Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

Váha a míra
Anny
| 1. 5. 2008 14:18
Ahoj holčičky.Vítám nové kočky.Já jsem tu třetí týden a jsem moc ráda.Jak tu většina z Vás píše,udělalo se hezky a je méně času sedět u PC.Včera jsme byli v divadle,Marek měl školní akademii(moc pěkné),pak jsme letěli ke kámošce na čarodky.Jupíííí,neupálili mě. Dala jsem si na grilíku opečené 2 kuřecí plátky se zeleninkou.To byla ňamka.Šli jsme spinkat až kolem půl druhé a dnes jsem vstávala až v 11.Rychle jsem se nasnídala,připravila obídek a dočetla zameškané příspěvky.(V práci Vás čtu,nebojte,ale ty starší příspěvky prostě nestíhám)

Tabulka je super.Myslíte že by nestálo za to tam nějak přidat ty míry?Je pravda,že když cvičíme,že kilíčka tolik dolu nepůjdou,ale cm by měly jít.Akorát nevím,jak by se to tam vešlo,možná jiná tabulka,třeba to datum narození tam být nemusí.Jo některá z Vás měla koncem dubna narozky,(asi 27.4.),tak vše nej,nej a hlavně zdravíčko. A které části těla by se měly měřit???Jednou jsem chodila na cvíčo,kde nám cvičitelka zapsala váhu a snad 6 údajů míry(paže,prsa,pas,boky,stehna,lýtka)
Možná ještě něco,už nevím,ale je fakt,že jsme všechny holky měly málo kilíček dole,ale cenťáčků bylo docela dost.Co vy na to????

Jinak vítám Bobíka a doufám,že i brzo Surinku.Sonisku,mě také zajímá co děláš.Já jsem taková ta ,,kancelářská krysa",baví mě to,ale moc pohybu u této práce neni,proto chodím opravdu pěšo z práce.Tento týden jsem 2 x byla cvičit,včera asi 10km pěšo a dnes jdeme odpo ke kámošce také pěšky.Možná si i večer zacvičím.Zítra nestíhám nic,v sobotu u nás grilujeme a v neděli možná půjdeme s manžílkem na squash.Moc mě to baví a vždy jsem pěkně splavená.Chodíme spíš v zimě,ale máme ještě permanentku do července,tak aby nepropadla.

Jdu to tu ještě pofackovat a hurá na procházku.Jo a k tomu sladkému,co jsi psala(zase si nepamatuji jméno,jsi nová),připadalo mi,že to píšu já.Přesně můj problém a přesně,jak jsi to popsala.Tak se budeme podporovat,ju????, Já už moc nemlsám,ale za týden přijdou ty mé dny a to bude hoooodně těžké.My to zvládnem!!!!!

Papa,holčičky.Mám Vás ráda .
můžu taky?
slunko
| 1. 5. 2008 13:01
Ahoj bojovnice, párkrát jsem do této diskuse přispěla, ale nebyla jsem tak nějak odhodlaná se k Vám úplně přidat, což chci nyní změnit, protože už asi 3 týdny jsem fakt odhodlaná, ale pořád mi chybí něco v tom být opravdu důsledná jako vy. Tak jsem si řekla, že když mezi Vás stoupím, svědomí (a hlavně Vaše úžasná tabulka) mi to nedá, abych polevovala.
Jestli tedy mohu, tak jsem Katka od Dvora Králové, je mi 24 (17.5.1983), výška 171, váha momentálně 64,5 kg. Můj sen je mít opět 58kg, ale i 60 by pro mě byl úspěch. Když vidím jak se všechny snažíte, vím, že to opravdu jde, jen chtít. Já sice před rokem shodila 6 kg, ale pamatuju si, že mě to stálo spoustu úsilí, pevnou vůli a odhodlání a odříkání. Letosmi to nějak nejde, asi je to prací, ve které jsem třičtvrtě roku (jooo, za studií, to se to hublo, byl čas na sport, byl čas kupovat jídlo adekvátní zdraví a dietě).
A ještě foto, je teda z minulého roku, ale pro představu asi stačí, teď mám tak o 3kg ještě víc, ale až udělám aktuální foto, vložím ho. Přeji Vám krásný svátek práce
hibiskus
ilona
| 1. 5. 2008 12:59
nechci tě otravovat.Váhu máš dobře jen mě tam chybí rozdíl od původní váhy a kolik je zhozeno celkem.Ale netrvám na tom.Příště. Taky vám holky přeji krásny 1 máj,láááásky čas! Tak nezapomente na polibek pod rozkvetlou třešní!! Počasí nám tedy moc nepřeje,ale hlavně at neprší.Já teda cvičeníčku ted vůbec nedám.Zeby jarní ůnava?Taky vítám nově příchozí!! Hurá dotoho půl je hotovo!!! Jde opravdu poznat,že se venku oteplilo.Příspěvků je čím dál méně.Tak pa pa.
Fotka
Lerky
| 1. 5. 2008 12:08
Aktuální fotku tedy nemám, ale tahle je focená začátkem dubna...
Jééé děkuju :-)
Lerky
| 1. 5. 2008 11:55
jojo, určitě nějakou fotečku najdu Sonísku...
Narodila jsem se 4.1.1986, je mi 22 let, měřím asi 165 cm a teď ta moje váha...68 kg... ach jo... Chtěla bych se dostat pod 60, postupně, pomalu a hlavně NATRVALO... Tak snad to půjde... No, ale věřím, že s vámi se mi podaří dát ty kila dolu, když budu takhle "pod kontrolou"...
Zanetka
SONISEK
| 1. 5. 2008 11:25
Kočičko,to bude opravdu honička,než se to trošku srovná,ale Ty jsi šikulka a určitě to zvládneš Zítra si na Tebe vzpomenu.Jen je mi smutno z toho,že už tady tak často nebudeš Budeš nám hooodně chybět.Tak se měj Viktorko zatím moooc pěkně a určitě si tu chviličku někdy najdeš a napíšeš nám,viď ?????
Hodně štěstí v práci
Lili6
SONISEK
| 1. 5. 2008 11:16
Ahojík,koukám,že Tě ta nemoc drží dlouho,chudáčku.A ten kašel bývá nejvíce nepříjemný,snad Ti to dá už pokoj.To víš,že na Tebe budeme všechny myslet a posílat Ti všechnu energii,aby jsi to zvládla.Držíme palečky a přeji hodně štěstí.

Hibiscus: Tabulka opět perfektní a když vidím ty nádherné úbytky,prostě jsme opravdu šikulky

Vítám novou Viktorku,bude to boj,ale tím jsme si prošli každá z nás než se tělíčko naučí poslouchat jak potřebujeme,tak Ti držím palečky a hlavně vydrž i když to třeba ze začátku nepůjde,jak by jsi chtěla.Úspěch bude zaručený. A ještě prosba,kdyby jsi měla fotečku s celou postavou,přivítáme do naší zahrádky,určitě víš co to znamená,když nás čteš.
Ahoj
Hibiscus
| 1. 5. 2008 10:49
Vidím, že většina z nás s jarním počasím začíná mít méně času na psaní.
Zanetko, budeš to mít honičku, ale určitě to zvládneš, časem si uděláš v tom blázinci systeém a půjde to. Já po prvním dítěti, kdy byla mateřská jen půl roku, nastoupila do práce, když měl Míša 5,5 měsíce, taky jsem byla postavena pře věc, že buď nastoupím hned, nebo pak nebude místo. A to jsem malého ještě kojila do 9 měsíců. Takže ráno v 5 nakojit v 5:45 mě jel autobus do Ostravy, cesta hodinu, z práce jsem se dostala domů ve 4 hod, honem pod sprchu nakojit a pak se malému věnovat a taky až usnul tak se starat o domácnost. Ještě že mi maminka malého hlídala a věděla jsem, že je v dobrých rukou. Uvidíš, kyž se chce a musí, člověk zvládne hodně.
Lilimi tobě držím palečky ať ti zkoušky dopadnou dobře.

A nováčka vítám mezi námi, a prosím napiš svůj věk, výšku, datum narození a samozřejmě váhu!! napíšu si tě do tabulky. Laďka
Můžu se k vám přidat???
Lerky
| 1. 5. 2008 09:53
Ahojky Viktorky,
vaši diskuzi sleduju už od samého začátku a i u mě se v podstatě projevuje jistá závislost ... Chtěla jsem se k vám připojit, ale jelikož se přes týden nedostanu na net, pouze o víkendech, tak jsem si říkala, že vás budu jen sledovat... Ale teď jsem na tom tak hrozně, že jsem se rozhodla připojit se k vám... Můžu???
Můj problém je sladké, asi jako u spousty z vás... Vždycky když se rozhodnu, že zhubnu, tak se nějaký čas držím, třeba 14 dní, měsíc a sladký nepotřebuju, a pak přijde jeden jediný okamžik, kdy si dám kousek něčeho a najednou si moje hlava řekne: tak a teď už je to jedno a já se zase začnu cpát a nevím, kdy přestat... Takže je to u mě tak, že zhubnu, pak zase přiberu a tak stále dokola a už mě to nebaví!!!! Tak jsem se rozhodla se k vám připojit a zkusit to takhle... Jste tu úžasná parta skvělých viktorek a obdivuju vaši bojovnost!!!!!!
jen na skok
Lili6
| 1. 5. 2008 00:12
A už vás zase nestíhám číst jsem tu jen na skok mezi kašláním, smrkáním a učením. Protože vás chci moc poprosit kočičky moje zlaté , držte mě zítra palečky od jedenácti do dvou ju? budu to moooc potřebovat! Strašně bych se na tu školu chtěla dostat a bojím se bojím!
Tak na mě prosím myslete, až si budete dávat zdravý obídek a vysílejte kladné vlny Moc děkuju!!!

Až přijedu, dočtu co jste tu dneska čarovného vyváděly, doufám že to dnes žádná z nás neodnesla
Tak pa, jdu se na ten zítřejší boj vyspinkat
Ještě že vás mám, komu já bych si to srdíčko vylévala...
práce
Zanetka
| 30. 4. 2008 21:14
ahojky berušky...vítám bobíka v naší rodné zemičce

děvčátka já nestíhám už ani číst příspěvky a nevím, jak to budu stíhat teď dál...tak asi už mě tu uvidíte málo... protože mi včera volali z práce, jestli bych už nenastoupila, že jim končí jeden člověk a nemají nikoho, kdo to umí... no tak od včera lítám po všech čertech a zařizuju hlídání pro malou a taky pro Terču, a dokotra na prohlídky a kouknout ové pracoviště a v pátek v šest ráno mám nástup!!! ... je to skoro stejná práce co jsem dělala, ale je to jinde s jinými lidmi, jiným režimem a než do toho vklouznu, tak mi to zabere spoustu času a taky se toho bojím, protože vlastně mi volali na poslední chvíli (nechápu na co čekali)...a v pátek tam budu na vše sama.... doufala jsem, že aspoň dva dny mě někdo do toho zasvětí.... ale hodili mě do vody a plavej... jsem z toho celkem nervózní, protože je to celkem zodpovědné... ikdyž dneska už je zodpovědné všechno... ale bojím se toho, jak to budu stíhat ráno odvézt malou k babičce, do práce, k babičce, kroužky, nákup, domů se dostanem večer, zas lítačka kolem holek a až usnou tak asi budu po večerech vařit, žehlit, uklízet... a to ze začátku tam budu muset být dýl .... vím, že to časem bude dobré, ale vím, co mě čeká teď, tak jsem opravdu na jehlách ... dneska jsem kvůli těm lítačkám neměla čas na pravidelné papání... no a jak to dopadlo... večer jsem hladová jedla páté přes deváté... to bude ze začátku asi taky problém...to jídlo...no jooo... hold jsem na to už přistoupila, tak se musím pustit do boje.... ai na vaše příspěvky nereaguji, protože nevím o čem jste ž psali, nějak se mi všechno kouří z hlavy a myslím jen na ten hroznej pátek až začnu plavat... tak se nezlobte, že jsem se vám tu vyzpovídala... mějte se hezky berušky.... pááááá
vitam Bobika doma
Kayla
| 30. 4. 2008 18:22
Ahoj holky, ted jsem se ke compu moc nedostala. mam toho hodne v praci. Dneska balim, neb pritelovi rodice za nim 15.5. pojedou, tak s nima poslu tech svych par svestek taky. Jinak toho 15 to tedy bude den, v praci budu mit pohovor (abych mela vetsi pravomoce) Dnes mi ucast v konkurzu to nabidla, tak jsem jeste ted vyklepana. Sice musim projit tim pohovorem a ani to nic neznamena (a uprimne receno si myslim, ze to stejne daji nekomu jinemu), ale stejne z toho mam dobry pocit, ze se ozvala. Potesila mne. Tak se ted 14 dni budu pilne pripravovat-no na vikend letim za pritelem, pak tu mam na dalsi vikend kamaradku za Spanelska. To tedy bude priprava.

A kde je ta Surina?
Zatim ahoj vsem.
.
Bobíku ahoj!!!!!
Hibiscus
| 30. 4. 2008 17:53
Vítájm tě doma . Doufám, že byl let bez komplikací a teď si to tady užiješ, doufám, že na nás v návale vítání budeš mít čas.
Promiň
Hibiscus
| 30. 4. 2008 17:51
Asi nebudeš sama, ale prosím napiš kolik máš, já to musela v tom chvatu jak jsem se snažila prokousat příspěvkami jen tak narychlo, přehlédnout jak tvoji váhu, tak ji jiných, tabulku doplním a pošlu znova. Laďka
slet
Kibic
| 30. 4. 2008 17:19
Bobíku, taky tě tu ráda vidím. Takže vítej doma. Stejně je u nás krásně, co?

A u nás taky krásně je, konečně svítí sluníčko a je docela teplo.

A už se zase loučím. Jdu se mrknout na táborák a tím pádem trošku zahřešit. Pivo si dám určitě a že by i ten páreček??? Za těch 8 kg si ho možná i zasloužím. Tak zítra pa a pozor: květen - čas lásky přichází.
..a jinak
jandula76
| 30. 4. 2008 14:55
Večer nebudu, lítám totiž po vršcích doufám, že ne takhle:( Budu se muset ovládat:)
Vojtíškovi ještě chybí lampion tak jen se prospí, tak letíme shánět nějaký zapomenutý, holky vylézá slunce, tak snad to bude dobrý, dopolko to vypadalo spíše na déšt:)))

Tak si to všechny užijte a zítra(nikdo se nenechte chytit, ju?)

papapapa Jana
bobíku!!
jandula76
| 30. 4. 2008 14:50
vítej zpátky pusinko:)) snad se ti letělo dobře a až to dospíš napiš jak jste to s dětičkama zvládli, ju?

Kde je ta surina, sakryš? Jestli ona nehledá to prkno zabalené v závěsu??? Ale holky stihli jste to akorát včas na náš svátek:)))

papapa Jana
nejdříve přání:))
jandula76
| 30. 4. 2008 14:47
Takže všem tetičkám čarodějkám:))

Ženy, paní,děvčata nastartujte košťata,konec dubna už je tady.

Slet se rychle připravuje,každá koště renovuje,vylepšuje jeho vzhled na ten mimořádný let!

Dejte pozor ženy,matky,letos na pohonné látky.

Lejte přesně a né víc,ať neletíte na měsíc!

Já Nám přeji hodně zdaru a košťata nových tvarů,abysme ten výlet celý hezky v zdraví vydržely!

to je přání od Janičky

p.s. a domasovando ty neutíkej ani nelítej ty se pořádně schovej do pelíšku, chichi..:)
Vítej....
SONISEK
| 30. 4. 2008 13:49
BOBIKU VÍTEJ DOMA

Tak teď už můžu v klidu usínat.... Ještě ta Surinka,snad se holka taky brzo ozve.
Ahoj holky,
Mona
| 30. 4. 2008 13:47
tak jsem tady zase.A možná naposled, protože mě chtějí dneska upálit , ale zítra se chce Petr se mnou "pusinkovat" pod rozkvetlou třešní u nás na zahradě.Člověk si nevybere.Ti chlapi vůbec nevědí, co chtějí.
Jinak budeme zítra sami bez dětí , jedou zase na závody, už jim to zase začíná.
No a my se pojedeme projet na kole, jestli teda bude hezké počasí.Už mě to docela chybí.Dneska je u nás na Valašsku zamračeno, ale zatím neprší.Uvidíme, jak se to počasí vyvrbí.
Tak se zatím mějte, holčiny, těm nemocným přeju brzké uzdravení a všem hezký 1.Máj, lásky čas.
Mona
Omluva.
Didi
| 30. 4. 2008 13:46
Sakra to se mě to roztáhlo,snad nevadí.pa
Viktorky.
Didi
| 30. 4. 2008 13:41
Tak vítám Bobíka v domovině,cesta asi náročná s dětma,ale už jsi doma a nezabloudila jsi tak supr!!!!! Sonísku-jsem také po noční,ale jdu do práce až v pondělí na odpolko tak mám dost volna a vstávala jsem v jedenáct . Tak aťto do konce týdne zvládneš. Domašov-Ty dnes nechceš startovat s náma a radši jsi se hodila marod.(dělám si srandu,koukej se kurýrovat ať jsi čipera. Lili-Děkuji za povzbuzení to pomáhá docela se držím tak uvidím jak dál. také diky za tabulku a všem jste velké šikulky. pozor ať nedopadnete dnes takto.Ahojky.
váha
Lucisha
| 30. 4. 2008 10:51
Ahoj holky, tak hlásím váhu 63,5.. aspoň něco.. Ale minulý týden jsem měla 63,2.. Jenže já si to vždycky s prominutím po***... Doufám, že se přes tuto hranici někdy přehoupnu... Vždyť mám od ledna dole jen 3kg.. jsem lajdák a přiznávám, že to dost flákám.. Dnes jsem u drahouše, tak půjdu plavat. Stejně je v práci, tak bych tu byla sama..
Mějte se hezky, pá
hojky
nika2411
| 30. 4. 2008 10:48
Vítám Bobika v ČR. Kdoví co Surinka.....jak asi docestovala
bobik
veronikav
| 30. 4. 2008 09:37
Ahoj Bobiku.. vítám tě v ČR zpět...
to fakt sousedi musí čučet, jak ti to venku prospělo co? Taková se vrátila!

A jaká byla cesta? Zvládly to děti? Je fajn, že už jsi doma... a v pořádku....

Jinak krásná tabulka Hibi... Holky jste tak šikovné, jak vám to hubnutí jde... to ani není možné, že jsme se tu sešli a hubneme.. že to jde a ta opora mezi námi nám strašně pomáhá... jednou to nejde té, podruhé té a vždycky se podpoříme...

Soni to věřím, že ta noční musí být vyčerpávající. Ještě když teď je ve dne tak krásně a slunečno, tak se ti ani nechce spát co? A pak v noci...
ale ty to zvládneš... můžu vědět co děláš za práci?
Jo a ještě dodatečně děkuji za ty fotečky victorek (nevím jestli jsem ti už děkovala). Všechny jste !!!

A co Surina? Už jsem zvědavá, jak chudák tahala ty zavazadla... , to muselo být. Snad se brzy ozve...

Kibic, no počasí jste nám tu na Ostravsko hezky poslali... už je to tu... prší a je hnusně, zima... fuj , akorát tak na . Ale pracovat se musí

Tak ahojik holky...
ahojky
Rakkra
| 30. 4. 2008 07:11
přeji Vám dnes krásný slet...a heslo??? "Nás nikdy nedostanou..."
holkýýýý
domasovanda
| 30. 4. 2008 05:31
připravte se letííííme!!!!!!!!!!

Tak se nám to blíží,
káždá z nás už k nebi vzhlíží,
koště už si leští,
ať to zítra pěkně sviští.
Ať teplo nebo zima,
na sletu nám bude prima.
Oheň velký zapálime,
pak ho v reji přeletíme,
zkrátka a dobře nám bude hej,
vždyť už nás je pěkně velký rej.
díky za
domasovanda
| 30. 4. 2008 05:21
díky za každé nové ráno s Váma Viktorky moje!Ale je mi tady zima,už netopíme a po ránu je tu chladno,tak já se opět přesunu do svého teplého pelíšku,ale budu tady zase za chviličku nazpázek,jen si trochu zdřímnu a pak zase přijdu.Musím se s Vámi přece rozloučit,možná jsem tu naposledy,auauau to bude asi večer bolet,ale zkusím jím utéct i s tou bolavou nohou,bylo by mě po Vás moc a moc smutno
ranní ptáče
domasovanda
| 30. 4. 2008 05:11
Lili6 se loučí a já Vás tedy vítám ,nemůžu spát jak mě ta noha bolí,tak tady sedím u PC.Lili chřest taky miluju a koupila jsem si to MUNGO a nechala je naklíčít.zobeme celá rodina včetně malé,jí to moc chutná,říkala,že je ten hrášek moc dobrej .

Bobíku:Ty cestovatelko naše,vítám Tě tady v té naší střediskové a už se těším až spolu něco podnikneme,jen doufám,že mě to té doby neupadne ta bolavá noha
písmenka
Lili6
| 30. 4. 2008 00:38
se mi nějak rozutekly ty proradné znáčky, mam to samou přesničku a tak pardon! Přeci jen, mam půlnoc

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
26. 6. 2025 16:42
14575
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Hanka
26. 6. 2025 17:48