Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

váha
ilona
| 11. 4. 2008 09:10
Ahoj holky! Tak já hlásím taky váhu.Mám 67kg.Zdá se mě,že váha dolů moc nejde.Hlavně,že cm se hybou.U nás svítí krásně sluníčko už 3 den.A co chodím s malou na zahrádku,tak už sem trochu opálená.Ale do Bobíka mám ještě daleko. Jo taky píšu mé datum narozenin: 18.10.71 Sonísku tak sem zhlédla to video a taková hrůza nás tady snad nikoho nikdy nepotká!!No a Domasovando teda ty kalhoty to je super.Tobě ta váha leze dolů hroznou rychlostí.Co jsi jí nakecala? Jo a holky jěště jednou vám všem moc díky,za kladné hodnocení mé osůbky!!!!!
Ahojky
heladoma
| 11. 4. 2008 08:15
Tedy já vůbec nestíhám včera nám nešel počítač , tak vás dnes budu muset přelouskat, ale nevím tedy kdy ,mám nějaký nabytý program.
Stačila jsem akorád zaregistrovat , že si píšete datum narození tak já se přidám 26.8.1976

Laďko váhu nahlásím zítra nebo v neděli, nějak jsem na to v tom kalupu zapoměla.

Mějte se krásně
Tak poslusne hlasim
Kayla
| 11. 4. 2008 08:05
ze jsem nic nezhubla a mam stale 65. A kupodivu ani nejsem nastvana, neb jsem se vazila i vcera a mela jsem skoro kilo min, takze snad to brzy pujde upne dolu. Ale prosim 65 do tabulky. Aspon budu mit pristi tyden jeste min .

Holky mejste fajn den, v krku me to porad pali, takze program na vikend je jasny, budu se lecit.

Mejte fajn den a mnoho ubytku!

Veroniko, ja myslim, ze az se budes vazit pred doktorkou, budes mit min. a pokud ne, tak spolu prijdete na to , jak jidelnicek upravit, aby kila ubyvala. Tak nesmutni!
oprava-doufám,že už dobře
domasovanda
| 11. 4. 2008 07:58
Jméno datum narození

Jandula 14.07.1976

Veronikav 20.01.1982

Rakkra 28.09.1984

Nika 24. 11.1985

Surina 15.01.1986

Lucipajda 17.01.1985

Žanetka 04.07.1976

Lili 6 02.02.1988

Sonísek 05.03.1962

Kayla 26.12.1980

Domašovanda 12.08.1978

Lilimi 13.03.1987
ahoj
Lilimi
| 11. 4. 2008 07:39
Ahojky pokladi moji...no já teď pracovala jak šroubek takže jsem nestihala ani napsat ale občas jsem četla :D jinak narozena 13.3 1987. Normálně fakt jsem se narodila v pátek 13. no a nechalo to na mně nasledky.
nic
veronikav
| 11. 4. 2008 07:31
Domasovando... prosím prosím o opravu 20.1.1982... děkuji

Jinak holky jsem nešťastná... Včera jsem to nevydržela a po týdnu přísného držení jídelníčku podle paní doktorky jsem vlezla na váhu a žádný úbytek . Myslíte že by to mohlo být i tím, že mám mít své dny? Jsem z toho úplně nešťastná... žádná motivace. A co řeknu před doktorkou??? To je ostuda. No do pondělního vážení ještě daleko, tak se to třeba ukáže... ale nevím....
dobré ráno
Rakkra
| 11. 4. 2008 07:25
všem moc děkuji za názor, tak vím, že si vezmu model č. 1 , teda pokud se ještě něco nového nekoupim....

Damasovando já jsem ročník 1984, ale nevadí, že si mi rok ubrala, asi tě zmátly ty fotky...mě každej tvrdí, že vypadám tak na 17let...to je hezký ne? Teda jak kdy, když musim někde ukázat občanku, abych si mohla koupit pití, tak je mi někdy trapně...hlavně když vedle mě stojí nějaká patnáctka a jí to bez problému nalejou...

Váhu nahlásím zítra ráno, dneska jsem měla co dělat, abych se vykopapa do práce, tak jsem na to ani nevzpoměla, ale stejnak si myslim, že žádnej zázrak to nebude...zase pilně cvičim, a to mi pak kila dolů nejdou...asi se začnu měřit.

Taky máte takovej velikej rozdíl cm kolem břicha? Myslim, když ráno vstanu, tak je to paráda, ale jak se najím, tak ho mám hned jako vyfouklý a to fakt stačí se najíst málo...to je k vzteku...

Včerejší cvičení mě docela bavilo, tak doufám, že mi tech 14 ještě vydrží (i déle samozřejmě ) akorát jsem to přepískla s jídlem... dělala jsem nákup a musela od každýho něco ochutnat, v jedný ruce jsem měla rohlík se sýrem a šunkou a v druhý ruce jsem měla další

No tak hurá do práce, mějte se krásně sluníčkově, ikdyž tady to vypadá spíš na déšť...papa Radka
zase poslední
bobik
| 11. 4. 2008 06:15
Tak jsem vám tu napsala hotový román a teď jsem si to všechno smazala. Jsem kus hňupa, ale už nemám sílu to vypisovat znovu .

Přeji vám všem krásné ráno a valím do hajan. Jsem z toho cvičení úplně vyřízená.

Tak snad to na tom zítřejším vážení bude znát.

Páááááááááááá
Bobik - Mirka
:-(((((
domasovanda
| 11. 4. 2008 05:58

omlouvám se za chyby nějak jsem to po sobě nečetla!
Ahoj holky
domasovanda
| 11. 4. 2008 05:52
To koukáte,že jem tady tak brzo,že!Ale šla jse si uvařit čajík včera na mě vlezl nějakej bacil a začaly mě bolet mandle a dneska nemůžu polikat a asi mám i horečku je mi nějaké moc velké teplo(normálně horečky nemívám)tak jdu vyštrachat teploměr a zase hupky do postele,to je jak naschvál,venku krásně teplo a sluníčko a já budu doma ležet v postely,tak se mějte já jdu zase odpočívat,musím jet dneska něco vyřídit,tak si nakoupím prášky a doufám,že mě to přes so+ne přejde,tak páček schledáček.

Jo jinak hlásím váhu uteklo mě další 1kg.Tak a teď už opravdu
domasovando:)) a všichni....
jandula76
| 10. 4. 2008 23:05
Gratulace obrovská:))
Já měla na sobě dneska kalhoty v CaC a nic moc tedy, pravda, že jsem trošku polevila, tak jdu do toho ted hlava nehlava, i ty jsi mi velikým vzorem, jakože všechny holčinky tady na Vikt:)))))))))))

Jsem mrtvá nemám sílu psat tak jen zkráceně, Sonisku Ahoooj, koukám, že už tu lítají příspěvky od tebe, takže třikrát HURÁ
Rakka, taky se přikláním k jedničce, super, a dělá tě to štíhlounkou:)))
Bobiku, ty už jedeš domů? Jsi to vzala nějak hopem, ne?
Ale se tam vrátíš vid?
Petrasan, asi tak je ten nick? Díky za info, já si to vždy ráda počtu nechceš nám sem hodit i bylinky, které podporují hubnutí? Já v tom mám zmatek, a co říkáš jako "odborník" na bílý čajík? Díky za info.

A kdo je ta moje skoro stejně narozená? Žanetka? to je super, tak to máme fakt kousek od sebe:)))

holky všem papapap jdu spát mrtvolka Jana
Rakkra
nika2411
| 10. 4. 2008 22:59
Ahojky holky, jéé zítra máme vážení, já málem zapomněla - toto letí. Já mám jakési chutě poslední dobou. Rakkro taky jsem pro tu 1 fotečku, ta bílá tě hezky rozzářila a vypadáš jak princezna. Mě letos taky čeká jedna svatba - vdává se přítelova sestra. Ale až 26. července. Ale byla bych radši, kdyby to bylo někdy teď. Pak bude zas horko k nevydržení
Dneska jsme si byli s mojím zajezdit v lese na kole - hodinku, bylo to moc fajn. Já se k tomu domácímu cvičení nemůžu nijak dokopat. Škoda že nemám eliptikálek jak vy
po cvíču
Lili6
| 10. 4. 2008 22:26
Tak už mam po cvíču, pořádně jsem se při tom vyřádila, vnitřně vyvztekala (ikdyž jednu chvíli jsem hrozně litovala, že nemam boxovací pytel, to by byla teprv úleva) a propotila jsem hadříky skrz na skrz - tak alespoň něco málo jsem snad zachránila

Hlavně je mi zase fajn a jsem odhodlaná následující dny se držet v našem vikrotkovském vzorném tempu

Moc děkuji Žanetko a Sonisku za podporu Jste má záchrana (jináč by mě to černé svědomí snad sežralo dneska )

Tak a pádim do hajan

Domašovando ty jsi šikulka rychlá je pěkné vědět kdy komu popřát a podpořit v dortových a chlebíčkových bojích!

Na zítřejší (i opožděná) vážení držím palce, ať vás všechny ručička (digitální číslíčka) potěší a tabulka je plná radosti! Papa
doufá
domasovanda
| 10. 4. 2008 22:10
že jsem se u někoho nespletla,tak to kdyžtak zkontrolujte,ju.A já jdu bucánkovat,jsem nějaká ospalá tak dobrou a zítra. Už teď se na Vás těším.
a kdyby
domasovanda
| 10. 4. 2008 22:08
to chtěl člověk odeslat dvakrát,tak se mu to nepovede!!!!!!Tak se omlouvám
holky
domasovanda
| 10. 4. 2008 22:06
předběžně sepsané naše narozeniny,tak piště ať můžu dopisovat

Jméno datum narození

Jandula 14.07.1976

Veronikav 20.01.1984

Rakkra 28.09.1985

Nika 24. 11.1985

Surina 15.01.1986

Lucipajda 17.01.1985

Žanetka 04.07.1976

Lili 6 02.02.1988

Sonísek 05.03.1962

Kayla 26.12.1980

Domašovanda 12.08.1978

jenom se to nějak scuclo,nebo co!!!
holky
domasovanda
| 10. 4. 2008 22:06
předběžně sepsané naše narozeniny,tak piště ať můžu dopisovat

Jméno datum narození

Jandula 14.07.1976

Veronikav 20.01.1984

Rakkra 28.09.1985

Nika 24. 11.1985

Surina 15.01.1986

Lucipajda 17.01.1985

Žanetka 04.07.1976

Lili 6 02.02.1988

Sonísek 05.03.1962

Kayla 26.12.1980

Domašovanda 12.08.1978

jenom se to nějak scuclo,nebo co!!!
ahoj holky
Kayla
| 10. 4. 2008 21:33
Uz jsem sem dnes psala, asi 5 krat a nic se neodeslalo. Mam chripku, takze jsem hned po praci zalezla do postele a lecim se .

Holky, moc se mi libi, ze si tu davate i fotky, ted i data narozeni (ja 26.12.1980), ja zadnou aktualni nemam a fotak mam rozbity. Tak si zatim predstavujte.

domasovanda-gratuluji k ubytku, zaslousis si lepsi (mensi) dziny

surina-diky za odkaz na tu cestovku, ulozim si ho, neb tam jsou moc pekne vylety. Co ty? Pojedes do toho Rumunska?Me trochu odradila ta narocnost...ja chodim po horach rada, ale vzdycky vsude dorazim posledni..proste mi to trva.

Rendulina- a jak se bydli s brachou? Ja se mozna zase budu stehovat k sestre sveho pritele, no jeste nevim.
Jinak ja rasy kupuju v Cr i tady v UK ve zdrave vyzive a pridam je do vseho,tzn. salat, polevka, rizoto. Kupuju Nori, zdaji se mi nejchutnejsi

Rakkra- nejvic se mi libis v modelu c 1, pekne tricko
Sonisek - dcera je kocka...asi po tobe , ze jo?

Holky vsechny co tu davate fotky deti (popr. papousku), vsem to moc slusi!Myslim , ze se mi jeste moc libila holcinka v novych plaveckach (od bobika)

zatim ahoj, jdu se potit do pelechu.
Rakkra
SONISEK
| 10. 4. 2008 21:09
tak to jsi dostala i mě,protože jsem myslela,že to je ten korzet a byla jsem taky pro
zanetko
Rakkra
| 10. 4. 2008 21:06
děkuji za pochvalu, ale ta poslední fotka byla jen kvůli účesu...to co mám na sobě není ten korzet, to jsou moje černé šaty, ten korzet je klasickej, holá ramena, je černej a jsou na nem vyšitý fialový kytí....fotku tu nemám....

Taky jsem úspěšně cvičila, asi hodku a půl a pěkně ze mě lilo....juu to mi bylo fajne...

Tak papa
Lili6
SONISEK
| 10. 4. 2008 20:23
Zlatíčko,ty jsi mě pěkně rozesmála tím počteníčkem,ale ne ve špatném.Jemi úplně jasné,jak cítiš a jak si asi pořádně nadáváš.Ale to přece neva,jsi bojovnice a zase to pěkně našlápneš a jedeš dál.Náhodou máš můj obdiv a vůbec všechny hříšnice,že se tu přiznáváte.A to je správné a hlavně,proč si dělat nervíky,vždyť jsme tu jen jednou na světě,tak proč si občas nedopřát.Myslím,že tady ta na tom videu co Vám posílám,tak to je opravdu k zamyšlení a docela jí lituji.Tak takto přece jen dopadnout nechceme,ne,ani tak nikdy nedopadneme.Držím palečky,věříme Ti,že to zase zvládneš.
http://www.youtube.com/watch?…

http://www.youtube.com/watch?…
Rakkra
Zanetka
| 10. 4. 2008 20:09
teď se koukal můj přítel na ty tvé fotečky... nejvíce se mu líbíš v tom posledním... ten korzet.
jsem já to ale
Lili6
| 10. 4. 2008 20:02
no to jsou zase romány po mě koukám... Tak já pádím na to cvíčo, ať tu dnešní pohromu trochu zmírním a ještě pro Hibiscus - zvážím se až v sobotu ráno, nemám teď kde.

Jo a já jsem bláznivej vodnář - 2.2. 1988. A doufám že se mi brzy podaří dostat do compa nějaké fotečky a poslat, jsem ostuda že jsem ještě nepřidala co nevidět to napravím.

Tak páčko čičinky moje
ahojky berušky
Zanetka
| 10. 4. 2008 20:01
Sonisku jsem moc ráda, že už je ti trošku líp ... a na věk nehleď ... náhodou jsi na svůj věk kóča ... hodně žen by ti mohlo jen závidět ... jo a ta miss super.

Domasovanda ... teda na fotce jsem žádný špeček neviděla a jsi dobrá... v létě nám zase pošleš novou fotku, jak ty rifle, které jsi si koupila máš zase tááák moc velké ne???

Veronika ... omlouvám se, jestli jsem to nějak špatně napsala ... vůbec jsem nechtěla, aby to vyznělo nějak špatně, vím, že to nebylo poučování, ale podpora a já za ní moooc dík.. já jen reagovala, já si to taky říkám, že jím moooc kalorii, ale prostě v tu chvíli mému druhému já je to evidentně jedno a je silnější než já... včera jsem zase večer zbouchala polovinu čokolády na vaření... no hold mám své dny a je to silnější než já..ale nelámu to přes koleno, už jsem se ponaučila i díky vám,. však se to zítra na mé váze ukáže... ale já pak zaberu na to další vážení... tak se Verunko na mě nezlob, nemyslela jsem to špatně.

petrasan- tvé příspěvky jsou moooc zajímavé... já bohužel na to reagovat nemohu, nemám s tím žádné zkušenosti, ale moc mě zajímá vše co píšeš a vím, že máš pravdu... o klíčkách, jogurtech, bylinkách... dík za příspěvky

Rakkra... mě se teda nejvíc líbíš v tom úplně posledním... ten korzet a kalhoty... nevadí, že je to černé, ale je to z těch věcí podle mě nejvíc elegantní a je to můj názor... a vůbec mi to nepříjde ani trošku "nahaté" a ty vlásky máš pěkné

Jandula ... teda já jsem skoro tvoje dvojče ... narodila jsem se o 10 dní dříve .... 4. 7. 1976

Tak berušky mějte se moc hezky a buďte veselé... já byla dnes tak šťastná, že bylo venku tak krásně, chodily jsme v tričku a mě už to připadalo, že už je léto ... ale na to si ještě počkáme.
Jo a Lili ... nesmutni, já vím, že ty jsi šikovná holka, pilná, teda tolik cvičení bych já nezvládla , ty se zase nakopneš a pojedeš dál ... držím palečky....

Pááááá berušky
:o)
Lili6
| 10. 4. 2008 19:56
Jinak...

Ilonko - super změna! Na těch fotkách je vidět ohromnej kus práce, pěkně si na sobě mákla a můžeš být pyšná Kočka!

Bobiku - tak to jsi mě dostala s těmi nočními teplotami No to bych tam asi dlouho nevydržela, mě příliš velká vedra nedělají dobře. Ale tak na týden bych se tam jela proslunit hned!
Jo a pěkné plavečky mají děcka Ale kdepak je fotečka jak sluší nový koupací úbor tobě?! Myslím že jsi psala že sis koupila plavečky též - tak jestli se nemýlím, hoď jsem i jejich fotku (i kvůli té inspiraci, že až se kileček zbavíme, bude nám to taky tak slušet - jé jak já bych si letos ráda užila léto v nových plavkách, snad se zadaří).

Sonisku - koukám že s bacílkami vedeš úspěšně válku, ještě chvilku je otravuj vitamínky a však oni vezmou nohy na ramena Pěkně se nám uzdravuj! A dcera je misska vážně sympatická po mamince určitě!

Domašovando - gratulace k volným jeansům!!! Jsi šikulka, od února takové super výsledky! Mám radost i za tebe Myslím, že když budu do příštího vážení moc vozrná (a tvrdá - žádné takové rozmazlovací mlsání jako teď), tak se volných kalhot taky dočkám Vypadá to že mi jdou konečně pomalu dolů i ty má prokletá stehna!

Rakkro - jsem též pro tu první variantu s bílím topíkem, ten ti moc sluší! Dělá ti to hezkou postavu s těmi kalhotami. Super! A bezva se k tomu hodí ten účes, romantika - na svatbu modýlek jako dělaný

A holky kde se seženou ty mungo a jiné věci ke klíčení a kolik se tak pohybují ceny???
samé dobré zprávy :o)
Lili6
| 10. 4. 2008 19:37
Zdravím všechny kočičky viktorky!!! Holky vy jste moje radost, samé dobré zprávy - odjezdy (příjezdy), kalhoty, uzdravování....

To jsem ráda, že jsem se všemi těmi příspěvky po dvou dení nepřítomnosti prokousala a jsem zase s vámi, úplně mě z toho čtení nějak pohltil optimismus a to jsem měla pořádně zkaženou náladu když jsem usedala ke compíku

Celých 14 dní se totiž taaak snažím, cvičení se mi povedlo 1,5 hod. denně (až na 2 vyjímky, ale ty jsem to dohnala o víkendu dvojnásobnou dávkou cvíča), papala jsem pěkně plánovaně, naváženě, spočítaně... bříško se srovnalo a podle oka bych řekla, že tu hrůzu co jsem na sobě před minulým vážením spáchala, se mi podařilo úspěšně napravit (snad se mnou bude váha souhlasit až na ní hupsnu).

Ale teď jsem byla na dva dny u přítele, rozmazlil mě (a má bolavá kolínka) želé haribo. Jenže holky - byly jich tři pytlíky!!! Prokrista a já jsem podlehla a všechny je spapkala Hrozně se za sebe stydím haribo, oříšky (kešu a pistácie) a čokoláda - jak se mi tohle nabídne, v hlavě se zatmí a mé závislácké chuťové buňky si žádají své

Když jsem včera večer dorazila k našim, hupla jsem honem na eliptikálka a dala jsem si do těla. Řekla jsem si žádné výčitky, pěkně zase do latě a bude vše ok! Na dnešek jsem měla přichystané papání v ledničce...

Jenže - nepředpokládané události, s broučkem jsme skočili na oběd a v mexické restauraci, kde jsou saláty větší než hlavní chody a taky tolik stojí, nebylo jiné volby než polévky. Zahuštěné, super ostře kořeněné polévky ke které byla (ještě teplá ) super bílá bageta (a má hořící pusinka ji samozdřejmě celou zblajzla). Pochutnala jsem si, to jo, ale jakou z toho může mít našinec radost, když jsem měla v plánu okurkový salát se šmakounem?

No, kupodivu mě ta polévka nějak nezasitila, přijela jsem domu a bříško jedno mexicky rozmlsané mě zradilo - nacpala jsem se fuj potravinami a teď je mi akorát hnusně těžko Teda já mam na sebe takového vzteka!!!

Takhle si skazit žaludek a ještě před vážením, měla jsem v plánu vzorný lehký den a vidíte jak to dopadlo...

Copak se tahle dá hubnout, já chci na pustý ostrov, kde bude růst jen zelenina a ovoce a kozenky budou dojit mlíčko na jogurty!!!

Právě tady docucávám heřmánkový čajík, snad se mi bříško sklidní a půjdu cvičit. Ještě že tu jste, zase jste mi dodaly energii!!! Mám vás moc ráda! Bylo mi smutno a žralo mě, jak podlehnu, jak zahazuji tu hromadu úsilí co mě každé deko dolů stojí, ale vy jste mě zas nakoply jak vás čtu - žádné smutnění, obrnit se odvahou a být tvrdší - viďte že to pomůže?!
rakkra
lucipajda
| 10. 4. 2008 18:32
Mně se líbí ta jednička a na té poslední fotve máš zase pěkný vlasy, ale připadá mi, že celá černá se na svatbu moc nehodí, určitě ne pro mladou holku. Ten bílý topík to pěkně rozsvítí
Jinak já jsem jsem kozoroh - 17.1.1985
dasi, gratulujuk viditelnemu ubytku, to je hned vetsi motivaci vid? ja mam taky jedny dziny co jsem si koupila v unoru a uz je svlecu i zapnutyAle na kila to moc neni, tak trba nabiram svaliky, ale na objem snad hubnu.
další
SONISEK
| 10. 4. 2008 18:20
ještě jedna špolečná
Rakkra
SONISEK
| 10. 4. 2008 18:18
Promiň,že jsem Ti prve popletla jméno.Tak měním názor,ta poslední se mi líbí nejvíce.Vypadáš i s těma vlasama nádherně a přijde mi to více elegantnější. Je to jen můj názor,uvidíme co na to děvčata.

A teď ještě trochu odbočím,jak jste zde kdysi vtipkovali o MISS (vím,že ne ve špatném) tak jste se trochu trefili.Ta mladší byla v r.2000 na MISS v Chebu a vyhrála MISS SYMPATIE.Pro nás to byl tenkrát velký úspěch,protože o tom rozhodovali diváci a ne porota,která ne vždy rozhodne poctivě(úplatky se dějí všude)tím nemyslím,že to měla vyhrát ta moje.Už jen to,že měla odvahu do toho jít,byl úspěch.
Sonísku
eleanorita
| 10. 4. 2008 18:10
není zač

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
28. 6. 2025 13:03
14583
Ondrej Prikryl