Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

Dáši
bobik
| 7. 4. 2008 21:22
tedy ta tvá malá je opravdu k nakousnutí
taky
domasovanda
| 7. 4. 2008 21:17
tělocvik s Markem(syn od sestřenice)
Doma nejlépe!
bobik
| 7. 4. 2008 21:17
Už jsme toho s tím mojím procestovali hodně. Byli jsme v Litvě a Lotyšsku, Chorvatsku, Itálii, Americe i ve Vietnamu, ale když koukám na ty krásný fotky, co tu holky máte, tak si říkám, že u nás je to stejně nejkrásnější.

A i když je tam teď Jandulko škaredě, že už tě to pěkně se..., tak bych tu naši republiku nevyměnila za nic na světě.
Protože tady je teď sice sluníčko a moře a pláže jsou tu krásný, ale památky žádné a vlastně se tu krom toho koupání nedá dělat vůbec nic. Jenda velká nůůůůůda.

Vybrala jsem pro tebe Jandulko jednu sluníčkovou koupací fotku a už chystám tu uvítací párty chi chi.

Jinak se dneska děvčátka držím. Zatím baštím jen melounek a švestičky. Dokonce jsem odolala i tomu výbornému špenátu, co tak miluji. Ale po tom tučném víkendu na sebe musím být dnes přísná. Jinak bych v pátek nahlásila kila nahoru.

Sonísku a tobě jsem zapomněla poděkovat za přínosné články. Všechno si to ukládám a čerpám ku prospěchu svého zdraví. Díky
trocha
domasovanda
| 7. 4. 2008 21:16
spánku po obědě
a na konec
domasovanda
| 7. 4. 2008 21:15
trocha silničního lišeje na kolenách-aspoň nějakej suvenýr dovezený z dovolené babičce a dědovi
a
domasovanda
| 7. 4. 2008 21:13
taky trochu důležitě u toho
jééé
domasovanda
| 7. 4. 2008 21:12
a té radosti na starém bělidle
a tady
domasovanda
| 7. 4. 2008 21:09
ještě jedna
jejda
domasovanda
| 7. 4. 2008 21:04
kde se mi tam vzalo to i ještě za tím o,nevím nevím!a tady ta koupjící se fotka
Téda Lucipajdojdoi
domasovanda
| 7. 4. 2008 21:00
to je nádhera!V Červené Lhotě jsem byla naposledy jako malá holka,je kouzelná

Jinak holky všechny fotečky jsou super-je vidět,že ta naše zemička je nejlepší a nekrásnější.

Sestřenice jezdí na Osiku,do kempu mají karavan a dědem postaví stan,loni jsem tam byla za něma,sice jen na 4 dny,ale bylo tam nádherně,hlavně si člověk odpočine,dám Vám do přílohy pohled z dovolené,poněvadž fotky celého kempu nemám,jen pak pošlu jak se malá koupala když bylo ve sprchách narváno a když tam pak nikdo nebyl tak samo sebou tekla studená voda,tak jsme to vyřešily po svém
nákup
Lili6
| 7. 4. 2008 20:55
Tak jsem si vám krásně zacvičila ikdyž s otřesným rachtáním - je to, jako bych poháněla obří velikonoční řehtačku Vylezu ze sprchy a co nevidím - všude po kuchyni se válí nákup... a samé lepší věci - uzené, masové hnuskonzervy, omáčky ve skle, sýry a sádlo... no to by mě neva, ale zeleninka vůbec žádná a z ovoce: asi tři kila zlevněných banánů a pytel hroznového vína!!! To je snad naschvál ne - dva nejkaloričtější druhy ovoce a já nemam zítra co k sváče a snídani A to jsem si plánovala jak budu zítra konečně vzorná a udržím kalorie víc při zdi... No ale lepší, když mě příště zláká sladký banán, než nějaká sůša že?

Kočičky tahleta domácnost je jeden velký bojkot na mé hubnoucí snažení - holt je to boj, co naděláme (jsem si musela trošku vylít vztek a lítost )
Honeeeem
jandula76
| 7. 4. 2008 20:55
Holčenky jenom vás jdu rychle pozdravit, ten můj sedí na WC a až uslyší že jsem ho přepla a píšu si tady tak to budou fofry:)))

Takže jen ve zkratce, máme tu sněhu tak zhruba 20cm a stále sněží, bobíku více foteček více, nějak mi selhává psychika:(

Já dojela ze cvičení bez nehody, ale před barákem se nám střetli 2 autika, tak jsem musela čekat, až je odtáhnou:((
To je fakt děsný co se děje, schválně jsem si to dneska počítala, první sníh napadl v září a zatím poslední padá v dubnu:((
Tzn, že bez sněhu jsou tady 4 měsícetakže končím a stěhuju se za bobíkem.., a navždy:)) Jsi ráda? chichi.....

Ha už se vrací ten můj spolubydlící tak já musím padat, tak zase zítra večer, juj?

Těším se
zdravím Domasovandu, bobíka, soniska a všechny ostatní, a nikdo neodchází i když má úbytek O, ono se to poddá, jistojistě

papapa pusinky Jana
červené lhota
lucipajda
| 7. 4. 2008 20:45
tak ještě jedna
Červená Lhota
lucipajda
| 7. 4. 2008 20:41
Tady se točila Zlatovláska
hrad Kotnov
lucipajda
| 7. 4. 2008 20:40
už z něj zbyla jen věž...
jižní čechy
lucipajda
| 7. 4. 2008 20:37
Ahoj, tak taky přidávám k dobru nějaký fotečky. První je přímood nás, v centru Tábora jsou pěkný sady a hned vedle je hrad Kotnov, je to necelých 5 minut pěšky od náměstí.
Rendulina Nika Surina
Kayla
| 7. 4. 2008 19:55
Moc diky, dnes uz je mi lip. Navrat do prace byl ok.
Jak to vlastne vidis v UK, kdyz uz si delas i doktorat, chces tu zustat na delsi dobu? Natrvalo? Planujes nebo to jen tak nechavas plavat? Ja jsem docela vystresovana z toho co bude, ja jsem tady, pritel tam...

Jinak me to mrzi s tim tvym expritelem, ale neboj on prijde nejaky (nebo mozna uz i prisel), kteremu budes stat za vic. Stoprocentne!!

Niko, nevim nevim jestli je to tou vodou, ja byt tebou asi bych skakla k doktorovi (to se lehce radi ja vim, ja vetsinou s navstevami doktoru otalim). Fotky jsou nadherne, musim premluvit pritele a vypravit do toho Krumlova, nebo i jinam..proste nekam k nam.

Surina: jsi me rozesmala s tou fotkou ve specialnim odevu. Na podzim jsem byla v Norsku taky (kamaradka tam pracuje) a take me navlikli do neceho podobneho. Kdyz jsem pak videla fotky...no hruza. Ale i pres destive pocasi, tam bylo skvele, clovek se tam citi tak ...ja nevim..ciste, volne..je tezke to popsat. Jo a mohla bs prosim napsat ten odkaz na to Rumunsko, u mne asi 13 dni nehrozi, ale mrkla by na to. diky

tak zatim ahoj i Vam vsem ostatnim a ted nevim, ktera z Vas psala o tom plavani...ja mam stejny problem, plavu jen kdyz dosahnu :)

ahojky
Rakkro
Rendulina
| 7. 4. 2008 19:34
z toho si nic nedelej, ono kdyz se poradne tak te to nakopne a pujde to jedna basen. Jak uz holky rikaly, kazdy sem tam zahresi ale hlavni je udrzet to na uzde a nevzdat. ja kdyz mam chut na sladky tak bud to zapiju vodou ci cajikem nebo si treba v trosce mleka rozmixuju nejake ovoce a pridam malou lzicku 100% kakaa, ono to pak vypada jako cokoladovy napoj a smysly tim trochu osalis. notabene je to sladoucky po ovoci (no zalezi co do toho hodis) a to my dopoledne muzeme. tak to zkus treba ti to taky pomuze
Z toho si nic nedelej Kaylo
Rendulina
| 7. 4. 2008 19:30
louceni je vzdycky tezky vsak se zase brzo uvidite

ja tu delam na universite v Corporate and Executive Development centru a je to fajn. makam na ruznych projektech pro tri prodekany, takze si to dokazes predstavit jak to asi vypada kdyz si vsichni tri usmyslej ze potrebujou odeme neco velmi urgentne ale jinak to jde.

ja jsem sem mela taky odjet s pritelem, respektive mel za mnou za tri mesice priletet a misto toho aby sem dorazil mi rekl ze se mu sem vlastne nechce a rozesel se se mnou. Nicmene vam dvoum drizim moc palecky at to klape
sluníčko-bobíku
domasovanda
| 7. 4. 2008 18:27
no počkej jestli tady nějaký frajer jen očkem podívá tak ho sejmu a když to nepomůže taka nebo mě bude muset vyplatit tučné

a pak budu a budu si moct nabalit nějakého mladého.no a s pohádkama je to u nás stejné,ten u nás jel asi tak pře rokem teď je to pořád dokola Princezna ze mlejna,Jak se krotí krokodýli,Shrek 3 a stebou mě baví svět,ale né že by to jelo nějak pravidelně máme období kdy třeba týden jede princezna ze mlejna 6-krát za den až mě z toho někdy uža mám chuť to DVD-čko rošlapat jsem na něj takhle,ale po chvilce mě to přejde copak se na děti dokáže někdo dlouho ,já teda né a zachvilku je to u nás opět s .Jinak pořád bobíku čekám,že nám pošleš

a ty zatím jen takové potvory

,my chceme a takové jako jsi ty!!!Tak nám něco pošly ať si to naševezme příklad.
Rakka
heladoma
| 7. 4. 2008 18:21
Nebuď smutná já taky občas (no docela dost často hřeším) , no například dneska, pěkně jsem si zacvičila na orbitreku, jenže ouvej když jsem z něj slezla byla jsem jak mátoha, tak jsem si dala jablko, potom dva křehké plátky a dovršila jsem to houskou s máslem. Tak si pak také říkám k čemu to cvíčo bylo , když se potom takhle napucnu.
Někdy mám chuť se na to vykašlat, ale pak jdu sem na viktorky a je to zase v pohodě, když vydím jak se tady navzájem podporujem je to supr. Tak neboj ona ta motivace zase příde a kilča poletí dolů jako splašená a na svatbě budeš kočka , jsi hezká holka tak není proč zoufat.
Držím palečky.
jo já vím,
Rakkra
| 7. 4. 2008 18:11
(teda doufám ) že mě nevyloučítě...já jen, že tohle období trvá fakt dlouho, a jak jsem koukala do tabulky tak od té doby co tu s vámi hubnu, tam mám celkový úbytek 0. A je to asi měsíc, to jsem na sebe měkká...

Alespon mě ten včerejšek nastartoval a má zase chut na hubnutí a cvičení a vzorný jídelníček, tak doufám, že je to dorbý start....

Náladu jsem si tím dnesním cvičením zlepšila a prve jsem dojedla talíř s nakrájenou zeleninou

Teda ty fotky, hned bych někam vyrazila na cesty, na výlety...já mám hodně ráda hory ... k vodě moc nejezdíme, já totiž neumím plavat a ten můj taky ne...tak nás to aspon nemrzí, že kvůli druhému jsme o něco ochuzeni. Mě to mrzí, ale bojím se body, zaplavu pár temp, ale jen tam kde stačím a vím, že se můžu kdykoliv postavit...Jsem tedy ale ostuda, hlavně mi bylo trapně když na základce jsem byla vždy ve třetí skupině = kámen a pak na koupališti když jsem se ještě snažila, ale s kruhem a o hooodně mladší děcka ze mě měli akorát prču.... ted se tomu již směju, ale chtěla bych aby jednou moje děti uměly plavat...to teda nevím jak to uděláme ...

Teda já sem vždycky chodim i několikrát za den a celá napjatá cekám, zda se někdo ozval nebo ne...tomu říkám závislost mějte se krásně čaučik
dovča
heladoma
| 7. 4. 2008 18:01
Holky tedy když tady koukám na ty fotečky z dovolených , hned bych někam vyrazila. Už se těším na léto a
hříšek
Lili6
| 7. 4. 2008 17:52
Tak i dneska padl hříšek před chvilkou jsem si dala sůšu, a to jsem měla takovou dobrou svačinku před tím jsem já to ale, děsně mě honí chutě! To je z toho že mam zas nervíky, nový projekt, jsem dneska nějak časově ve skluzu, potřebovala jsem dodělat práci a né a né se soustředit a ještě to zajim sůšou (kdyby to tak šlo, aby taji v tom baráků žádné takové věci nebyly, já pak tahle podlehnu). Ale výčitky si dělat nebudu, práce hotová, tak si letím zacvičit, to mě pak mlsavost přejde
Jen teda doufám, že bude elipticálek fungovat už jsem si říkala, jak se umoudřil a ani nevrzne a včera posledních pět minut cvíča mi to začalo zas bouchat
Je to zákeřník, tejden vydrží být zticha a pak se mě zas snaží odradit - nic nebude, já už ten kravál nějak vydržim, než ho to zas přejde

Jo a kočičky copak vy cvičíte na bříško? Já lehsedy, ale mam pocit, že už jsem na ně nějaká zvyklá, chtěla bych obměnu. Poradíte nějakej pěkněj cvik? Dík!
Naposled
bobik
| 7. 4. 2008 17:46
A to je ze Spišského hradu.
Slovenský ráj
bobik
| 7. 4. 2008 17:44
Ještě jedna.
To je pohled při výjezdu na Lomnický štít. Skalnaté pleso.
Radko
domasovanda
| 7. 4. 2008 17:44
Radko proč by jsi se k nám nehodila,my jsme rády,že jsi tu s náma a ani náhodou by jsme Tě nevyloučily!!!!Zhřešíme občas každá a to co jsi snědla na výletě si nevyčítej,malé úlety být musí jinak by to nešlo,tak kvůli tomu nebuď smutná,hlavně že tak nepapkáš každý den,to že jsi to snědla jednou neznamená,že hnedky přibereš všechno nazpět,jestli tě to uklidní tak já když jedu do Brna tak jdu s malou do KFC,protože má děsnej hlad a klidně si tam dám Twistra,nebo Burito a žádné střesy si s toho nedělám,je to jednou za čas a když vím,že budu mít k večeři zelenin.salát tak si ho nedám tam,ale dám si tohle,a když o hodím na flóru tak mi to hodí tolik KJ co bych měla normálně na oběd.Tak se sluníčko už pěkně usměj a zažeň Tvoje černé myšlenky
Slovenský ráj
bobik
| 7. 4. 2008 17:42
Tady ještě pár foteček z toho Slovenkého ráje.
Ahoj sluníčka!
bobik
| 7. 4. 2008 17:31
Nebuďte smutné z toho počasí. Ono už to musí přeci každou chvilku přestat a vyjít konečně sluníčko.

Tak vám pro spravení očička posílám jednu svoji čerstvou fotečku.

Jinak jsem se musela smát, jak Jandulo a Heladomko píšete o dětech sledujících pohádky.
Ty naše jsou úplně stejné. Ráno začínáme medvídkem Pú. Malá ho zbožňuje a mohla by na to koukat pořád dokola.
Písničky už zpívá se zvířátkama. A Jiřík ten valí taky dobu ledovou, madagaskar, hledá se nemo a další. A už to zná taky úplně nazpaměť. Je to o život. Já se na telku nekoukala ani nepamatuju, protože se k ní prostě nedostanu.

Nico, ty fotky z dovolených jsou úžasné. Úplně jsi mě nadchla. My pořád s mrňatama lítáme někde po světě a naši republiku neznáme. To je ostuda.
Krumlov nádhera a to Hřensko úplně úchvatné. Takže hned v létě s dětmi někam vyrazíme. Už se moc těším.
Loni jsme tedy byli na týden ve Slovenském ráji a byla to nádhera. I dětem se to moc líbilo. Dělali jsme s nimi výšlapy po žebřících, navštívili jsme Spišský nový hrad a i na Lomnický štít jsme vyjeli lanovkou. Krása. Vřele doporučuji.
A s tím tvojím vám to tedy opravdu moc sluší. Krásný páreček.

Rakko a ty nesmutni. Jen se na sebe musíš opravdu hodně naštvat, pač bez toho to asi nepůjde.
Ale ty jsi krásná baba i bez hubnutí. Tak to nelámej přes koleno. Však ono až na to bude ten správný čas, tak to půjde.

Dáši malé jste koupili opravdu krásné modely. Jen nevím jestli ji nebudeš muset přivázat na řetěz (až bude tedy o něco starší). Protože to se u vás budou nápadníci jen hemžit.

Dnes odjeli ti naši známí. Byl to tedy hrozný víkend. Jen samé jídlo a pití.
Tak dnes od rána papkám jen meloun a zůstanu u ovoco, aby si bříško trošku odpočalo.

Zatím pááááááá Viktorky. Ještě sem večír mrknu.
domasovando
Rakkra
| 7. 4. 2008 16:55
dodatečně též gratuluji k narozeninám...teda to se ale dceruška má, takový pěkný hadříky, je to fešanda.

Také gratuluji ke kalhotům u kolen a všem k vašim úbytkům... mě se tedy vůbec nedaří .

Ale dneska jsem vážně plná vzteku cvičila (namazala jsem se skořic. gelem a zabalila do folie, 20min jsem skákala na rychlé písničky, 20min na rotopedu a pak 1hodinu jsem cvičila kalanetiku) fakt se mi krásně dupalo, jak jsem byla rozčílená...

Holky já se sem k vám nehodím, ale doufám, že mě nevyloučíte, to by mě fakt mrzelo já si vás čtu pořád a vždycky mě to tak nakopne...no ale abych vysvětlila tu děsnou náladu - včera jsme jeli do Brna (z Krkonoš ) na výstaviště a já si ráno nic nevzala s sebou k jídlu, tak cestou na pumpe jsem si koupila ke snídani bebe sušky a 1,5l pití. Ale jak jsem tam tak chodili tak asi ve 13h jsem dostali hlad ale tam měli jen samý nekalosti, takže jsem se ségrou měla napůl smažák a hranolky a tatarku...pak venku jsme si koupili hořické trubicky, tak tu jsem měla jednu a pak marokánku. Asi v 16h jsme vyrazili dom a stavěli se opět na pumpě pro papu a dala jsem si bagetu, neměli celozrn. tak obyč. no a večer jsme přijeli asi v půl8 a já měla jestě perníček (takovej kupovanej s marmeládou) ach jo, vůbec se mi nedaří, nejde jen o tento den, ale už je to delší dobu...potřebuju nějak nakoupnout a dneska jsem si zkoušela, co bych si vzala na sebe na tu svatbu a tak jsem se akorát tak rozbrečela a jak jsem již psala, plná vzteku jsem cvičila.

Ted si chci udělat jen zeleninouvej salát a jíst už jen to a večer pak syrovátku... tak mi držte palce...

Těším se, až sem zase zajdu a bude tu něco nového... jak jste dobré a máte pevnou vůli, snad se budu stydět (ooo v pátek další vážení jo a ta svatbe je již 26.04. což je za chvilku...) mějte se krásně papa Radka

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
29. 6. 2025 18:05
14585
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
jirinaova
29. 6. 2025 15:37