Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

Odložené věci
Hibiscus
| 21. 4. 2008 19:11
Ještě jsem se chtěla pochlubit, v sobotu jsem dělala pořádek v odložených věcech ad acta, s tím, že už stejně do nich nikdy nevejdu a eljhle vejdu . Zase můžu nosit sukně a kalhoty co jsem měla ráda a aspoň 5 let do nich nevešla.
Andre
Hibiscus
| 21. 4. 2008 19:08
Ahoj vítám tě mezi námi, jsi opravdu krásná, mohla bys soutěžit jako Miss až na ty míry, ale ty s námi docílíš určitě taky. Myslím, že tvé hubnutí, bylo vždycky moc rychlé, jak ti tady holky psaly my se snažíme hubnout pomalu, ale natrvalo. Už jsem tě zapsala i do tabulky a první hlášení váhy bude v pátek, popř. přes víkend, jak to stihneš.

Pedrasan tvůj příspěvek byl super a plně s ním souhlasím, já se vdávala 4.8.1979, to mi bylo 20 a půl a s manželem jsem chodila od 16 let. Takže bez tolerance, by byl dávno konec a že krize nastanou to si piš, že ano. Jestli někdo mluví, že on neměl krizi tak mu nevěřte, kecá. Má maminka mi vždycky říkala, holka chlapi jsou všichni stejní, kdybys je dala do jednoho pytle a zatřepala, vždycky je ""chachar" nahoře.
první den
SONISEK
| 21. 4. 2008 19:01
Tak deska jsem byla pvní den v práci po nemoci a až na to vstávání ve 4h,to šlo.Zase jsem byla mezi lidma,doma mě to už moc nebavilo.To si ale představte,že jsem dostala o víkendu rýmu,mám už odřený nosík a také jsem dneska poprvé začala zase šlapat a po té dlouhé době to byla hrůza,pěkně bolely nožičky a nějak jsem to nemohla udýchat.Tak budu muset ještě raději opatrně,ale to ležení mě už zabíjelo.Také si člověk i tělo pěkně odvykne . V pátek to nevidím růžově s tím vážením,ale až budu úplně fit,tak to určitě doženu.
Anny
SONISEK
| 21. 4. 2008 18:43
Moc děkuji za poklonu a za Tvoji fotečku,už Tě mám v mé zhrádce,další kytička Vnoučátka jsou od mé druhé dcery,nevěstinka zatím ještě nemá.Jste hezký pár...
ahojky
Kayla
| 21. 4. 2008 18:40
holky. Vcera jsem nemela silu vas precist a dnes zatim jen tak zbezne. Takze vitam novou spolubojovnici. Suri, co ze ti bylo tak blbe?
Souhlasim s Petrasan ohledne vztahu, moc pekne si to napsala. a diky moc vsem za podporu toho meho blazniveho .
Jinak Iv1983, moc jsem jsem se nasmala, kdyz jsem otevrela prilohu s kamaradem, jak ochutnava medovinu.Rikala jsem si :Tohle? (nic proti kamosovi, ale fotka je fakt mazec). Nic vic si uz asi nepamatuju.

Zatim ahoj, vecer sem snad jeste skaknu.
Petrasan
ilona
| 21. 4. 2008 17:17
Pěkně si to napsala o těch vztazích!! Upně s tebou souhlasím! Já už sem vdaná 15let.
ahojda
ilona
| 21. 4. 2008 17:14
holky moje!Taky vás vítám do nového tydne!A at máme v pátek ůbytky!Taky musím přivítat mezi námi André a řeknu ti,že si teda.Váhu a míru máš jako já.Taky to pude dole nic neboj!!! Makyky,tak se měj pěkně a někdy sem nakoukni.Budem tady.Nám k vysněné váze jěště chybí no......Petrosan to já právě nevím co to mám za mateřídoušku.Má takové malé lístečky.Doufám,že to není jen okrasná. Jinak tady bylo dnes krásně.To hledím,protože předpověd hlásila něco jiného.No já už dnes vytáhla nějaké trika co sem dřív neoblekla a je to teda fajn.Ale nervy mám teda.Naše malá se dnes u dědečka počurala a aby to dovršila,tak i ***a.A to už plenku nenosí.No nevím co se děje.Tak se zatím mějte pa pa!!!!!!!!!!!!!!!
Andre14
SONISEK
| 21. 4. 2008 17:11
Tak Tě mooocinky vítám mezi nás ,děkujeme za fotečku a musím říct,že jsi pořádná Pokud budeš mít zájem,mohu Ti zaslat na mejl všechny Viktorky,co jsme tady,aby jsi měla přehled,máme je už všechny,aby jsme věděli s kým si tu povídáme
Ahoj Viktorky!!
Andre14
| 21. 4. 2008 15:22
Zanetce dekuju za prijeti a Vas vsechny moc zdravim! Posilam Vam fotku, at vidite, kdo tu na druhe strane busi do klavesnice. Dneska rano sem se vazila a hruza! Mam 79,5 kg pri vysce 165cm. Datum narozeni je 14.11.1974. Ja verim, ze s Vama mi to hubnuti pujde lip. To je poprve, co sem se do neceho takoveho dala. Budu se tesit na vazeni. Tak zatim pa. Mejte se moc hezky.
složení potravin
petrasan
| 21. 4. 2008 15:11
Holky, tak to je přesně ono, už jsem tu o jogurtech jednou psala, dívejte se vždycky na složení, jakmile tam bude škrob, želatina a různá E či sladidla, tak to snad ani nekupujte. Jogurty se tak nastavují a "konzervují" a stejně je to s těmi tyčinkami - prostě vždycky je dobrý si na všem přečíst složení. Je to děs, ale ničemu se nedá věřit. Stejné to je i s čokoládou, většinou se o čokoládu vlastně ani nejedná, ale je to nějaký nastavovaný tuk - taková levná náhražka čokolády. Mj. už jsem dávno zatratila Activii, Dobrou mámu, Pribiňáky, Jogogelly a jak se všechna ta "svinstva" jmenují. Občas je dobrý si dát třeba i kozí jogurt. Mám velmi ráda i kozí mléko, bohužel synovi příliš nechutná.
Apropos včera jsem jedla od kamarádky výborný veganský závin, musím se jí zeptat na recept, je to takové menší zlo oproti klasice. Vůbec výtečně peče a vše vegansky.
asi končím
makyky
| 21. 4. 2008 14:04
Ahoj, už se sem nedostanu jako dřív. Nestíhám ani číst příspěvky a tak se s Váma asi rozloučím. Ve finále jsem zhubla 3 kg a to mi tak akorát stačí. Tak se mějte krásně a hezky pokračujte v hubnutí, bylo mi tu s Váma hezky
vztahy
petrasan
| 21. 4. 2008 14:01
Milé dámy, vidím, že řešíte mohutně vztahy, můžu i já přispět málem. Jsem s partnerem 10 let ufff, je to šílený jen když si to uvědomím, člověk na sobě musí neustále pracovat. Dříve jsem byla hodně vzpurná - taková amazonka, neříkám, že by mi to částečně nezůstalo, ale už jsem značně obrousila hrany a sázím spíše na "ženskost" Muži nemají rádi příliš samostatné a emancipované ženy, které je vlastně svým způsobem nepotřebují. Taky v zásadě hledají "ošetřovatelky" a "ochránkyně" rodinného krbu.
Dle mých zkušeností je dobré popřít své ego - neurážet se a nedělat protiakce a raději si s partnerem o všem promluvit, říct, co se mi nelíbilo a jak to vidím já, přestože to třeba skončí slzami, ale většinou vidím, jaký je postoj protistrany a snažím se ho pochopit a vcítit se. V dlouhodobých vztazích jde především o kompromis a toleranci, jinak by to asi nešlo. Ale je třeba se obrnit. Některé věci trvají bohužel delší dobu. Na leccos už jsem rezignovala a hlavně se vyrovnala s tím, že bych ho jakýmkoliv způsobem předělala, prostě je nutné muže brát jaký je nebo nechat být a jít raději pryč.
Krize přicházejí a musíme je překonávat, pokud nám na partnerovi záleží, v zimě jsme jednu takovou měli a vypadala dost ostře (dohodli jsme se v podstatě, že se od sebe odstěhujeme),ale pak jsme vše rozebrali, řekli si , co každý chceme, jaká jsou naše očekávání a samozřejmě syn. Ten nás stmeluje obrovským způsobem. Takže popíráme svoje ega. Vždycky se mi osvědčilo, že když budu milá, příjemná, tak jedině něco zmůžu. Taky samozřejmě volím na svého muže taktiku - dobré jídlo, tudíž mu vařím různé specialitky. Když má stres, moc práce, tak ho rozhodně neprovokuju a vařím mu , co má rád. No a v neposlední řadě se kvůli mužům musíme neustále udržovat v co nejlepším stavu, abychom vypadaly stále "fresh" - k nakousnutí, jinak nám ve středním věku přeběhnou za mladší. Neustále to vidím okolo sebe včetně mých vrstevníků, je mi 34, muži z mé generace totiž už pokukují po děvčátkách kolem 20 a lehce přes. Což je tedy , přiznejme, děsivá a tvrdá konkurence. I proto jsem si říkala, že nesmím nikdy sklouznout do stavu "mamina, které už je jedno, jak vypadá" a začít cvičit a makat na sobě. Asi to u vás bude podobné..., proto tu také neustále řešíme to hubnutí.
Holky
Surina
| 21. 4. 2008 13:47
Tak já jen v rychlosti, ať víte, že tu jsem s váma pořád. číst se snažím, ale už nezbývá čas na psaní. Mám teď opravdu fofry. Včera jsem zažila jeden z nejhorších dnů v životě. Bylo mi strašně špatně, celý den jsem zvracela. Bylo to hrozné. Nenávidím zvracení, vždy u toho brečím, fuj nikdy víc... I dnes ještě nejsem ok, ale musím makat do školy. Ach jo. Tak ještě týden viď Bobíku. Už aby to bylo. Tak se mějte hezky. A to počasí je teda hrůza, teplo až v polovině května??? Ajajajaj
sušené ovoce
petrasan
| 21. 4. 2008 13:32
Ahoj viktorky,
jasně - sušené ovoce je kalorické, jsou to přecejen cukry, ale cukry, které jsou pro naše tělo jednodušeji zpracovatelné. Je jasné, že toho nemůžete jíst na kila, když chcete poměrně rychle hubnout, ale je to dobrá "berlička", jak se odnaučit mlsat cukrovinky. A samy jsme se shodly, že na čokoládě většinou ulítáváme všechny. Berte sušené ovoce jako takový "metadon"- substituční léčbu, vždyť přece je drastické skončit a omezit jedním rázem vše. Jasně 5000 kJ je závazek, ale už jsem psala, že se odmítám tímhle stresovat, takže když mě honí mlsná, tak si dám nějaký ten fík, datli, meruňku či rozinky. Jde nám sice o hubnutí, ale s tím se musí změnit návyky, aby to bylo trvalejší, pak nebudete hubnout tak rychle, ale bude to dlouhodobější.
Takže když mě honí mlsná a hrozí, že bych sahla na čokoládu, mám doma ještě v pohotovosti něco sušeného. Oni např. fíky jsou tak strašně sladké, že po 2 fících jsem naslazená víc než dost.
Jinak si nesířené věci kupuju v CL (Country lifu) či si je můžete objednat na netu , konečně i Tesco nabízí bio sušené věci bez síry.
Jinak jsem teď nějak víc pracovala a neměla čas si tu pořádně vše pročíst a napsat, ale zlepším se. Taky mi chybí stále to vážení, ale myslím, že jsem opět o něco zhubla, protože jsou mi čím dál větší všechny kalhoty. Řekla jsem si, že proberu šatník a velké věci buď schovám či nějak udám, protože se chystám ještě na jedno dítě, tak zas budu mít nějaký čas i hroší období, ale teď už se určitě nebojím toho, že by mi to zůstalo jako předtím. vím , že jsem měla ještě odpovědět na mateřídoušku, přesnější odpověď si nechám na doma, až budu mít více času, jinak skvělé , že vysazujete, nebojte se toho o nic nejde. Doma sklízím už vlastní řeřichu a jaká je to mňamka, můžete to kombinovat i s vlastně vyrobenými klíčky. Mateřídoušek existuje mnoho druhů. Ilonko a jakou zhruba máš? Tak si jdu proletět vaše příspěvky.
Zdravím P
Victorky
Anny
| 21. 4. 2008 13:21
Ahojky,holky. Víkend stál za starou bačkoru,co se týče počasí,ale i tak jsem vůbec neměla čas.V sobotu jsem trochu hřešila ,včera taky (já to prostě na návštěvách nevydržím),co děláte když je kolem vás tolik dobrot????V sobotu jsme slavili mamky narozky a včera jsme byli u kamarádů.Dnes už se do toho opět dám,jdu i cvičit a v pátek vám nahlásím kolik mám dole .V sobotu jsem se vážila a 1,3kg je pryč a to nějak nehladovím,jen jím jinak než dříve a hlavně více piju,to byl opravdu velký problém.Já vůbec nemám pocit žízně.Teď když jsem tu s vámi,pěkně bumbám.Pošlu ještě foto mýho ,,malýho" Marečka(měří 178 cm).Kde jsou ty časy,když byl miminko.Strašně to letí,tak si to mazleníčko holky užívejte.Mára už se mazlí jinde .

Sonisku,moc děkuji za fotečky,můžeš si mě tam přidat.Jinak jsi čupr babička.Tedy kdybych neviděla tvou dceru(mimochodem je krásná po mamince) a vnoučátka,tak bych tomu opravdu nevěřila.

Musím ještě pracovat,snad večer po cvičeníčku se ještě přihlásím.Pá, hubnutí a dobré náladě, zdar.
Ahojky Viktorky moje
Zanetka
| 21. 4. 2008 09:05
tak přeji krásný týden, hodně sil do hubnutí, ať se v pátek můžeme zase pochválit.

Andre14 ...vítám tě mezi námi...a přeji hodně sil a pevné vůle v hubnutí... četla jsem tvůj deníček a teda 9 kg za měsíc je hrozně moc... my tady hubneme zdravě a pomalu, aby se nám to jojo efektem zase vše nevrátilo zpátky... bohatě stačí 0.5 kg až 1 kg za týden ... dali jsme se na dlouhou trať za svými vytouženými kilečky ... bez hladovění... takže zkus papkat tak jsak už jsi to zoušela kdysi 5-6x denně....
Pokud chceš s námi hubnout, napiš nám tu své datum narození a váhu... naše milá Hibiscus nám tady zapisuje každý druhý pátek naše úspěšně zhozená kilečka do tabulky...vážení máme už tento pátek... a taky nám tu můžeš dát nějakou fotečku, ať víme, s kým si tady píšeme...pokud chceš...

bobiku... se mi to zdá nebo jsem tě tu dlouho neviděla?... ty už asi balíš kufry a máš cestovní horečku že? Tak nám nezapomeň přibalit to sluníčko a teplíčko ju?

paaaa berušky a mějte se sluníčkově ... Niky jsem ráda, že už je zase vše o.k. s tvým miláčkem a že se netrápíš .
Ahoj Kočky
Rakkra
| 21. 4. 2008 07:54
tak jak je po víkendu?

Já bych . Jo byla ta rozlučka, už od 9h ráno v sobotu jsme to připravovali a celej den jsem jedla jen chlebíčky a koláčky a dokonce jsem měla smaženej řízek na sádle (to jsem ale ze začátku nevěděla) taky jsem měla (asi 2hrstě)...no a toho vína a i panáků....vůbec jsem se nezmezovala ach jo....v neděli mi nebylo zrovna dobře, když jsem vstávala, a taky byl ten úplněk, tak jsem začala poměrančem....joooooo tím jsem začala, ALE rozhodně neskončila.... pak jsem měla asi 2plátky chleba s pochotkou ze šmakouna (ta mi mooc chutná) a pak jsme jeli k našim a měla jsem jednu sejkoru a doma asi 3kousky bublaniny fakt se stydim ...

Ale tak dnes jsem zase v práci , ke snídani jsem si dala nezapečené müsli se sušeným ovocem a tak jdem dneska poprvé večer s kamarádkou běhat tak mi držte palce, at uběhnu aspon kousek a nekroutim se u toho jak paragraf a nemám na křivo hlavu .

Sonísku a damašovando koukala jsem na vaše deníčky...a paráda, máte krásný fotečky..nevěsta nádherný a damašovando dcera taky...juu jak tam je jako malééé mimi, to je paráda. Takovej bobánek a ted jaká z ní je fešanda.....

Suri a bobiku dneska jsem ráno vstávala a v rádiu říkali, že opravdu oteplit (přes den 20stupnů - což je pro tebe bobiku pořád kosa, že...chichi) se má asi v půlce května...takže takový to nic moc počasí vás tu asi nemine, no ale snad nehrozí.

Tak se holky mějte moc pěkně, ikdyž tu ted nepíšu tak často, čtu si vás pořád, nic mi neunikne....papa
Ahoj zenske :)
Andre14
| 21. 4. 2008 05:29
Ja sem tu dneska poprve. Predevcirem sem v zoufalosti najit nejake nove cteni o hubnuti nasla tyto stranky a zalozila sem si denik. A dneska si ty stranky prohlizim pozorneji a vidim, ze je tu hodne holek a asi vsechny (nebo aspon vetsina z nas) ma stejny problem. ZHUBNOUT. Budu rada, kdyz me vezmete mezi sebe. Potrebuju zhubnout asi 15-20 kg do zari. Moje kamoska ma svatbu, takze motivace je docela velka. Jinak doufam, ze se s Vama casem seznamim se vsema a preju Vam krasny den a dobrou naladu.
název fotky
Anny
| 20. 4. 2008 23:02
To jsme byli,před dvouma rokama s manželem ve Florencii v Itálii u mé kamaradky
Slíbená fotka
Anny
| 20. 4. 2008 23:00
Ahoj holky nějak nestíhám,ale alespoń házim do placu slibované foto,aby jste věděli kdo jsem,

Zítra si udělám více času,najdu jěště nějaké foto a něco připíšu.Mějte se krásně.
Lilimi
SONISEK
| 20. 4. 2008 22:08
Ahojííík,koukám,že jsi tu tak Tě chci jen pozdravit a děkuji za komentář.Zítra jdu už makat,tak musím jít spinkat.Jak je Tvýmu miláčkovi,už je doma????Měj se moc pěkně papa
ahooooojky
nika2411
| 20. 4. 2008 21:43
Ahojky holčičky, tak vás všecky po víkendu zdravím. Už je mi zase dobře. Už jsem u miláčku a všecko je zase fajn.. Včera jsme byli na diskošce, tak jsme si zaskotačili, jak za starých časů. Dokonce si mě fotili i na stránky - no snad nebudu vypadat, jak kdybych měla 5 promile . Moc vám všem děkuju za povzbuzení - moc jste mi pomohly - jste opravdu kámošky
ahoj děvčátka
Zanetka
| 20. 4. 2008 19:54
jen na skok jsem se na vás přišla podívat... Soni dík... malé už je dneska líp, dokonce už i lépe spala v noci....ale musíme sedět doma, vlastně je tam stejně hnusně, tak mi to ani nevadí, ale už mě to počasí fakt nebaví a deptá.....doufám, že za to vše bude krásné léto...
suzi... držím palečky ať je to v pořádku a pak dej vědět, ak jsi dopadla...
verunko... k té migréně... moc dík... teda ty jsi si musela vtrpět... to je strašné.... Terča to nemá až tak nějak moc, možná to migréna ani není... no ale jsem ráda, že o tom něco vím... zatm s ní nikam nepůjdu, ale budu ji víc kontrolovat... špatně ji teda nikdy nebylo z bolesti hlavy....díky za info

tak já už musím letět berušky moje... mějte se mooooc hezky...páááá
ahojky
veronikav
| 20. 4. 2008 19:39
Ahoj Victorky...

teda, pár dní jsem tu nebyla a to je příspěvků... , než jsem to prolouskala... ale všechny jsem je přečetla .

Suri děkuji za podporu s tou migrénou... naštěstí byla celkem brzy pryč. A je mi líto, že mamča tím taky trpí... je to hrůza.

Žanetko... k té migréně. Se mnou mamča šla v těch šesti letech k neurologovi. Často jsem přišla ze školy a bolela mě hlava, tak jsem šla vždycky spát.. nebo na výletě... Na mě vždy působila změna prostředí.. Takže mi vždy bylo zle. Zvracela jsem už v těch šesti letech. No na neurologii mi sice moc nepomohli, ale nakonec mi sdělili, že mám migrénu a že to možná zmizí pubertou a první menstruací. A ono nezmizelo... Mezitím jsem měla asi tak v páté třídě na dva roky klid. Nevím čím to bylo, ale neměla jsem migrénu vůbec. Pak se to vrátilo a když jsem v šestnácti začala brát antikoncepci, tak se mi to šílené zhoršilo. To byly neskutečné stavy... Omdlívala jsem... no škoda mluvit. Tak jsem vyměla značku té antikoncepce a bylo to lepší... Na tu neurologii jsem ale už nezačala chodit, protože jsem si říkala, že mi stejně nepomůže nic.
Nakonec jsem asi před rokem šla a jsem moc ráda. Do té doby jsem ani nevěděla, že existují nějaké léky, které opravdu pomůžou. To jsem si vždycky musela vzít volno i na tři dny a umírala jsem doma. Někdy už to nešlo vydržet, tak jsem ráno ve čtyři hodiny jela na pohotovost a tam mi dali injekci... To byly stavy...
Teď je to oproti tomu krása... Při nejhorším si vezmu ten lék, lehnu si a do hodinky je bolest pryč... Někdy to nepomůže a trápí mě to i den, ale už né tři dny..

No a to že je to dědičné mi řekli na té neurologii a i jsem o tom četla. Taťka tím trpí. A dokonce to máme tak, že když on má migrénu, tak já druhý den taky... to je asi náhoda ale je to tak

Juj, to jsem se rozepsala....Pokud si dcera stěžuje na bolest hlavy, tak s ní raději zkus zajít na neurologii... ale snad to je něčím jiným... to bych nikomu nepřála... a děti to snáší ještě hůře... Já si pamatuju jak to pro mě bylo hrozné... Třeba ve školách v přírodě,.... když mi učitelka nevěřila a tahala mě po horách a já měla v těch osmi letech pocit, že umřu... na to snad nikdy nezapomenu. To byl strašně hrozný pocit!!!

Jinak Soni, krásný příspěvek o nás Viktorkách..jsi moc hodná a jsem ráda, že tě tu mám...

Tak holky, krásný týden vám přeji a hodně úbytků na váze....
heladoma
SONISEK
| 20. 4. 2008 18:26
Jooo,děvče,když jsi si tak užívala s tím papáním

tak budeš muset zase jenom pěkně
a k tomu svižně

a v pátek na vážení budeš za hvězdu papa

P.S: Moc děkuji za krásný komentář
Ahojky
heladoma
| 20. 4. 2008 17:42
holky to je počasí co, už mě to přestává bavit, pořád prší a prší a po sluníčku ani památka. To je tak depresivní, děti jsou pak protivné když nemůžou ven.

Včera jsme byli u rodičů , táta slavil narozky 71 tak jsme se všichni sešly, zas po dlouhé době. Jé kdyby jste viděly toho jídla no děs, ještě teď je mi zle.

Tak já jdu dočist, co jsem nestilhla mějte se fajn čauky
Jadnulko
domasovanda
| 20. 4. 2008 16:54
Vždyť já vím,že na mě myslíš .večer tady budu čekat,tak s tím okopáváním pospěš,nééé že to budeš dělat celej den,nech si taky něco na zítra já pojedu do Brna,tak tady budu až večer.
Sonisku+ Domasovanda:)
jandula76
| 20. 4. 2008 16:08
Jojo celá já:)))))
My sluníčko nemáme, ale stejně jsme na zahradě:)))
Ale musela jsem si odskočit, zda je něco nového:)))))

Daši to je jasný, že jsi se neurazila, natolik už tě znám, že je mi jasný, že to bylo ze srandy a já to taky psala ze srandy:)
Jen abys věděla, že na tebe myslím, jdu okopávat jahody, které stejně nevyrostou, taková má oblíbená činnost:)))

papapap Jana

p.s. a večer jsem tu jak na Šemíkovi:))
Ahoj Bobíku, už vstáváš:))))
Jandula76
SONISEK
| 20. 4. 2008 15:26
Jandula76
SONISEK
| 20. 4. 2008 13:08
Já jsem teď dojela od mami,musela jsem to stihnout o vycházkách,mám ještě do dnes neschopenku.Jinak tady už konečně vylézá
už se hajzlík asi vychrápalo.Ale od včera tu pořád jen

Teď mi mají přijet na Wifinu,nějak mi to pořád vypadává,tak snad to bude už v pořádku.To moje mimi šlo po obídku

tak mám na dvě hoďky vystaráno,fakt horší než malý dítě.Ale alespoň si pořádně odpočine.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
27. 6. 2025 15:11
14579
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Magda
27. 6. 2025 16:54