nebolely, úplně mi hoří), a pr......l z kola ani necítím. Ale jinak dobrý, nohy mě nebolí a to je fajn. Konečně jsem něco dělala, už mi to chybělo. Zítra jedu domů, mamča bude o víkendu slavit narozky, tak už se na ni těším - neviděla jsem ji 2 týdny. Ségra jde navíc příští týden na operaci s mandlema, tak ji taky moc ráda uvidím.

Ilonko - ty máš teda odvahu, to ti povím. Taky si říkám, že bych to jednou ráda zkusila. Ale ty moje závratě...no nevím, nevím... Ale láká mě to.

Suri: jen tak dál holka, uvidíš, že tady ty kilečka spadnou samy

Sonísku: přeju krásný vydařený večer s přítelem , jo a písemka naštěstí dopadla dobře

Bobísku: ty se nám brzo s dětičkama uzdrav

A kde je ta naše zaláskovaná Domašovandička???

Lilimi: to jsem moc ráda, že máš přítelíčka doma, já si to bez mojého ani nedovedu představit, je to takový můj poklad.

Lili6: jak dopadly přijímačky?

A kde je Žanetka, Jandulka a Blanička??? Holky kdepak jste?A co Heladoma? Ta už se tu neukázala ani nepamatuju.....

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
15. 12. 2025 10:42
15749
kacenkaj
11. 12. 2025 12:24
280
Anna Vodičková
7. 12. 2025 17:26