Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

receptík 2
Lili6
| 30. 4. 2008 00:36
A ještě když jsem mluvila o tom chřestu - loni na dovče jsem si v restauraci nedávala skoro denně (a od té doby se dělám doma, dkyž je chřest) tohle:

Porci očištěného chřestu (co sníte, na půl talířku...) podusíme na másle (či v páře), narovnáme na talíř a přikryjeme plátkem (plátky) 30% sýra (ten se na tom lehce rozpustí) a navrch položíme ještě dušenou šunku (nejlépe trochu ohřátou, třeba v té páře nad chřestem)
Jako příloha brambor s pažitkou... ale já si pochutnám i na samotném.
Je to taková rychlá zdravá lehká ňamka

A vítám Bobika!!!!!!!!! To je dobře že jste v pořádku dorazili! Musí u vás koukat, co se to vrátilo za kočku
receptík
Lili6
| 30. 4. 2008 00:25
Zdravé vaření s nutriční terapeutkou Věrou Královou

70 g rozinek
200 g mladých mrkví
sůl
1 lžičky medu
25 g nasekaných oříšků

zálivka:
2 cm čerstvého zázvorového oddenku
1 citrónu
1 pomeranče
100 g bílého jogurtu

Rozinky
spaříme horkou vodou. Zálivku připravíme z oloupaného a najemno
nastrouhaného zázvoru, kůry ze 1 pomeranče a 1 citrónu a pomerančové a
citrónové šťávy (ze zbývajících 1 ovoce). Přimícháme bílý jogurt a
necháme odležet.

Mrkev oškrábeme a nakrájíme nebo nastrouháme.
Přidáme spařené rozinky, osolíme, dosladíme medem, zalijeme zálivkou a
zdobíme sekanými oříšky.

Na to jsem náhodou natrefila na netu, skusím to. Ale myslím, že by to šlo i bez těch ořechů a rozinek a tak - taková ještě trochu lehčí verze pro nás
Ale zaujla mě ta zázvorová zálivka - dělám zázvorovo/mrkvičkovou polívku a je to fajn kombinace. Tak jsem zvědavá na ten dip a jak to půjde vylepčit či ošidit
sovička
Lili6
| 30. 4. 2008 00:22
Tak dneska jsem tu za sovičku já koukám, budí mě kašlání

Domasovando - teda tak to přesně vím o čem mluvíš, mě se to zrovinka tak vrazilo do těch svalů a kloubů. Začalo to lýtky a kotníky, pak i kolínka, přidaly se kyčle a kostrč a nakonec pěkně celý hřbet... fakt hnus! Plížila jsem si tu po bytě jako důchodce a zmírala i při sezení/ležení, natož když jsem dýl stála třeba u nádobí... to byla makačka Teď už je to lepší, ale tak zmlácená jsem stále. Nechci strašit, snad se ti to takhle hloupě nerozšíří, když už bereš léky, mé to skolilo než jsem dostala ty správné antibiotika Držím palečky ať se ti to jen lepší, pěkně se nám uzdravíš a zoo si užiješ!!!

Petrasan - jé, chřestový receptík! Miluju chřest, ale u nás je v obchodek dost zřídka Ale tak mě napadá - zjistím zda se dá pěstovat, nevíte náhodou někdo?

Niko to jsi měla štěstí teda to já jaktěživa nic nevyhraju a na chodníku najdu nejvejš padesátník Nedávno jsem odpovídala do jedné soutěže, přišel mi na poštu balíček (bylo to o sadu kosmetiky), tak tam letim, nadšená nesu balík domu a když to rozbalim, kouká tam na mě papír, kde mi gratulujou k výhře - to bylo všechno co v tom bylo když už něco vyhraju, tak mi to jednoduše zapomenou zabalit Ale co, štěstí v lásce...
Zase doma!!!
bobik
| 29. 4. 2008 23:13
Už jsme dorazili domů. Tak se jen hlásím z našeho domečku na Podlesí. Ještě jsem neměla čas poročítat vaše příspěvky, protože dospáváme a srovnáváme se s časovým posunem.
Ale chtěla jsem vás jen v rychlosti pozdravit.,
Tak zatím pááááááááá Viktorky moje .

Veroniko,
petrasan
| 29. 4. 2008 22:46
teď chodím tak jednou za 2-3 měsíce a dávám si to navíckrát. Jeden týden hlavu , jeden bederní část a záda a jednou třeba nohy - podle potřeb, kde zrovna cítím, že bych to potřebovala. Zezačátku jsem byla 4krát za sebou, 1krát týdně. Nikdy ne na celé tělo, to je prakticky nemožné a mohlo by to s tebou neuvěřitelně zamávat. Pak bych taky nezvolila lymfodrenáže, ale šla bych na manuální. Kdybys někoho objevila v Ostravě, jako že určitě někdo existuje, tak se zeptej, jak to dělá a jak dlouho mu to trvá, taky by se u toho neměl používat žádný masážní olejíček, dělá se to nasucho. Nejdřív "otevírá" krk a pak jde na konkrétní část, to proto aby mohla lymfa proudit celým tělem a na krku jsou důležité uzliny, mohlo by se ti to totiž někde zablokovat a začít hromadit, z toho jsou pak otoky. Takže se poptej, jak to dělají a pak to můžeme prodiskutovat. Účinky uvidíš okamžitě, únava je z toho taky většinou řádná, protože tělo "bojuje a maká".
tabulka
domasovanda
| 29. 4. 2008 21:20
je perfektní jako vždy,všem moc gratuluji k úbytkům a těm co je neměly nezofejte,však ono to přijde a pak to půjde jako po másle.

Nemoc:Je to síla,včera mě doktorka řekla,že to občas sedne na svaly a klouby a ano Dáša to samo sebou musela dostat noha mě bolí jako čert od kolene dolů a né a né to přejít a ani na jídlo nemám chuť dneska jsem snědla za celej den jen ráno dalamánek,k obědu jogurt a k večeři jen litr čaje,nějak to do sebe nemůžu dostat!Doufám,že mě ta noha do čtvrtka přejde,abych s ní nepajdala někde po ZOO,ach jo to je vždycky tak když se na něco moc teším
ach jooo
SONISEK
| 29. 4. 2008 20:11
Tak jsem Vám tak poctivě všem alespoň v krátkosti odepisovala a zase mi to vypadlo a vše se smazalo,tak se omlouvám,ale už není čas to znovu psát.
petrasan
Linda
| 29. 4. 2008 19:40
Moc děkuji za kontakt i za info. Linda
tabulka
ilona
| 29. 4. 2008 19:26
Hibiskus tabulka je parádní,ale u mě si zapoměla nějak doplnit ůdaje.
nestíhám
SONISEK
| 29. 4. 2008 19:20
Nějak teď nestíhám,abych na všechny reagovala.To víte,to není,jako když jsem byla nemocná to se to sem psalo,to bylo času.Včera jsem už psala,kdy jsem se dostala domů z nepovedeného výletu,dneska pospala do 12h a měla jsem posezení s kámoškou,která přijela jen na otočku až z Chebu a přijela jsem zase před chvílí a zase za chviličku do práce.Včera v noci to bylo hrozný,kolem 4h taková krizovka,že ani sirka by nepomohla.Nějak mě ty noční začínají unavovat,protože přes den spím hrozně málo,tělíčko nechce více spát a v noci je to znát.Tak dneska jdu naposled a pak až ve čtvrtek zase na noc a to ještě v pátek,protože máme hodně práce.Fuj,už aby to bylo za mnou.Teď ještě mám už delší dobu problém s připojením,pořád mi to vypadává,vypadá to,že jsem chytla nějakou potvoru,která mi to ruší,tak mi na to ve čtvrtek přijedou a snad to bude vše o.k.
A zde máte jedno důležité upozornění,tak bacha na to děvčata papa
tabulka
Hibiscus
| 29. 4. 2008 18:55
Ahoj holčiny, nestíhám, potvrzuji, že tady na Ostravsku je nádherně,
těd jsem přiutíkala ze zahrádky a honem doplňovala slíbenou tabulku.
Omlouvám se, ale musela jsem vaše příspěvky v rychlosti proletět, a
koukat jen na váhy. Nejsem si jista, jestli jsem je zaregistrovala
všechny, proto prosím o kontrolu a případně doplnění, já to pak spravím
a dám tabulku ještě jednou. Díky
Ahoj holčiny, nestíhám, potvrzuji, že tady na Ostravsku je nádherně,
těd jsem přiutíkala ze zahrádky a honem doplňovala slíbenou tabulku.
Omlouvám se, ale musela jsem vaše příspěvky v rychlosti proletět, a
koukat jen na váhy. Nejsem si jista, jestli jsem je zaregistrovala
všechny, proto prosím o kontrolu a případně doplnění, já to pak spravím
a dám tabulku ještě jednou. Díky

Počet

JMÉNO

Věk

Datum narození

Výška

Vých.

váha

11.IV

25.IV

2týd.rozdíl

Rozdíl od vých.váhy

1

Aklunajka

17

11.9.1990

167

54,4

53,7

2

Lili 6

20

2.2.1988

175

76

68

68

0

-8

3

Lilimi

21

13.3.1987

173

98

87,3

4

Surina

22

15.1.1986

166

68

68

5

TCPETULA

22

10.12.1985

160

62

55

6

nika2411

22

24.11.1985

166

55,4

52

52,4

0,4

-3

7

Lucisha

22

1.10.1985

173

67

64

8

Quinn

23

27.4.1985

177

76

72

9

Lucipajda

23

17.1.1985

162

65

58,5

57

-1,5

-8

10

Rakkra

23

28.9.1984

158

62

60,5

61

0,5

-1

11

kristufek

24

30.1.1984

163

64,3

63,1

12

Blanch

25

28.2.1983

164

57

54,7

55

0,3

-2

13

veronika v

26

20.1.1982

169

82

79

77,7

-1,3

-4,3

14

Kayla

27

26.12.1980

177

67

65

64,5

-0,5

-2,5

15

Suzi

27

1.8.1980

164

69

66,7

16

Rendulina

28

20.12.1979

172

132,5

130,9

128

-2,9

-4,5

17

Bobík

29

10.12.1978

180

72

64

63

-1

-9

18

Jannika

29

30.11.1978

162

71

66

66

0

-5

19

Domasovanda

30

12.8.1978

170

85

74

72,5

-1,5

-12,5

20

taisha

30

15.4.1978

166

76

67,7

67,4

-0,3

-8,6

21

Heladoma

31

26.8.1976

176

78

68

68

0

-10

22

Jandula76

31

14.7.1976

182

116

105,3

105

-0,3

-11

23

Zanetka

31

4.7.1976

168

70
sluníčko?
Kibic
| 29. 4. 2008 17:35
Tak jsem se dočetla, že na Ostravsku máte sluníčko? Vy se tedy máte. Na Západě od noci prší a to v kuse. Takže vy tam, s přichystejte si deštníky, už vám to tam posíláme.

Sonisku, dneska jsem si na tebe vzpomněla, jak se ti spinká po noční. Jela jsem kolem Sedla, asi tak 3 km (psali na ceduli) od tebe.

A co ty naše cestovatelky? Ještě se neozvaly, že jo? Nebo jsem je prošvihla?
ahojda
Rendulina
| 29. 4. 2008 16:30
holky, ja jsem tu jenom na skok, venku je pekne tak jdu na prochazku a pak zpatky do knihovny. Pro Hibiscus, zlaticko dej mi prosim do tabulky 128kg dekuju.

tak ja sem zase zaskocim vecer. zatim papa
:-)
nika2411
| 29. 4. 2008 15:37
Jéé mně se tam přidaly 2 příspěvky
lymfomasáž
nika2411
| 29. 4. 2008 15:37
Ahojky holky, já taky můžu lymfomasáže doporučit. Mamka má ty lymfomasážní kalhoty doma - jsou složené z několika komor a vždycky se na určitou dobu každá z těch komor nafoukne a tím vás to asi hoďku masíruje. Mamči je proplatila pojišťovna, jinak by vyšly na cca 30tis. Párkrát jsem v nich byla vlezená. Pokaždé jsem vyšla strašně unavená a párkrát se mi stalo, že jsem v nich i vytuhla.
lymfomasáž
nika2411
| 29. 4. 2008 15:33
Já taky můžu lymfomasáž vychválit. Máme ty masážní kalhoty doma. Mamce je proplatila pojišťovna - stály asi 30tis. Ona totiž mělo po operaci problémy s lymfou
petrasan
veronikav
| 29. 4. 2008 15:11
Petrasan a jak často na ty masáže chodíš??? Já už o lymfa. masáži taky uvažovala, ale bojím se, aby to byla opravdu odbornice, kam půjdu...
lymfa Pha
petrasan
| 29. 4. 2008 14:46
Ahoj, jmenuje se Michaela Stefanidisová a sídlí u I.P. Pavlova blízko metra v bývalé poliklinice, jak jsou zdravotní potřeby. 777277784, můžeš říct, že máš kontakt od Petry Strakové. Bývá taky poměrně vytížená, pak má 2 děti, trvá to každé sezení kolem 1 hodiny + -, připrav se, že by sis měla dát celou sestavu je to na 4krát, ale uvidíš výsledky, neboj se, pokud ti zpočátku naskáče nějaká vyrážka apod. Naopak je to dobrý signál, že se tělo začalo čistit, motá se i hlava a pak únava. Je dobré s tím počítat, ale to ti všechno řekne, chodím tam moc ráda, je to největší luxus , co si dopřávám. Od dob, co chodím na lymfu, jsem přestala chodit na kosmetiku, prostě to nepotřebuju, taky jsem nebyla nemocná a to už 2.zimu ani virozu. Maximálně ti to posílí imunitu, když se o mě něco pokouší, je to tak 1 den a dost, tělo se s tím vypořádá.
Vypadám jako agent, ale skutečně jsem doposud nepoznala nic tak bombastického a účinného. Jak jsem psala , mizí i celulitida, otoky, zmenšuje se objem. Dělá i tzv. formovací masáž. Užij s to , už se k ní taky chystám.
váha
veronikav
| 29. 4. 2008 14:09
Petrasan děkuji za tvoje rady... s tou váhou a vážením máš pravdu... Já bych se ani tak nevážila, ale teď když chodím k tomu odborníkovi, se musím pravidelně vážit... ale za pár týdnů bude měření a na to se těším hodně. Tam snad uvidím větší výsledky....Hlavně že se tá váha hne dolů, i když o maličko...

Lili6 taky děkuji za starost.... No cvičím tak 3x týdně, zrovna včera před vážením jsem posilovala, takže to možná může být tou svalovou hmotou... no ale to se pak ukáže na bodystatu nebo na měření. Takže se pokusím se váhou nestresovat... snad mi to půjde... jen aby tam nebylo víc

A co jinak holky? Tady u nás na Ostravsku je krásně slunečno... úplně si to užívám a těším se, až vypadnu z práce.... Večer cvičení...
A co holky cestovatelky???? Jsem zvědavá, jak dorazily.... ať už se ozvou!!!
masáže
Linda
| 29. 4. 2008 13:45
Petrasan já bych Tě chtěla poprosit o kontakt na masáže v Praze. Moc děkuji a přeji hezký den všem.
vegetarián
petrasan
| 29. 4. 2008 13:10
ještě trochu provokace, jen tak se mrkněte na www.vegetarian.cz, prima čtení o potravinách, životním stylu atd. a mraky receptů.
Niko, to je výborná marketingová strategie... A vždycky se přitom něco prodá. Bacha na to, taky si ověř, co je to za zájezd a velmi dobře si pročti smlouvu včetně drobného nenápadného textíku. Nechci děsit, ale byla bych opatrná.
Domasovanda
Merci
| 29. 4. 2008 13:10
Tak to určitě. Jen se obávám, že takoví se už ani nemnoží. Oni se možná občas někde vyskytnou, ale čistě namátkově a nepředloženě.

Buď ráda, že je hodný na Dendu. Já jsem vždycky měla smůlu, že to nevycházelo kvůli klukům. Tak nějak ten chlap je bral vždy jako konkurenci a nakonec mi bylo řečeno - jsi skvělá, ale klapalo by to jenom kdyby jsi byla sama.

Takže přeju ať ti to vyjde a výlet dopadne podle představ. Užijte si to holky.

Připoměla jsi mi náš výlet do ZOO v Dvoře Králové. Tehdy jsme tam jeli s rodiči a od nás je to asi 4 hodiny cesty. Takže jsme dojeli zhruba kolem dvanácté a ve dvě hodiny se táta začal dívat po hodinkách s pokynem jedem domů, ať stihneme pokludit. Takže to nebyl výlet, ale spíš sprint. Posadil nás do vláčku, aby se to projelo co nejdříve - styl v pravo žirafa, na levo hroch - ty jsi neviděl?? Podíváš se doma v knížce, není toho času. V každém případě jsme poklud stihli s vyplazeným jazykem, ale stihli.
Merci
domasovanda
| 29. 4. 2008 12:54
on se tak nějak sám zjevil a je hrozně hodnej na Dendu a dělá s ní samé vylomeniny,ale zase né tak,že by ji rozmazloval atd. tak uvidíme jak to bude dál.Kdyby se tady pomnožili tak Ti mám nějakého poslat?
ahojky
nika2411
| 29. 4. 2008 12:52
Ahoj holky. Tak konečně jsem se dostala k PC. V neděli jsme byli s miláčkem na závodech v Karlíně a včera jsme byli na tom Titanicu. Jeli jsme s tou "úžasnou" společností Beck!!! No to jsou hotový vymývači mozků. Asi 5 hodin nás drželi v jakési tělocvičně a mleli o těch svých produktech. Normálně jsem vyhrála zájezd do Turecka . Z 20 tis. slevněný na 9900kč, takže paráda. Darovali jsme ho Martinové mamce a jejímu příteli. Na nás je to i tak dost peněz. Ale za ty peníze je to fakt luxus - je to letecky včetně tax a palivového příplatku, do 4 hvězdičkového hotelu s polopenzí ( připlatíte si cca 2500kč a máte plnou penzi) na 8 dní, jo a ještě jsem zapomněla říct, že je to poznávací zájezd a ty jsou pěkně drahé. Když jsem se dívala na netu kolik by tak zhruba vyšel, tak na 22 tis. Takže ta jejich nabídka je fakt dost dobrá. Já tam s nima uzavřela cestovní smlouva, kterou jsem mohla do 14 dní odvolat. Ale pak se mi to nějak rozleželo v hlavě. My jsme s mojím totiž takoví dobrodruzi a předem naplánovaný program nás moc neláká. Navíc Turecko a já, to nejde k sobě - já jsem totiž jak ředitelka vápenky a to sluníčko by mi nedělalo dobře. Včera jsme si proto s mojím naplánovali dovču - pojedeme do Rakouska - zase autem. Už se moc těším. Ty naše turistické dovolené jsou za všecky prachy.

Jinak k tomu Titanicu, bylo to fajn, ale zdá se mi, že toho bylo malinko. Jsem ráda, že to ten Beck platil za nás a celý zájezd nás všehovšudy stál jen 100,-Kč. Takhle bysme platili jen za Titanic 300,-Kč + benzín, takže to ještě vyšlo dobře. I když těch 5 hodin mučení bylo fakt hrůza.

Lucisho: babičky je mi moc líto. Kéž by jí ještě pánbíček věnoval pár let navíc. Vzpomínám si, když můj dědeček umřel na rakovinu. Dodnes ho vidím před očima a opravdu mi moc chybí. Smrt je jedna ze stinných stránek života, ale bohužel k němu patří.

Merci: snad bude synkovi brzo líp. Úplně jsem se po přečtení tvého příspěvku vylekala. S tímhle není dobré si zahrávat. A krev v moči opravdu není dobrá věc. Doufám, že se mu brzo uleví a zase bude dobře. Já si s ledvinama užila svoje, takže vím.

Jani: já se u tvého příspěvku tak nasmála . Prý vykopala jsem hada

Soni: kdepak jsi zlatíčko?
Lili6: no to jsem "ráda" že v tom nejsem sama. Najít dobrého holiče je fakt kumšt. Já taky zkoušela novou holičku a vidím, že jsem udělala chybu. Teď už jsou vlásky celkem fajn - už jsem si zvykla.
Omluva
domasovanda
| 29. 4. 2008 12:51
Samozdřejmě jsem myslela do Dvora Králové a né do Hradce,tak to dopadá když myslím na něco jiného,chichichi
Placičky
Merci
| 29. 4. 2008 12:49
Podobné placičky jsem dělala nedávno a opravdu se po nich jen zaprášilo. Kolega v práci říkal, že mu připomínají bebe dobré ráno ale já osobně bych je spíš přirovnala k cookies. V každém případě jsou výborné. Jen bych řekla, že návykové. Určitě si děvčata pochutnáte.
Lili 6 - děkuji za podporu. Opravdu mi z toho všeho není nejlépe.
Domasovando - kde se hledá takový hodný strejda?? Nějak strýců potkávám fůru, ale ti hodní se nějak vypařili.
Petrasan - recepty vypadají úžasně. Určitě vyzkouším to rizoto.
Andy
petrasan
| 29. 4. 2008 12:26
placičky vypadají dobře, zkusím to, dělám takovéhle věci spíš na slano, ale tohle bude jako sušenky. Super Jinak bych tam dala místo hl. mouky třeba špaldovou, pohankovou atd. Je taky jemná a přínosnější. Ale není to kritika, recepty si neustále obměňuju, protože já mám ráda kolem vaření tu "alchymii".
Pak jsem vám, , chtěla říct, když hodně pečete sladké věci, vyrábějte si vanilkový cukr samy, vyhnete se "bílému zabijákovi" , vanilkový lusk si přidáte třeba do třtinového cukru či fruktozy a máte z toho vanilkový cukr hned. Výborné na doslazování jsou sirupy: javorový, rýžový, ječný, sladový, datlový - ten je obzvlášť mňamka. Vynikající jsou i oříškové pasty a tahin (tahini) ze sezamu. Tak se dělá homos(humus) v arabské kuchyni.
Cizrna (římský hrách)
oliv olej
tahin
sůl
voda
Uvaříte cizrnu a rozmixujete ji na kaši s kapkou vody, tahinem, solí a oliv . olejem, najemno.
Jak víte, můžete k tomu zakusovat arabský chléb (pitu) či doplnit masem, nejlépe jehněčí, kuřecí či si vyrobit tabuli - salát, jí se taky hodně ve Francii.
Chce to hodně kadeřavé petrželky
rajčata
oliv olej
šla by i okurka
limetka
seznam
Opravdu na jemno nakrájíte vše včetně rajčat a okurky na kostičky, ale jemně, přidáte oliv olej s limetkou
Případně to dochutíte i solí (umeoctem), semínky i slunečnice, ale zásadní je sezam.
S homosem je to bašta, budete to znát velmi dobře z Tunisu, Maroka a dalších zemí Blízkého Východu.
Na závěr je chřestová sezona tak přihodím rizoto:
chřest
rýže (nejlépe SOS modrá) prostě krátká
voda
bílé víno na vaření
sůl
parmezán či podobný sýr
máslo
petrželka - může a nemusí být
cibulka nejlépe šalotka či červená cibule

Osmahnete cibulku, přidáte rýži, k tomu 3/4 vody a 1/4 vína. Rýži vařím tak, že na 1hrnek přidám 2 hrnky vody, v tomto poměru je to asi nejlepší pokud nemáte hrnec na rýži, ale tady je třeba , aby se povařila v bílém víně a s chřestem.
Když trochu změkne, přidáme oloupaný a nakrájený chřest na kostky, vaříme a k závěru přidáme parmezán a máslo, aby se rizoto zjemnilo, případně dosolíme a dochutíme petrželkou a ještě vínem.
Není to věda a je to delikatesa. Podávejte s dobrým a správně temperovaným bílým vínem, pokud nechcete moc a moc hubnout a chcete potěšit své chuťové pohárky.
Četla jsem tu taky nějaké recepty na polentu, což mě zajímá, budu muset něco vyzkoušet, bylo to v deníčkách, tak se mrknu.
Becky-kontakt
petrasan
| 29. 4. 2008 12:00
Zde je jeden kontakt na lymfatickou masáž k : Jana Hířová
723089036, "ordinuje" v Jungmannově 7 v Jablonci n.N., ale má teď prý poměrně dlouhé čekací lhůty, je přetížená, takže neváhej, ale litovat nebudeš.
Pak mám v Pze, kdo byste chtěl. Je super a účinná a nebude vás balamutit, naopak vám poradí.
Lili6
domasovanda
| 29. 4. 2008 11:33
KamTi mám to prádlo poslat?Já tady mám 4 koše a další se suší na šnůře,tak kdyby jsi teda chtěla tak Ti je můžu poslat .

Jinak holky my se chystáme ve čtvrtek do Hradce do ZOO,měli jsme jet do naší Brněnské ZOO na medvídky,ale včera jsme se domluvili,s jedním hodným "zatím strejdou",že pojedeme na Safari,já už se tak těším,že ani dospat nemůžu,jen doufám že mě zítra neupálej,nebo někde nesesřelej na koštěti,že se toho čtvrku dožiju
fuj úterý!
Lili6
| 29. 4. 2008 10:58
Páni to to letí jak většinu času prospím a prokašlu, tak mi utíkají dny jak voda mezi prsty Což je velmi nepříjemné protože nejradši bych teď zastavila okolní čas, na měsíc se vystřelila někam do kosmu a tam si pěkně v klídku doléčila nemoc, procvičila vše potřebné na testy, dostala se zpět do papací formy a vypotila při cvíču kilíčko dvě, o který jsem teď díky angíně pozadu no a vrátila bych se s úsměvem na rtech a všechno by dál pěkně vycházelo (a ne že ne! )
Ale když ono se mi ten měsíc navíc vykouzlit nepovede, jak se znám, kouzla nejsou má silná stránka (což jistě na brzkém pálícím sletu praskne a bude ostuda) I za týden bych se zalkla vděčností...
A místo toho se pěkně den za dnem všechno blíží a plíží a já propadám beznaději, že nic nestihnu tak jak bych chtěla

Ale nééé, nebudu házet flintu do žita, když brod je ještě daleko, že jo?!

Jandulko - z tebe se nám stává nevolnice ju? ale kilečko po víkendu! Tak to ti ta nevolnost nějak svědčí koukám, pěkně nevolni dál A pošli mi sem nějaký prádlo, ci taky nevolnit, když je to tak prospěšné (na zahrádku s práškama nemůžu ) děsně ráda žehlím, ale pořád nějak neni toho prádla k žehlení tak moc, si užiju až budou děcka (to mě pak rychle přejde viď ).

Petrasan - moc děkuji za info a receptík

Didi -žádné vzdávání! Jsi šikovná a statečná a zvládneš to, krize holt musí bejt, to by jsme to asi měly moc jednoduchý, ale ty se z toho dostaneš a kilečka zase rozhýbeš

Lucisho - to je mi líto s babi, držím palce, ať se jí brzy uleví a ty to ve škole všechno zmákneš i přes takové nepříjemné okolnosti!

Andre14 - to je vždycky prima, když se člověk stěhuje s radostí, tak ať se v novém daří! A co se týče počasí, taky se to u nás dnes pokazilo taak krásně bylo a dneska zataženo, od rána leje a má to tak být i následující dny, do víkendu, snad né dýl.
U holek na moravě je podle předpovědi ještě 20 stupňů a sluníčko (holky je to pravda? nekecaj ty rosničky?), ale ze západu už to čechy kropí a to se mi vůbec nelíbí, ikdyž koukám na počasí stále jen z postele (já jsem v podkrušnohorské části ústeckého kraje). Ale se sněhem to tu tedy ještě nemáme a snad ani mít nebudem

Merci - to jsi mě vyděsila s tím synem, držím palce ať to není nic vážného a je brzy fit! Já kdybych někdy čůrala nebo nedejbože zvracela krev, tak to se mnou jistojistě sekne, to si neumím představit Pevné nervy!

Rakkra - to je určo tou slávou, takové hody, to se holt musí projevit, nic si z toho nedělej, bylo to přeci jen vyjímečně a teď to doženeš ber to jako motivaci a neboj se na váhu stoupat, pěkně bojuj a to bude radosti, až se ti ukáže úbytek! Určitě to zmákneš

Veronikav - kočičko a jak moc cvičíš? Nemůže to kilíčko navíc mít na svědomí poctivé cvičení, nepřibývá ti svalová hmota? Jinak si to neumím vysvětlit, když dodržuješ jídelníček od odborníka...

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
26. 6. 2025 16:42
14575
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Magda
26. 6. 2025 20:54