Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

Nika
jannika
| 11. 4. 2008 16:44
teda ty si kočka krásný třičtvrtáčky ještě sem si říkala že se nám ukážeš v těch tričkách a ono nic
váha
bobik
| 11. 4. 2008 16:29
Hlásím svoji aktuální váhu 64 kg. Teď když už to pro mě není tak důležité ty kila , tak jdou dolů .

Mono co já bych dala za to kdybych shodila něco ve stehnech. Ty jsou moje největší slabina a pořád mě straší .

Dáši ty kalhoty no to je prostě paráda. Moc nových věcí si nekupuj. Jestli to takhle s tebou půjde dál, musela bys je někomu darovat . Moc ti gratuluji.

Veroničko a ty nesmutni. Když máme svoje dny, tak jsme o kilo těžší všechny. Tělo zadržuje vodu. To se pak srovná.
Jinak děkuji za vysvětlení těch porcí. Teď už tomu rozumím. Moc by mě zajímal ten tvůj jídelníček.
Jak píšeš asi tam bude spousta užitečných věcí.

Petrsan když čtu tvoje příspěvky , tak mám pocit, že je to snad v hebrejštině. Některé výrazy jsem v životě neslyšela. Je vidět, že se zdravé výživě asi hodně věnuješ. Určitě až se vrátíme , tak něco z toho vyzkouším.

Rakko já jsem taky pro model číslo 1. Moc ti to tam sluší. A vlásky máš prostě nádherné. Ty ti doslova závidím. Takovou hříbu bych si taky přála. Jsi

Dáši udělala jsi další pěknou tabulku, ale moc starších než jsem já vás tu tedy neni. To je fakt hrůza. Já jsem se narodila ve stejný den i měsíc jako TCPetula jen o dost dříve . 10.12.1978

Sonisku jsem ráda, že už je ti lépe a tvoje dcera je ze všech těch missek pro mě nejkrásnější.

Lili o žádných vedrech tady na ostrově nemůže být ani řeč. Dokola nás ošplouchává Atlantik a pofukuje tu příjemný větřík. Žádná tropická vedra se nekonají. Co se týče podnebí je to tu opravdu ráj .

Jinak děvčata v plavkách jsem se vám tady ukázat nemohla, pač se mi nějak vyhrnula podprsenka a leze mi z ní půlka prsa. Tak takle se tu vystavovat nebudu . Až mě můj miláček vyfotí příště a bude se na to dát koukat, tak pošlu vzorek. Tohle by muselo být s hvězdičkou .

Tak jsem ve zkrácené formě sepsala zhruba to co včera, tak snad se mi to zase nesmaže.

Přeji krásné odpoledne všem Viktorkám do republiky. Užívejte si pátek .
VÁHA
romca
| 11. 4. 2008 16:29
Zdravím všechny holčiny.Vůbec nic nestíhám,dnes ještě slavíme narozky Milánka 12.let tak se mám na co těšit.Naprala jsem se rýží abych se nepustila do dortu a chlebíčku.Holky ten dort je tak krásný samá jahoda.Já vám ho pošlu potom na fotce.Jinak váha je 70kg tak mam dole 9kg,to je paráda.Ještě potřebuji 6kg.a budu spokojená.Jinak mé narození je 29.6.1973 papa a krásnou sobotu a neděli.
datum narozeni
Rendulina
| 11. 4. 2008 16:13
ahoj Domasovando, seznamek vypada moc pekne a barevne ale vypada to ze jsem ti tam nejak vypadla, tak ja se tam pokusim vtesnat jeste jednou 20.12.1979
Norsko
petrasan
| 11. 4. 2008 16:11
Tak Norsko... poslední dobou mě popudily norské fondy(granty), taky jich mám plný zuby. Stálo mě to spoustu práce a úsilí a výsledek bude spíš negativní. A kdy se vracíš, jaká tam byla zima? Měla jsem jednoho spolužáka Nora - zvláštní existence... Moc ten sever nevyznávám. Jsem poněkud teplomilnější asi by mi vadila ta jejich uzavřenost . Když jsem viděla seveřany pít, tak to byla taky vždycky smršť - hlavně do němot y až doslova padli. Nezoufej
Díky za podporu
Surina
| 11. 4. 2008 15:45
Petrasan i Lili6...
Jinak Petrasan já normálně pečivo skoro nejím, jenže tady nemám na výběr. Chleba stojí 4, 40 NOK a jeden malý jogurt 9 NOK, Jablko 6 NOK a tak bych mohla pokračovat, ale už budu doma a bude dobře...
Holky já jsem se zas tak nas... Kámoš mi poslal slivovicu. Chtěla jsem na závěrečnou párty. Jenže oni ten balíček kontrolovali a před chvílí mi došel dopis, že to zadrželi v Oslu a jestli to chci, tak musím zaplatit asi 500 na naše, no tak jsem se málem rozbulela... Nechala jsem to poslat zpátky do Česka, protože nemám zbytečných pět set za půllitra slivky. Nehledě na to, že kámoš za to dal na poště minimálně 200. Ach jo...
změna
petrasan
| 11. 4. 2008 15:05
Suri,
nic si z toho nedělej, když jsem byla ve Francii, tak jsem taky nejprve šíííleně ztloustla, nikoho jsem neznala a pak byla trochu vystresovaná z prostředí a jazyka, protože jsem se sice učila asi 4 roky a patřila mezi pokročilé, ale na místě vždy zjistíš, že to tak není, postupem času jsem se rozmluvila, našla si kamarády a zakotvila v denním režimu. Byla jsem nejprve jako au-pair a pak jsem tam psala diplomku.Začala jsem tam chodit i do fitness, abych se zbavila těch obludných tuků, alespoň jsem se i naučila slovní zásobu z cvičení a začala se taky víc zajímat o výživu. V rodině, kde jsem byla, se léčili homeopatií. Taky ze mě byl čistý vegetarián, nabídka zeleniny je ve Francii skvělá. Dělala jsem si různé saláty, oblíbila si čekanku, fenykl a tolik polníčku už jsem nikdy potom nesnědla. Ty jsi někde na severu že? A co ryby? Zkus eliminovat pečivo a pak polívky ze sáčku. Viděla jsem např. co mají v biu v Dánsku a žasla jsem. Mají i bio kadeřnictví. Ve Francii už v r. 1999 měli skvělý biomarkety, kde jsem poznala spoustu skvělých věcí a naučila se je připravovat a konzumovat. Pak samozřejmě tam byly trhy s domácími výrobky všeho druhu.

Tak ti držím palce
váha
SONISEK
| 11. 4. 2008 14:58
Tak jsem od rána pěkně snažím se připojit na internet a nějak se mi nedaří a když jo,tak než to napíšu zase to vypadne.Tak nevím co se to tu děje.Má váha do tabulky je 78.9kg tak konečně se to pohlo.Není to tou nemocí,vážila jsem se už před tím
narozeniny
Suzi
| 11. 4. 2008 14:45
Teď jsem si uvědomila, že píšete, kdy máte narozeniny. Já jsem narozená 1.8.1980
Tak papa, musim něco ukuchtit tomu mímu hladovímu chlapovi
váha
Suzi
| 11. 4. 2008 14:42
Ahoj děvčata. Tak jsem konečně po dlohé době takhle brzo z práce doma. Dokonce jsem stihla i kadeřnici :)
Hlásim 66,7kg. Sice žádný velký úspěch, ale aspoň že tak
Jinak přeju moc krásný víkend a hubnutí zdar!!
:o)
Lili6
| 11. 4. 2008 14:13
Surinko ono to doma půjde určitě mnohem líp! Se nedivím, v takových
podmínkách, že se to nedá moc zvládat. Ale dobře je že jsi začala, víš
jak na to a nechybí ti odhodlání za chvilku se vrátíš do naší malé zemičky a kilečka tě začnou opouštět bleskovou rychlostí, to bych se vsadila

A moc děkuju za info a podporu

A co naši marodi - už je lépe? Já myslela že mě taky něco skolilo, pěkně mě bolelí už třetí den mandle. Ale teď nevím, jestli to není od zubu. Probudil se mi totiž zoubek moudrosti, dáseň mam celou nateklou, čelist mě bolí až k uchu, tak možná jak se tam tlačí, že to nějak naštvalo i mandličku. Doufám že ano tedy, marodit bych teď vůbec nechtěla - namám na to čas no
konečně konec týdne
Lili6
| 11. 4. 2008 13:59
Taaaak a poslední všední den už je za půlkou, hrozně se těším na víkend
Sice si vezmu práci domů, takže žádná sranda nebo relax se konat nebudou, ale asi právě z toho mam takový dobrý pocit paradoxně. Že budu pořádně makat (na sobě, na projektu, úklid, učení...) zužitkuju každou víkendovou minutu, doženu resty a alespoň o kousek se zase posunu vpřed
To teď moc potřebuju, nějaký posun :o)

Sonisku - teda těmi "tlustými videi" jsi mě dostala Tam je vidět, jaké máme štěstí, že jsme se daly do kilečkového boje a nenechaly to zajít takhle daleko! A taky mě to trošinku povzbudilo - si říkám jak jsou ty mé tukové vrstvy nechutné, ale když se člověk koukne na něco takového, to si hned připadá úplně normální jsme na dobré cestě, vydržme kočinky!!!

Rakkro - s tím bříškem to mám úplně to samé :o( ráno mam propadliště, dokonce i nějaké ty svalíky na něm zahlédnu... ale už po snídani (půl litru vody a miska ovocného salátu) je to na něm vidět. A co teprv když se nacpu dalšími jídly a bumbám litry vody - když jsem napitá po obědě (zrovna teď) mam bříško jako meloun, napnuté a nafouklé, no vypadá to jako bych byla v jiném stavu Ještě že nosím takové ty dlouhé minišatové trika (jako tuniky, volné a pod zadek) krásně se v nich tyhle břišní výkivy schovají. Když jdu spát, tak tři hoďky po posledním jídle a s vyběhaným pitím, mám bříško zase placaté (ikdyž ne tolik jako ráno). S tm holt nic nenaděláme, já si říkám, že až na něm nebudu mít žádný tuk, bude to lepší a netrápím se tím už

Veronikav - souhlasím s holkama, určitě je to těmi proklatými dny Tělo automaticky zadržuje nadměrné množství vody a to se na váze projeví, taky během nich mívám o 1-2 kila víc, ale pak to hned zmizí. Bumbej přes víkend víc zeleného čajíku (odvodňuje) a držím palce, ať je pondělní vážení lepší (a kdyby náhodou né, při tom příštím už výsledky zaručeně vidět budou)!

Lucisho - nesmutni kočičko hlavně to nevzdávat!!! Mě taky váha dlouho stála, skoro celý únor a i březen byli úbytky buď minimální, nebo vůbec žádné. No a při minulém vážení to bylo dokonce půl kilečka nahoru. Styděla jsem se hrozně Jen neházej flintu do žita, pěkně se do toho opři a půjde to A nebo si dej třeba týden oddech, papkej cokoliv budeš mít chuť a odpočiň si, a ten další týden začni znovu a se vší parádou, pěkně vrozně a určitě to zase začne jít dolů Krize holt musí dřív nebo později přijít, hlavně nepodlehni a zůstaň s námi!

Merci - díky za info o mungu, vypadá to lákavě, v pondělí pádím do zdravé výživy (stejnak mi došla syrováka a já bez už nějak nedovedu žít ). Dík

Kristufku - žádné takové, ani náhodou nejsi navíc, tady je místo pro každého, kdo potřebuje podpořit v boji s kilečky! To nevadí že se nedostaneš tak často, pěkně na nás jukni jak se ti povede a ozvy se co je nového, jak jdou úbytky... ať můžu mít radost i za tebe jak ti jdou kilečka dolů

Nikkinko - veveruško naše to jsou ale krásné gatě! Moc ti sluší Já už se tááák těším až si nakoupím nový jarně/letní šatník! Sice tedy nevím za co, ale snad nějakou banku do té doby vyloupím alespoň zatím stihnu ještě něco shodit
Ahojda holčiny
Surina
| 11. 4. 2008 13:36
Tak jsem vás konečně přelouskala. Bylo toho opravdu hodně. Já jsem včera byla na párty. Bylo to docela fajn. Měli jsme tam i večeři. Těstoviny s krevetami. Jedla jsem je poprvé a musím říct, že to bylo fakt dobré. Ale jsem na sebe strašně naštvaná. Ale fakt strašně. Jsem tlustá jak Já bych se nejraději neviděl fakt. Jím teď úplně normálně. Na snídani chleba s margarínem, na oběd těstoviny nebo rizoto a na večeři polívku ze sáčku. Nic jiného nemám. Včera na té párty jsem myslela, že mi uletí knoflík u kalhot a to jsem je měla na začátku úplně v pohodě. Navíc teď jezdím skoro každý den na kole a chodím do té posilovny.
No a navíc jsem pořád strašně unavená. Mám úplně přeházený režim. Chodím spát v 1 v noci a když musím vstávat do školy kolem 7, tak to pak přijdu domů a spím třeba tři hodiny. Skoro každý den. Je to hrůza. Mám pak akorát blbou náladu, že jsem prospala celý den. Dnes u nás svítí sluníčko. Úplné jaro. Asi vyrazím na procházku. Dnes mám půst. A zítra si udělám jen zeleninový vývar. Třeba je to jarní únavou nebo co. Já fakt nevím. Už ať jsem doma a můžu chodit na aerobic, na tenis, na kolo a jíst super zeleninku ze zahrádky a normální jídlo... Ne furt to samé. Úplně se těším až začneme s taťkou tu naši "dietu"
Lili6: To mungo opravdu nestojí moc a vydrží dlouho. My kupujeme velký sáček myslím 500 g a stojí myslím kolem 30 kč ve zdravé výživě. A jinak nesmutni, že jsi zhrešila. Jsi z nás beztak nejšikovnější, jak tak poctivě cvičíš!!! A těším se na tu fotku. Zakladatelka diskuze a ani nevíme jak vypadá
Domašovanda: Tak ty kalhoty jsou bezva. A žádný špek jsem teda neviděla .
Bobiku: Kde je ta tvá fotka v nových plavkách? Děti ukážeš a sama se nepochlubíš? Tak honem honem ať máme motivaci
Veronika: Je fajn, že chodíš k tomu odborníkovi. Je fakt, že tě to donutí. A nesmutni, že jsi ještě nic neshodila. Třeba je to opravdu těmi tvými dny. Já teda nevím, já žádné výrazné změny nepozoruju, ani v chutích ani na váze. Já na to aj zapomenu, že mám svoje dny. Ale u každého je to jinak co? V pondělí se ručička určitě pohne neboj.
Rakkra: Jednoznačně foto jedna. Jsi kočka.
Kayla: Tak já teda do toho Rumunska nakonec pojedu. Ale ten zájezd, který jsem si prvně objednala už byl plný. Tak jsem si objednala jiný ve stejném termínu, jen asi o dvěstě dražší a je tam náročnost 3-4. No nevím co to obnáší, neumím si to moc představit, ale doufám že to zvládnu. Já chodím po horách moc ráda, i když je pravda, že mi to taky celkem trvá. Mám astma tak vždy funím jak lokomotiva. Ale snad to bude ok. Chtěla jsem se tě zeptat, jak se upravují ty řasy? To se prodává v nějakém suchém stavu a pak se to namočí? A jak to chutná? A kolik to tak stojí? Docela mě to zajímá, asi taky vyzkouším
Ilona: Jsi jednička! Krásná proměna.
Nika: Dobré třičtvrťáky. Máš super postavičku!
A holky co jste nemocné: Sonisek, Kayla, Domašovanda... Tak to rychle vyležte, ať můžete užívat sluníčka.
Tak papa a pište. Já budu sedět celý den u kompu a datlovat mou práci. Tedy doufám.
nika2411
veronikav
| 11. 4. 2008 13:36
Verunko jsi kočka ... fakt ti to moc sluší... co ty chceš ještě hubnout prosím tě

A jsi hodná za tu podporu... S těma chutěma to mám stejné.. Je to k nevydržení...
Já bych ale tak potřebovala motivaci v té váze... aspon kilečko úbytek aby mi to šlo lépe... dneska si zacvičím...
Zítra jdeme se známýma na squash a pak sice na večeři, ale to si dám jen nějaké masíčko a zeleninku... to už se těším.
Snad jinak odolám pokušení. V práci to držení jde lépe..člověk si nabalí je to co má sníst a nic jiného tu nemá... ale doma.. Lednička plná dobrotek... Já bych si tam nic navíc nekoupila, no ale miláček přece nebude trpět kvůli mě hladem že?

Pa pa berušky
tříčtvrťáky
nika2411
| 11. 4. 2008 12:57
ještě jedna, toho blesku si nevšímejte
tříčtvrťáky
nika2411
| 11. 4. 2008 12:55
A takhle nějak vypadají na mně
váha
nika2411
| 11. 4. 2008 12:53
Jo, abych nezapomněla - moje dnešní váha: 52,3kg
Verušce
nika2411
| 11. 4. 2008 12:45
Verunko, nestresuj se váhou. Já, když čekám svoje dny, tak na váhu pro jistotu ani nelezu - ani se na ni nedívám, protože bych si zbytečně zkazila den. Mám výkyvy, tak +1-2kg. A týden nebo dokonce 14 dní předem mám nehorázné chutě na sladké..., ale to jsme na tom asi všechny stejně.
Jinak dneska jsem byla nakupovat a koupila jsem si pěkné tříčtvrťáčky a k tomu takové 2 trička ( 1 bylo za 75kč, tak proč toho nevyužít, že? ). Posílám vám fotečku.
kristufek
veronikav
| 11. 4. 2008 12:24
To víš, že tu nejsi navíc , já jsem tu taky poměrně chvíli a holky mě k sobě vzaly a navíc jsou mi oporou....

Jen tě teda lituju, než vždycky přelouskáš ty příspěvky... to je mazec,co?

Jinak holky dík za podporu s těmi kily v našich dnech.... dám na vás a zvážím se až budu muset, což v pondělí....no a když tak se to ukáže až ten další týden že?

děkuji a pááááá
ahojíík
kristufek
| 11. 4. 2008 12:19
Teda abych se přiznala, tak nemám pravidelný přístup na internet, takže když se tu vždycky takhle objevím, tak to je teda nášup to celý číst ale je to hezký, ..
Už jste tu tak pěkně rozjetý víte o všech všechno, ... .... no jo 3 měsíce jsou 3 měsíce, ... ani nevím jestli se zvládnu zapojit do vaší konverzace když jsem tu takhle jednou za čas, ... ... ja jsem se tedy 14 dní držela docela dosti na uzdě, ... občas jsem teda večer taky zhřešila ... , jako třeba teď na obídek jsem si dala bramb.knedlíky se zelím, ... ale to se prostě odolat nedalo... nejsem typ člověka co si řekne NEEE ... zvlášť ještě když chodím někdy po odpoledních do baru až do večera a máme tak superrrr kuchařinku ...
Ale trochu se pochválit musím dneska ráno bylo na váze 63,1 ...
Nikdy jsem takhle nejedla jako teď, .... samá tabulka, samé + samé - ... ale zvládám to asi zatím
Já jsem se narodila 30.1.1984
...
Tak doufám, že tu nebudu nějak navíc??
váha
Zanetka
| 11. 4. 2008 12:10
tak já mám pořád stejně 65,5 .... no ale můžu být ráda, že nemám víc... tak příště budu hlásit úbytek....
veronika: já mám vždy o kilo víc, když to dostanu ... cítím se vždy nafouklá a nalitá... ale po dvou třech dnech už to kilo mám zas dole... takže se raději nevážím, aby mě to nestresovalo.
rakkra
veronikav
| 11. 4. 2008 11:58
Díky Radko za podporu... nechci se litovat, ale mě to strašně štve , celý týden se pořádně nenajím, jím fakt tak jak mám a ono nic.
Snad máš pravdu a příští týden to bude lepší...
Jinak váhu pošlu v pondělí, jak mě zváží u doktorky...
Pááááá
se omlovám
Rakkra
| 11. 4. 2008 11:27
ale napsala jsem to nějak celý divně, místo dny sny...a to není zdaleka vše...pardon
veronikav
Rakkra
| 11. 4. 2008 11:22
já když mám své dny, tak už týden předem mám děsný chutě a těžko se mi odolává, na váhu radši nelezu, ale jelikož málokdy být na sebe tvrdá, tak určitě nějakej posun nahoru mám, každopádně to na sobě cítím, na břichu nejvíc... uvidíš, že už jak to tvé sny skončí, budeš mít na váze méně
rakkra
veronikav
| 11. 4. 2008 11:20
Taky souhlasím s jedničkou... sluší ti to...
A nebo potom jak píšeš ten korzet... to by taky nemuselo být špatné....

Holky jak jste na tom s váhou když máte své dny? Pořád uvažuju o tom, že se mi ta váha nepohla....
Rakkra
Merci
| 11. 4. 2008 10:44
Já bych se také přimluvila za jedničku. Vypadáš tam nejlépe. Taková štíhlounká. No prostě kočka.
Musím se pochlubit. Minulý týden jsme byli na ukončení tanečních, které měl syn a přijel i bráška se švagrovou a maloškem, tak jsem si toho drobečka aspoň na chvilku půjčila. Posílám fotku. No není to nádhera??
Váha
Merci
| 11. 4. 2008 10:11
Poslušně hlásím, že váha je 68 kg. Hurá. Konečně něco normálního.
Moje datum narození je 28.8.1972.
Ještě se tady někdo ptal kde se dá sehnat mungo. Takže já ho kupovala ve zdravé výživě. Stál mne malý sáček (ale gramáž nevím) 14 korun. No a rozhodně stojí za vyzkoušení. Já u ž ho mám doma naklíčené a musím říct, že je opravdu moc dobré. Kdybych ho nebránila včera vlastním tělem, tak už se snědlo. Ale to ne. Ono má ještě přes noc klíčit. No a dnes si ho pěkně dáme na večeři. A ještě jsem si koupila rucolu, takže budu experimentovat a vyzkouším salátek.
ahojte
Lucisha
| 11. 4. 2008 10:07
Tak já jsem se narodila 1.10.1985.. Jsem nerozhodná váha a řeknu vám, že to na mě sakra sedí!!!
Holky, váhu nahlásím asi radši po víkendu..
Měli jsme s drahouškem naše 1. roční výročí.. Sice už ve středu, ale to jsme se neviděli, tak mě včera vzal na večeři. Pěkně jsme se napapkali, ale protože to bylo celkem pozdě večer, tak to je dnes na váze znát. Proto radši ještě s hlášením počkám, ju? Vůbec včera jsem jedla divně..
Jinak jsem se myslím snažila, tak chci konečně nahlásit váhu, kde by bylo už 63 něco.. ale néééé, pořád to nejde!
Už mám kolikrát chuť se na to vyprdnout- vždyť s váhou stojím už moc dlouho Připadám si oproti Vám hrozně.. A štve mě to.... Většina z Vás pořád hlásí změny dolů a já chjoooo. asi si vezmu kuchyňský nůž a ty špíčky odřežu. Jejda, to by bylo ale kdyby to tak šlo- jen to vzít asloupnout dolů. To by bylo fájn, že?

Ještě k tomu výročí - dostala jsem nááááááááááááádhernou kytici plnou růží a orchideí!!!!! Úplně jsem z ní byla v šoku!!!!!!!!
Jsem s ní vyfocená, tak pak pošlu i fotešky, ať konečně víte, jak vypadám! I mamina byla z kytky hotová! Jo a v kytici byla schovaná krabička a v ní nádherný stříbrný náramek!
Holky, já byla asi hodně hodná ten rok, co jsme spolu
A to mě přivezl kytičku i minulý týden! Mám prostě strašně hodnýho chlapa a já jsem za to moc moc moc ráda!

Dnes mu chci upéct takový tvarohový koláč- moc mu chutná. Jen doufám, že nebudu ujídat, ale víte jak Já jsem u něj doma- v pátek nemám školu

Aspoň, že jdu dnes zase plavat. Dám si dva kiláčky, už se těším! Jinak jak jsme šli včera na tu véču, tak jsme šli kolem obchůdku s novinama a tam za sklem měli všechny díly se cíčem- ať už Hanka nebo Vašek. Takže ještě než půjdu plavčit, skočím si tam pro 1. a 5. díl- ty mi ještě z celé sady chybějí...

No, trošku jsem se rozepsala..

Snad se všem daří! Mějte se krásně, musím se jít přetahovat s tím naším drobečkem, dřív než na mě hopne, že se mu nevěnuju.. No jo, telátko, no

Tak přeji krásný úspěšný den všem viktorkám!
Váha
Blanch
| 11. 4. 2008 09:30
Ahojky holky, to máme dneska zase krásně, že? Úplná nádhera! Tak moje dnešní váha je 54.7 Kg, tak zase nějaké to deko dole, ale příště to snad už bude lepší! Jo jinak já jsme se narodila 28.2.1983, takže jsem Ryba
vaha
Lilimi
| 11. 4. 2008 09:14
jejda mi se dnes važíme? ja mysella až patnacteho. no nic nahlasím jí zítra...ted musím na rychlo valit do 8 do prace. i když jsem měla mit volno :(

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
28. 6. 2025 13:03
14583
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
jirinaova
28. 6. 2025 11:40