Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

čauky
nika2411
| 22. 4. 2008 10:53
Ahojda holky, tak já jsem dneska taky zůstala doma s mojím marodem - miláček mi padl, vypadá to na střevní chřipku. Strašně ho bolí od večera břicho. Tak se o něho starám. Měl i teplotu a chtělo se mu zvracet, žaludek ho bolí. Teď spinká - dala jsem mu 2 acylpiryny na vypocení, uvařila polívečku a teď jsem na chviličku skočila sem. Říkala jsem si, že dneska ta škola stejně nemá smysl. Máme jen 3 hodiny. V tom jednom předmětu si učitel stejně nedělá prezenci a ty další hodiny jsou tělocvik. Už vidím, jak tam můj skáče na balónu, když má místo žaludku mixer . Já si asi zacvičím doma - ať mě to nemrzí. Včera jsem si snad po 3 týdnech zacvičila hoďku s Vaškem a musím říct, že mě pěkně bolí bříško . Tak dneska hodím ještě Hanku .
Včera jsme byli nakupovat - já, můj a jeho mamča. Dostala jsem úkol: nakoupit jí samé zdravé věci - rozhodla se zhubnout. Tak jsem šla pro cottage, eidam (30%), nějaké kefíry, jogurty a tak.....jsem zvědavá, jak jí to dlouho vydrží. Sepsala jsem jí skoro na 20 stránkách veškeré zásady, kterýma by se měla řídit, tak jsem zvědavá. Jestli chcete, tak se jukněte na www.merrylinka.cz, tam všecko najdete.
Jéé holky, já mám pocit, že jsem pěkně zlenivěla. Když se snažím učit, nic mi neleze do hlavy - jen do toho čučím a houby z toho .
Suri: to loučení musí být pro tebe hodně těžké, není nic horšího než odejít od přátel a vědět, že už je nikdy neuvidím. Aspoň že máte kopu hezkých vzpomínek - ty ti nikdy nikdo nevezme.

Lilimi: co přítel? už je mu líp?
Lili6: tak co marodku, jak je? už je to lepší?
Rakkra: holka nesmutni, pod těch 60 kg se dostaneš - to běhání 100% zabere - jen vydržet
Soni, Jani, Domasovando - kdepak holky jste? Tak vy si tak ICQ - čkujete?

A kam se nám poděla Heladoma? Co nožičky? Byl pan doktor hodný?
Bobiku: jo, na ten knedlík zapomeň, můžeš si to klíďo píďo dovolit, dej si nožky na stůl a ať tě všichni dneska obskakují
Jo abych nezapomněla: vítám nově příchozí, jsem ráda holky, že jste se k nám přidaly
Zlatíčka moje jsem tady....
domasovanda
| 22. 4. 2008 09:44
Surinko:
jsem tady to mě těší,že Vám tady chybím,ale včera jsem měla nějaké fofry a když jsem se podívala,jak jste se tady činily,tak jsem neměla šanci to přečíst,pač jsem si psala na ICQ se Soničkou,Jandulkou a dalšíma 3-ma kamarádkama a nestíhala jsem ani odepisovat natož ještě číst Vaše příspěvky,takže jsem si Vás nechala na dnešní ráno,jako relax

Andrea 14:Téda ty jsi vážně ,smekám a vítám Tě tady,jsme rády,že je tady další nová tvář !!!

Makyky:co nám to děláš,vždyť nám tady bez tebe bude smutno,ale samozdřejmě Ti přeji hodně úspěchů a hlavně už žádné kila na víc,měj se krásně a zastav se tu někdy za náma

Rakkra:děkuji za pochvalu deníčku,jsem ráda,že se někomu líbí a malá je číslo,kdeže jsou ty doby kdy byla ten malej bobánek-hnedky bych to vrátila .

Hibiscus:gratuluji k znovu objevenému šatníku,to poteší,já sama už také vytahuji oblečení které jsem naposledy oblékla 1měsíc po porodu a pak už né

Bobíku:ty jsi KOČKA KOČKA KOČKA,!!!!!!!!!!!! a kde jsou ty stehna!!!Chceš vidět stehna????Já Ti ukážu svoje až dorazíš domů a sejdeme se.Tak honem zažeň ty černé myšlenky a koukej se pořádně podívat do zrcadla(možná stačí utřít hadrou jestli není orosené z toho tepla ),žádné stehna a břicho nevidím

Lili6:honem honem ten bacil něčím prašti,to se asi šíří netem,nebo co,my nakonec odpadneme všechny,ale já už jsem zdravá(ťuk ťuk ťuk),abych to nezakřikla,tak přeji brzké uzdravení

A HOLKY MOJE ZLATÉ ČTU VÁS POŘÁD JSEM TADY NĚKDY I 10KRÁT ZA DEN,TAKHLE TOTIŽ VYPADÁ ZÁVISLOST!!!!!!!!!JSEM RÁDA,ŽE VÁS MÁM JSTE
nééééééééééééé
Rakkra
| 22. 4. 2008 07:43

napsala jsem "všem co vám jsou MALÉ kalhoty.....néééééé samo, že jsem myslela velké....to jsem asi myslela na sebe, když na sebe natáhnu vyprané gatě a ne a ne to břicho zapnout dovnitř taky promintě.....
dobré ráno
Rakkra
| 22. 4. 2008 07:41
holky co bych dala za 166cm....jsem tady fakt nejmenší...už jsem to taky psala, mám asi 158cm a váhu pod 60 už dlouho ne a ne dostat....

Včera jsem byla běhat, poprvé a bylo to docela fajn. Vydrželi jsme to 20min, ale ne v kuse, chvílema jsme šli, rychlochůzí....docela dneska citím nohy...kéééž by nám to běhání vydrželo....domluvili jsme se na pondělku, středě a pátku. Jen tady ted děsně prší, tak doufám, že zítra nebude, jinak to zase budeme odkládat .

Bobiku ale i všichni ostatní, co vám jsou malé kalhoty mooooccc GRATULUJI . Tohle se mi nikdy nestane..prostě tomu ani nevěřím, a to je asi ta chyba.

Mějte se pa šikulky Radka
Zdravím do deštivého rána
Hibiscus
| 22. 4. 2008 06:32
Bobiku jak ti závidím jak počasí tak postavu, vy si stěžujete, že jste malé 166 cm a co mám říkat já jen 160. Nějak se mi nedaří překonat váhu, abych měla pod 60 a myslím, že naopak budu mít v pátek více než minule. No uvidím. Včera jsem nebyla ve cvičení, poněvadž manžel šel na operaci ruky - karpálního tunelu a tak jsem se mu musela více věnovat. Měl by jít po čase i na operaci druhé ruky, má uznanou nemoc z povolání, z vrtačky, brusky a podobných blbin.
Až bude lepší počasí tak se nechám synem taky vyfotit a pošlu vám fotku, jestli je vidět nějaká změna. Sama nevím jestli ten úbytek bude na fotce poznat.
Holky co marodíte, držte se ať jste brzinko fit a můžete být tady s námi.
Včera jsem přes skype mluvila se synem a snachou (co jsou v Kataru) a snacha začala pracovat v jesličkách u dětí od 2měsíců do 2 let, upozorňuji, že oni ještě nemají vlastní. Říkala, že mají děti 6 národností, araby, černoušky, ale i filipínce a evropany. A perlička nakonec, dovedete si představit, že každý rodič přinese stravu dítěti sebou na celý den. Vy co vodíte dítka do školky, dovedete si to představit v praxi? Prý existují i školky se stravou, ale ty jsou dražší. pá
Zanetko
bobik
| 22. 4. 2008 04:29
tak už tu máš úterý, protože já jsem tu v pondělí prostě zase poslední. A už jen kvůli tobě tu každý večer musím napsat pár řádků, aby ses mi v tom týdnu neztratila , kočičko moje.

Mě tu zase chybí dnes více psaníček od Soniska a Domašovandy. Copak je s vámi holky dneska? Moc práce drahouškové?

Jinak vám moc Viktorky moje , ale opravdu mooooc děkuji za vaše polichocující názory na moji postavu. Už z toho asi opravdu blbnu, ale porstě si pořád připadám macatá. Hlavně na těch fotkách tedy. Tak se asi nebudu fotit a bude klid. Jste moje sluníčka
a mám vás moc ráda. A to ne jen proto, že jste mne tak pochválili . Prostě proto, že jste.

Co se týká místních obyvatel, tak většina ženských opravdu vypadá takto,

protože tady se jí hodně jen toto.

A nevím jaký výběr potravin je v Americe, ale tady takřka žádný. A ty jejich chutě jsou podle mě příšerné. Naprosto souhlasím ze Surinkou. Všecho je sladké , pečivo se ¨vůbec nedá jíst. Mám tu pekárnu a peču náš klasický český chléb. Neví co je to tvaroh. Máslo mají slané a šunku pro změnu zase sladkou. No nebudu to tady dlouze rozepisovat, ale je to děs a bída.
Podle toho taky vypadají , že. Takže máte naprostou pravdu, že každá hezká ženská v Americe je v Holywoodu.

A nazávěr vám tedy sděluji, že po té vaší kolektivní pochvale si dnes uděluji den volna. Žádné cvičení (na ten knedlík jakože zapomenu ), půjdu se hezky vyvalit do postýlky a budu si úžívat té pochvali.

Tohle si nechám zase až na zítra

Mějte se krásně děvčata a pěkně se vybucejte
Já jdu taky uložit ta svoje koťátka.

Petrsan ty bys nám tedy mohla přidat nějakou svoji fotečku do naší zahrádky - jak píše Sonisek.

Pááááááááááááááááááá
Překlepy
Surina
| 22. 4. 2008 00:54
Omlouvám se za chyby A kde máme dnes Domašovandu?
J a ještě
Surina
| 22. 4. 2008 00:52
Lili6, uzdravuj se!!!
Ahoj holky
Surina
| 22. 4. 2008 00:51
Tak jsem dnes dorazila tu mou práci, zítra ji jdu odebzdat tak to snad bude ok. Teď jsem dorazila od kámošky. Měli jsme rozlučkovou večeři. Bylo to moc fajn, ale měla jsem co dělat abych se nerozbrečela. Většinu lidí jsem viděla naposledy. Akorát mi nejmilejší kamarádi, Poláci, se přijdou rozloučit ještě zítra ráno. Jedou totiž už zítra domů, ale budou se tu za týden vracet a zůstanou rok...
Bobiku, luxus foto. Jsi opravdu kočka. Super postavička, toho chci dosáhnout. Jsi můj vzor fakt!
Zanetko, Kaylo ani se neptejte proč mi bylo tak špatně. V sobotu jsem byla na párty a jelikož teď už nemám moc jídla, tak jsem ten den skoro nejedla a nějak mi nesedlo pivo, teda piva Opravdu se stydím a s alkoholem končím. Bylo to strašné.
Petrasan, zaujalas mě s tou mateřídouškou v polštáři. Já jsem astmatik a možná by to bylo dobré si takový polštářek vyrobit. A to byla sušená? A jako jen mateřídouška, nebo tam je i nějaká textilie nebo něco vevnitř?
Niko, už několikrát jsem od tebe slyšela, že jsi malá. Ale já mám taky 166 a přijde mi to akorát Nikdy by mě nenapadlo, že jsem malá...
Ještě jsem chtěla reagovat na něco, ale zapomněla jsem... Jo vítám nově příchozí... Myslím Andre14 a Anny??? Omlouvám se jestli jsem to popletla. Jo a ještě k těm Američanům. Přijde mi, že tam je fakt většina obézních, nebo alespoň s nadváhou. Ale Petrasan, nechápu jak si to myslela s tím výběrem potravin... Ty si myslíš, že mají lepší než u nás? Já jsem teda zcela opačného názoru. Připadala jsem si tam jak ve špatném filmy... Samé polotovary a nechutné kalorické věci... Nejvíc mi scházel chleba No jen můj názor...
Mějte se prímově holky... Já teď budu mít ještě tři nabité dny a pak už klídek a balení...Papa a mám vás všechny
Bobik
nika2411
| 21. 4. 2008 23:53
Bobiku, klobouk dolů. Takhle vypadat po 2 dětech, no tééda!!! - jedna báseň. Oproti mě máš tu výhodu, že jsi vysoká. To já nemám ani 170 cm, jen 166, jsem takový malý zakrslík
Bobik
nika2411
| 21. 4. 2008 23:53
Bobiku, klobouk dolů. Takhle vypadat po 2 dětech, no tééda!!! - jedna báseň. Oproti mě máš tu výhodu, že jsi vysoká. To já nemám ani 170 cm, jen 166, jsem takový malý zakrslík
tlustá stehna
petrasan
| 21. 4. 2008 23:21
Bobíku, tlustá stehna ...a kdes to vzala, myslím, že ty máš naopak obrovský štěstí, že žádný stehna prostě nemáš, ale fakt hubený nohy asi budeš ta šťastlivá, co má takovou tu mužskou postavu. Osobně se stehnama bojuju nejvíc a je to taky to poslední, co mi na těle vadí
Američanky- to je kapitolka, ale všechny nejsou tlustý..., ovšem jejich většinovým stravováním bychom se inspirovat rozhodně neměly. Na druhou stranu výběr potravin a možností mají, že se nám o tom ani nesní. Ovšem návyky jsou děs. Mají např. i mlíko přislazovaný.
Tak už skutečně dobrou a zítra.
lili
jandula76
| 21. 4. 2008 23:06
Fujtajbl, taková hnusná chřipka. blééé, tak ji vyžen a neunavuj se nádobím, musíš odpočívat, a jediná tvoje cesta bude ke kompu a zpět:)))))

papapa Jana
bobiku
Zanetka
| 21. 4. 2008 23:03
co to plácáš... jsi kus a moc ti to sluší... já bych tak chtěla vypadat ... prý tlusté stehna... kdybych zhubla já nevím kolik, tak nebudu mít tak štíhlé nožičky jako ty .... a taky si myslím, že tam za tou velkou louží musíš být hvězda mezi těma tlustýma američankama (teda aspoň všichni mi tvrdí, že to je hrůza jak jsou tam tlustí lidé ...sem tam někdo chápu, ale že velká většina... ty štíhlé jsou prý jen ve filmech)... tak jak je to tam, kde jsi ty?
Bobíku
jandula76
| 21. 4. 2008 23:02
Zkoukla jsem tě i ve variaci zblízka, furt si myslím, že to je tím teplem, že máš takové myšlenkyjá mám bříško jako tenhle panáček a vzít si dvojdílné plavky, tak mi zmizí:)tak už přestan blbnout:))

papapa Jana
láska
petrasan
| 21. 4. 2008 22:59
hezky se to čte , Žanetko, člověka těší, když vidí, že to prostě funguje a dokázali jste to vybalancovat. My jsme to snad dokázali taky, ale je to o velkých kompromisech.
Dobrou
jsi blázen
petrasan
| 21. 4. 2008 22:53
Bobíku a co chceš víc... nevím, jaký máš břicho, ale jinak je to výborný, kam chceš ještě hubnout? Teď je důležitý to udržet a nepřestávat cvičit, abys byla prostě pořád taková zpevněná a čupr.

Taky sem budu muset dovalit nějakou svoji fotku, musím zahledat.
Sonisek
Zanetka
| 21. 4. 2008 22:49
to jsem se tě právě chtěla zeptat, jak se ti šlo po nemoci do práce...a koukám, že už jsi nám to tu napsala...no a co ta rýma... zlatíčko naše, co tě to zase chytlo.... já používám na rýmu ...sterimar ... je to přírodní lék... s mořskou solí a bývá obyč. i s mědí ... už mě nebavilo věčně kupovat všechny možné nosní kapky a spreje... stejně to trvalo dlouho než to zabralo... i holkám..(Terezce třeba i dva týdny a stejně měla rýmu dál)...i tomu mému chlapovi ... tohle nám pomůže rychleji, ikdyž je to teda dražší ... a taky to bylo jediné, co mi doporučili, když jsem byla těhotná... nechci nic upřednostňovat, jen píšu svou zkušenost.

Lili... koukám, že tebe to přepadlo taky, tak to pořádně vyléč ať jsi brzy fit a držím palečky na ty příjmáčky...
Surina... copak se ti stalo, že jsi měla tak hrozný den... něco špatného jsi snědla?

bobiku... to víš, že chybíš já tebou vždycky při čtení odděluji dny, vím, že píšeš poslední ... joo a prosím můžeš napsat znovu ten receptík na tu polívečku z ovesných vloček... mě se zdála být jednoduchá, že si to zapamatuju, a stejně se mi to vykouřilo z hlavy... a nevím kdy bych to tady po zpátku našla .
petrasan.. taky s tebou souhlasím ohledně těch vztahů... moc hezky jsi to napsala ... já když ve zkratce přidám ze svého života.... tak loni v létě jsme měli taky krizi... na podzim jsem se s přítelem rozešla, ale je fakt, že jsem ho spíš chtěla postrašit, mám ho moc ráda a ztratit jsem ho nechtěla, ale ty problémy kolem dokola, byly prostě hrozné... a vyříkání nemělo smysl, jsme oba stejné znamení, a každé povídání si o tom vyvrcholilo hádkou... prostě jsem musela volit tuto cestu ... a ono to pomohlo... uvědomil si vše, já mu řekla, že má prostě "3měsíční zkušební lhůtu" a jestli nás nechce ztratit, tak ať se nad sebou zamyslí... vím, že to zní ode mně hnusně, ale já musela ... to by bylo na dýl vysvětlovat všechno .... no prostě to pomohlo .... pomalu začal přicházet na to, že musí dělat kompromisy i on, ne jenom já ... a taky se bál o Kačenku... má ještě jednu dceru z prvního manželství, kterou nevídá .... nedokázala bych mu vzít i druhé dítě a připravit ho o výchovu, každodenní pokroky ... ale kdyby to nepomohlo, asi bych musela, náš vztah zevšedněl po třech letech a já tím hodně trpěla, nedokázala jsem si představit, že by to tak bylo i další roky....začal se nám víc věnovat, znovu mi začal psát krásné smsky, dává mi dárečky i když nemám svátek nebo narozeniny, pomáhá mi a musím říct, že teď máme hezčí vztah, než jsme měli před tím.... snad to vydrží ... ale já se o to budu snažit všemi možnými ženskými prostředky... opravdu musíme občas ty chlapy "nakopnout" .... říkala jsem ve zkratce a ono je to dlouhé že?

Tak se mějte krásně a hodně štěstíčka v hubnutí i lásce...páááá berušky moje .
česnek
petrasan
| 21. 4. 2008 22:49
Lili-Tahle chřipka je hnus, taky jsem to před nějakým rokem měla a dá se vyléčit i bez antibiotik, jen to trochu trvá, hlavně bys měla být v klidu a fakt to vyležet, odpočinout si, protože tělo musí moooc bojovat Zkus si zchroupat nějaký ten stroužek česneku, pokud s ním tvoje zažívání nemá problémy, pomůže ti to. Je to přírodní antibiotikum.
Ilonko - to bude mateřídouška, asi bys mi musela poslat nějaký obrázek. Jinak jsem měla dodat, že mateřídouška a tymián je prakticky to samé. Je účinná hlavně na kašel, zažívací problémy a taky ženské orgány. V malých dávkách by měla ulevit od menstruačních bolestí. Ale zrovna není vhodná pro těhotné.A samozřejmě je antiseptická a lze ji použít i proti plísním. Mám na zahradě třeba citronovou a pak panašovanou a taky takovou miniaturní-botanickou, která je vhodná do skalek. Mj. je nášlapná, takže dělá krásný zelený koberec, po kterém můžete chodit a navíc voní. Sbírám hlavně tu na mezích, protože už jako děti jsme měli takové polštářky naplněné mateřídouškou a na nich spali právě kvůli kašli. Mívali jsme trochu problémy s průduškami a mateřídouška ulevuje, navíc je krása na ní spát. Vzpomínám , jak to křupalo pod hlavou. Ale jinak tymián-mateřídoušku přidávám hodně do jídla k masu i zelenině. Nic se tím nezkazí.
Dneska večer jsem si tedy zaprasila, musím se taky přiznat, otevřela jsem si nakládané okurky - ty miluju a pár jich snědla. Musím taky jít na tu váhu, ale je u tchýně a tam se teď příliš nevyskytuju.

Taky jsem si objednávala nějaké věci v bioobchodu a musím říct, že toho mají skutečně čím dál víc a jaké dobrůtky různého druhu. No zítra jdu cvičit a na spinning, abych si taky vyčistila hlavu. Nějak na mě padá práce, ale mám takovu tu jarní krizi, že se mi nechce u ničeho sedět natož něco vymýšlet. Raději bych byla pořád venku a jen tak si bloumala.
tak ted jsem te videla i zblizka bobiku
Kayla
| 21. 4. 2008 22:46
ja takhle vypadat, tak si piskam. A to pripominam, ze nemam deti. Tak snad se k tomu taky v potu tvare dohrabu.

Dobrou noc
Bobíku!!!!!
jandula76
| 21. 4. 2008 22:46
Ty jsi blázen, holka, normálně ti to teplo tam vlezlo na mozekty bláho já myslela, že jsi to stáhla odněkud z katalogu, bys mohla vyrazit na mola, okamžitě, tak pošli klidně i jednu zblízka, to až já budu takhle vypadat, tak se nechám naverbovat na titulky asi nějaký sportovní magazín???

Nebud hlup a raduj se z toho jaká jsi krásná ženská, tý jo já bejt chlap, tak už mě máš za zadkem:)))

papapa Kočičko, a hezké sny:))
Nebo tedy ty hezké cvičení, když jsi tedy měla ten knedlík:))

Jana
bobiku
Kayla
| 21. 4. 2008 22:43
macata rozhodne nejsi a moc ti to slusi. Tise zavidim (no spis nahlas). Jsi vazne

Vsechny ostatni moc zdravim.
Krize!
bobik
| 21. 4. 2008 22:39
Tak přikládám ještě z toho blízka, ale děsně se stydím. Zhubla jsem 9 kg, poctivě cvičím, ale mám pocit, že dokonalá postava vypadá jinak.

Tak mě nešetřete a napiště mi pravdu.
Ahoooj:)))))
jandula76
| 21. 4. 2008 22:37
Vítám taky Andrejku:))))
S námi ti to půjde jedna dvě:) toho máš pro štěstí:)))))

Bobíku kdepak jsi?? Snad už nečekáš na letišti???
Neblbni máš ještě čas.. ještě ti to neletí
Dneska tu bylo na sluníčku 26 stupnů, padali jsme vedrem, tak si připrav kulíšek at nenamrzneš

Makky, tichá závist, tak příjd občas alespon nakouknout:)
At na nás nezapomeneš:))

Holky kdybyste viděly můj stůl, mám tu kefír, vodu mrkev ředkvičku.... a taky bílý čajík a vodu, to je tedy maso:)))

Tak doufám, že nebudu celou noc běhat, a už mi běží Haus, tak se musím jít dívat, všem přeji úžasnou dobrou noc a krásný zítřek:)))

papapa Jana
Nové plavečky!
bobik
| 21. 4. 2008 22:33
Jste se ptali kde jsem vyfocená já v nových plavkách. Tak tady vám posílám můj portrét.

Ale jen takto z dálky, protože z blízka se na sebe v těch plavkách nemůžu ani podívat. V obleční to jde, ale v těch plavkách mám pořád pocit , že jsem hrozně macatá a mám břicho , boky a ty stehna . No hrůůůůůůza .

Co tomu říkáte vy, ale pravdu holky!!
tak dál
bobik
| 21. 4. 2008 22:20
Kňouralo mi jedno dítko ze spaní. Musela jsem tam odskočit.

Tak abych to zkártila, zkrátka jsem si včera jen zacvičila a šla do hajan. Ten můj usnul jako buk, tak co jiného jsem mohla dělat že?

Hibiskus gratuluji k nově nalezené garderobě.

Suri už to máme opravdu za pár co? Kufry ještě nebalím, ale ono to už uteče jako voda. Pomalu se ke mě připlíží cestovní horečka
, ale naštěstí jen ta cestovní.

a pak už Suri poletíme do té naší vesničky střediskové, krásné.
S tím počasím jste mne moc nepotěšili, ale já vezmu kus toho rajského ostova sebou
.

Ještě jste se tu děvčata rozepsali o potvoře migréně
, tak tu já znám velmi dobře a taky od ranného dětství. Mě to chytlo poprvé asi ve dvanácti a to mě vezli rovnou do špitálu
, protože to byla taková síla, že jsem zvracela jako blázen a hlavně jsem mluvila nesmysli. Zkrátka jsem chtěla něco říct, ale mozek neposlouchal. Jak už jste tu některá psala na nic moc nepřišli. Závěr byl ten, že jsem hodně rychle vyrostla. Dostala jsem algifenové kapky a šla domů.
Od té doby se mi to vrací. Někdy častěji, někdy mám delší dobu klid, ale vždycky mi jen pomůže narvat se prášky a zalézt do tmy a zaspat to. Nejdůležitější je vzít si prášky hned a nenechat to rozjet. To je pak vystaráno. Teď co víc piju, tak mám pocit, že mám větší pokoj.
A ještě jste tu některá popisovala nepochopení okolí a problémy ve škole . To dobře znám, protože mě si dokonce tenkrát dovolil říct můj třídní, že když jsem byla v nemocnici s hlavou, tak jsem asi blázen. Dobré že?
Držte se tedy a jsem s vámi, protože vím co to je.

Jinak vám posílám velkou
a neustále na vás myslím.

Dnes budu muset cvičit aspoň tři hodiny, protože jsem uvařila vepřo - knedlo - zelo a všichni se tak cpali, že ¨jsem neodolala a taky si vzala jeden knedlík.
A ten můj malý vyzáblík potápěč snědl dokonce tři knedlíky a že byli pěně veliké.

Tak pááááááááááááá.
ahojky Viktorky
Zanetka
| 21. 4. 2008 22:08
hibiscus.... s tím chacharem je to dobrý... jsem se zasmála a že už nosíš věci, které ti byly tak dlouho malé...

děvčátka já se taky musím pochlubit... mám 3 rifle, 2 třičtvrťáky riflové a 2 kalhoty.... já mám všechno velké ..... jenže teď zas nemám v čem chodit ... sice to nosím, ale nesnáším, když to mám plandavé ... a to jedny třičtvrťáky jsem si koupila před 2 měsíci...stály 690,- (to než jsem přišla k vám, vůbec jsem nevěřila, že zhubnu) měla jsem je jen dvakrát, ani opasek mi nepomůže ... dělá mi to pak velké břicho, no prostě fuuuj .... takže se chystám na nákupy, už to nebude velikost
40, ale 38 ... ale když já nevím, jestli nemám ještě chvíli počkat ... přítel mi říkal, že si zas koupím věci a za dva měsíce mi budou zas velké .... tak já nevím, co mám dělat ... to jsou ale starosti že? ... no ale jedny gatě si koupím a než teda příjde to teplo v druhé půlce května, tak snad zase něco zhubnu a budou i třičtvrťáky.
marod se hlásí
Lili6
| 21. 4. 2008 22:05
Ahojí kočky Jen o sobě dávám vědět, že ještě žiju teda spíš tak jako pochcípávám a přežívám skolila mě pěkná svalová chřipka. Je to tady ve vzduchu, lidi to klátí jednoho za druhým, tak alespoň vím co mě čeká, hrůza - ještě tak týden se nehnu a pak alespoň další týden prochrchlám.

Bolí mě každý svalík i kostička v těle, prospím třičtvrtě dne a stejně jsem nevyspalá, vyčerpaná, bolí mě i psát na klávesnici jak hýbu rukama, tak mam pocit že mi snad odpadnou svaly na zádech... Umít nádobí mi dnes trvalo hodinu a půl, nedalo se to vydržet u toho škopku stát dýl v kuse hlava se mi točí jak na kolotoči...

A to jsem měla v plánu tolika věcí a hlavně zdravé papání a spoustu cvíča Místo toho sem se včerejškem i dneškem totálně projedla a dny před tím taky pokulhávali, hlavně jsem necvičila, jsem vyždímaná totálně i bez tak. Churavé tělíčko mě pořád nutí se nadlábnout, ale ať sním co sním, energii mi to stejně nedodá
Takže dnešní mísou krupicové kaše k večeři (nevím kolikáté) to končí!!! Na zítra už jsem si připravila vitamínkoví jídelníček do lednice a musím tělíčko přemoct, to přece musí pochopit - vyčerpané bude s jídlem i bez a kil ke shazování už mam tak dost, žádné ládování už nebude!

Postupně se prokousávám všemi příspěvky, ale je to fuška, jak do toho dýl koukám, zavřou se mi oči a jsem tuhá a to rozebíráte samé zajímavé věci a ty jandulčiny veselé příspěvky... No alespoň mě to trošku zabaví a nemyslím tolik na ty nožičky z betonu co mě tíží

Jen co to všechno dočtu, tak se ozvu i s reakcemi. Zítra jedu k doktorce, snad mi nenapaří antibiotika na měsíc, jak to má ve zvyku, čeká mě sposta práce a přijímačky příští týden, potřebuju být rychle fit!

Dík že jste, bojovnice moje

A Taishe dodatečně všechno nej nej nej
Ahoj Kočičky!
bobik
| 21. 4. 2008 21:45
Už podruhé se mi stalo, že mě to nechce nechat psát příspěvek . Někdy mám sto chutí do toho počítače kopnout nebo ho roztřískat.

Ale tím jsem vůbec nechtěla začínat. Chtěla jsem začít tímhe:

A taky pozdravit nově příchozí Viktorky a popřát jim mnoho zdaru s hubnutím a taky jim pogratulovat, že našly tyhle perfektní stránky a tak úžasnou partou. Že děvčata.

Jinak děkuji Žanetko, že ti scházím , ale já tu nebyla jen včera. A to vlastně byla, ale jen jsem četla vaše příspěvky a nějak jsem neměla sílu odepisovat.
On sem totiž přijel tátův šéf a tak od rána do noci makají a to do slova. Včera se vrátili o půlnoci a byli v tomto stavu

Uznáte, že to musela být opravdu velká dřina.
Tak jsem byla na děti celý den sama a večer už jsem toho měla taky dost.
Hibiscus
SONISEK
| 21. 4. 2008 19:51
Téééééda,to je super,jsi fakt

Tak to je opravdu hooodně radosti,viď papa

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
27. 6. 2025 15:11
14579