Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

čokoláda
Zanetka
| 16. 4. 2008 13:47
děvčátka já nevím čím to je, ale ta mlsná mě pořád honí.... asi tím počasím, když bylo krásně měla jsem plno energie a elánu a teď prší a prší a já sedím doma, jsem lína cvičit a jím ach joooo.... ale koupila jsem si bio čokoládu hořkou 70% kakaa...a složení je kakao, třtinový cukr a kakaové máslo a je to bez přidaných emulgátorů.... hřeším zatím jenom tímto... a snažím se to ukočírovat.....už ať je zase teplíčko a sluníčko.... jsem na sluníčku úplně zívislá.

petrasan... moc děkuji za info.... já si už ty tvé příspěvky rovnou kopíruji do jedné své složky ... a těším se až si sama na balkoně začnu sadit ty bylinky ... a pomaličku se taky o nich naučím víc a začnu využívat ve svém jídelníčku.
veronikav
SONISEK
| 16. 4. 2008 13:09
VERUNKO,proč ten jenom nám??? Patří určitě i Tobě,protože za tu krátkou dobu jsi už nějaké to kilečko také dala dolů a je to především Tvoje zásluha.Děvčata mají před námi tošku náskok,začala už v lednu,tak nám co jsme přišly déle,se to zdá,že proti nim máme úbytek pomalejší.Tak s hlavněpořádnněěvylež,já jdu zítra pro výsledky z labory,tak snad to bude v pořádku,doma mě to už moc nebaví.Tak jsem zvědavá jestli Tě pí doktorka pochválí a hlavně VYDRŽ
Váha
Quinn
| 16. 4. 2008 12:55
Hibiscus: prosím jenom uprav u mě, výchozí váha byla 76 a datum narození je 27.4.1985

Jinak přítel mi včera přivezl rotoper, když prý nemůžu kvůli kolínku ani na aerobic, ani na tenis, tak můžu šlapat bez zátěže Dneska to prubnu, jestli to nebude bolet

Už mam po tom měsící úplně ochablé tělo, všechno na mě visí mám ten dojem Děsně se těším, až se od července zas naplno pustím do sportování...nikdy by mě nenapadlo, že mi to bude tak chybět...
polníček
petrasan
| 16. 4. 2008 12:49
Žanetko, polníček je výýýborný salát, tedy aspoň pro mě, můžeš si koupit semínka, jsou teď k vidění celkem všude a vysadit si ho třeba i do truhlíku. Pak se prodává, ale není z těch nejlevnějších. Ještě bych zapomněla na řeřichu, prodává se naklíčená, ale můžete si ji normálně pěstovat v truhlíku. Zrovna ji začínám sklízet, je navíc velmi rychlá a chutná. Objevila jsem teď novou rostlinku Barbarea vulgaris - "barborka" je léčivá, používá se i jako náplast na rány, je močopudná a čistí krev, konzumuje se i jako salát, špenát apod. Začínám ji postupně zkoušet, ale budu si jich muset opatřit více ke konzumaci. Jinak výborná alternativa špenátu.
váha a rýma
petrasan
| 16. 4. 2008 12:31
Doplním, zkusím, jestli ještě něco zhubnu, ale mohla bych,nekoukám už tolik na kila , ale spíš bych upravila ještě nějaké partie na těle. Už jsem to psala, ale trápí mě horní část stehen - pod zadkem, ta mi nejde nějak dolů.
Jinak 179/74 a musím se zvážit u tchýně, neb doma nemáme tu váhu, abych se nestresovala. Už jsem tu popisovala můj vztah k pravidelnému vážení. Doba, kdy jsem se cítila jako hroch, naštěstí pominula, ale je stále na čem pracovat. Dnes jdu na ochutnávku portugalských vín, tudíž nehorázně zhřeším - přísun alkoholu, ale těším se zvláště v tomto počasí.
Bobíku- rýma, doporučila bych ti kapky ,ale jsi bohužel moc daleko, zkus homeopatii, kdyby tě to drželo moc dlouho, jinak já napařuju např. s koprem a nejlépe samozřejmě čerstvým. Uvolňuje dutiny, výborná je taky Vincentka, ale tu nemáš asi v dosahu, možná najdeš podobnou slanou minerální vodu a pak samozřejmě mořská sůl. Co si zkusit prohnat nos slanou vodou, je to drsný, ale pomáhá. Otázka jaký jsi masochista
To hřešení , to je hrůza co, popadá mě to samozřejmě taky, ale včera jsme si např. se synem koupili sušený fíky.
Taisho vše nejlepší, ať se ti ve všem zadaří. Občas to tu nestíhám ani sledovat, pak tolik nepracuju
sonisek
veronikav
| 16. 4. 2008 12:27
Sonisku děkuji za podporu. Už jsi zdravá? Mě ještě trápí angína ale kupodivu tentokrát to není tak hrozné, tak už asi v pátek půjdu do práce. Jinak bych se tam z toho pak zbláznila, jak by se mi to nakupilo .

Já jsem teda ve sladkém zatím ve fázi, že doma raději nic nemám. Nevím jak bych odolala, mít třeba schovanou čokoládku. Ale přítel tady má ještě dva zajíce a vajíčko z velikonoc a odolávám... Je fakt, že tady to nemusím, takže kdyby to byla třeba kofila, tak by asi neunikla . I když nakupuju, tak jsem vždycky neodolala a už v autě jsem slupla nějakou dobrotku. Ted si ji prostě nekoupím.

No a podle jídelníčku paní doktorky jím. No vlastně si ho sestavuju sama podle takové tabulky, abych nepřesáhla denně těch 4700 kj... Mám to dané na porce a tak vážím a počítám.. Ale baví mě to. Prvních pár dní jsem měla večer hrozný hlad, ale teď už to jde... Jen si musím zvykat chystat si jídlo do krabiček i do práce... Protože jinak jsem to dělala špatně. V práci do čtyř jsem moc nejedla a když jsem přišla domů, tak jsem to dojedla... to bylo moooc špatné , to už vím.

Vidím, kolik jsem toho jedla navíc a to jsem měla pocit, že jím celkem málo. Ale houby...
Jsem ráda, že jsem se rozhodla zajít k tomu odborníkovi, protože takovou změnu bych asi sama nezvládla... nevěděla bych jak přesně to dělat atd... zítra jdu na konzultaci a na vážení, tak snad bude aspoň nějaké to deko zase pryč...
Posledních pár let to bylo vždy při vážení nějaké deko navíc... , takže je pro mě motivace, když jde ta váha dolů, i když pomaličku... .

Jsem ráda, že vás tu mám holky. Vaše rady, podpora i vaše prohřešky... Člověk pak vidí, že v tom není sám a je mu fajn. Jde mu to hubnutí líp.. No a když pak vidím tu tabulku a to, jak se vám to daří, tak je to super!!! Tleskám vám!!!
veronikav
SONISEK
| 16. 4. 2008 12:12
Verunko,to je dobře,že to s tím sladkým zvládáš a že to jde pomalu je správné i když Tě chápu,že by jsi chtěla razantnější úbytek.O tom sladkém jsem včera zrovna mluvila s dcerou.Také byla na sladkém hodně závislá,ale chce to výdrž a jak vidíš tělíčko si zvykne.Zrovna teď prý měla období,že se to nedalo zvládnout a pořád něco málo sladkého uzobávala,ale teď prý už bez problémů zase může jít do špajzu,kde mají dětičky všeho možného a prý se toho ani nedotkne.Tak je to prostě jen nějaké období,kdy to potřebujeme a musíme to tělíčku dát.Já to sladké vůbec nemusím a teď jak jsem marodila tak ty chutě byly veliké,nechápala jsem i jsem zhřešila,ale bez výčitek.A jíš už podle jídelníčku od doktorky,nějak si nejsem jistá,jestli jsi to tu už nepsala.Tak se měj moooc pěkně a vydrž.
umeboshi
petrasan
| 16. 4. 2008 12:07
Kaylo,
kupuju si je celé, buď je prodávají na váhu nebo rovnou v nějaké většinou skleničce. Nevypadají moc vzhledně. Mají je v Country lifu, ale v Ostravě asi nefunguje, pak si je kupuju v korejsko-japonských potravinách, což je velkoobchod,ale mají normální obchod na Korunní (pro ty , co jste z Phy) a má je i Sunfood www.sunfood.cz, tak si je lze objednat, nabízí i pastu a umeocet, který teda miluju do salátu. Dá se i pít, když mu přijdeš na chuť. Jinak se jí, že se odkrajují po kouskách. Je to taková japonská pochoutka. Nebo můžeš zbaštit celou. Sunfood jinak nabízí spoustu dalších dobrůtek a pokrmů. Značku budete znát ze zdravých výživ.
váha do tabulky
veronikav
| 16. 4. 2008 11:54
Taisho vše nejlepší .

Jinak váhu do tabulky jsem tu psala, ale jen tak do příspěvku mezi psaním... takže v pondělí byla moje váha 79 kg... prosím tedy o doplnění. Moc děkuji

Suri a Bobiku, to už máte fakt za pár.. už se těšíte domů co? Tak my vám tu s holkama zkusíme zařídit luxusní počasíčko!

Jinak vám holky řeknu, že to hubnutí jde pomaličku... na to jak málo papám nic moc . Vím, že to nemá jít moc rychle, ale aspoň trošičku by se to mohlo hýbat...
No co mi zbývá... budu čekat a držet se...
Holky ani bych nevěřila, že to s tím sladkým tak zvládnu... teda mám občas chutě, ale držím se. Nemám vůbec pocit, že snad umřu, pokud nesním tabulku čokolády. Možná je to tím, že mám teď vyváženou stravu a tím pádem si tělo nežádá tolik nezdravého. Je to možné, že?
No pro mě je to strašná výhra... měla jsem totiž pocit, že to nikdy nezvládnu.

No a když se kouknu do tabulky na vaše krásné úbytky... gratuluji , jste moc šikovné!
Rakkra se tu delší dobu neukázala, snad není nemocná!

Tak pěkný den
omluva
ilona
| 16. 4. 2008 10:38
chtěla sem napsat samo,že citron.Božínku! Dneska si holky chystám na oběd zapečenou brokoličku a už mám v sobě 0,5l.zeleného čaje.Musím to počasí nějak přečkat. Ach jooo!
Surina
Kayla
| 16. 4. 2008 09:28
Tak ty jsi na Ostravske? Ja jsem totiz z Ostravy.Preji hodne sil s ucenim a bududrzet pesti. Za 12 dni jsi doma, to uz zvladnes. Verim tomu.

Jinak k pampeliskam atd. Od malicka do nas mama cpala salat z jarnich pampeliskovych listu, sedmikrasek. K tomu koprivovy caj na procisteni. Vzdycky jsem si ztezovala a dnes, co bych za to dala.
Tady si obcas koprivak koupim, ale proste neni to to prave jako kdyz si ho naskubete nekde na strani. Takze skubu jen kdyz jedu za pritelem.
Jinak otazka na Petrasan. Chci vyzkouset ty svesticky umeboshi, ale vydela jsem je zatim jen v podobe pasty. Jak se prosim te uzivaji?
Bobiku-to jsi mela vazne krizi, ze jsi dojela az pro pop corn. Ja tedy vcera nebyla lina zi zajit koupit do obchody kus kolace Takze dnes ta detoxikace jo?

Vsem ostatnim pekny den a pocasi. Tady je krasne.
pa
ilona
| 16. 4. 2008 08:59
Ahoj holky! Tak dnes je teda opravdu hnusně.Clověk se rozmlsá krásnym počasím a bum.Já byla v pondělí po dlouhé době na bruslích a bylo to super! No a ted je takové počasí,že musíme držet chutě na uzdě aby se nám nerozjely. Ze jo? Jinak taky se moc a moc připojuji ke gratulaci Taishe!Vše nej co si sama přeješ!!!!

Cajíky taky ráda.A já si dávám do 1,5l vody vymačkany cytron.A to popíjím.Ale zdá se mě,že mám nějaké problémy s velkou.Musím se asi zaměřit víc na tu syrovátku.Tak zatím pa!!
Taisha
Zanetka
| 16. 4. 2008 07:40
taky se připojuji ke gratulacím a přeji všechno nej nej nej a ať se ti splní tvá nejtajnější přáníčka a hlavně ať jsi šťastná.
Anny... neboj beruško... jsi přeci naše .
Hibiscus... narozená jsem 4.7.1976 a myslím, že jsi se ptala odkud jsem... já na to zapeměla, promiň... z Karviné.
Sonisku... já jsem taky citlivka... a občas se mi stává to co tobě... nejhorší je to i třeba venku na ulici, když mi vyhrknou slzy a já sama nevím proč... no prostě cíťa... naštěstí to není často.
petrasan... dík za ty informace o čajíčkách... určitě začnu postupně přidávat ke svému pitnému režimu.... a ty lístky pampelišky taky zkusím ... taky jsem chtěla i polníček... prý je taky k něčemu dobrý, ale ten ani nevím jak vypadá. No musím si to pročíst o těch bylinkách.
Surina... budu držet palečky na ty tvé zkoušky a ať to hezky zvládneš.
Počasí
Hibiscus
| 16. 4. 2008 06:21
Bobíku tak to tady asi zmrzneš! Dnes je příšerně, zapoměla jsem deštník, a protože schválnosti fungují, tak jsem pořádně zmokla, navíc není to žádný letní teply deštík. Tak nevím jestli nerozšířím řady vás nemocných. Doufám, že se už uzdravujete ať naberete sílu na další hubnutí.
Taishe chci rovněž poblahopřát, hlavně zdraví ve štíhlém tělíčku a samé hodné lidičky kolem tebe.

Jak jste probírali čajíčky tak já mám ráda Pu-er a Roibos, různý s příchutěmi. Začínám si zvykat i na zelený, problém je nezapomenout vyluhovat jen krátce 2-3 minuty a to se mi občas stalo, že jsem na něj zapoměla a pak je hnusný.
Teď na jaře se dají sbírat i bylinky tak se těším.

Tak jdu pracovat, snad se večer ještě kouknu co napíšete.
Opět prosím o doplnění údajů v tabulce, Anny díky za datum narození.
Počasí
bobik
| 16. 4. 2008 04:44
Viktorky už tam něco udělejte s tím počasím.
Jinak až se vrátíme tak umrzneme.

My už jsme zvyklí jen na toto:

Jinak budeme hnedle toto:
Thaiso
bobik
| 16. 4. 2008 04:39
Jandulo ty prndulo
bobik
| 16. 4. 2008 04:33

Děkuji ti za babské rady jak na rýmu. Musím říct, že jsem dnes vymačkávala citrony o sto šest a mám pocit, že už je ta potvora na ústupu. Umlátím jí vitamínama.
Ale bohužel taky čokoládou.

Viktorky moje , já už tedy dlouho neměla takovou žravou jako dnes. Pořád chodím ulizovat Nutely, snědla jsem už dvě čokoládky ( jsou to tedy jen malé, ale jsou ) a pak mi nebylo líto si zajet do obchodu ( pač doma schválně nic nemám) a koupit si popcorn. Kdybych s jistotou nevěděla, že to není možné, tak řeknu, že jsem v tom.

No nic. Zítra zahájim ten 30 denní půst, abych napravila ty dnešní hříchy a pak budu vypadat takto:

Ale to hubnu, tak jsem takto ještě nezhřešila, budu to tedy považovat za zcela vyjimečnou situaci . Tělo si to prostě dneska žádalo a tak to dostalo a dalšího půl roku má zase útrum.

Surinko jestli jsem to dobře spočítala , tak se vracíš stejně jako já 27.dubna. To je úžasné. Tak doma na viděnou.

Jandulko, píšeš, že sis koupila čajík na hubnutí , ale samo to asi nepůjde. Mám pro tebe taky jednu babskou radu. Když si u toho popíjení budeš říkat - hubnu, hubnu, hubnu, tak třeba budeš shazovat i bez diet a cvičení .
Jak píšeš chce to víru chi chi.
Já tě prostě žeru bejby.
Ahojky:))
jandula76
| 15. 4. 2008 22:56
Tak už je zase noc tak jsem dorazila

Jéé holky děkuji za pochvaly, to se tak hezky čte, ale já nejsem taková pohodářka, já jsem skrytý cholerik:)))
Zeptejte se mého manžela:)))

Jinak Daši, auto jsme sice rozchodili, ale musíme koupit nové, tohle už to má za pár, a já v tom vozím dítko, tak jdu radši do něčeho "pojízdného"
Takže ted mám nového koníčka, hledám autíko, hlavně po netu, a je to legrace, moje požadavky jsou hlavně na barvu, technice vůbec nerozumím, takže vždy něco vyberu a manža se pak může umlátit smíchyTakže uvidíme co nakonec pěkného vybereme:)))

Holčinky co říkate tomu počasí? Tady je zima jako blázen, manža kašle já odpoledne normálně usnula a malej je taky nějakej unavenej, já už chci hezky a teplo a sluníčko:((
Bobíku stále myslím, že jedu k tobě na návštěvu:))
Doufám, že už je ti lépe? Musíš to kočko vydržet, neléčená rýma= 7dní a léčená týden:)))
Mám jen babkovské rady, ponoř lokte do co nejvíce vroucí vody a drž, napařuj nosánek nad párou a hlavně si musíš říkat, už nemám rýmu, už nemám rýmu.... nebot víra tvá tě uzdraví:)))

Jak jste se tu Sonisku bavili o čajíkách, já si dneska koupila od Lerosu Reduton se jmenuje a slibuje jak po něm budu štíhlá a krásná, chutná mi více než bílý, ale obávám se , že samo to asi nepůjde, ale třeba jako podpůrný prostředek to bude dobrý, určo dám vědět:)))

Jinak k tématu, slzy v očích, já jsem sama na sobě zjistila, že jakmile je na mě někdo hodný, myslím u dr,. tak mám slzy v očích, asi jsem prdlá a od porodu, je to skoro neovladatelný, ale oni mě většinou akorát nas..., takže je to v pohoděchichi:)))

A nežen se do práce, pěkně se vylež ted je to fakt děsný všude lítají bacily a ty budeš oslabená potom ataku nemoci na tebe, tak to musíš pořádně vyležet:))budu na tebe myslet:))))))))))))))))))))

Jinak se zájmem jsem si přečetla o veganství, a holky nic pro mě, kde je masoooooo???????
Já vydržím tak jeden den, a druhý už slintám po kuřátku, nebo prasátku:)))

Pošlu vám jedno zvíře schválně mi řekněte, co si myslíte, že to je?????Tohle vůbec neznám? Nějaká exotika?

Anny, co blbneš, já už tě přijala za svou:)))
Takže jsem moc ráda, že se mezi námi cítíš dobře a snad ti s námi půjde dobře i hubnutí:)))))
Držím moc palečky, a těším se na první úbytky:))

Tak už pomalu budu končit:)))

Těším se jak si zase zítra počtu:)))

papapa Jana

p.s. jo a ten volant, jsem nesehnala, asi málo ty lidi bourají nebo já nevím...

p.p.s. a dnes ukazovali na primě, že budou dávat opět pořad o hubnutí s K. Cajthamlovou, ta byla super, celý ten pořad mě vždycky tak nabudil, tak už se těším:))
Sonisku
Surina
| 15. 4. 2008 22:45
Těším se mooooc. Už jen 12 dní. Letí to, to je fakt. Dneska chci napsat alespoň čtyři stránky mé práce a zítra další čtyři. Pak dva dny výlet a o víkendu pokračovat s učením na ústní zkoušku. Ta mě čeká příští týden ve čtvrtek, snad to nějak zvládnu.
Mají tady úplně jiný systém vyučování. Zatímco na ostravské se učíme strašně složité příklady a definice, tady si jen vysvětlují, proč to tak je, jak jsme na to přišli apod. na velice primitivních příkladech a učí se jejich použití v praxi. Pro mě je to nezvyklé. Je to určitě dobré. Ale budou po mně chtít mé názory na daný problém no a v té angličtině... A navíc budu mít jen jednu otázku. To je blbé, protože když mi nesedne, tak se nemám na čem zachránit... Ale nějak bylo nějak bude. Za týden a kousek už bude dobře
Přeji všem krásné sny Viktorky. Já budu datlovat tak do dvou, tak papa.
GRATULACE:))
jandula76
| 15. 4. 2008 22:17
Taky přejeme vše nejlepší k narozeninám:))))

a hodně hodně shozených kileček:))

pa Jana
narozeniny
Suzi
| 15. 4. 2008 22:03
Chci se také připojit ke gratulaci.Přeju hoooodně štěstíčka, zdravíčka a lásky.Té je za potřebí.A samozřejmě hodně schozených kileček.
Surina
SONISEK
| 15. 4. 2008 21:41
SURI,tak jak se těšíš domů,už to máš za pár,viď.Tak tam koukej všechny zkoušky nebo co Tě tam ještě čeká,pořádně zmáknout a s kilečkama si taky určitě poradíš.PAPA
Taisha
Surina
| 15. 4. 2008 21:37
Taky se připojuji ke gratulaci. Taisho, všechno nejlepší, hodně štěstíčka, zdravíčka a ať se ti vyplní všechno co si přeješ. A samozřejmě ať kilíčka úspěšně mizí
ahoj fajn devcata
Kayla
| 15. 4. 2008 21:23
Pripojuji se ke gratulaci. Vsechno nej s posilam kvetinku
Slunko, mrkla jsem na odkaz od tebe a je moc zajimavy. Chroupam jabko a mlsne koukam po receptech i radach.
Jinak stale uspesne marodim, no ale nebavi me to, i kdyz je pravda, ze jsem dnes dohnala par restu.
Jinak jidlo nic moc, mela jsem po obede kolac. Coz o to, zas takovy kus to nebyl a vychutnala jsem si ho,ale planovala jsem to jinak. Ty chute jsou holt potvory.
Tak zase zitra.
Dobrou .
taischa
SONISEK
| 15. 4. 2008 21:18
Vše nejlepší k narozeninám,
i já malé přání mám,
žij si blaze v plném zdraví,
užij všeho co Tě baví,
štěstí ať se na Tě směje,
to Ti z celého srdce přeje Sonisek
Anny
SONISEK
| 15. 4. 2008 21:03
Hloupoučká,vždyť jsi už zapadla,jak Tě to mohlo napadnout,že by nééééé.Tyyyy,tyyyy,to už příště nechceme slyšet.Jak se k nám někdo nový přidá,je prostě už NÁŠŠŠŠ.A s námi ta kilečka jdou opravdu dolů,protože jsme,jak píšeš,všechna FAJN DĚVČATA.

Hodně zdru při cvičení. páááá
diky
taisha
| 15. 4. 2008 21:03
Holky, děkuji Vám všem za všechno, jsem ráda, že Vás mám.
jéjej
eleanorita
| 15. 4. 2008 21:02
to se mi to nějako roztáhlo
jéééé
domasovanda
ještě,že Tě Anny máme,já jsem na to myslela,ještě v neděli,když jsem psala tabulku a vykouřilo s emi to z hlavy

Tak naše milá TAISCHO

Já Ti přeji vše nej nej nej nej horší ať se Ti vyhne a samozdřejmě hodně štěstí,zdraví,lásky a pohody a hlavně úspěšně schozená vysněná kilíčka a hlavně ať se ty potvůrky už nikdy nevrátí.tak.Jsme rády,že Tě tu máme a,že jsi se rozhodla jít s náma tady tou dvrdou a dlouhou cestou
máš pravdu Anny
eleanorita
taky se připojuju ke gratulaci

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
28. 6. 2025 13:03
14583
Ondrej Prikryl