Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

TCPETULA
SONISEK
| 10. 4. 2008 18:04
Tak to Ti mooooc díky

Už mě dostáváte do varu...
a ještě já
Rakkra
| 10. 4. 2008 18:01
vlasy jsem myslela nějak jako na tý fotce co ted přidávám...

Děkuji za názor, taky jsem pro první fotku...ještě mám krásnej korzet černo fialovej, ale to si připadám moc nahatááá...
Sonísku
eleanorita
| 10. 4. 2008 17:56
mě se moc líbíš i v těch vyzrálých letech.
Rendulina
SONISEK
| 10. 4. 2008 17:52
Já vím,že na mě stále všechny myslíte ,taky je mi jak vidíte daleko lépe a tak už můžu i reagovat.Nebojte,nepřeháním to ,ještě to pořádně vyležím Ale bez Vás by to prostě nešlo.

Rakka:
Tak já souhlasím s tou první fotkou,ta bílá Ti moc sluší.A nevím,proč se nám schováváš,tásná hoka

Jinak krásná mladá děvčata,ta Vaše data,jooo kéž bych i já mohla takový věk ještě napsat ale zase mohu říct,že jsem už vyzrálá žena v nejlepším věku
Rakkro
domasovanda
| 10. 4. 2008 17:49
tak já se přikláním taky k jedničce,jsi v tom kočka amoc Ti to sekne
Radko
eleanorita
| 10. 4. 2008 17:41
mě se nejvíc líbíš v modelu číslo jedna, v tom jsi .

Jinak já jsem taky střelec, 10.12.1985
Jeeeeeeeee
Rendulina
| 10. 4. 2008 17:40
ja hlava derava. samozrejme Soni jsem rada ze uz je ti trosicku lip a muzes se aspon sem juknout a semtam taky neco tuknout na nemoc se a uz at te tu mame na 100% a bez bacilu
Teda Domasovando
Rendulina
| 10. 4. 2008 17:35
klobouk dolu k tem kalhotum. to je skvely vysledek to se ti jde nakupovat s uplne jinym elanem co? obrovska gratulace

Radko, me osobne se nejvic libi ta jednicka. jses v tom cupr holka a ma to smrnc. Trojka taky neni spatna Model cistlo dva mi pripada ze ti spis nejaky to likco prida protoze je takovy rozevlaty a tim trochu neforemny, ale to je jen muj nazor, nerada bych se te nejakym zpusobem dotkla.

Pak tu nekdo rikal ty rasy. Ja jsem je mela jednou ve Francii a pak samozrejme jako soucast sushi ktere papkam rada ale do salatu jsem je jeste nemela. Jak je upravujes a v jakem stavu je kupujes?

Jinak si pridejte dalsiho strelenyho strelce do sbirky - ja jsem 20.12.1979
ještě
Rakkra
| 10. 4. 2008 17:25
pár tílek a bílou košili mám, ale už se mi nechtělo do toho oblíkat...a hlavně se fotit...každá fotka byla aspon na 10pokus.....

Ted jdu cvičit...papa
áááá
Rakkra
| 10. 4. 2008 17:24
nakonec, do třetice všeho dobrého (i zlého )...oo ta se mi povedla bez hlavy chichi
foto
Rakkra
| 10. 4. 2008 17:22
č. 2....
tak tedy
Rakkra
| 10. 4. 2008 17:19
posílám pár těch fotek, ještě třeba nějakou kombinaci vymyslím, jo a taky, dívejte se jen na oblečení, na obličej a vlasy určitě nee, mám je týden neumyté a v obličeji samej flek no, ale zatim takhle:

Fotka první si myslim, že je nejlepší, i proto že to tríčo mám nové a ještě ho nikdo neviděl
Ahoj holky
Surina
| 10. 4. 2008 15:48
Tak mně už začal víkend. Budu mít teď volno skoro dva týdny na psaní zkouškové práce a učení se na zkoušku... Snad to zvládnu. Jééé Bobíku to budeme doma podobně. Já odsuď odlítám 28. dubna. Taky už se těším. Úplně nejvíc asi, až všude kolem uslyším češtinu. Mi už z toho hrabe. Všude kolem norština, popřípadě angličtina, němčina, francouzština, litevština, ... No hrůza . Někdy už chytám nerva. Ale už jen 17 dní a tradáááá
Mám teď půjčené kolo od kamaráda, tak jezdím do školy (hodinku) na kole a večer chodím do posilovny. Škoda, že jsem o ní nevěděla už od začátku.
Jinak já jsem se narodila 15. ledna 1986, takže kozoroh . Mějte hezky sluníčkový den. Papa Viktorky
výživa
petrasan
| 10. 4. 2008 13:14
Jsem už trochu magor do výživy a přírodního léčení. Začala jsem se víc zabývat rostlinami a zejména jejich účinky. Leckteré napomohou i v hubnutí, ale je to spíš doplněk, protože zásadní je stejně cvičení a celkově životní styl. Takže pokud chcete všechny úspěšně hubnout, měly byste se také "pročišťovat", většinou máme šíleně zanešená střeva a lymfatické dráhy. Střeva si můžete čistit samy a lymfu s dobrou "masérkou", pak většinou i hubnutí půjde snáz. Vynikající je také nať pampelišky atd. Zajímalo by mě jaké máte zkušenosti s bylinkami - pěstování, vaření, léčení apod. Nedám na ně dopustit, protože se mi stále potvrzuje, že tím nejjednodušším a nejúčinnějším zdrojem.
Sonisek
veronikav
| 10. 4. 2008 12:51
Tak to je fajn sonisku, že už je ti o malinko lépe a napsala jsi nám pár řádků .

Jinak dcera fakt kočka... oblečení na svatbu úplně super. Společenské a zároveň pohodlné...
Do něčeho takového bys mohla jít Radko...

petrasan
SONISEK
| 10. 4. 2008 12:50
Díky za radu.Koukala jsem,že tu máš hodně zajímavých a určitě dobrých rad.
umeboshi
petrasan
| 10. 4. 2008 12:45
Mimochodem všem nemocným přeju uzdravení. Pokud vás trápí virozky apod. zkuste umeboshi , vývar z lotosu a samozřejmě česnek. Není potřeba většinou pak brát paraleny apod. samozřejmě echinacea a vincentka vám také pomůže a propolis např. do krku.
Mungo
petrasan
| 10. 4. 2008 12:42
Merci, mungo je výborný a klíčí velice snadno, osobně jsem si teda koupila už kličící nádobu, protože klíčím i žito, pšenici, řeřichu a přidávám si klíčky do salátů a tak. Jím je občas už jen tak, protože mi chutnají, žito je úžasně nasládlé . Jinak si dělám např. salát z ředkve, muntem, umeoctem a řasy. Vůbec řasy jsou výborná věc. Jaké máte s nimi zkušenosti?
chybíte mi
SONISEK
| 10. 4. 2008 12:41
Ahoj moje zlaté Victorky,tak dneska je mi už daleko lépe,tak Vám musím písnout,jste pro mě jak droga a hlavně Vám všem chci poděkovat za Vaši podporu ,abych se co nejdříve uzdravila.A jak si Vás tu občas pročítám,hned se mi s tou potvůrkou lépe bojuje.Ještě zatím nemám tu správnou sílu Vám poslat nějaký obrázek,ale vše Vám vynahradím,až se na to budu cítit.

Pro Rakku: Posílám Ti foto dcery,když šla kamarádce za svědka,taky dlouho řešila co na sebe,pak si koupila korzet s takovým krátkým rukávníkem(nevím jak bych to popsala) a k tomu si ušila černé kalhoty a myslím,že tím nic nezkazila,vypadalo to dobře.

Tak se mějte moc pěkně a já zase budu nakukovat a věřím,že budu i občas i psát.
čauky
nika2411
| 10. 4. 2008 12:19
Ahojky holky, já jsem se teď dobře napapkala - měla jsem strašnou chuť na něco sladkého, tak jsem si na obědě dala koláčky prlněné tvarohem - 5 menších koláčků. Ale bolí mě z nich zubík, to jsem si dala. Mně totiž roste osmička, tak jsem to jaksi nevychytala, ale ty chutě už byly k nevydržení. Ale chystám se dneska jít běhat, takže to hezky spálím. Včera jsem taky půl hoďky běhala a celkem to šlo - jen ty křeče v lýtkách, auau.

Jandulko ty jsi ráček a jsi narozená ve stejný den jako moje velice dobrá kámoška a den po mojí ségře . Já jsem střelec: 24.11.1985
Ahoj holky
domasovanda
| 10. 4. 2008 11:18
tak jsem doma,koupila jsem si džíny,kalhoty a mikinu .Rakkro samo sebou,že fotečky pošly rády Ti poradíme!

Jínak já mám narozky 12.08.1978,prvně to napíšu a pak sem to svoje ani nedám,že
rakkra
veronikav
| 10. 4. 2008 11:00
Ahoj Radko, jo klidně se nafoť a pošli... my ti rády poradíme. Já teda určitě..
Ale ty černé kalhoty nejsou blbé, dneska se nosí i na plesy. K tomu nějakou hezkou halenku nebo sáčko...

No jinak fajn, že máš motivaci se teď držet.. ono to vždy pomůže. A i kdyby se váha nepohla, tak ti to sluší i tak a budeš kočka!!!

Já mám ted tu motivaci, že mě někdo hlídá. Co bych totiž té doktorce řekla, kdyby se váha nehla! To by bylo blbé.
zdravím :-)
Rakkra
| 10. 4. 2008 10:20
juuu také gratuluji k volným kalhotům, teda a to si je kupovala v únoru..to není zas tak dlouho ...super Jsi šikulka a to by taky bylo, aby tech 10kg nebylo někde znát, že ???!!!!

Já jsem to včera večer nevydržela, sladký jsem něměla ale měla jsem tousty (4 plátky bílého toustového chleba) a celozrn. rozhlík a asi 10hrstí popcornu ... a dneska? Už od rána mě bolí žaludek....fuj

Také jdu na nákup do zeleniny, nic doma nemám, takže musím doplnit zásoby, abych mohla papkat zdravě....Včera jsem si koupila nový vršek na tu svatbu, ale je BÍLÉ....takže mám 14 dní na to abych to aspon v kuse vydržela a jedna normálně....

Já mám několi variací co si vezmu na sebe...nevadilo by vám, kdybych se v něcem vyfotila a pak poslala pár fotek a vy mi poradily, co si mám vzít...já vážně nevim, nikdy jsem takhle na svatbe nebyla a nevím, jestli třeba černý kalhoty nejsou blbý....uvidíme....

Já jsem narozena 28.09.1984. papa Radka
domasovanda
veronikav
| 10. 4. 2008 09:59
Teda klobouk dolů , tak volné džíny!!!!
Krása!!!
bobik
veronikav
| 10. 4. 2008 09:58
Jo jo, jsem to já co chodí k té odbornici. No ty porce. Je to myšleno jen na to, aby se to dobře počítalo. Znamená to, že jedna (pomyslná) porce má těch 400 kj(aspoň já to tak mám stanovené). No takže třeba na svačinku, kdy mám stanovenou jednu porci,můžu sníst jen těch 400 kj. Ale třeba na ten oběd jich můžu sníst pět. Ale dokupy. Prostě si to sečku, což je 2000 kj a to můžu sníst.

Vlastně to mám takto: snídaně 800 kj, svačina 400kj, oběd 2000 kj, svačina 400 kj a večeře 1200 kj.

Já mám takový seznam, kde je rozepsáno kolik čeho je třeba na určitou porci. Že třeba dvě okurky jsou jedna porce, stejně jako asi 5 cm klobásky... tak proto to asi mám na ty porce. Jen jako pomoc.

Uf, snad jsem ti to vysvětlila... prostě je to asi pro nás začátečníky lepší.

Jinak Žanetko, nechtěla jsem tě poučovat. Je mi jasné, že víš jak je kalorická čokoláda , jen jsem se ti snažila poradit něco, co třeba pomáhá mě s tím sladkým... Nemyslela jsem to špatně. Taky neříkám, abys měla z každé kostičky špatné svědomí to ne...

Já jsem včera taky trochu hřešila. Hned z práce jsem šla ke kámošce na kafíčko. Tím pádem jsem vynechala večeři a vypily jsme ve dvou bublinky... a snědla jsem tak jednu nakrájenou čabajku, když to sečtu... no mám na sebe vztek! Snad se to neprojeví...
Ono je horší, když se každé pondělí vážím před tou doktorkou a měl by tam být min. to 1 kg úbytek... tak snad bude... .

Jinak já jsem narozená 20.1.1982
Nové džíny
Mona
| 10. 4. 2008 09:48
Jé, já bych taky chtěla tak zhubnout!!! Gratuluju!!!
Já jsem poznala úbytek jenom na stehnech, váha se mě ani nehne, dareba.
Mona
viktorky
domasovanda
| 10. 4. 2008 08:55
Já teda taky váhu vím,ale nahlásím až zítra co kdyby tam nějaký deko ještě ubylo!!! Jinak si jedu koupit nové džíny,tyhle už ze mě trochu více padají,posílám Vám fotku,v tom se opravdu už nedá chodit a to jsem si je kupovala někdy v únoru a byly mě akorát-jinak se dívejte jen na ty džíny a né ještě na ten špek co tam ještě trošku je
váha
eleanorita
| 10. 4. 2008 08:00
ahoj holčinky. Váhu nahlásím raději dříve, než později. V pátek tu nebudu, mám volno a na pc se nedostanu. Takže ta moje slavná váha mi ukázala 55 Kg. Teď musím letět pro psa, tak ahoj
chviličku
Hibiscus
| 10. 4. 2008 06:26
Ahoj, jen krátce nezapoměňte se zítra vážit a hlásit váhy.
U mně to nebude slavné, ale každý den není posvícení.

Sonisko vyzdravuj, ať mám co číst, ne že by se ostatní holky nesnažily. Já teď spíše čtu než píšu, ale jsem tady s vámi. pá zítra
příspěvek
bobik
| 10. 4. 2008 00:07
Už jsem tu byla ráno a napsala sem příspěvek, ale do toho mi kleknul počítač, tak to zase bylo na darmo. Už mě to s tou elektřinou tady fakt nebaví.

Ani si nepamatuju co jsem tu všechno psala.

Veroniko chtěla jsem se zeptat ( doufám, že jsi to ty, kdo chodí k té odbornici na hubnutí ) , jak je to myšleno s těmi pěti porcemi oběda? Moc tomu nerozumím. To si jako oběd nebo tu večeři rozdělíš do měnších porcí a jíš to postupně nebo jak?

Jinak na mě z toho tepla tady padla dneska totální únava.
Po obědě jsem zahnala děti na kutě a jediný kdo usnul jsem byla já , ale zato jako špalek .

Dopoledne jsme byli shánět letenky, abychom se dostali zpět do naší vlasti milované a všechny lety jsou dosti obsazené. Tak asi poletím už 27.dubna, ale sama jen s dětmi. To bude velká prča až se někde ztratíme a už nás nikdy nenajdou. Pak budeme opravdu jako trosečníci.
No odsud by nás to mělo dopravit do Milána a pak už se snad neztratíme.
Vidíš Jandulko jak se tady z toho ráje těším za vámi domů, že už ani dospat nemůžu. A nechci tu zůstávat ani o den déle, než bylo domluvené. No nejsem já blázen.
Nejsem. Miluji totiž tu naši vlastičku Českou a tu naši vesničku střediskovou.
A těším se na zahrádku až budu dělat tohle
a taky tohle

a zasadím si kytičky do truhlíčků
A děti vrazím babičkám . Prostě se už nemůžu dočkat až budeme zase doma.

Tak děvčata my mažeme zkontrolovat jestli se všude pracuje a nikdo se neulejvá. Ještě vám sem večer písnu, jestli jsem si poctivě zacvičila. Tak zatím pááááááá.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
29. 6. 2025 12:44
14584
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
jirinaova
29. 6. 2025 15:37