Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)
DiskuzePřidat názor
Veroniko
petrasan
| 29. 4. 2008 10:44
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

Prevence skvělá, na kosmetiku se pak můžete vybodnout a když to srovnáte s jinými akcemi typu manikura, pedikura apod. tato se rozhodně mnohonásobně vyplatí. Pokud jste v Pze či Libereckém kraji, můžu dát kontakt na výbornou masérku, která vás nezlame. Jinak bych byla opatrná 
vím jaké to stojí úsilí, znovu se nakopnout, taky mě to bohužel potkalo. Ale je super pocit jít zase naplno za svým cílem! Škoda ta potvora nemoc že mě teď pro změnu brzdí, doufám že své letní sny si stihnu splnit i tak, budu makat co to dá! Držím ti palečky, ať se ti nový rozjezd daří a koukej se ozvat, jakpak to jde!
Holky taky je u vás tak nádherně, já už mám okno dokořán-paráda!!! Teď váhám jestli si vezmu ty pátky dovolenou, úplně se to nabízí vyrazit někam ven. Ale zase si nechci vyplácat novou dovču hned v květnu. Ještě mě čeká tenhle měsíc výměna oken doma, to taky nějaký ten den sežere.
Je to dnešní váha, kdybych se bývala vážila v pátek ráno, tak by to bylo asi míň, protože jsme o víkendu grilovali a já jsem papkala samé dobroty.