Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

Jandula
Blanch
| 9. 4. 2008 23:27
čauky Jani, nejsi poslední, neboj ! Já tu jsem taky! Jsem byla na chvilku posedět s kamarádama! Dneska jsem se teda moc nehlídala, snědla jsem celou krabičku Tic Tac ! Ale zítra už na to vlítnu! Chci jít konečně po nemoci cvičit a na volejbal, tak snad mě to zase nepoloží!
Ahoj holky
lucipajda
| 9. 4. 2008 23:23
Tak jsem se na vás dnes poprvé jukla zase jste toho za ten den napsaly hafo.
Sonisku, brzy to vylež, je tady bez tebe smutno.
Jinak vím všem gratuluju ke krásným dětičkám, úbytků na váze a pěkným fotkám. nějak nemám sílu rozepisovat každou zvlášť, ale vy se v tom holky učitě najdete. Já jsem teď v kuse 5 hodin psala tu zatrápenou bakalářou, takže už sotva udržím očička. Tak s ena mě nezlobte.
Tentokrát se fakt snažím a hezky papám, aby tam byl v pátek úbytek, ale dnes mi došlo, že se o víkendu dostaví oblíbené dny, takže bude zázrak, když by se váhla pohla. Ach jo, potřebuju vidět výsledky, když je to pořád stejný, tak je to demotivující. Ale jak říkali v Pelíškách vyderžaj pionier... (asi jsem to nenapsala správně, ale ruštinu už jsme ve škole neměli )
Tak já jdu do hajan. dobrou noc a pro bobíka speciálně pěkné odoledne
PAPA
Ahojky:))))
jandula76
| 9. 4. 2008 22:33
Tak já zase nahlížím až večer a tu už nikdo, že:)))
Tak já dnes všude chodila pěšky a s dítkem lítala po městě a cvičit šla, ale odpolko jsem neodolala a v cukrárně jsem si ke kávičce koupila i špičku, mnáááám, prostě tělo to chtělo, tělo to dostalo:))takže si to tedy nevyčítám, jen si tu tiše doufám, že v pátek tam nebudu do plusu, to bych si to ale vůbec neužila:() jo a holky já mám normálně spálený ksichtík se to slunko ukáže a hned dělá že je jako léto, jsem ještě ani nestihla koupit opalovací krém tak doufám, že nedopadnu takhle:))))
A to jsem tu nedávno dávala fotky kolik je u nás sněhu fakt bláznivý počasí...

Bobíku právě, že žiju v česku, žádný severní pol:(
Ale stejně je tu pořád sníh:(
V březnu 06, když se narodil Vojta jsem málem nedojela z porodnice, jaký byli závěje, a vyhazovali jsme ještě v červnu, jojo jinak to nevidím asi pojedu za tebou to budou mejdany:))
Podle fotek si naše dětičky budou velmi ale velmi rozumět, jen mám trochu strach o naše zdraví, ale kdyžtak je trochu přitopíme a bude, i když ten tvůj potápěč se asi nedá vid:)))

tohle jsem já, stále připojená:))) I na pláži:)))
Bobiku máš moji upřímnou závist, ale jás e dočkám, i tady bude krásně, sice dnes okolo 15, ale to už jde ne?
U vás je to na kulicha a důvod k tomu v noci přitopit:))chichi, jinak vám to všem strašlivé sluší, dětičky jsou andílci už od pohledu:))

Jo něco na pobavení, Vojtu dneska jeho kámoška naučila nové slovo PIVO:)))
A ještě od té doby pořád říká, že je kamaradka, Vojta kamarádka mami

Sonisku, stále na tebe myslím, no nazdar chřipka a ještě angína k tomu, ufinky ufi:((
Tak marode nevystrkovat hlavu z peřiny a potit se a pít čajíčky a vůbec léčit sea když to jinak nepůjde tak tady je alternativa:))
Tak honem at tu s námi můžeš zase být.....

papapa Jana

domasovando: tak já jsem 14.7.76 no nic moc mladoch, ale pro ten dort, ti nahlásím i datum:))
tak se holky taky hlásněte, at víme kdy :))
Teda
domasovanda
| 9. 4. 2008 21:33
tady je dneska jako o,to Vás to

takhle zmohlo?

,tak já jdu teda takya Vy běžte .Tak dobrou a sladké sny,ale né o ,ale o .!!!!!!!!§
ahoj holky
domasovanda
| 9. 4. 2008 20:11
tak mě dneska tak napadlo,že když už jsme sem poslaly naše fotečky,tak by nebylo špatné sem dát i kdy má kdo narozeniny,já bych je k těm fotečkám chtěla,ať Vám můžu potom hezky popřád a poslat fotečku třeba nějakého (zeleninového) ,co Vy na to???????
Jeeeee
Rendulina
| 9. 4. 2008 18:12
Suri, to jsi mi pripomela lucinu. Ja bych si ji holky tak dala!!!! jenze to tady nesezenu takze to vypada ze si pochutnam az zase dorazim domu a to bude asi nejdriv v zari no ale slintam jako to Pavlovi psi
Sonisku
Zanetka
| 9. 4. 2008 17:51
to je mi moc líto, že tě přepadla nemoc... hezky odpočívej a leč se... ať je ti brzy zase dobře a jsi tady s námi .

Ilonko ta změna je super, sluší ti to.

Verunka... já vím kolik má 1 kostička čokolády Kj i to, že když si dám místo toho víc zeleniny, že se najím a kj jsou stejné... jenže mě je to třeba v tu chvíli jedno ale to se poddá... už hřeším jen trošku ,bohužel večer!!!!ale nevyčítám si to.... no hold je mlsací období.... brzy přejde.

dneska bylo venku tak krááááásně... konečně sluníčko a teplo holky mě se tak blbě píše... mám před sebou na stole malou... a nohama mi tady ťuká do klávesnice a rukama bere vše na co dosáhne .... mějte se hezky pááááá
Sonisek
jannika
| 9. 4. 2008 16:53
Brzo se nám sluníčko uzdrav,bez těch tvých obrázků je to tady takový neúplný hezky bumbej čajík s medem a spoustou citronu,odpočívej a určitě s bacilama zatočíš
Merci
Surina
| 9. 4. 2008 14:32
Já mungo zbožňuju. Jak říká Rendulina, výborné do salátů, ale nejlepší je chlebík s lučinou a posypat naklíčeným mungem. To bych si teď dala. Ještě si musím počkat. Ale už jen 19 dní a su doma
Mungo
Rendulina
| 9. 4. 2008 14:17
Ahoj Merci,

ja si pravidelne nechavam naklicit mungo a pridavam ho do jakychkoliv studenych zeleninovych salatu. Taky jsem ho klidne pridala do fazoloveho salatu. klicky se daji chroupat i samotne ale to me nikcy moc nechytlo. Zrovna vcera jsem koupila novy pytlik abych mela do zasoby tak hrstku dve dneska proleju vodou a necham naklicit.

moc doporucuju

Sonicko, to je mi lito ze te to takhle zkolilo, ja uz jak dlouho sklepavam zanicene mandle, taky nadhera. tak hlavne hodne ovoce a zeleniny at doplnis vitaminky a vypotit. abys zase byla cupr holka a mohla nas tu psychicky podporovat.
Mungo
Merci
| 9. 4. 2008 14:00
V první řadě všem, kteří jsou nemocní přeji brzké uzdravení. Všem, kteří mají dojem, že stále jenom hřeší přeji aby z toho neměli špatný pocit. Vždyť o tom to hubnutí není. Přece si musíme občas něco vychutnat.
Chtěla jsem se zeptat, jestli náhodou někdo nemáte zkušenosti s mungem. Chtěla bych ho zkusit nechat vyklíčit. Někde jsem četla, že je vyklíčené chuťově jako hrášek. A já hrášek zbožňuju. Nebo kdyby měl někdo nějaký recept, tak by to také bylo skvěěěěělééééé.
Chřipka
Mona
| 9. 4. 2008 13:46
Ahoj holky, Petr je od pondělí taky nemocný, vlezla na něj chřipka.Taky ho všechno bolí a jako obvykle umírá.Musíme okolo něj všichni poletovat a plnit jeho pokyny.To je jenom:"Mě je zima, mě je horko, čaj, paralen,...!!!"To je horší než malé děcko.
To já když jsem nemocná, tak musím fungovat.
Všem nemocným přeju rychlé uzdravení a teď se jdu zase učit.
Pa pa Mona
Holky
ilona
| 9. 4. 2008 11:56
Jandulko,Bobíku,Heladomo a Niko!!! Jěště jednou mooc díky,za pochvalu.A holky jedem dáááál!!!! Jsem zvědavá na páteční vážení.U nás je krásně slunečno,tak pádím s malou na zahrádku. Tak pa a mrknu k večeru!!!
Sonisek
Blanch
| 9. 4. 2008 11:55
Sonisku, tak se brzo uzdrav! Musíš hodhně vitamínků, odpočívat a hodně pít, třeba nějaké čajíčky a dej si i trochu medu, potřebuješ energii!
bobik
veronikav
| 9. 4. 2008 11:44
Já pořád nevím, kde to teď žiješ!!!! Nádherné fotky, jako z ráje... Prosím prosím napiš kde to je...
bacily
Kibic
| 9. 4. 2008 11:04
Sonisku, přeji ti brzké uzdravení. Zrovna, když se to sluníčko snaží vykukovat, ty ulehneš. Ale ty to zvládneš. Jen pěkně hajej a hodně pij, ať ty bacily vyplavíš.
chřipajzna
SONISEK
| 9. 4. 2008 10:22
Ahoj zlatíčka,tak jsem se teď vrátila od doktora a je to pořádná chřipajzna,možná se prý rozjede i angýna,tak bych musela hned přijít pro antibiot.Ale doufejme,že ne.Tak jsem byla ráda,že mě to celou zimu nepostihlo a ona ta mrška si mě přece našla.Všechno mi bolí,jsem hrozně zesláblá a tak jdu pěkně do podstýlky nabrat sílu.Mějte se krásně a já si Vás alespoň vždycky přečtu i když reagovat nebudu,nemám na to zatím sílu.
odborník
veronikav
| 9. 4. 2008 08:58
Ahoj kočky...
Tak jsem se tu prolouskala všema vašima příspěvkama od soboty. Nářez!
Jste všechny šikovné jak se držíte. Žanetko ty to zvládneš s tím sladkým...Já to taky nějak překonávám a to taky jak jsem ti psala jsem byla sladkomil. Teď zatím ještě nepřišla krize, tak se držím a celkem ti to jde...
Domasovando máš krásnou holčičku... no a to pohoštění... hmmm mňam .
Sonisku na dětičky se moc těším, tak za pár let... mám ty papoušky dva, ale nemluví .

No a ted k tomu hlavnímu. Tak jsem holky byla v pondělí konečně u toho odborníka aby mi sestavila ten jídelníček a řekla už výsledky toho bodystatu. No ale byla jsem zklamaná jako hrom . Tím, že cvičím už tolik let pravidelně jsem si myslela že budu mít hodně svalové hmoty. A ono houby... teda i ta doktorka z toho byla překvapená. Řekla mi, že podle těch údajů to vypadá, jako bych byla totálně neaktivní . Tak pořád přemýšlela a přišla na to, že jím hodně málo bílkovin (hlavně masa) a tím pádem se mi ty svaly neudrží... Tak jsem to aspoň pochopila. Je fakt, že jsem jedla maso tak max. jednou týdně.

No každopádně mám 34% tuku a měla bych mít tak pod dvacet . No nastavila mi jídelníček tak, že denně musím sníst 12 porcí po 400 kj, což dohromady znamená do těch 4800 kj denně.
Rozloženo to mám takto: 2 porce snídaně
1 porce přesnídávka
5 porcí oběd
1 porce svačina
3 porce večeře.
Mezi tím asi tři hoďky pauzy... No, třeba když si chystám oběd do krabičky do práce, tak je toho fakt hodně, abych snědla ten potřebný počet kj. Třeba 2 krůtí steaky,dva větší brambory a ještě i zeleninový salát. Ale jinak je fakt, že večer umírám hlady. Včera jsem byla ještě dvě hodky na aerobiku večer a pak jsem musela uklízet a jít pak spát, jinak bych sežrala ledničku. Asi je nejhorší ten začátek... než si bříško zvykne .

Samozřejmě si vše podrobně musím zapisovat... čas, co sním, porce, kj... ale holky mě to tak strašně baví... Vůbec nemám potřebu jíst něco navíc. I když mám třeba hlad, tak prostě si řeknu, ne, mám nějaký plán a ono to jde... .

Jo a Žanetko, mě třeba s tím sladkým pomohlo, když vím, že jedna kostička čokolády má asi 400 kj, což je jedna porce jídla. Takže kdybych si dala 1 kostičku, tak jsem třeba bez svačiny. A to bych si místo té kostičky dala třeba 2 celé salátové okurky... vyjde to energeticky na stejno, ale ta kostička mě určitě nezasytí....
jen na rychlo
eleanorita
| 9. 4. 2008 08:01
tak si holky představte, že už mě ti obchodníci z hubnutím taky dohnaly, ale jen po e-mailu. Paní píše, že se dozvěděla tady na diskuzi, že MARNĚ bojuji s nadbytečnými kilíčky. To přece není pravda, sice bojuju, ale ne marně. Paní asi neumí číst, nebo co. Zase to bude nějaké buničinové pití a buhví jaké driáky. Tak jsem jenom chtěla říct, že mě naštvala . Musela tu přece číst jak hubneme, že zdravě jíme, cvičíme.
Ahoj, odpolko snad sem skáknu. Pa Petra
pánský model
bobik
| 9. 4. 2008 04:19
A ještě Jiřík. No holt to bude atlet .

Tak děvčátka dobrou noc a zase zítra. pááááááá
pánský model
bobik
| 9. 4. 2008 04:17
A ještě Jiřík. No holt to bude atlet .

Tak děvčátka dobrou noc a zase zítra. pááááááá
Poslední
bobik
| 9. 4. 2008 04:13
Jsem tu zase poslední. Už všechny hajáte.

Já se sem dostala až teď večer, protože tady bylo dnes opravdu hodně teplo a tak jsme se celý den váleli s dětmi dole pod barákem v bazénu.

Lili a musím tě uvést na pravou míru. 17 nebo 18 stupňů tu nikdy nikdo nezažil. Tady to v noci klesne max na 22 a to si černoši oblékají zimní čepice. To myslím fakt. Jinak je tu večer okolo těch 25 - 27 stupínků.

Jsem moc ráda Heladomko, že vám vločková polívečka tak chutnala. Jak narazím zase na něco zajímavého , tak písnu. Já dělala dnes dětem nudle s mákem a olizovali se až za ušima. Hlavně náš malej. Tak nevím jak může být tak hubenej.

Jandulko ty snad bydlíš v Himalájích nebo co. To není možné to počasí a ten sníh tam u vás.

Jinak chválím Ilonku. Jsi opravdu kočka . Jen tak dále.

No a já valím dát děti dohajan a budu poctivě cvičit. Vašíka a potom hupsnu na orbitrek. Nebo naopak to je fuk.
Jak jsme tu měli tu návštěvu , tak jsem se čtyři dny flákala a taky baštila trochu víc, tak to zase musím dohnat. Už se na to i těším.

A jinak vám pro velký úspěch posílám zase nějakou tu fotečku. Koupili jsme si dneska děti a já nové plavky, tak koukněte jak jim to sluší.
Ahojky holky
Blanch
| 9. 4. 2008 00:35
Tak ať se snažím, jak se snažím, tak pořád nemůžu dočíst, všechny příspěvky co jsem tu nebyla ! Tak Vás alespoň pozdravím! Já jsem o víkendu taky trochu hřešila, ale nemohla jsem moc jíst, protože mě strašně bolely bedra a když jsem něco snědla tak to bylo ještě horší a ta boles přecházela i do pravého podbřišku, ale už je to snad ok! Dneska jsem se držela, až na večer, šla jsem ke kamarádce hrát Osadníky z Katanu a dala jsem si trochu brambůrek, tak to musím zítra vysportovat! Doufám, že zítra už budu vzorná! Chci mít v pátek nějaký úbytek!

Jinak Dáši, přeji dodatečně Denisce všechno nej nej nej k jejím narozeninám! Je to zlatíčko!

Bobiku, Ty se tak máš, že tam máš tak krásně, úplně Ti to závidím! Asi k Tobě doplavu !

Niky, dovča musela být super, my se chystáme s mojím a našima po státnicích do Tater, tak snad to vyjde! A doufám, že se tam mojemu bude líbit! On je takový peciválek! Nejradši by jen spal! Ale když tam budeme s našima, tak to chodit bude!

Jinak ostatní taky moooooooooooooc zdravím a nestrácejte žádná naději, když jednou zhřešíte, není konec světa
a ta nejveselejší
jandula76
| 8. 4. 2008 23:18
Tak tohle je rozdíl 8 hodin:)))
Neuvěřitelný, schválně jsem to fotla:))

papapa Jana

p.s. omluvte modela, zrovna se vztekal, že nechce dělat cvak
fotečka
jandula76
| 8. 4. 2008 23:16
tak to je Vojtíšek jak hledá trávu, co tam ještě včera přeci byla

papapa Jana
fotečka dalšího sněhu:(
jandula76
| 8. 4. 2008 23:15
tak další trochu jiné vánoce

papapa Jana
Viktorkám:))
jandula76
| 8. 4. 2008 23:14
Ahojky všem:)))
Jsem orvaná jak opice, tak jsem vás jen rychle přelítla a jdu směr postel, ani nemám sílu na smajloše, tak přístě ju?

Sonisku, ty moje pusinko, honem se leč at ti není hůře, už začíná vylézat sluníčko, tak šup at už jsi venku z postýlky:))

Žádná nemoc tě nedostane, nebo ji nabančím:((((

Ilonko chválím rozdíl obrovský vidíš jaká jsi kočunda, tak jen tak dál:))

Ostatní moc moc moc zdravím a holky pozor posílám pár foteček našeho super počasí tak se držte at nespadnete ze židliček

papapa Jana

takže tahle je z dnešního rána, trochu šok:((
pochvala
nika2411
| 8. 4. 2008 21:59
Ilonko tobě to teda slušííííí
Ahojík
Suzi
| 8. 4. 2008 21:52
Ahoj holky. Dlouho jsem se neozvala Měla jsem moc práce a hlavně s mojím předěláváme byt, tak neni vůbec na nic čas. Jste holky šikovné, takové krásné úbytky. U mě asi žádný úbytek nebude, trochu jsem tenhle týden správnou životosprávu nedodržovala
Přeju vám krásný zbytek večera a dobrou noc.Papa
jupí
heladoma
| 8. 4. 2008 21:39
To byl u nás dnes krásný den, hned jsem toho využila a šla s dětmi na procházku no procházku dětičkya druhýa maminka za nimi a to jsem si předtím dala třičtvrtě hodky na orbitreku, ale necítím se vůbec unavená , naopak spokojená, že jsem pro sebe něco dělala.

Jídlo jsem měla dnes také v pohodě k obědu jsem si udělala zeleninový salát a k tomu osmažila šmakouna, nakrájela na kousky odběhla k telefonu. Když jsem přišla zpět půlka šmakouna fuč, Lukáškovi moooooooc chutnal.
Včera prozměnu jsem dělala k obědu zampiony se zeleninou a kuskusem, manželovi to tak vonělo, že mi půlku snědl. Já ty moje chlapy snad naučím jíst zdravé věci.

Bobíku moc chválím tu polévku s těmi ovesnými vločkami, Lukáškovi moc chutnala snědl tři talíře.

Ilonko tedy sekne ti to.

Soni přeju moc brzké uzdravení , budu na tebe myslet.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
29. 6. 2025 12:44
14584
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
jirinaova
29. 6. 2025 15:37