Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

Milé hubňulky,
Mira
| 16. 4. 2008 20:48
při prohlížení knih na webu jsem narazila na jednu zajímavou knihu. Možná ji znáte. Jmenuje se Francouzská dieta od Michaela Montignae- tajemství proč francouzské ženy netloustnou. Je to o dietě správných tuků a cukrů a 60 lahodných receptíků. Já ji objevila v nakl.ArtBos .
Hezký zbytek večera a zítra hezký den a moc se netrapte zbytečnými dietami. Jinak vám všem držím palce.
heladoma
SONISEK
| 16. 4. 2008 19:46
Helíku,přísahám,že jsem teď na Tebe myslela,jak Ti asi zase ubližovali.Tak to máš,zlatíčko za sebou a už snad nééé.Tak jdi za dětičkama papa
Ahojky holky
heladoma
| 16. 4. 2008 19:43
Taisho také dodatečně přeji vše nejlepší k narozeninám a hlavně hodně štěstí v lásce

Tak už to mám opět za sebou, ten doktor mi tedy dal, já už myslela ,že ho zakousnu , ale co by člověk pro krásu nevydržel že. Za šest týdnů mě chce vidět znovu, snad už žádnou bouly nenajdu uf.

Jinak holčiny sladké věčný problém většiny z nás, já už z toho také šílím, dnes jsem si udělala syrovátku s grankem ,abych to alespoň na chvíli zahnala no děs.

Sonisku supr , že už je ti dobře, tak ať máš výsledky v pořádku.

Hibiscus miminko nádherné, ale teď už miminka jen na pochování ,ty moje dvě zlobydla stačí.

Jandulo tak co už jsi našla nějaký pěkný bourák.

bobíku a surino vám už se to tedy pěkně blíží

Loučím se holčiny hezky se vyzpěte já mažu k dětičkám.
sušené ovoce
Anny
| 16. 4. 2008 19:03
Holky,já vím že je to sušené ovoce a celkové ovoce plné cukru,ale lepší ovoce než čokoláda.A pak musím říci,že to sušené ovoce umím klíďo píďo odložit v pravou chvíli a že třeba pytlík brusinek mám nejméně na třikrát.Tak si myslím,že zas tak nehřeším.
Jojo,je to dobře,že si tu vše píšeme.Já už fakt musím.
sušené ovoce
veronikav
| 16. 4. 2008 18:55
Jo jo, já to taky do nedávna netušila...že je to tak kalorické.
Ale ono skoro pořád zjišťuju různé omyly... člověk si myslí, že to je dobré, zdravé... a ono není.

Je fajn, že se tu na to upozorníme...
veronikav
SONISEK
| 16. 4. 2008 18:51
Souhlasím s Tebou.Já si to také dříve myslela, jak to je dietní.Pak mě na to někdo upozornil a já si to také našla a prostudovala,jak to vlastně je.Dobře,že jsi na to upozornila
Hibiscus
SONISEK
| 16. 4. 2008 18:46
Je opravdu nádherná.Přeju jí i mamince hodně štěsíčka a zdravíčka .
S tím mamografem Tě úplně chápu.Já byla v prosinci a taky hrozná úleva.Mezi tím mě pak posílá na sono,tak vlastně každý rok mám kontrolu,ale... Myslela jsem si,že když máš stálou kontrolu můžeš být v klidu,ale případ mé sousedky mě bohužel tu jistotu už nedává.Také chodila pravidelně a stejně to nepomohlo.Dneska je po operaci a chodí na chemoterapii.Šíleně mě takové případy děsí,ale koho by ne.Přeju všem,aby nás nic takového nepotkalo.
Sonisek
taisha
| 16. 4. 2008 18:39
Vim, ze to neni natlak, ale i ja sama se Vam chci pochlubit
sušené ovoce
veronikav
| 16. 4. 2008 18:35
Holky jen vám chci napsat, na co mě upozorňovala ta moje doktorka.
Sušené ovoce má strašně hodně kalorií... třeba meruňky... koukněte se i na floru, kolik mají.

Já si vždycky myslela, že je to dobře zvolené mlsání, ale opatrně s tím.
Já třeba s mým nastaveným jídelníčkem, kdybych si dala 10 dkg sušeného ovoce, tak jsem bez večere. Já totiž můžu na večeři sníst max. 1200 kj a to je přesně 10 dkg sušeného ovoce...

Tak jen pro informaci...
taischa
SONISEK
| 16. 4. 2008 18:29
Díky,není to nátlak jen prosba a KRÁSNĚ SI TO POSEZENÍ UŽIJ.
victorky
Anny
| 16. 4. 2008 18:24
Ještě Taishe.Nemyslela jsem tím promluvit si hned,ale postupně,příležitostně.Myslím,že by se zalekl,kdybys mu hned,jak se říká dala nůž pod krk a řekla,,Tak hele,jak to teda bude"

Jinak holky.Já jsem tak ráda,že jste mě tak krásně přijali.Díky moc.Jsem s vámi mooooc ráda.V práci si vždy o svačince čtu vaše články.Ještě doháním ty starší.Chci to přelouskat všechno.

ČOKOLÁDA,no tak to je přesně můj problém.Celkově jsem ujetá na sladké.Já zas klidně týden nemusím ani kousíček masa.Když by mi dal někdo vybrat,jestli si dám kus libovoučké ogrilované flákoty a nebo Milku s oříškama,ale i bez nich,tak si prostě vezmu tu čokoládičku.A když už jí načnu,tak jí doslova SEŽERU celou.Já si neumím vzít jen kousíček.Jsem hrozná,ale teď s vámi to ,,zatím" krásně zvládám.Mlsná mě honí,ale řeším to ovocem.Čerstvé i sušené mi chutná.Jsem tu s vámi od soboty,těch krásných a užitečných rad,co jste tu napsali,to je parádička. Už se těším až nahlásím moje první shozené kilíčka.

S tou rýmou.Já jsem se vždy napařovala a pomohlo mi nalámané jehličí z borovic nebo smrku,zalít horkou vodou ,přes hlavu si ještě přetáhnout ručník a pořádné se napařit.Rýma se pak pěkně uvolní a postupně zmizí.Některé z vás tu píšou možná i o rýmě alergické,nevím,pokud už nic nepomůže,raději zajděte k lékaři a netrapte se.Můj táta přišel k alergii až v 55 letech a to celý život žil na vsi a sušil v létě seno.Ono teď vše kvete,tedy né vše,ale kvete toho docela dost.

Holčičky.Jdu ještě něco dělat,uvařím si na zítra rýži se zeleninkou a jdu si zase osedlat rotoped.Zitra jdu na kosmetiku a v pátek ke kadeřníkovi,tak zas budu krásná a od příštího týdne zase začnu chodit do posilovny.Jo a také se těším na sluníčko,aby jsme mohli někam vyrazit na kole.

Zatím se mějte,ještě sem večer juknu.PáPá.
Sonisek
taisha
| 16. 4. 2008 18:16
Dekuji za podporu, samozrejmě Soni vím, že jsi sběratelka fotek, určitě dodám, teď se chystám na male posezi se svymi exkolegy.
a pokračování
domasovanda
| 16. 4. 2008 18:16
doufám,že se to odešle,nejak se mu nechce
vztahy-Hibi
taisha
| 16. 4. 2008 18:11
Souhlasim s tebou, jenze problem je, ze on je tak trochu na baterky, sam to rikal, jeste se mi sam nikdy neozval, ale i tak s tebou souhlasim, nastesti ted odjel na hory, tam ho nechci rusit. Sama jsem si řikala, že se mu neozvu, a necham to na nem, ale bojim se, ze se niceho nedockam.
taischa
SONISEK
| 16. 4. 2008 18:10
Ach ta láska,je krásné číst,jak je někdo zamilovaný Co Ti na to říct.Myslím,že by jsi tomu měla nechat volný průběh,uvidíš sama jak se to bude vyvíjet dál.I když se znáte skoro rok,přece jen jste se viděli poprvé,prožili jste spolu krásné chvíle a vlastně už tak trošku víš,jak píšeš,co můžeš od něj očekávat.Nechce se vázat a to bude pro Tvoje zamilované srdíčko asi problém se s tím vyrovnat.Myslím,že je těžké dělat závěry po první schůzce.Chce to čas,ten Ti pak snad napoví více.A máte zase rande???Zlatíčko,moc Ti přeju,aby Ti vše vyšlo podle toho co cítíš v srdíčku,vím jak nešťastná láska bolí,i když je to už dávno.
P.S: Rády by jsme Tě také pochválily jak Ti to sluší,ale nedala jsi žádnou fotečku,napravíš to???
holky
domasovanda
| 16. 4. 2008 18:03
dneska jsem si koupila Tinu a maji tam článek o dietoložce jak hubla,je to dobré čtení,tak na to mrkněte je to v příloze
taisha
Anny
| 16. 4. 2008 17:58
Ahojky.Já si dovedu představit,jak ti je.Je to něco nádherného,být zamilovaná a to ty jsi,podle toho,co tu píšeš.No ještě by to chtělo,aby byla tvá láska opětována.Neboj,ono se to nějak vyvrbí,ale rozhodně se nenech dlouho trápit.Já bych si o tom prostě promluvila.Co,pokud o tebe stojí,dopadne to dobře a pokud ne,nezaslouží si tě.Není to přeci jedinej chlap na světě.Píšeš,že jste si celou noc měli o čem povídat,tak si myslím,že si rozumíte a nebyl to jen ***.Držím palečka,ať to dobře dopadne a ať se dlouho netrápíš.
taishe
Hibiscus
| 16. 4. 2008 17:57
Lidské vztahy jsou složité a jinač to prožívá žena a muž. Úplně tě chápu, chtěla bys každou chvilku prožít jen s ním a on se bojí. Jestli ti můžu radit "netlač na pilu", on jak říkáš se nechce zatím vázat, dej mu trochu času než pochopí, že s tebou nemusí být jen krásná noc, ale krásné i ráno, a postupně si určitě na tebe zvykne natolik, že nebude chtít odcházet... ale když bys ho nutila ať se rozhodne, tak v tomhle rozpoložení bude možná volit raději svobodu než tebe. Prostě musí tě dostat pod kůži natolik, že vymění lákavou svobodu za život s tebou. Vždyť jak říkáš jste se "naživo" setkali teprve nedávno. Neboj uvidíš, že to dobře dopadne. Moc ti držím palečky.
Hubnu od letošního února
raksasi
| 16. 4. 2008 17:54
.. ..... a zatím jsem shodila 5 kg. Kamarádka mi poradila, ať používám BIOPOTRAVINY, objednala mi je na internetu. Nehladovím, pouze jím zdravě a 5x denně, hlavně to chce dost pít, preferuji vody bez bublin, pomohllo mi to upravit si zažívání, zbavila jsem se kožní alergie a přestaly mě bolet klouby. Hlavně je potřeba tělo byčistit a vyživit.
Poděkování
taisha
| 16. 4. 2008 17:42
Holky děkuji všem opět a znovu. Jsem ráda, že Vas mám a bez vas nezhubla skoro 10kg. Jsem z toho nadsena. Dneska mi říkali žáci, jsem učitelka, jak jsem to dokazala, a ze je to super poznat. Potěší to. Jo jo kdyby to tak šlo i v soukromém životě. Jsem nějaká zdrblá z jednoho kluka. Ach jo. Je to dlouhy příbeh, ale zname se asi rok, ale nikdy jsme se nevideli, jen si psali po ICQecku, minuly vikend jsme se potkali a byl to skvely vecer se skvelym mužem. Opouštěl mě o půl osmé ráno. Porad jsme si meli, o cem povidat a nejen povidat. Ale ted ty pocity, co bude dál, on se nechce vazat, prozil si dlouholety vztah a ted zjistil, jak je skvela svoboda, ale co já? pořád na měj musim myslet, co bude dal? jak to skončí? cití něco ke mě? byl to jenom *** na jednu noc? Nevím co dál, naštěstí se mi v tomto stavu bezvadně hubne. Nemyslím na jídlo, ale na něj.
ahoj Viktorky
Hibiscus
| 16. 4. 2008 17:36
Dneska jsem šla na vyšetřerní na mamograf a moc jsem si oddychla, že je vše v pořádku, kontrola za 2 roky. V dnešní době má člověk strach, přestože se cítí fajn.

Jestli si pamatujete jak jsem psala, že bývalá přítelkyně mého mladšího syna se vdala a čekala mimčo, tak má holčičku Elišku a já se šla na malou podívat. Je kouzelná, jako všechna miminka, sice malinká 2,70 kg, ale hlavně, že je v pořádku. Posílám vám fotku.
Holčiny
jannika
| 16. 4. 2008 17:19
koupila sem si tu syrovátku s příchutí čokolády a je fakt výýýbornámnam
I já dnes hřešila a vlastně i včera ale je to jenom tím že včera sem neměla papání na poledne a v 15hod sem přijela tak vyhladověla že sem padla do lednice a zbaštila co mi pod ruku přišlo a dnes,to samé v bledě modrém a to zase díky tomu že sem neměla v poledne přestávku,šla jsem na gyndu tak jídlo šlo bokem,mno a ted mě pěkně bolí bříško,chjo chjo
Jinak počasí stojí za starou bačkoru,zítra jdu k zubaři-mám úplnou hrůzu,asi mi bude trhat moudrák,hlavně at mám kořeny rovný a ne moc hluboký.
Pořád sem hrozně unavená a ospalá,že by ta jarní únava???
A taky se na chvíli s váma loučím,nevím jak dlouho se sem nedostanu,zítra povezeme bedýnku na opravu je v záruce,na vyřízení mají měsíc ale snad to nebude tam dlouho trvat a počítač nám bude zase fakčit jak má.Tudíž prosím HIBISKUS aby mě do tabulky psala stále váhu 66 já jak to bude možné se nehlásím s novou váhou,snad o nějaké kilečko nižší
Tak se děvčátka mějte krásně a držte seještě večer mrknu,jestli neusnu tak páááááá Jana
veronikav
Kayla
| 16. 4. 2008 17:18
Verci, tak drzim pesti. Ber to tpozitivne, ze jsi snedla jen pulku a nezbastila ji celou. To taky stoji poradne usili.

Vydrz. Nejsi v tom sama.
taisha
jannika
| 16. 4. 2008 17:09
I já Ti přeji všecičko nej k narozeninám,hodně štěstíčka,zdravíčka a at se Ti splní vše po čem toužíš
ahoj
Lilimi
| 16. 4. 2008 16:35
moc se omlouvam vím že teď moc sem nechodím...snažím se papkat tak jak se má ale ne vždy se mi to daří. pak jsem na sebe teda pěkně naštvana no ale kilka jdou pomalu ale jistě+ dolu. dneska mám volno a zítra a v patek zas do prace. s milačkem si to dneska uživame donesla jsem mu snídani až do postýlky a pak udělala dobrej obídek a jsme jak dvě hrdličky

no ale bylo to potřeba....tak já si zatím vyřídím resty na emailu. všem přeju pěkný den
kayla
veronikav
| 16. 4. 2008 16:17
Kaylo děkuji.. no v pondělí jsem se měla vážit u doktorky, ale jelikož mě chytla na angína, tak jsem nešla a vážila se jen doma.
Navíc jsem zrovna měla své dny, tak to třeba bude zítra ještě míň... jdu totiž zítra ráno na konzultaci, tak se pak ozvu... nemám digitální váhu, takže jsem zvědavá, kolik teda budu přesně vážit...

No ale před chvílí jsem zhřešila. Snědla jsem půl čokoládové tyčinky... neodolala jsem . Tak jsem ted bez svačinky a navíc si musím dát hoďku cvičení.. jinak by to zítra vypadalo na váze asi dost hrozně...
Hlavně že tady Žanetce říkám ať vydrží, a sama tohle.

No co už... stalo se.
Surina Petrasan VeronikaV
Kayla
| 16. 4. 2008 16:07
Ahoj. Tos me rozesmala s tim zavesem . To budes muset poslat fotku. Tak si pekne zajezdi a vzhuru zase do uceni.
Jinak se mi s tim jidlem tento tyden nedari, jsem doma, takze porad mlsne chodim kolem spajzky ci lednice.. Sice tam mam jen same zdrave veci, vcetne 85 procentni cokiny, no ale uzobavam.
VeronikoV, takze jsi tedy vazila v po pred doktorkou min?Tak to je super. Drz se.
Petrasan- ja ted v CR ale nejsem, tak se po umeboshi musim podivat tady. A prave, ze jsem v obchode zahledla jen tu pastu, tak jsem si nebyla jista, jestli koupit nebo ne. Ale budu se muset dat dokupy, ta moje imunita je totiz nic moc.

Mejte se, ja jdu zase za praci
petrasan
ilona
| 16. 4. 2008 15:47
Máš bezva články! Prosím porad. Mám nasazenou mateřídoušku.Už se mě teda rozrostla do obřích rozměrů a nevím jak to zpracovat. Ani na co je vlastně dobrá.
Tak prosím písni!!!!! Děkuji moc!
Ahoj holky
Surina
| 16. 4. 2008 15:03
Tak u nás dnes svítí sluníčko, jedu se projet na kole a pak zase makat. Bobiku máš pravdu, budeme doma stejně. Já teda letím 28. ale už 27. večer musím vyrazit odsud. To zas bude sranda. Mám milion věcí, velkou krosnu (28 kg), snowboard s botama přilepenýma lepící páskou a celé toto zamotané do závěsu, protože nemám obal (kolem 10 kg), noťas a v k němu naskládané knížky, cd, sešity, to mělo 8kg a ještě batoh 10kg a to budu muset je v mé obrovské zimní bundě, protože by se mi nikam nevešla ...Pak vám pošlu fotku pro pobavení...
Hibiskus, já taky miluju phu-er, pak taky zázvor (nastrouhat čerstvý kořen a zalít vroucí vodou) a zelený mi taky moc nechutnal, přišel mi hořký. Ale objevila jsem výbornou sypanou směs jmenuje se to myslím Malý Budha a ten je tedy luxusní, úplně lahodný, vůbec nemá takovou tu svíravou chuť.
Zanetko a Kaylo, díky za podporu se zkouškou . Jo jo, jsem na Ostravské, bydlím kousek asi dvacet km na vesnici...
Taky chci letos začít pěstovat bylinky. Jenže jsem šílenec do pokojových kytek a už mám pokojík úplně zaplněný. Musím se krotit, protože teď mi je zalívá ségra a není z toho zrovna nadšená...Problém je, že i otec pěstuje kytičky a tak už se v baráku bude těžko hledat místečko Dokonce máme byt po dědovi a ten je taký celý zaplněný kytkama i když tam nikdo nebydlí...
Quinn, je fajn, že ses k nám zase vrátila. S tím rotopedem bych byla ještě raději opatrná, nevím teda co ti říkal doktor...
Tak holky já pádím.... Mějte krásný den. Papa
žanetka
veronikav
| 16. 4. 2008 14:24
No to tak je Žanetko... když je tak hnusně, tak nás ta mlsná honí... to znám. Já ještě teď jak jsem nemocná a sedím doma, tak bych taky mlsala. Zatím se držím...

Však jsi už postoupila, že jsi si koupila zdravější čokoládu... to je taky pokrok ne?

Je fajn, že už se blíží opravdu jaro a pak léto a to naše hubnutí nám půjde čím dál lépe... Tělíčko se nastartuje a půjde to skoro samo. No skoro

Tak se drž... to zvládneš.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
28. 6. 2025 13:03
14583
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
jirinaova