Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

Veroniko
petrasan
| 29. 4. 2008 10:44
nestesuj se a nebreč kvůli váze, zvládneš to, pomalu ale jistě . Účelem není zhubnout 5 kg za týden, přestože to jde, ale je to naprd. Nesmíme se nechat odradit. Z těchto důvodů, jak píšeš, jsem odstranila váhu z domu, když jsem na ni hupsla a viděla tu číslovku, většinou jsem měla šok a přestala jíst, ale to byla děsnááá blbost, dnes už to vím a bylo taky období , kdy jsem se živila prakticky jen jabkama, jaká to hovadina... K tomu jsem chodila maniakálně cvičit, jo takový kraviny , co jsem vyváděla, aby se ze mě stal hubeňour, což je k mé fyziognomii prakticky vyloučeno. Tak mám místo toho svaly a konečně začínám mít i pevný zadek a stehna, už mě opět neděsí pohled do zrcadla a taky nehoním tak tu váhu, ale spíš si měřím cm. Víc mě to motivuje. Nezoufej a drž se.
Lucisho, u tebe je to složitější a těžší, dívat se na umírajícího člověka je vždycky těžká věc, pokud to jen půjde, vemte si babičku aspoň na poslední chvilky domů, umírat doma a ne o samotě je asi to nejdůležitější. Už jsem okolo sebe několik smrtí viděla včetně jedné dětské a to bylo opravdu nejzoufalejší. Ve stáří jsi s tím většinou smířená jen ta bolest a trápení v nemoci, tak se snažte jí to nějak ulehčit. Mj. viděla jsem na toto téma fajn film - Invaze barbarů. Pokud ho neznáte, hlavní hrdina umíral taky na nádor a rodina a přátele mu připravili krásný konec. Vím, že je to vážný, nejsem žádný cynik, ale tohle bylo dojemný a zábavný najednou.
A ze školy nešil, většinou na závěr nechtějí už nikoho potopit, ale spíš se s vámi chtějí "rozloučit" , samozřejmě že ne zadarmo, tak se k tomu snaž přistupovat. Nezblázníš se, to by ty Bohnice ani nestačily.
ahojky :-)
Rakkra
| 29. 4. 2008 09:30
Hlásím váhu 61kg , myslím, že je to víc než minule. Ach jo...sice chodíme běhat pravidelně a i cvičím...nevím asi to bude tou svatbou...

Ta byla suprová, ale ten nášup jídla ...asi ve 3hodiny jsem dorazili na oběd, měli jsme 3chody, klasika...šunkové plátky s křenem, knedlíčková polívka a svíčková s 5knedlema , co se knedlů týče, ty jsem neměla už kolik let...no snědla jsem 2 a funěla jak lokomotiva. Pak asi za hodku se krájel dortík, takže jsem měla kousek dortu s marcipánovou řůžičkou...no a už v 6hod byla večeře...kuřecí plátek s americkáma bramborama.......jak sjem měla nakonec ten bílej vršek (jak jsem se vás ptala co je lepší) tak mi tak vylezlo břicho, a v té bílééé..nevim noooo docela jsem zvědavá na fotky. Jinak jsme si to krásně užili vypilo se vína až až a taky jsem pak večer měla i pár zákusků a koláčků....že já blbá se nezvážila v pátek.....vážila sjem se až dneska,,, mám fakt strach na váhu skočit...protože už dopředu vím, že mi to zkazí náladu...

Včerejší běhání bylo super , byly jsme po 4 a uběhli níš rekord...je to čím dál lepší, od každého běhání...

Vůbec nevim, co bych vám každé řekla, na co reagovat, jak jsem tu dlouho nebyla, tak nejdřív musím pár (desítek ???snad ne) stránek přečít, abych věděla co je u vás nového....

Mějte se krásně papapa kočandy
ahoj holky
heladoma
| 29. 4. 2008 09:11
Chtěla jsem Vás alespoň pozdravit, nemám teď moc času chodit k počítači, takže už tu nemůžu být každý den, ale snažím se dočítat příspěvky. Někdy je to tedy pěkná fuška se pěkně činíte. Tak ahojky mažu zase něco dělat.
andre
veronikav
| 29. 4. 2008 07:50
Jeeee, tak to se už těšíš, jak budeš bydlet s kámoškou co? To je fajn.... A když navíc taky hubne, tak si navzájem pomůžete...

Žanetko, to musela být sranda v té ZOO, jak malá chtěla pořád hačíííí ... bylo krásně, takže si dovedu představit kolik tam bylo lidí. Taky chodíme každý rok do ZOO v Ostravě, takže to tam znám nazpaměť, ale i když zatím nemáme mimčo, ráda tam chodím zas a znova

No jinak dneska jdu na konzultacik paní doktorce. Ráno jsem se zvážila a nic moc.... Minulý čtvrtek jsem měla 77,8 a dneska tam je asi 78,2.... takže mě to zase naštvalo...

Tak přeji krásný den....
Opožděně
Merci
| 29. 4. 2008 07:36
ale přece se ozývám také s nahlášením váhy. Takže hlásím stále stejně 68 kg. Nějak se to nechce hnout. A když, tak bohužel spíš skočí nahoru. Ale svým způsobem jsem s tím počítala. Vždy to byla u mne taková hranice, kterou bylo hodně těžké přeskočit.
Mám v poslední době nějakou depreeeesi. Všechno začalo tím, že se syn nedostal na svoji vysněnou školu. Ách jo. Takže jsme hledali něco jiného. Jenomže rezignoval a bylo takové to - je mi to jedno. No a aby toho nebylo málo, tak v pátek přišel domů a měl skoro 40 horečku. Říkám si asi nějaká chřipka. Takže jsme sobotu a neděli prožili na čajíčkách a prášcích na snížení teploty. V neděli už měl pouze 38, tak jsem byla celkem ráda. Ale ouha. V pondělí se mi nechtělo moc do práce, tak si říkám raději s ním skočím k doktorce a aspoň budu vědět co to bylo. No ale ještě než jsme stihli odjet, tak mne volal na záchod, že je něco divného. Zkrátka začal čurat krev. Ve mě by se krve holky nedořezal. V tu chvíli mi bylo jasné proč ta nechuť do práce a proč jsem asi před týdnem vybírala bylinky a stále mi přicházely do ruk nějaké na močové cesty a ledviny (jenomže to jsem si říkala, že nikdo takové problémy nemá, tak na co je budu kupovat, tak jsem si pro jistotu koupila jen břízu). Doktorka nás hned poslala do nemocnice a teď tam chudák leží. Zatím neví co to má. V každém případě už přišli na to, že má zánět dutin, ale proč ta krev v moči to ještě neví jistě. Chtějí vyloučit ledviny. A to jsme se těšili, že se prvního projedeme na kolech (u nás se otevírá vojenský prostor, který je normálně celý rok zavřený a je to vždy krásná projížďka). Teď jen doufám, že to dopadne všechno dobře a bude zdravý (ať už je protivný jak chce - to je holt puberta).
Ahoj po vikendu!
Andre14
| 29. 4. 2008 03:40
Nevim, jak jake mate pocasi v Cechach, ale tady v Chicagu byl vikend hrozny. Bylo zima, prselo a dneska padal dokonce dest se snehem!!
Snazim se prokousat tema prizpevkama zpatky na zacatek, ale nejak to nestiham. Ted se jeste ke vsemu budu stehovat.. Uz se moc tesim, protoze budu bydle s byvalou spoluzackou moji mamky (ona je tady pro me neco jak rodina) a znam ji od detstvi. Ona uz asi mesic taky pilne hubne, tak doufam, ze nam to pujde spolu lip a ze se budem navzajem podporovat. S Vasi pomoci samozrejme.
Tak pro dnesek se s Vami loucim a mejte se moc krasne.
Váha
Blanch
| 28. 4. 2008 23:31
Ahojky zlatíčka, vůbec nestíhám sem chodit, už totiž drtím jak ďas, tak i váha nic moc 55 kg, ale všechny Vás moc zdravím a doufám, že po zkouškách, už to se mnou bude lepší!
Lili6
Aklunajka
| 28. 4. 2008 22:25
Já si moc tlustá jako tak nepřipadám... Jenom mám obrovskou smůlu v tom, že mám šíleně hruškovitou postavu... Váhu sice nemám tak hroznou, ale lidi mi podle mého "pozadí" většinou tipnou tak o 7 - 10kg navíc - a to nekecám... Prostě nahoře vůbec nic a dole si připadám jako po desetirčatech
Posilování mi nepomůže, to jsem zkoušela už kolik let, jedině už teda jenom to hubnutí + teda pohyb, jenže když zhubnu, tak jenom nahoře a dole až po určité době... Hold musím být na sebe tvrdá
Tukožrouta zkoušet nebudu, byl to jen takový jarní nápadíček, párkrát po sobě jsem chytla nějaký zánět žaludku a stačilo... To už nikdy

Jinak se omlouvám, že nepřispívám tak často do diskuze.. Nechci se vymlouvat, ale ze školy se dostanu nejdříve ve 4 a než se dokodrcám k pc tak je 5, pokud teda není učení a pokud jsou sourozenečci hodní

Dobrou noc kočičky
nestíhám
Zanetka
| 28. 4. 2008 22:00
berušky, tak jen v rychlosti.
Dneska jsem byla u zubaře, naštěstí nic zlého mi nedělali, jen jsem vyplázla spoustu peněz a pak Terezce na koncertě z flétny a včera jsme nakonice byli v tom ZOO, ale byla tam spousta lidí, že jsme měli problém i zaparkovat... bylo krásně a asi půl Ostravy vyrazilo do ZOO... malou tam zajímaly nejvíce lavičky...furt chtěla dělat jen hačíííí ... a pak dětský koutek... tak nevím, na co jsme tam šli, to jsme mohli jít tady do parku , ale bylo krásně.
Já tak tak stíhám číst vaše příspěvky... lili a domasovanda... děvčátka, pořádně se vyléčte, ať už vám je dobře a můžete užívat jara... lili držím palečky na ty příjmačky.... a těm, co mají nemocné babičky a dědy, tak se držte...
heladoma...co nožička...už je to dobrý?
Soni... hodně sil na noční, ať se ráno nemusíš plazit domů po čtyřech, když jsi pořád na nohou

všechny se mějte moc krásně...pááááá
omlouvám se
SONISEK
| 28. 4. 2008 20:19
ale dneska ani nestíhám odepsat.Spala jsem po noční do 11h a pak jsme s dcerou vyrazili ke kámošce,jela jí udělat gelové nehty a nechalo nás auto na cestě(to dcery)tak jsme tam čekali 1,5h než pro nás přijel její tchán,pak ještě jeli k té kámošce a před chvílí jsem dorazila a už zase mažu na noční.Tak nevím jestli to zvládnu nemít krizy.
Jandulko, zlatíčko,moc Tě zdravím.
Ale všechno jsem alespoň pročetla.papa
Ach jo
domasovanda
| 28. 4. 2008 19:16
holky jsem opět nemocná,mám antibiotika,byla jsem u doktorky a ta mě hnedky chtěla dát penoš,jenže já jsem na něj alergická,tak jí neprošel,tak jsem vyfasovala BIOPAROX,je to na vdechování a můžu s tím ven i na sluníčko,což je paráda,protože bych to doma opravdu asi s Dendou nevydržela,když je venku tak nádherně.Ale teď je mě nějak divno,tak asi půjdu odpočívat,tak papa a už se těším na tabulku

Lusisho:Držím palečky ať je babičce brzy dobře
Recept na ovesné placičky
Anny
| 28. 4. 2008 18:42
Ahoj holčičky.Já vůbec nestíhám.Udělalo se hezky a to hodně omezuji návštěvnost u PC.Jsme totiž hodně venku.V práci na to také není pokaždé čas,tak se omlouvám,ale čtu si Vás.Jo a mám Vás všechny moooooc ráda.

Tak v rychlosti,běžím totiž cvičit,ta vakupresura je docela fajn.Je to takové masírování (já jsem si zaplatila stehna a boky dala jsem 2000,-Kč a je to 12 x 50 minut,ale já mám známou,jinak je to asi dražší)dělá se to skleněnou baňkou napojenou na nějaký přístroj,nevím moc jsem si ho neprohlížela.Nejdříve mi namastila nohy krémem na celulitydu,promasírovala je a pak mi postupně jezdila touto baňkou po nohách.Někdy to až zabolelo,jako když máte namožené svaly.Musí se hodně pít a neměly by být křečové žíly.Zítra jdu podruhé.Prý bych měla mít nejméně o 4 cm méně na místech kde mi to dělá a chce to alespoň 2 x týdně.Tak že vlastně za 6 týdnů budu .Já jsem z Děčína a mají to tu jen v jednom salonu.

Posílám recept na ovesné placiočky

1 1/2 hrnku oves. vloček
1/4 hrnku cukru
1 hrnek hladké mouky
1-2 hrnky rozinek, ořechů, mandlí (kdo co má rád)
1/2 lžičky jedlé sody (můžeš nahradit práškem do pečiva, ale jen 1/2 sáčku)
1/2 lžičky skořice
1/4 lžičky soli
1 vanilkový cukr
1 lžíce medu
1 vajíčko
120 g másla - rozpuštěného

Vše smícháš a děláš placičky (doporučuji si trochu namočit ruce ) a dávám na peč. papír kousek od sebe, trochu nakynou. Peču podle vzhledu, na čas to neumím ale odhadem 20 - 30 min. a pak už jen po vychladnutí konzumujeme.
Většinou dělám dvojitou dávku, protože se placky u nás rychle ztrácejí.Cukr dávám ovocný a méně,mouku celozrnou.Tak se holčičky mějte krásně,žádné nervy s učením,babička ať netrpí a ty se netrap a prostě všem moooc sluníčka.Jo a kilča ať jdou dolu.

Posílám Marka fotku,je to ten velkej rybář
ahoj lucisho
Rendulina
| 28. 4. 2008 16:05
presne vim jak se citis me odvezli dedu v nedeli do nemocnice pote co doma zkolaboval/upadl a nemohl vubec s rodicema komunikovat. vnimal je ale vubec nemohl odpovedet, navic se mu delalo dost spatne. tak mi vcera nasi volali ze pujde na operaci se srdickem a pry ma i sklerozu nejen tu normalni ale i na srdicku. Dedovi je 84 a kdyz jsem byla jeste v Praze tak jsem u nej bydlela a starala se o nej. O to horsi je ted kdyz jsem v UK a nemam jak pomoct. jsem z toho na mrtvici, navic se o dedu moc bojim protoze jsme si taky moc blizci. v praci moc volna nemam abych doletela domu protoze to volno potrebuju hlavne na psani disertacky. takze ted se snazim sehnat penizky kdyby to bylo opravdu spatny tak abych sedla na letadlo a dedu jeste aspon naposled videla

ja doufam ze se tvoji babicce udela lip a aspon polevi ty bolesti. papa kocicko
lili6
veronikav
| 28. 4. 2008 14:42
No holky jak jste psaly s Rakkrou o tom věřit si, že to dokážeme... Tak pro mě je to taky hodně těžké.

Každý týden když lezu na váhu, tak se bojím toho co tam uvidím... protože od té doby, co jsem začala přibírat (pomalu ale jistě), tam vždy bylo něco navíc... Ale to jsem se vážila třeba jednou měsíčně a pak jsem tam raději ani nelezla, protože jsem pak jen brečela....
Naposledy to bylo než jsem tu začala chodit a to když mi ručička ukázala těch šílených 82 kg... to jsem brečela a brečela...
To byl ten impuls, že jsem se objednala k tomu odborníkovi, protože sama už bych to nezvládla... Šíleně jsem ztratila sebevědomí, ani jsem nechtěla nikam chodit, protože bych už nesnesla aby mi někdo řekl, že jsem přibrala....
A teď vlezu na váhu a je tam pokaždé aspoň půlkila dole. nemám sice proč se asi bát, protože to předepsané opravdu 100% dodržuji, ale prostě tomu nedokážu uvěřit, že to jde... Že opravdu dokážu zhubnout!!! Pro mě je to šílené vítězství a a jsem přesdčena, že to dokážu!!! Teď už ano, nepolevím a budu zase štíhlá.... jako jsou na mě všichni zvyklí... Připadá mi, že mi tak začíná nový život....

A hodně mi pomáháte vy holky... když vidím, že v tom nejsem sama... a když pak pošlete fotky, jaké jste kočky... to mě motivuje. Vidět že to jde!!! Navíc mám doma hodně oblečení z doby kdy mi bylo do 60 kg... a už se těším až je zase obleču... Vím, že to bude trvat, ale já to zvládnu...

Tak holky držím palečky nám všem !!!!
Už chci být zase hezká a ne jako teď .

Mám vás ráda
Jsem tu:))))))))))))))))))))))
jandula76
| 28. 4. 2008 14:38
Daši neboj se vlka nic , já jsem stále tady:))))

Jenže venku začalo jaro, tak jsem spáíše tam než tady:(
Sakry,. jak já to budu dělat? Ted tam Vojta dělá hají tak já rychle letím dočíst příspěvky a zase mizím, mám spálený jedno rameno, tak jsi jdu spálit i to druhý at jsem kočka:))

Včera večer opět nestíhačka, ale po víkendu mám o kilčo mín, jsem na zahradě a dřu jak nevolník, mám natažený rameno, jak jsem okopávala jahůdky a do 23 žehlila:(
A to jdu dneska večer na cvíčo a pak s holkama na kafe, zítra jedu do PHA, takže pak už tu budu s vámi:))
Tedy spíše ve čtvrtek, ve středu se budu zuby nehty držet abych nikam neodletěla:)))))

Nestíhám ani vkládat smajlíky, sakryš:(

Každopádně jsi kočka už od miminka:)))

Takže pod heslem opálený špek vypadá lépe než špek bílý se jdu vystavit paprskům slunka:))))

Já jsem taááááák ráda, že je tááám táááák kráááásně:))))))

Taky máte radost?

dieta se mi drží suprově, jelikož na jídlo není čas, plácám to jogurty apod.:))))

Jo a taky řeším problémy obrovské důležitosti, jako např., že vojtovi uletěl motýl a on mu chce říct čau, víš mami, tak lítám po zahradě a lovím motýli, panpalíny hadr:))
Jo a včera jsem v jahodách vykopla hada sice jenom slepejš ale ten byl, brrrrr, já to tak nemusím:)))

papapap a já se ozvu, čtu všechno a hlídám všechny:)))

Jana:))))))

p.s. a zdravím Sonu, jak bylo na noční? Hrůza vid? Ale ted máš volno a je tam krásně:)))

p.p.s. lucipajdo, chudinko vydrž, chudák babvička, nelze k tomu nic jiného říct, držím ti pěsti at jsi silná:)))

lili: nazdarek marode, evidentně je ti lépe:)) Tolik příspěvků, to musel být absták vid? Tak vítej zpátky a piš at můžu o půlnoci, číst:))))
lucisha
veronikav
| 28. 4. 2008 14:33
Lucishko, tak to mě moc mrzí s tou babičkou... Snad to bude dobré... určitě jí dají nějaké léky, aby neměla bolesti!!!
Já takové situace taky snáším hrozně špatně, , takže držím palečky, ať je to lepší. A drž se
A neomlouvej se, že jsi nám to tu napsala, to je přece normální.. na to nás tady máš, abychom tě podržely...
Mám stejně starou babičku a jsme si moc blízké, tak si ani neumím představit, že by mi tak onemocněla... Musím zaklepat, že je zatím zdravá.
je to naprd..
Lucisha
| 28. 4. 2008 13:55
ahojte.. Omlouvám se, že jsem zase douho nepsala. Minulý týden jsem dopisovala absolventskou práci, tak jsem nic nestíhala..
Váhu nahlásím zítra, ale pochybuju, že by snad byl úbytek. Ne po tomto víkendu.
Holky, v listopadu babičce (79let) řekli, že má rakovinu vaječníků.. chodila na chemo a dalo se to, ale teď je v nemocnici- má neprůchodný střeva kvůli metastázím. Jeli jsme za ní v pátek a to byla zrovna po operaci, tže jsme tam byli tak 5minut. Ještě měla tu čepičku na hlavěa vypadala strašně. Hlavně bylo vidět, že má bolesti.
Včera mi volal taťka, že to s ní vypadá už hodě zle, tak jsme tam jeli. Strašný pohled... Kvůli chemo nemá vlasy, je hrozně pohublá, do toho ty bolesti, samá kapačka... Museli jí střeva od sebe oddělovat. Těžko říct, jak dlouho to její tělo vydrží Takže celej víkend naprd.. Vůbec jsem se nekontrolovala, nebyla na to nálada...
Tak se zvážím zítra, ju?
Stejně je to tak nespravedlivé.. Takovej starej člověk by měl zemřít v klidu, ve spánku a ne se ještě takhle trápt..
Navíc už mi ze školy pěkně hrabe- dnes jsem si dávala svázat absolventskou práci a ještě se mi v noci zdálo, že jsem to napsala celé špatně a musela jsem to přepisovat.. O zkouškovým se zblázím totálně a na absolutoria mě povezou z Bohnic..
Nezlobte se, že jsem Vám sem psala takové ošklivé věci, ale člověk to ze sebe musí dostat..
Váha
Didi
| 28. 4. 2008 13:43
Tak se přidávám a moje váha je 58,4.tak jsem zase něco nabrala,všechny krásně hubnete k čemu všem gratuluji!!!!!!!!!.A já stále nic.Mám pocit že to vzdám a nebudu se stresovat a hotovo no ještě tomu dávám měsíc a uvidím,také přeji našim holkám šťastnou cestu ať dojedou v pořádku.Jsem po noční a vstávala jsem před chvílí venku je supr už by to mohlo tak zůstat no nějaká opalovačka a koupačka by taky nevadila,ale na to ještě asi počkáme.V neděli jsme byli na hradě Kost a byla ve vnitř pěkná zima byla jsem ráda když jsme vyšli na sluníčko,ale jinak supr!!!Zatím ahojky .
petrasan
Becky
| 28. 4. 2008 12:17
Ahojki, taky jsem se nechala na zlákat na lymfatické masáže... Jsem z Libereckého kraje, mohla bych tě tímto poprosit o kontakt na masérku? Už jsem na netu hledala, ale mnoho jsem jich nenašla... Diky...
Lili,
petrasan
| 28. 4. 2008 11:17
to jsou stesky s tou výškou, měřím 179 a už mi to nepřijde. Boty na podpadku stejně nosit nemůžu kvůli plochým nohám a ani to není zdravý. Jen to deformuje a zkracuje šlachy.
Vlasy - to je kapitola, utvrdila jsem se v tom, že nejlepší jsou chlapi kadeřníci, mají cit a většinou šmrnc, jsou převážně 4%, ale o to více jim to jde. Jednoho takového jsem si našla, protože mě taky štvalo, že mě žádná kadeřnice nikdy neostříhá podle mých představ. Jestli v tom hraje roli potenciální konkurence Asi mi rozumíte, kdyžto chlap vás ostříhá tak, jak byste se mu líbily.

Lymfatické masáže či lymfodrenáž, na toto téma by mohla vzniknout mohutná diskuze, mnohokrát jsem to tu psala, že lymfatická masáž je skvělá. Má to však svá specifika a musíte mít dobrého "maséra/masérku". Měl by to pojímat komplexně, otevřít vám tzv. krk a pak dělat určitou partii, rozhodně se nedoporučuje nechat si odlymfovat celé tělo najednou či dělat stále jednu část. Má to velmi pozitivní vliv i na stav kůže, čištění, celulitidu, vrásky apod. Krom toho pomáhá to i při hubnutí, protože většinou máme různé bloky na těle, kde lymfa neproudí a tak vznikají boule, hrby apod. Často si myslíte, že je to tuk, ale ony jsou to otoky. Bývá to třeba v oblasti bederní páteře. Mrkněte se na sebe, jestli nad žlábkem, nemáte podezřelý hrbík, který považujete za tukový.
Krom toho vám to maximálně posílí imunitu. Nemoci se vám prakticky vyhýbají.
Doporučuji vřele lymfatickou masáž manuální, pravda něco zaplatíte, ale budete zírat na ty výsledky. Prevence skvělá, na kosmetiku se pak můžete vybodnout a když to srovnáte s jinými akcemi typu manikura, pedikura apod. tato se rozhodně mnohonásobně vyplatí. Pokud jste v Pze či Libereckém kraji, můžu dát kontakt na výbornou masérku, která vás nezlame. Jinak bych byla opatrná
prokrista
Lili6
| 28. 4. 2008 11:16
Jejky, tak to byl můj vlasový román (pro mě spíš horor) teda já vám dnes dávám ale to já se vykecám a pak už zas budu hodná jo

Ještě jenom - Aklunajko srdečné přivítání a ať se ti s námi daří! Ale docela jsi mě šokovala tím poměrem váha výška Na 167 cm je nejnižší možná Normální váha 52 kg. Nižší už je Podváha a to už zavání nezdravím a nebezpečným hubnutím. Asi to bude chtít jen to zpevnění, jak psaly holky - prostě začít chodit do posilky, plavat, na pilates nebo takové podobné sporty... Prostě hodit do formy svalíky, aby vypadali tvé laní nohy skutečně dokonale. Tím taky přijdeš i o ty poslední zbytečky tuku.
Jinak žádné diety a s tou tukožroutskou polévkou - jak říkaly kočky, je to hnus (známí ji držel, ale jen se tím zhuntuješ a jojo je zaručené).
Nedivým se příteli, že se o tebe strachuje, když chceš hubnout s tak suprovou váhou
Přeju ať se ti daří a jsi se sebou spokojená, myslím že můžeš být stoprocentně

A Domasovando - tobě to za mlada seklo to se pak můžeme divit, že jsi taková kočka když ty jsi byla kouzelná slečna od útlého mládí

Páčko čičinky moje, prozatím jsem se vypovídala dosyta, jdu se učit mučit ať ty přijímačky dáááám! (já chci a moc moc moc moc moc! )
Nikko
Lili6
| 28. 4. 2008 10:51
a co ty kočindo, učíš se učíš viď?
Četla jsem, jak tě poznamenala návštěva holiče. Už se v nových vláskách cítíš líp?
Já jsem byla u holiče též a hádej co - k a t a s t r o f a !!!
Byla jsem tam akorát den před tím, než mě odrovnala nemoc. Hrozně jsem se těšila, říkám si nebudu si to tentokrát pižlat doma (od té doby co má dvorní holička šla na mateřskou a už nestříhá jsem totiž měla s jinými kadeřnictvími jen špatné zkušenosti, tak jsem si to stříhala sama, naštěstí mi to docela jde), do zadu si stejně vidím špatně, ať si to nepokazím, tak že si udělám radost a zajdu si na profi zákrok
No, to jsem ještě netušila jakou chybu dělám

Říkám jí desetkrát - hlavně nezkracovat celkovou délku!!! sestříhat postupně kolem obličeje, aby to navazovalo na ofinku! a prostříhat, provzdušnit na temeni, pro trošku objemu a úpravu odrostlého střihu! ofinku řídkou a na patku, navazující na sestříhání kolem obličeje!

No a doma jsem pak se s pláčem pozorovala v zrcadle výsledek - celý mi to zkrátila o pět centimetrů! sestříhala mi to až od brady dolů, takže kolem obličeje jsem měla dál rovné závěsy! vzádu na temeni mi to kromě celkového zkrácení vůbec neupravila! a to co mi provedla s ofinkou, no to byl horor - normálně vzala všechny mé různě sestříhané pramínky ofinky a okolý a ustříhla mi je rovně blýzko u hlavy
Vypadala jsem jako nějaká rozára! Všechno to bylo střižený jak podle hrnce a ta ofinka maximálně

Tak jsem se vyvztekala, proklela jsem kadřnici do desátýho kolene, probrečela vanu slziček vzala nůžky a napravovala co se dalo... sestříhala kolem toho ksichtíku, na šešulce, opravila prameny co byli podle toho hrnce hnusně střižené no a i tu ofinku se mi podařilo jakš takš vylepšit do únosného stavu (ale stálo mě to dalších pár okolních pramenů).
Takže nakonec jsem si celý střih udělala sama, šla jsem vyhodit pár stovek jen za to, že mi to zkrátila a zkazila ofinu (jediný dvě věci který měli zůstat při starym)

Už jsem to rozdýchala a smířila se s tím, že budu chodit pár měsíců oškubaná jako kuře, než mi to doroste. Není to žádná tragédie, povedlo se mi to zachránit, mezi lidi jít můžu... ale absolutně to není to co jsem chtěla a to mě taaak mrzí Těšila jsem se, jak budu mít vlásky do léta ještě o kousíček delší, rozpuštěné vlásky už mi pomalu zakrývaly faldíky od podprsenky, zvlášť vepředu jsem si libovala, že až budu nosit jen tílka, nebudou vidět ty tučné faldy u podpaží... Těšila jsem se jak budu nosi t ve vedrech vlásky do culíku, už to byla pěkná ozdoba, teď tam mam zase jakousy štětku

Svět neni fér K holiči mě zase pár let nikdo nedostane a ještě pěkně dlouho budu z těch lasů pořádně nervózní Tak tady vidíš Nikkinko, že v tom nejsi sama, dopadla jsem jako druhý sedlák u chlumce Doufám že už tě účes tolik netrápí, ale můžu tě ujistit, že tě naprosto chápu!!!
...
Lili6
| 28. 4. 2008 10:12
Jejky, teď vás tu zahltím ale když mě to nedá, tolik se mě stýskalo

Didi - psala jsi, že už jsi se rozhodla vymanit z (ne)hubnoucí krize, která tě zbrzdila a jedeš zase naplno - mám z tebe velikou radost a gratuluju vím jaké to stojí úsilí, znovu se nakopnout, taky mě to bohužel potkalo. Ale je super pocit jít zase naplno za svým cílem! Škoda ta potvora nemoc že mě teď pro změnu brzdí, doufám že své letní sny si stihnu splnit i tak, budu makat co to dá! Držím ti palečky, ať se ti nový rozjezd daří a koukej se ozvat, jakpak to jde!

Jo a Anny ještě - písneš nám sem prosím prosím ten recept na placičky z ovecných vloček jak jsi se zmiňovala (snad jsem ho nepřehlédla). Díky!

Rakkra - to jsi mě dostala jak jsi psala o své malé víře, že se ti povede zhubnout a tak, jako by jsi mluvila i za mé nešťastné srdíčko Taky pořád nějak nemůžu uvěřit tomu, že to skutečně jde, že se mi to povede a to je hrozná chyba! Jen se tím demotivujeme a víra v úspěch je hrozně důležitá - musíme si věřit, a pak to půjde! Koukej Bobik a spol. jsou tady super holky, živé důkazy toho že to skutečně jde! Zvládly to jiné, zvládneme to taky, možná trochu pomaleji, možná s větší námahou, ale šanci být štíhlá máme všechny a nám se to podaří!!! Tak hurá za lehčím zítřkem a ať se ti daří!

Jé a taky jste mě pobavily s těmi strastmi výšky postavy To je hezký jak to každá vidíme z jiné perspektivy Holky co mají kolem 150-60 si posteskly, že jsou malé. Já zas vím, že i větší výška s sebou nese nepříjemnosti. Nejsem žádné švyhadlo, ale i tak, když si například vezmu jehlovky, kouká na mě notná část mužů z podhledu a to si pak člověk připadá velmi nežensky Navíc se kily si při své výšce připadám jako velká tlustá skříň (mám velký prsa, široký ramena... no ledoborec prostě), vždycky jsem si říkala, proč já sakriš nejsem malá, drobná, křehká dívenka na těch ty kila vypadají tak nějak mileji a jejich bohatě oplácaný zaceček se vedle pořádného chlapa zdá být docela malinkej...
Ještě že mám přítele dvoumetrového, takže alespoň trochu si vedle něja jako drobek připadat můžu. Ale zato je velmi velmi štíhlý, takže přesto že je má dvakrát tak dlouhé, jsou mé tučné nožky silnější než ty jeho - a to je holky na pořádnou depku já vždycky když to vidím, jaké jsou ty mé kejty oproti jeho vysoustruženým stehnům děsné, tak je mi do pláče a propadám se huboko do městské kanalizace ale tak aspoň i to je mi motivací a já tenhle boj nevzdám dokud to nenapravím!!!
dovolená
vladi
| 28. 4. 2008 09:52
Holky taky je u vás tak nádherně, já už mám okno dokořán-paráda!!! Teď váhám jestli si vezmu ty pátky dovolenou, úplně se to nabízí vyrazit někam ven. Ale zase si nechci vyplácat novou dovču hned v květnu. Ještě mě čeká tenhle měsíc výměna oken doma, to taky nějaký ten den sežere.
...
Lili6
| 28. 4. 2008 09:38
Bobiku v těch plakách teda ty fotečky, to jsem koukala! Je vidět jaký pořádný kus práce jsi odvedla a tvá postavička je myslím velmi sladkým ovocem za všechnu tu dřinu Toho tvého jsi musela dostat pěkně do kolen ne, taaaková kočka V klídku si ještě zpevňuj, co se Ti nezdá, ale věř, že tvým super křivkám jen tiše závidím a byla bych moooc šťastná, kdyby se mi do léta povedlo si podobnou postavičku vykouzlit - to by letos bylo léto mých snů! Gratuluji!!!

Aaaa dodatečně vše nej Vojtíškům a Jiříkům

Zanetko a vy holky "uzenářky", další super téma jste tu rozebíraly, tak já s křížkem po funuse jen dodatečnou reakci - uzeniny se mi podařilo ze svého jídelníčku vymýtit již před nějakým časem a jsem moc ráda. Už se zdaleka nedělají ty libové mňam párky jako za mého dětství, ty dnešní mi ani nechutnají, je to blivajs proti tomu co to bývalo. Všechno je dobarvované, umělé, kolem masa to většinou jen proletí, absolutně nevím co do toho vše semleli, takže to už nepapám.
Nedávno jsem koukala jak se vyrábí dnešní špekáčky - rozemelou to co jim zbyde z kuřete, když okrájí všechny prodejné a jinak využitelné části, a to je jediná "masná" ingredience, pak už jen chemie barvičky soja mouka... a máme tu fuj buřtík který už ani pořádně opéct při táboráku nelze Jinak maso já ráda, ikdyž nejčastěji mám teď rybu, ale kuřecí prsa na milion způsobů, to miluju! Takže za mě - masíčko papám, myslím že je třeba, ale vyhýbám se tmavému, nelibovému a od uzenin utíkám sprintem

Hibiscus jejky operace karpálů, to je něco, mamka na ni byla, taky se zhuntovala v práci :o( ale teď po nějakých letech už zase může dělat naplno a je moc ráda. Držím palce, ať mu to dobře dopadne, dej vědět

Co se týče fází měsíce a podobných věcí (menzes a tak), myslím že určitý vliv na náš organismus mají. Příroda je dokonalý mechanismus a všechno je vším ovlivněno, všechno do sebe zapadá a tyhle cyklické věci jistě mají své dopady, možná i na to hubnutí (asi jako potřeba těla ukládat tuky v závislosti na ročních obdobích, hubout v zimě je daleko těžší). Každopádně je ale na nás a na naší vůli, aby jsme tomu dokázaly čelit a při dostatečné snaze to určitě jde. Spousta lidí se na to jen vymlouvá. Já si taky čokoládu před menzesem dám s tím že prostě musím - ale ne, vůbec nemusím, je jen na mě jestli podlehnu! Takže do boje a žádný úplňkový výmluvy
reakce
Lili6
| 28. 4. 2008 09:08
Tak a konečně můžu reagovat na tu spoustu příspěvků a témat co jste tu teď probíraly! Nebyla jsem tu skorodva týdny, takže něco sice velmi opožděně, ale přece

Bavily jste se o sušeném ovoci semínkách a musli tyčinkách. Souhlasím že se to nesmí přehánět, nic extra lehkého to není, ale menší zlo z těch ostatních lákadel (ovoce a semínky navíc zdravé) :o)
K těm musli tyčinkám v jogurtu a tak (kalorické tukové bombičky) nedávno byl (myslím že v černých ovcích) test a všechny dopadly co do vhodnosti při redukci váhy velmi špatně. Prakticky jediná "vhodná" jim vyšla Corny Linea. Tak když už, šáhněte v regále po téhle

Lucisho - teda ty fotky s pugétem, no ty jsi musela být hódně hodná! taková pohádková kytí

Kayla si posteskla, že si tu stýská. Jejky to já bych za věčné stěžování tady už měla dávno dostat válečkem po hlavě od holek Jsem moc ráda, že jste tu tak super tým a člověk si může i postěžovat, mě se vždycky tak uleví a vy to mé otravování chuděrky trpíte a ještě mě podporujete Díky za vás, jste báječné!!!

Probiraly jste tu různé papací styly, to vitariánství a tak. To mě moc zaujalo, velmi přínosná diskuze myslím Do ničeho bych nešla příliš radikálně, za deset let vědi zjistí že organismus funguje jinak než si mysleli (to už se stalo tolikrát) a že jsou některé tyto teorie tím páden na mylných faktech založené. Navíc už takhle - čemu věřit? Někteří odborníci tvrdí že jsou lépe stravitelné bílkoviny z živočišných produktů, jiní zase že s rostlinných... Každopádně si myslím, že strava se hooodně odráží v tom jak se cítíme, jak vypadáme, jak stárneme, jak jsme nemocní... a proto s jí začínám víc věnovat, chci si najít pro mě co nejpřijatelnější zdravý životní styl a dostat tyto návyky takzvaně pod kůži, abych pak mohla být zdravou a fit maminou zdravým dětem (které nebudou mít zaděláno segedýnem pětkrát týdně z dětství na takové potíže s přibíráním a alergiemi v dospělosti jako já).

Domasovando ten článek z Tiny byl velmi inspirativní! Dostala mě s těmi větrníkovými dny tyjo to já bych sice trpěla ještě týden bolestmi břicha po takovém dni, ale chuť na sladké by se další týden dostavila zvána nezvána Ikdyž musím zaklepat, že cukrovinky tohohle typu už mě vůůůbec nelákají ale ta božská hořká čokoláda třeba
Ale teď co jsem nemocná, světe div se, úplně mě přešli chutě na sladký, naši včera mlsali, mamka si koupila tři tabulky čokolády, dezertní pudinky a tak... bylo tady toho hromada - zobla jsem si, ale zjistila jsem že mi to vůbec nechutná, fuj, žádný požitek. Jediná sladká chuť kterou snesu, je med v čaji a i ten dneškem omezuji. No snad mi to vydrží!

Anny prosím mohla by jsi mi písnout nějaké bližší info o té vakupresuře? Chtěla jsem na nějaké tyhle drenážní lymfatické zajít, myslím že je to hodně prospěšné. Na netu jsem čatla o technice, že si vlezeš do takových "kalhot", přístroj je nafukuje a vyfukuje a tím tě masírují - je to ta vakupresura nebo se to provádí jinak? Bohužel ve městech tady nemůžu najít žádné místo kde by něco v tomhle smyslu provozovali Milion masáží relaxačních, s lávovými kameny a tak... ale nic na lymfatický systém. Na netu nic není a zas abych procházela každý salon a ptala se, jestli nááhodou Ve své nabídce má lymf. masáže jen jeden nový lázeňský luxusní dům co nám tu nedávno oterřeli - ovšem nejsem žádná panička, to bych se nedoplatila, jedno sezení 500 korun mi přijde dost, když se to má několkrát opakovat než přijdou správné výsledky Poraď prosím díky
váha do tabulky
Mona
| 28. 4. 2008 08:39
Ahoj holky, hlásím váhu do tabulky:64 kilo.Je to dnešní váha, kdybych se bývala vážila v pátek ráno, tak by to bylo asi míň, protože jsme o víkendu grilovali a já jsem papkala samé dobroty.
Včera jsem byla na procházce s dcerou a potom jsme si daly zmrzku, zakže to co jsem ubrala na procházce, tak jsem potom do sebe zase nacpala.
Tak se zatím mějte
Mona
hrůza
ilona
| 28. 4. 2008 08:30
Ahoj holky! Přeji krásny novy tyden!Tak já se za tento víkend jen a jen Vladi ůůplně ti rozumím.Ta nadcházející grilovací sezona to bude nápor na nervy.Už ted mám s toho hrůůůzu!To se opékalo v sobotu i v neděli.A nějaké pivečko taky vždy je.Tak mě to šlo dole a ted mám hrůzu co se stane dál! Ach jo. No nic zatím pa jedu se podívat s malou na nějaké sandálky a mě na botasky! Tak se mějte krásně!!!!
Váha do tabulky
vladi
| 28. 4. 2008 08:18
Hlásím váhu 74,5kg závratná rychlost hubnutí, že? Bohužel přesně odpovídá mému stravování a to jsme právě zahájili grilovací sezonu.
(ne)vážení
Lili6
| 28. 4. 2008 08:17
Hibiscus - mě prosím napiš tentokrát do tabulky tutéž váhu co minule. Nemám se teď kde zvážit a na jednu stranu zaplať pánbůh za to, protože bříško mam jak melounek a bolavé, cpala jsem se i nezdravě a určitě mě to poznamenalo
Doufám že do příštího vážení zvládnu tuhle angíňáckou katastrofu napravit, budu se snažit co to půjde, snad jsem si to nepokazila moc

A omluvte tu spoustu chyb a překlepů, snad to po mě přelouskáte

Holčinky vy co taky nejste fit, držím moc palce ať se co nevidět uzdravíte (a přítel taky Lilimi)!
Holkám co si užívají studentské strasti, koukejte to všechno zmáknout a hurá na prázdniny!
A co ty naše dvě cestovatelky? Doufám že návrat v pořádku a honem se ozvěte, ať se můžem přestat strachovat!

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
26. 6. 2025 16:42
14575
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Magda
26. 6. 2025 20:54